Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 221
  • Total: 221

Η παλια σχεση ξαναγυριζει .....τι κανω?

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 15, 2006, 07:59:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

η παλια σχεσηπου ειχε φυγει γυριζει τι κανουμε.....

minoraki

......ο παλιος ειναι αλλιως......
......αλλά και ο νεος ειναι ωραιος..... :roll:
ξερεις ποσες φορες εχω κανει αυτη την ερωτηση στον εαυτο μου????

apol

σημασια δεν εχει η ερωτηση αλλα τι εκανες..........

Xwris_Esena

Άμα και σπάσει το γυαλί.... :cry:

daniel

Δεν υπάρχει μια απάντηση για όλες τις περιπτώσεις
Αν υπήρχε τότε η κάθε σχέση θα ήταν όπως όλες οι άλλες για όλους και για όλες

minoraki

Παράθεση από: "daniel"Δεν υπάρχει μια απάντηση για όλες τις περιπτώσεις
Αν υπήρχε τότε η κάθε σχέση θα ήταν όπως όλες οι άλλες για όλους και για όλες
απολ.....την απαντηση σου την εδωσε ο ντανιελ....καθε μια περιπτωση ειναι ξεχωριστη.....

pingo

Γύρνα από την άλλη...και μην κοιτάξεις πίσω...όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι του χωρισμού...κι όσο κι αν νομίζεις ότι τους ξέχασες...κάποια στιγμή θα σου ξαναέρθουν στο μυαλό και θα είναι χειρότερα...

minoraki

πινγκακι.....μια δευτερη ευκαιρια....ισως???? :roll:

apol

τι κανουμε στη καθε ξεχωριστη περιπτωση....δεν ζητησε κανεις συνταγη.....σκεψεις καταθετουμε,εμπειριες περιγραφουμε,αποψεις διατυπωνουμε   ....

minoraki

ΟΚ απολ.....καταθετω λοιπον την αποψη μου.....θα εδινα μια δευτερη ευκαιρια.....ομως αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος μας.....καποιος αλλος μπορει να μην το εκανε.....εγω δινω ευκαιριες σε ολες μου τις σχεσεις και δεν εννοω μονον τις ερωτικες.....βεβαια αυτο θα γινοταν, αναλογα και με τι συναισθηματα θα ειχα ακομα γι αυτην την σχεση μου....

pingo

Minoraki...από πείρα μιλάω...σε 2 πρώην μου έδωσα δεύτερη ευκαιρία...στον έναν από αυτούς και τρίτη και τέταρτη...
Και τις 2 φορές μου βγήκε ξυνή...δεν ήταν τίποτα το ίδιο όπως παλιά...

minoraki

πινγκακι διευκρινισα οτι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθενος μας, τα συναισθηματα που εχουμε για τον αλλον και τις συνθηκες.....
αλλά εγω κανει κατι τετοιο για να εξαντλησω ολα τα περιθωρια.....για το δικο μου peace of mind....για πιθανες μελλοντικες τυψεις.....
μιλαω με γενικοτητες....αλλά συγγνωμη διοτι δεν γινεται διαφορετικα!

spellbound

Και εγω θα εδινα δευτερη ευκαιρια αν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο ατομο ακομα... ισως το γυαλι να μην εχει ραγισει ακομα, να ειναι απλα γδαρμενο...

Αλλα τριτη και τεταρτη βρε Πινγκο.... ε οχι δα!  Βαζεις το καπελλακι σου, γυρνας τη πλατη σου και φευγεις αξιοπρεπως, δεν αξιζει πλεον να το παλεψεις.

...αποψη μου παντα..

:)

black_velvet

Εγώ πάλι ...δεν την έδωσα τη δεύτερη ευκαιρία...
Γιατί γύρισε μετά από κάποια χρόνια αφότου χωρίσαμε...
Και μου μιλούσε... και ήταν σα να μην είχε αλλάξει τίποτε... καθόλου...
Ήταν ακριβώς ο ίδιος! κι απαράλλαχτος!!!!

Ξέρεις όμως, apol...
Κάπου εκεί ...τρόμαξα.
Γιατί συνειδητοποίησα πόσο, μα πόσο πολύ είχα αλλάξει ΕΓΩ!!!    ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

minoraki

Παράθεση από: "black_velvet"Γιατί συνειδητοποίησα πόσο, μα πόσο πολύ είχα αλλάξει ΕΓΩ!!!
πολυ σωστη κουβεντα βελουδενια.....
αυτο ειναι.....εμεις αλλαζουμε.....βελτιωνομαστε σαν ανθρωποι.....χτιζουμε γυρω μας ενα τοιχο καθε μερα, βαζοντας ενα ενα πετραδακι.....και αυτο μας κανει πιο δυνατους.....αντεχουμε.....ειναι το self survival.....διαφορετικα πως θα πορευομαστε μεσα στη ζωη???? ειναι θεμα εμπειριων της ζωης και χρονου.....μην περιμενουμε λοιπον να αλλαξουμε ή να αλλαξουν οι αλλοι απο μονοι τους......εμεις πρεπει να κανουμε δουλεια με τους εαυτους μας......

221 Επισκέπτες, 0 Χρήστες