Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 485
  • Total: 485

Που πήγε η θηλυκότητα;

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 23, 2006, 04:13:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Ουδεις χαρακτηρισε τον αιολο κλαψα.  Αλλως τε δεν ειναι.
Διαβασε προσεκτικα τη συγκεκριμενη απαντηση στην οποια αναφερεσαι.
Και η συγκεκριμενη συνφορουμιστρια ουδεποτε χαρακτηρισε κανεναν  εδω τοσα χρονια. Απλα εξεφρασε μιαν αποψη γενικη.

Ναι, η απαντηση σου ως μπαλλαντ απογοητευσε.  
Με το αλλο νικ απλα δεν θα σου εδινα καν σημασια  :wink:

φιλικα
Κατερινα

balland

προκαταληψη δεν ειναι κ αυτο μαγισσακι???
τι θα πει οτι δεν θα εδινες καν σημασια???
το ιδιο προσωπο δεν ειμαι???
εκτος αν εχεις υιοθετησει κ εσυ τον χαρακτηρισμο που μου εχουν κοτσαρει κ εμενα περι διχασμενης προσωπικοτητας...
αν κ η απαντηση σου εινει ξεκαθαρη οτι αυτο συμβαινει,
οποτε με τα λεγομενα σου με επαληθευεις εστω κ αθελα σου...

αυτο να δεις ποσο με λυπει!!!!!

minoraki

εγω θα απαντησω σαν εκπροσωπος μιας γεννιας που μεγαλωσε φλερταροντας και φλερταρει μεγαλωνοντας.....
βεβαια τοτε ηταν αλλες εποχες, αλλες αντιληψεις, αλλες προσδοκιες.....
τοτε βγαιναμε εξω ή για να παμε στα περιφημα παρτυ ή για να παμε στα night clubs (οπως η περιφημη αναμπελλα, το whicky a gogo, το ενα και μοναδικο on the rocks κλπ κλπ) και ακουγοντας την μουσικη των 60ies και 70ies θελοντας και μη χορευαμε ασταματητα εχοντας στο μυαλο μας το φλερτ.....υπηρχε ομως επικοινωνια.....τα αγορια δεν δισταζαν να πλησιασουν ενα κοριτσι για να του ζητησουν να χορεψει.....το εβλεπες μεσα στα ματια τους.....του αρεσες και στο εδειχνε.....οι κοπελλες μεσα απο τα χαμογελα τους και το βλεμμα που ερριχναν ολο νοημα στο αγορι που ειχαν βαλει στο ματι, του εδιναν το πρασινο φως να προχωρησει.....
δεν ξερω αν βοηθουσε η μουσικη ή η ολη ατμοσφαιρα, παντος τα δυο φυλα ηταν μεσα σε ενα διαρκες φλερτ.....ακομα και τωρα οταν βγαινουμε εξω με φιλους, υπαρχει αυτη η γλυκεια ατμοσφαιρα της προσμονης ενος βλεμματος ή ενος χαμογελου.....
πριν λιγο διαστημα ακουσα σε μια εκπομπη στην τηλεοραση για το φλεγον θεμα της απομονωσης των δυο φυλων.....καποια στιγμη βγηκε στον αερα ενας αντρας γυρω στα 30-35......ακομα θυμαμαι τα λογια του.....ειπε χαρακτηριστικα οτι μπαινοντας μεσα σε ενα μπαρ μια παρεα απο αντρες, το οποιον μπορει να ειναι γεματο απο γυναικοπαρεες, για να διασχισουν την αποσταση απο την πορτα μεχρι την μπαρα, αυτη η συγκεκριμενη αποσταση τους θυμιζει γολγοθα!!!!!
δεν ξερω τι συμπερασμα μπορει να βγει απο το πιο πανω παραδειγμα που ανεφερα, παντως προσωπικα δεν νομιζω οτι οι αντρες εχουν χαθει.....απλως εχουν αποτραβηχθει απο το προσκηνιο, αφου οι γυναικες πλεον εχουν δοθει ολοκληρωτικα στη μαχη της κατακτησης της καριερας τους, ξεχνοντας την γυναικεια τους θεση.....αυτα τα ολιγα απο μενα.....θα επανελθω......

spellbound

Παράθεση από: "balland"προκαταληψη δεν ειναι κ αυτο μαγισσακι???
τι θα πει οτι δεν θα εδινες καν σημασια???
το ιδιο προσωπο δεν ειμαι???
εκτος αν εχεις υιοθετησει κ εσυ τον χαρακτηρισμο που μου εχουν κοτσαρει κ εμενα περι διχασμενης προσωπικοτητας...
αν κ η απαντηση σου εινει ξεκαθαρη οτι αυτο συμβαινει,
οποτε με τα λεγομενα σου με επαληθευεις εστω κ αθελα σου...

αυτο να δεις ποσο με λυπει!!!!!

Μου αρεσει ο μπαλλαντ.
Ο Αιχμηρος δε μου λεει τιποτα.

(ωραια!!  τωρα ειμαστε δυο οι λυπημενοι! :tongue: )

spellbound

Μινορακι, φιλενας..

