Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 320
  • Total: 320

``ο ερωτικη ιστορια μιας παντρεμενης ``

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 09, 2006, 09:24:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Σας παραθετω αυτουσιο το γραμμα μιας γυναικας που ζηταει βοηθεια.πιστευω οτι περιπτωσεις σαν και την συγκεκριμενη λιγο εως πολυ θα εχετε ακουσει η ζησει αρκετοι απο εσας.....``ειμαι 43 ετων και ασχολουμαι με τα λογιστικα.εχω μια αρκετα καλη οικογενεια με ενα αντρα ο οποιος ειναι θα ελεγα το προτυπο του οικογενειαρχη.αν και τον παντρευτηκα με συνοικεσιο συντομα μου εδωσε να καταλαβω οτι αυτο δεν θα αποτελεσει εμποδιο στο να τον αγαπησω.ετσι και εγινε.μετα απο 20 χρονια γαμου αποκτησαμε 2 παιδια και ζουσαμε αρκετα ηρεμα θα ελεγα μεχρι που........μεχρι που στην ζωη μου μπηκε ο νικος.τι εστι νικος θα με ρωτησετε.ειναι ο 37χρονος καθηγητης σωματικης αγωγης του γιου μου στο σχολειο.εντυπωσιαστηκα απο την ολη του εμφανιση και συμπεριφορα.ξεκινησαμε να βγαινουμε στην αρχη απλα για ενα καφε.στην συνεχεια το πραγμα προχωρησε αρκετα μεχρι που η σχεση ολοκληρωθηκε και ερωτικα.ειμαστε πλεον μαζι εδω και 6 μηνες.δηλωνει ερωτευμενος μαζι μου και το ιδιο και εγω.ο αντρας μου ακομα δεν εχει καταλαβει τιποτα.το μυαλο μου πλεον εχει ξεφυγει απο την οικογενεια μου και ειναι διαρκως σε εκεινον.θελω να ειμαι συνεχεια κοντα του και κανω τα παντα για να τα καταφερω.πολυ φοβαμαι οτι η οικογενεια μου διαλυεται.δεν ξερω τι ειναι σωστο να κανω.η καρδια μου μου λεει να συνεχισω να ειμαι μαζι του και να ζω την καθε στιγμη του ονειρου μου οσο το δυνατον εντονοτερα.η λογικη μου απο την αλλη μου λεει οτι πρεπει να σταματησω την οποιαδηποτε επαφη μου με τον νικο και να κοιταξω την οικογενεια μου.ειμαι σε μια κατασταση απογνωσης.τι εχει αραγε μεγαλυτερη αξια η καρδια η το μυαλο;``Αυτο ηταν φιλοι μου το γραμμα της γυναικας που εφτασε πριν λιγες μερες στο εντυπο που εργαζομαι.Απαντησεις πηρε απο υπευθυνα ατομα αλλα θα ηθελα να το δουμε και εμεις μεσα απο τον χωρο μας και την κουβεντα που κανουμε.πριν την κρινουμε και την κατακρινουμε ας σκεφτουμε οτι ειναι ενας ανθρωπος της``διπλανης μας πορτας``.ευχαριστω εκ των προτερων για την συμμετοχη σας.Φιλικα.   ΠΑΝΟΣ

