Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 485
  • Total: 485

Που πήγε η θηλυκότητα;

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 23, 2006, 04:13:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Ε, όχι και να δείχνουμε τα κατιτιά μας που έλεγε και ο Αυλωνίτης!

Argiro

Παράθεση από: "aiollus"Συνφωνω σπελλ αλλα δεν ειναι προκαταληψη και αυτο φενεται απο τις εμπειριες του καθενος μας καθημερινα.
Σπανιζουν σημερα οι αντρες ΑΡΣΕΝΙΚΑ και οι γυναικες ΘΗΛΥΚΑ.
Και σε αυτα που λεει ο Κωδικας εχει δικιο περι απελευθερωσης ,tv,και ετοιμου φαγητου!!!
Διαφωνώ πως σπανίζουν σήμερα οι άντρες ΑΡΣΕΝΙΚΑ και οι γυναίκες ΘΗΛΥΚΑ. Επίσης διαφωνώ πως η γυναίκα χάνει από τη θηλυκότητά της όταν εργάζεται και ειδικά όταν έχει κάποια εργασία -ας πούμε- καριέρας. Είναι άδικο για τις γυναίκες να υποστηρίζει κανείς κάτι τέτοιο, τη στιγμή που η εποχή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη από οικονομική άποψη και ένα άτομο δεν τα βγάζει πέρα να εργάζεται μόνο του στην οικογένεια και οι υπόλοιποι να κάθονται. Είναι άδικο επίσης να απαιτείται από τον άντρα να φορτώνεται όλα τα βάρη. Και δεν είναι μόνο ο γάμος που έχει οικονομικές απαιτήσεις, ακόμη και μια σχέση έχει τις δικές της. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να πρέπει όλα τα έξοδα να τα κάνει ο άντρας είτε πηγαίνουν για καφέ είτε για ποτό είτε κάποια εκδρομή ή διακοπές. Όσα χρήματα και να παίρνει από τη δουλειά του, δεν φτάνουν, πώς να το κάνουμε... Πολλές φορές μάλιστα δεν φτάνουν ούτε όταν δουλεύουν και οι δυο. Οι καιροί έχουν αλλάξει και πρέπει να το πάρουμε απόφαση, όμως ούτε οι άντρες ούτε οι γυναίκες άλλαξαν και δεν πρόκειται να αλλάξουν, εκτός αν η ανθρώπινη φύση μεταλλαχτεί... Και αν οι άντρες πιστεύουν πως απειλείται η αντρική τους φύση με το να μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα και να μοιράζεται μαζί τους τα βάρη, τότε αδικούν τον εαυτό τους. Οι γυναίκες ποτέ δεν ζήτησαν να γίνουν ισχυρότερες από τους άντρες, γιατί είναι ισχυρότερες έτσι κι αλλιώς. Εκείνο που θέλουν είναι να μην είναι διακοσμητικές, ανεγκέφαλες και ανίκανες να διαχειρίζονται τη ζωή τους και να μπορούν να συμμετέχουν και οικονομικά παντού.

minoraki

Παράθεση από: "tristana"Ε, όχι και να δείχνουμε τα κατιτιά μας που έλεγε και ο Αυλωνίτης!
:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

aiollus

Καταρχην διαφωνω καθετα με την Αργυρο και σε αυτα που λεει, ποτε δεν ειπα εγω να μην εργαζεται η γυναικα γιατι ετσι χανει την θηλυκοτιτα τις.Εγω μιλησα για την συμπερηφορα τις.Και γελαω (καλοπροαιρετα) με αυτο που λεει οτι οι γυναικες ποτε δεν ζητησαν να γινουν ισχυροτερες απο τους αντρες.
Οσο για την τρις πραγματικα δεν καταλαβα αν αναφερεται σε μενα αλλα πιστευω οτι ποτε δεν εβγαλα αυθαιρετα συμπερασματα για κανεναν απο ολους εδω ισα ισα επιδη δεν γνωριζω κανεναν παντα προσπαθω να μηλαω χωρις να προσβαλω και να σεβομαι ολους σας.

spellbound

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "spellbound"Μινορακι, φιλενας..

Προλαβα και εζησα αυτη την εποχη που αναφερεις. Εστω και στα τελευταια της.
Αλλα ειναι τοσα τα χαστουκια στη ζωη που πια δεν αξιζει να αφηνεσαι..