Προλαβα και εζησα αυτη την εποχη που αναφερεις. Εστω και στα τελευταια της.
Αλλα ειναι τοσα τα χαστουκια στη ζωη που πια δεν αξιζει να αφηνεσαι..
Ναι, οι καιροι αλλαξαν και οντως οι γυναικες κυτταζουν τη καριερα τους.
Αλλα ξερεις κατι?? και οι αντρες αλλαξαν. Νοου μπεσα πλεον στη πλειοψηφια τους... Οποτε φυλαμε τα ρουχα μας για να εχουμε τα μισα.  

Προσωπικα, ως καριεριστας (δεν ειχα και εναλλακτικες λυσεις ) δε νομιζω οτι εχω απαρνηθει τη θηλυκοτητα μου.. απλα διαλεγω το που θα την δειξω ....

Οσο για τους ανδρες ΑΝΔΡΕΣ προσωπικα τους λατρευω.  (και οταν λεω ΑΝΔΡΕΣ εννοω αυτους που εχουν λογο και "μπεσα" δε σκοτιζομαι αν ειναι gay - μεταξυ μας αυτοι ειναι και οι πιο σωστοι, αν μη τι αλλο δε σε φλομωνουν στις μπουρδες - ,   φτωχοι, αμορφωτοι κλπ. κανεις μας δεν ειναι τελειος)

Προς τους ΑΝΔΡΕΣ λοιπον....     φερθειτε αντρικια για να νοιωσουμε ασφαλεις και να δειξουμε τη θηλυκοτητα μας..

Αυτα τα ολιγα
(ελα βρε, υποτιθεται οτι ειμαι λακωνικη λεμε  :tongue: )

balland

ειμαι φτωχος αμορφωτος κ οχι gay...
αρα δεν εχω μπεσα!

κ γαμω τα συμπερασματα!!!!!!

καλο σαβατοκυριακο να εχετε
κ ξοδεψτε λιγο χρονο απο την καριερα σας για χαρη του φλερτ...

minoraki

Παράθεση από: "balland"ειμαι φτωχος αμορφωτος κ οχι gay...
αρα δεν εχω μπεσα!

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: εεεεεεεεεεε????? γιατι νευριασες παιδακι μου?????

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"Μινορακι, φιλενας..

Ναι, οι καιροι αλλαξαν και οντως οι γυναικες κυτταζουν τη καριερα τους.
Αλλα ξερεις κατι?? και οι αντρες αλλαξαν. Νοου μπεσα πλεον στη πλειοψηφια τους... Οποτε φυλαμε τα ρουχα μας για να εχουμε τα μισα.  

Προσωπικα, ως καριεριστας (δεν ειχα και εναλλακτικες λυσεις ) δε νομιζω οτι εχω απαρνηθει τη θηλυκοτητα μου.. απλα διαλεγω το που θα την δειξω ....

Οσο για τους ανδρες ΑΝΔΡΕΣ προσωπικα τους λατρευω.  (και οταν λεω ΑΝΔΡΕΣ εννοω αυτους που εχουν λογο και "μπεσα" δε σκοτιζομαι αν ειναι gay - μεταξυ μας αυτοι ειναι και οι πιο σωστοι, αν μη τι αλλο δε σε φλομωνουν στις μπουρδες - ,   φτωχοι, αμορφωτοι κλπ. κανεις μας δεν ειναι τελειος)

Προς τους ΑΝΔΡΕΣ λοιπον....     φερθειτε αντρικια για να νοιωσουμε ασφαλεις και να δειξουμε τη θηλυκοτητα μας..

Αυτα τα ολιγα
(ελα βρε, υποτιθεται οτι ειμαι λακωνικη λεμε  :tongue: )
συμφωνω απολυτα οσον αφορα την καριερα μιας γυναικας.....και βεβαια θα πρεπει οι γυναικες πλεον να διεκδικουν ισες αρμοδιοτητες με τους αντρες, αφου οπως αναφεραμε και πιο πανω οι καιροι πλεον αλλαξαν.....τωρα οσον αφορα την μπεσα των αντρων.....τι να σου πω???? :roll:  :roll:  :roll: ψιλοκουμπωμενους? ψιλοφοβισμενου? ψιλοαποτραβηγμενους??? δεν ξερω πως να εκφραστω.....παντως καπως τους βρησκω.....τελος παντων και εγω μια απο τα ιδια.....οπως και εαν ειναι εμεις τους λατρευουμε....σωστα???
(και εγω λακωνικη ειμαι βρε :roll:  :shock: ......οταν με πιασει ομως η παρλα μου.....χμχμχμχμχμχμχ.....οταν παιρνω φορα...φορα κατηφορα και ο θεος ο ιδιος δεν με σταματα......φαντασου οταν εχω δικιο ΤΙ λεω η γυναικα!!!!! χαχα)

spellbound

αρα δεν εχω μπεσα!