niktolouloudo

Της «γυναίκας η καρδιά» είναι μια άβυσσος ;
Aυτός ο άνθρωπος παραλύει τις αναστολές μου. Ελευθερώνει την ψυχή μου.Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο. Ποιος μπορεί να φανταστεί πως θα ερχόσουν στη ζωή μου και ότι θα με έκανες να νιώθω τόσο ζωντανή, τόσο ερωτευμένη.Είναι τόσο κακό να ξεκλέβουμε ένα κομμάτι ευτυχίας στη ζωή μας;Είμαι δίπλα σου γιατί το ήθελα. Επειδή η καρδιά μου ήταν ανοικτή και σε περίμενε. Έχει το δικαίωμα ένας γάμος να βάζει φυλακή στα αισθήματα;Μπορείς να ξέρεις πώς θα αισθάνεσαι αύριο;Ο γάμος είναι μια παρά φύσιν συμφωνία, που δεν μπορείς να την τηρείς πάντα. Η ζωή καθημερινά είναι γεμάτη από πειρασμούς. Καθημερινά καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε δυο ή τρία πράγματα. Από τα πιο σοβαρά ως τα πλέον ασήμαντα. Άλλα από αυτά αφήνουν πληγές και άλλα όχι.Η κάθε επιλογή σου καθορίζει τελικά τη ζωή και σε οδηγεί εκει που εσυ την πας!Διχασμένη προσωπικότητα. Από τη μια να αγαπάς τον άντρα σου και από την άλλη να θέλεις πολύ κάποιον άλλο.Το θεωρείς λογικό;Ποιος μιλάει για λογική στην προκειμένη περίπτωση. Ποιος είπε ότι ο έρωτας λειτουργεί με λογική;Η ζωή είναι απρόβλεπτη.Το μυαλό, η καρδιά παραλύουν.Όλος ο κόσμος είναι εκείνος. Δεν είσαι πλέον ούτε μάνα, ουτε συζυγος, ουτε η συγκαταβατική νοικοκυρά της καθημερινής ρουτίνας. Αλλά μια γυναίκα που το κορμί σου διψάει να αφεθεί στο χάδι του έρωτα.
Μπορούμε εμεις να κρίνουμε και να κατακρίνουμε παναγιώτη τη γυναίκα αυτή;
Μην κρίνεις ίνα μη κριθείς είπε ο Θεός......[

minoraki

πανουλη μου, καλημερα......
εγω θα εβαζα σαν τιτλο στο θεμα σου :
<<η ιστορια μιας ερωτευμενης γυναικας>>!!!!!
η ιστορια που περιεγραψες πιο πανω, δεν νομιζω οτι ειναι κατι το ασυνηθιστο.....ποσες και ποσες γυναικες δεν εχουν βρεθει στη θεση της φιλης μας.....
ενα παλιο χαζοχαρουμενο τραγουδακι ελεγε : <<ο γαμος ειναι ωραιο πραγμα τραλαλα....μου το΄πανε πολλοι....>>!!!! και βεβαια ειναι πολυ ομορφο να ζεις συνεχως κοντα στον ανθρωπο που εχεις επιλεξει να ειναι συντροφος σου για το υπολοιπο της ζωης σου και ο πατερας των παιδιων σου.....αλλά οπως ειπε και το νυχτολουλουδο, οι πειρασμοι ειναι πολλοι, οι ανθρωποι τωρα πλεον ανεξαρτητως φυλου αργουν να γερασουν, αν και το προβλημα μιας εξωσυζυγικης σχεσης δεν ειναι θεμα μονον των δικων μας ημερων, αλλά χρονολογειται απο τοτε που τεθηκε ο θεσμος του γαμου.....
εγω απλως θελω να ευχηθω στην φιλη μας, καλο κουραγιο.....και καλη τυχη.....γιατι το να ζεις μια τετοια περιπετεια, οταν εισαι μεσα σε ενα γαμο, θελει μεγαλα κοτσια.....!!!!!

Argiro

Εγώ θα πρότεινα να το κουβεντιάσει με τον άντρα της, έτσι όπως ακριβώς το γράφει στο γράμμα της, και να του ζητήσει βοήθεια και συμπαράσταση.

minoraki

Παράθεση από: "Argiro"Εγώ θα πρότεινα να το κουβεντιάσει με τον άντρα της, έτσι όπως ακριβώς το γράφει στο γράμμα της, και να του ζητήσει βοήθεια και συμπαράσταση.
αργυρουλα μου, με ολο την εκτιμηση που εχω για σενα......ειναι μερικα πραγματα που δεν λεγονται......η πολλη ειλικρινεια μεσα σε μια σχεση, την βλαπτει ανεπανορθωτα......

Argiro

Δεν είναι έτσι... Αν την αγαπάει πραγματικά θα τη βοηθήσει να το ξεπεράσει. Γιατί να είσαι σίγουρη, δεν θα κρατήσει πολύ αυτός ο έρωτας. Είναι κρίμα για μια τρέλα να χαλάσει η ζωή τους.

minoraki

θα μου επιτρεψεις να επιμεινω στην αποψη μου.....δεν δοκιμαζονται ετσι οι σχεσεις των ανθρωπων.....τι σημαινει εαν την αγαπαει πραγματικα????

fortune

Ηθικα διλημματα δεν υπαρχουν.Σε ενα γραφημα μου σχετικα με την Ηθικη το εχω αναφερει παλι αυτο.Τα ηθικα διλημματα ειναι λανθασμενα δοσμενα προβληματα.

