Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 314
  • Total: 314

σχολικα χρονια..

Ξεκίνησε από Sotis, Φεβρουαρίου 17, 2006, 12:10:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

στα σχολικα μας  χρονια  καναμε εκδρομες. ποιο τραγουδακι λεγατε  στον  οδηγω του πουλμαν......εγω θυμαμε..το  τρεξε τρεξε  οδηγε..για  να  τους περασουμε και  να σε  κερασουμε  1 μπυρα φιξ..1 παγωτο κασατο . και  1 τσιγαρο  παπαστρατο.. :wink:

riaghul

Τι να πρωτοθυμηθώ για σένα
όμορφο χωριό....

Και τώρα που το σκέφτομαι...
και σήμερα αυτό λέω...
...στις εκδρομές... :P

(ξυπνάει μέσα μου το παιδικό... :P )

Σιγά μη πηγαίναμε εκδρομές με πούλμαν... :cry:
απαγορευμένες...λέει....

έκτοτε...ότι απαγορευμένο...
...οχι απλά δεν το αγγίζω...μα ούτε
και το σιγοψιθυρίζω...

γιατί μου θυμίζουν άλλα...
εκείνα τα κρυφά υπόγεια...
που ακούγαμε και σιγοψιθυρίζαμε...
επαναστατικά συνθήματα...
'
.
......(περα απο το λαϊφ σταϊλ..."της γενιάς μας" :wink: )

:)

apol

οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο,καθοσουνα στο διπλανο θρανιο ....

apol

ηταν ενα μικρο καραβι που ηταν ααααααταξιδευτο

minoraki

λευτερακη μου, τι μου θυμισες τωρα.....ποσα χρονια με γυριζεις πισω.....το κτιριο του σχολειου μου ηταν ιδιο με εκεινο της περιφημης ταινιας της αλικης <<το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο>>, φορουσαμε μπλε ποδια και λευκο γιακα, και στις σχολικες γιορτες και ως τελειοφοιτοι φορουσαμε παντοτε την στολη του σχολειου μας.....γκρι φουστα για τα κοριτσια ή γκρι παντελονια για τα αγορια, λευκο πουκαμισο, μπλε πουλοβερ και στο δεξι μας χερι το σημα του σχολειου.....την κεφαλη της θεας αθηνας.....τα πουλμαν ηταν ιδια με εκεινα της ιδια ταινιας, οταν πηγαιναν την εκδρομη στο σχοινια :?:  :roll: νομιζω.....ο επιστατης ο κυρ ηλιας ηταν ο ιδιος με το κουδουνι στο χερι για να χτυπαει την αλλαγη ωρας......

:arrow: οσο για τα τραγουδια μας : ολυμπιανς, idols, charms, ο αλεξης, ....οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο/καθοσουνα στο διπλανο θρανια....εκεινο το πρωι στην κηφισσια.....ποσο μ΄αρεσει ο τροπος που μ΄αγαπας.....

τι μου θυμισες λευτερακη μου.....νασαι καλα.....με συγκινησες :(

Sotis

παντα τα  σχολικα μας  χρονια ειναι  απο  τα  καλυτερα  που παιρναμε..νομιζω.εγω..( και  ποδια  φορεσα..στο σχολειο μεχρι την  τεταρτη ταξη..) πολυ μου.) :wink:

minoraki

πολυ καλο το θεμα σου κουκλε μου.....απο τα καλυτερα.....τρυφερο, συγκινητικο.....μπραβο σου!!!!

aiollus

Εμενα παντος μου θημησατε το κορητσι του Μαϊ.
ΚΑι την αξεχαστη εκεινη εποχη που αν και δεν την προλαβα πιστευω οτι ηταν οι ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ τις Ελλαδας τους νεοτερους χρονουν με ανθρωπους αγνουν συναισθηματικους επικοινωνιακους με λιγα λογια πολυ ποιο αληθηνους απο σημερα.
Πιστεψτεμε οτι και τα τραγουδια και τις ταινιες εκεινης της εποχης δεν βαρεθηκα ουτε θα βαρεθω ποτε να τα κουω και να τις βλεπω!!!!

Μακαρι να ερχοταν παλι ξανα η εποχη εκεινη!!!!

fmas

An kai den perasane polla xronia kai ego thelo na ksanagirisoun ta xronia tou sxoleiou.... (Xoris Tis eksetaseis :) :) :) :) :) )

apol

πι πιι πιουμε σας ευχαριστουμε.....

Bijoux

Παράθεση από: "Sotinolka"παντα τα  σχολικα μας  χρονια ειναι  απο  τα  καλυτερα  που παιρναμε..νομιζω.εγω..( και  ποδια  φορεσα..στο σχολειο μεχρι την  τεταρτη ταξη..) πολυ μου.) :wink:

αν είμαστε συνομήλικοι
γιατί απο τότε που σε γνώρισα
η ηλικία σου όλο ανεβοκατεβαίνει :P
μέχρι την τρίτη δημοτικού την φορούσαμε

+

τραγουδούσαμε
επεράσαμεεεεεεεε όμορφα όμορφαααααα
όμορφα παιδιά

+

ποια αταξία θυμάσαι;

γιατί σίγουρα θα σουν άτακτος :wink:

Sotis

εκανα πολλες   βασω...αλλα  αστο...της  καλες της  εκανα  ποιο  μεγαλος... :wink:

Sophia

Ρε συ Sotinolka υπήρχε τότε η μπήρα Fix και αν υπήρχε εγώ γιατί δεν την θυμάμαι?????

Εμένε τώρα μου θυμήσατε ένα άσχετο!!!!

Διαφήμιση στην τηλεόραση για το VIX εκείνο το πράσινο μακρουλό πλαστικό από καμφορά που το βάζαμε στην μύτη μας όταν βούλωνε τον χειμώνα...... και η διαφήμιση:

Μύτη βουλωμένη (δις)
Μα έρχεται ένας φίλος και μοιράζει σ'ολους
απο ένα VIX

Ασχετο αλλά εμένα μου θυμίζει δημοτικό!!!!
Και οι BoneyM μου θυμίζουν την πρώτη δημοτικού!!!!

Sotis

εισαι  μικρι  εσυ σοφια  που να τη  θυμασαι.. :wink:  :wink: τη φιξ... :lol:  :lol:

Sophia

Από μικρός στο κουρμπέτι.... μπεκρόπινες από βρέφος βρε????

314 Επισκέπτες, 0 Χρήστες