Κρατας αυτα που θελεις και βγαζεις συμπερασματα. Απλα τα πραγματα :wink:
Μακαρι να ειχα και εγω το χαρισμα αυτο  :D  :D  :D  :D

tristana

Σπελ, από πότε η κακοπιστία έγινε χάρισμα;
Δεν ακούμε, δεν διαβάζουμε τι λέει ο άλλος και παίρνουμε φόρα και βγάζουμε  τα απωθημένα μας. Δεκτόν. Αλλά όχι και αποδεκτό.
Α+Β=Ω Από πού και ως πού;
Ο καιρός της επιείκειας πέρασε ανεπιστρεπτί. Λυπάμαι. Δεν με ενδιαφέρει να διατηρήσω κανενός είδους ισορροπίες με ανθρώπους που χωρίς να σε γνωρίζουν βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και χωρίς να κάνουν τον κόπο να προσέξουν όσα καλοπροαίρετα παραθέτεις το παίζουν θιγμένες πριμαντόνες.
Και η φαιδρότητα έχει τα όριά της. Και μην μου πείτε τα γνωστά "χαλαρώστε και ξαπλώστε", διότι είμαι εντελώς χαλαρή, αλλά όχι απαθής. Να περνάμε καλά, ναι. Να γίνεται το σώσε, ναι χίλιες φορές.
Αλλά αυτό "το από πουθενά σου επιτίθεμαι" μου γυρνάει τα άντερα
και αποφάσισα ότι η σιωπή δεν είναι χρυσός.
Αυτή δε η συμμαχία ορισμένων με τον Λαμπροτέτοιο που κάποτε στο ΜΠΟΝΤΙ ΠΙΡΣΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ τους είχε αποκαλέσει πόρνες και πρεζόνια είναι ενδεικτική της "ειλικρίνειας" για την οποία κόπτονται.
'Οποτε επιτίθεται σε κάποιον που θέλουμε να του τα χώσουμε είναι μια χαρά άνθρωπος, έτσι; Και αυτή η δειλία -του να κρυβόμαστε πίσω από κάποιον που μας είχε κάνει και έξαλλους, δε- είναι πολίτικλι κορέκτ.
Μπράβο και εύγε σας! Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να συμμετάσχω σ'αυτή την παρωδία. Μου αρέσει να γράφω εδώ επειδή διασκεδάζω, χαλαρώνω, γελάω και ενίοτε -καλή ώρα- εξοργίζομαι.
Εκτιμώ όσους ευθέως θα μου πουν ότι τους εξοργίζω. 'Οχι όσους παίζουν το κρυφτούλι, Μπάλαντ. ΟΚ;

fmas

αρα δεν εχω μπεσα!

Stelio diafono ligo me tin proseggisi sou, pisteuo omos oti i bessa exei xathei kai apo ta 2 fila se mia sinexomeni prospathia anadeikseis se theseis, kariera klp. Kapou emena den mou paei kala.... Isos eimai atherapefta romantikos, isos zo sto 2006 alla to mialo mou einai kollimeno sto 1980.... Den pisteuo oti oi ginaikes xasan tin thilikotita tous giati apla otan vlepoume mia ginaika eksakolouthei na mas goiteuei.... To poio eidos ginaika aresei se kapoion einai sxetiko kai auto giati o kathenas koitaei diaforetika pragmata.....

Panta Filika,
Giannis

spellbound

Τρις Μου.

σεβομαι αυτα που λες, αλλα σεβομαι και αυτα που λενε οι αλλοι (Βολταιρικον συνδρομο)
οταν ο αλλος δε θελει να καταλαβει απλα την κανω με ελαφρα ... (δεν αξιζει να χαλιεμαι)
ως προς τις φαφαρολογιες ε! εχουμε κι αν εχουμε ακουσει δεν θα πρεπε να σου κανει εντυπωση καλη μου !!!!
οι φανφαρολογοι γενικα ειναι ατομα που δεν εχουν εκπληρωσει αυτο που θελουν και τους "καθεται καπως" .... οποτε γιατι να ασχοληθω????

Ζε σουι προσγειωμενη. (δυστυχως)

Φιλω σε και αγαπω σε
Κατερινα  (ουχι σπελλ η γκικ.. απλα Κατερινα)

black_velvet

Παράθεση από: "spellbound"Μινορακι, φιλενας..

Αλοίμονο!!!
Γι'αυτό έχουμε χάσει "τ'αυγά και τα πασχάλια";;;;

Όχι, χίλιες φορές όχι!
Αξίζει να αφήνεσαι! Μόνον έτσι έχεις πιθανότητες! Χίλιες φορές να φάω όλα τα χαστούκια του κόσμου σ'αυτή τη ζωή παρά να μη ζω τίποτε!!!!

Τώρα, αν με πήρε η μπάλα κι εμένα και "θυσίασα" σε κανέναν βωμό τη θηλυκότητά μου... τι να πω! Αν έγινε, δεν το πήρα καν είδηση...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

spellbound

ακριβως αυτο λεω και εγω..

Δειξτε μας να σας δειξουμε και εμεις..
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

black_velvet

Ωχ! ωχ! ωχ!

Ελπίζω spell να μην πει κανείς τώρα]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

485 Επισκέπτες, 0 Χρήστες