Απαξ και το αντιληφθουμε αυτο, πρεπει να πράττουμε αναλογα με αυτο ,που Εμεις οι ιδιοι  θεωρουμε σωστο.

Ο ερωτας ειναι ενα μυστηριο.Οπως ολα τα μυστηρια ,αν τον αναλυσεις καταρρεει....Και αυτο το εχουμε ξαναπει....

Οι εραστες ως τυφλα ερωτευμενοι...δεν ειναι σε θεση να σκεφτουν λογικα....
Αλλο το κεντρο της καρδιας ,που εχει σαν σημειο αναφορας τα συναισθηματα και αλλο το κεντρο  εκεινο ,που κρινει ,αναλυει ,και σκεφτεται,...κοινως η Διανοια. Και τα δυο κεντρα βλεπετε ,ειναι ανεξαρτητα μεταξυ τους.Γιαυτο πολλες φορες και οι εσωτερικες συγκρουσεις ,που βιωνουμε.

Αν βιωσεις τον αληθινο Ερωτα ,νοιωθεις οτι πετας με αεροστατο,υπεριπτασαι...και νοιωθεις την Θεικη σου φυση...Εκκρίνονται ορμονες ,που σου δημιουργουν ευεξία .
Παυεις να τρως ....γιατι ο Ερωτας σε τρεφει.....Δεν μπορεις να κανεις...χωρις το αντικειμενο του Ποθου σου.Ειναι σαν να στερείσαι την καθημερινη σου τροφη.Και δεν ειναι μονο υλικη αυτη....ειναι και ψυχοπνευματικη..Δεν ειναι τυχαιο,που οι μεγαλυτερες εμπνευσεις,....εκει ,που τα δεσμα της σκεψης σπαζουν και απελευθερωνεσαι απο τους περιορισμους του νου... Οι μεγαλύτερες εμπνευσεις ,προερχονται απο ανθρωπους ,που ο Ερωτας τους εχει χτυπησει με τα βελη του...

Ας προσεξει κατι ομως η καλη μας φιλη.....Κατι ,που ερχεται ξαφνικα παλι....οπως ηρθε ο Ερωτας....Αυτη τη φορα ομως αυτο το κατι...ειναι Μοιραιο..και πρεπει να βιωθει οπως ο Ερωτας.....Και αυτο το πρεπει, θελουμε ,δεν θελουμε ,ερχεται απο μεσα μας....απο την ιδια μας την υποσταση....Και ξεκινα τις διαδικασιες για την Αρχη...την Αρχη του Τελους.....Ολα μα ολα βλεπετε στη Γη,..εχουν τελος και αρχη.

Αυτο το κατι ειναι μια Ορμονη.Τελευται εχει βρεθει αυτη.Εχει καταμετρηθει σε επιστημονικα εργαστηρια....Δεν ειναι αλλο απο το τελος του Ερωτα.....Μολις αυτη η ορμονη αρχισει ,φιλοι και φιλες να εκκρινεται....Ο Ερωτας τελειωνει.....Ειναι θεμα χρονου...ποτε θα αρχισει να εκκρινεται...Συνηθως, παλι απο επιστημονικες μετρησεις,
βρεθηκε οτι εκκρινεται μεσα σε εξι μηνες εως δυο χρονια απο την στιγμη ,που θα ερωτευτουμε.Ωιμε μολις γινει αυτο,παυουμε να ειμαστε ερωτευμένοι...
Αν αυτος ο Ερωτας δεν εχει μετουσιωθει σε Αγαπη....η σχεση διαλυεται.

Ας προσεξει η καλη μας φιλη...Ας προσεξει πολυ......Η ζυγαρια τωρα κλεινει υπερ του Ερωτα...και καλα κλεινει προς τα εκει...Ειναι το Θαυμα του βελους ,που μας κτυπα.....Σε λιγο ομως η καρδια...θα δωσει την θεση της στο μυαλο...ειναι νομοτελεια.....

fortune.

minoraki

συμφωνω απολυτα με τον φιλτατο fortune.....ειναι θεμα χρονου να περασει ο ερωτας......και ειναι στο χερι της φιλης μας να χειριστει επιδεξια την ολη υποθεση......και αυτο θελει λογικη, υπομονη και κοτσια!!!!

Argiro

Παράθεση από: "minoraki"θα μου επιτρεψεις να επιμεινω στην αποψη μου.....δεν δοκιμαζονται ετσι οι σχεσεις των ανθρωπων.....τι σημαινει εαν την αγαπαει πραγματικα????

Σημαίνει απλά έτσι όπως το ακούς. Αν την αγαπάει θα τη βοηθήσει, όπως άλλωστε θα έκανε κι εκείνη σε παρόμοια περίπτωση. Θα είναι ψυχρολουσία βέβαια στην αρχή, αλλά όταν το σκεφτεί πιο ψύχραιμα θα δείξει κατανόηση. Οι σχέσεις των ανθρώπων δοκιμάζονται και έτσι και αλλιώς και δεν είναι μόνο για τα εύκολα.

minoraki

και βεβαια δεν ειναι μονον για τα ευκολα οι σχεσεις των ανθρωπων.....αλλά εαν σκεφθω οτι καποια στιγμη ο συντροφος μου θα μου ζητουσε να τον βοηθησω σε μια παρομοια κατασταση.....θα μου ηταν παρα μα παρα πολυ δυσκολο.....σχεδον ακατορθωτο......και δεν ξερω και παλλα ζευγαρια που κατεφυγαν στην πληρη ειλικρινεια, πανω σε αυτο το θεμα.....μιλαω εκ πειρας!!!!! και πριν καν μπουμε σε τετοιου ειδους περιπετειες θα πρεπει να ξερουμε τι μας περιμενει.....δεν οδηγουν πουθενα παρα μονον σε ελαχιστες στιγμες χαρας και μετα επονται τα κλαματα, οι πικρες και οι στενοχωρια.....ειναι και οι δυο υπευθυνοι για οτιδηποτε και εαν συμβει.....και ο μονος που δεν φταιει ειναι ο/η συζυγος, που προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι πολυ μεγαλο κριμα και κεραυνος εν αιθρια εαν ποτε μαθαινε την αληθεια.....φιλικωτατα παντοτε.....Π Ο Λ Λ Υ!!!!!

Argiro

Δεν είναι χειρότερα να το ανακαλύψει μόνος του κάποια στιγμή; Είναι πολύ πιθανόν κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά θα εκτιμούσα περισσότερο αν μου το έλεγε ο άλλος και μου ζητούσε να τον βοηθήσω, παρά να το μάθαινα από αλλού. Στη δεύτερη περίπτωση δεν πρόκειται να τον συγχωρούσα.

niktolouloudo

[size=12]Αν αυτος ο Ερωτας δεν εχει μετουσιωθει σε Αγαπη....η σχεση διαλυεται. [/size]

[size=18]Αν όμως φίλε  fortune ο έρωτας αυτός μετατραπεί σε αγάπη, μπορείς να μου πεις τι μέλλει γενέσθαι?[/size]

minoraki

Παράθεση από: "Argiro"Δεν είναι χειρότερα να το ανακαλύψει μόνος του κάποια στιγμή; Είναι πολύ πιθανόν κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά θα εκτιμούσα περισσότερο αν μου το έλεγε ο άλλος και μου ζητούσε να τον βοηθήσω, παρά να το μάθαινα από αλλού. Στη δεύτερη περίπτωση δεν πρόκειται να τον συγχωρούσα.
εκει ειναι η μαγκια αργυρω μου.....να μην το μαθει ποτε.....ο,τι δεν ξερουμε δεν μας ποναει.....και βεβαια εξαρταται παντοτε απο τι ειδους σχεση υπαρχει αναμεσα σε ενα ζευγαρι.....και απο τον χαρακτηρα των δυο συντροφων.....υπαρχουν πολλοι παραγοντες πανω σε αυτο το θεμα.....το κυριωτερο ομως ειναι αυτοι οι παραγοντες να μην ειναι ασταθμητοι!

minoraki

Παράθεση από: "niktolouloudo"[size=12]Αν αυτος ο Ερωτας δεν εχει μετουσιωθει σε Αγαπη....η σχεση διαλυεται. [/size]

[size=18]Αν όμως φίλε  fortune ο έρωτας αυτός μετατραπεί σε αγάπη, μπορείς να μου πεις τι μέλλει γενέσθαι?[/size]
it is all in the game.....οταν παιζεις με την φωτια..κινδυνευεις να καεις!!!!

320 Επισκέπτες, 0 Χρήστες