Αλοίμονο!!!
Γι'αυτό έχουμε χάσει "τ'αυγά και τα πασχάλια";;;;

Όχι, χίλιες φορές όχι!
Αξίζει να αφήνεσαι! Μόνον έτσι έχεις πιθανότητες! Χίλιες φορές να φάω όλα τα χαστούκια του κόσμου σ'αυτή τη ζωή παρά να μη ζω τίποτε!!!!

Τώρα, αν με πήρε η μπάλα κι εμένα και "θυσίασα" σε κανέναν βωμό τη θηλυκότητά μου... τι να πω! Αν έγινε, δεν το πήρα καν είδηση...  ]

βελβετιτσα,   δικαιωμα σου και δικαιωμα μου να ζει η καθε μια μας οπως θελει τη ζωη της.  Σωστα?  Εσυ αφεσου. Εγω δεν το δεχομαι πια.
Γκουντ Λακ  :D

black_velvet

Αχ! Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά spell!
Φυσικά και δεν θα υποδείξω σε κανέναν πώς να ζει τη ζωή του!
Εξάλλου, δεν απευθυνόμουν αποκλειστικά σε σένα. Ορισμένα πράγματα, δε, τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ η ίδια!!! Αφού, όπως βλέπεις, αναρωτιέμαι ακόμη και για τη δική μου ζωή!!!!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

spellbound

Μα δεν το πηρα προσωπικα..

την αποψη μου ειπα βρε βελβετιτσα!!!

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Labrokratis

Εγώ διαφωνώ με όλους σας!
Το τι κανατε πριν 20 χρονια, σε μια άλλη εποχή, αποτελεί ανάμνηση που δεν κατέγραψαν ούτε οι βιντεοταινίες της εποχής!

Σήμερα όλα ειναι στερεότυπα κυριοι και κυριες: Όλα τελειώνουν εκει!

Για να εισαι άντρας, πρέπει να εισαι αυτο, αυτο και αυτο. Για να εισαι πτυχημένος άντρας, πρέπει να εισαι εκεινο, εκείνο και το άλλο. Όλα ορίζονται, όλα καθορίζονται! Εσύ απλά ακολουθείς την κουρτίνα 1, κουρτίνα 2 άντε και την πόρτα νούμερο 3
Επιλέγεις κάτι άλλο; Είσαι αποτυχημένος, περιθωριακός, κομπλεξικός, απροσάρμοστος. Φάε πόρτα να μάθεις που δεν μας υπακούς!!!!

Με τις γυναίκες, είναι ακόμα χειρότετερα: Δύο είναι μόνο τα στερεότυπα της εποχής μας: Αυτες που τον τύλιξαν και τα εχει οπότε κάθονται, ή αυτες που εχουν καριέρα καρίερα και δεν κρέμονται απο τα αρχίδια του.
Διαβάσατε πουθενά για Αντρες σε αυτες τις δύο κατηγορίες; Τσου!

Ποιοι συνδιάζονται οπτικά με το πρώτο στερεοτυπο; Ε, αυτοί γαμάνε. Οι υπόλοιποι, τίποτα.

Για αυτό και η σημερινή νεολαία μαζεύει  φράγκα και όταν φτιάχνεται και έρχετε η ώρα, πάει και ψωνίζει από ανατολική ευρώπη νεαρές γυναικάρες!  Σιγά μη τα δώσουμε σε όλες αυτές, που τόσα χρόνια μας φτύνατε!!!

Αυτό που δεν εχει καταλάβει το σύστημα, ειναι ότι επειδή δεν μας δινονται επιλογες, θα αποφασίζαμε -αργά ή γρήγορα - να ακολουθήσουμε τα στερεότυπα που μας πλασάρει! Αμ πριτς!

Μολδαβία κύριοι! Κάπου λέει.... (και αγοράζεις και τσάμπα οικόπεδα με euro, να βολέψεις εκει μέχρι και τα εγγόνια σου αμα λάχει...)

spellbound

Ταδε εφη..  (καλα που το διασκεδαζω!) :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

spellbound

τρις ειπε..

Αυτή δε η συμμαχία ορισμένων με τον Λαμπροτέτοιο που κάποτε στο ΜΠΟΝΤΙ ΠΙΡΣΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ τους είχε αποκαλέσει πόρνες και πρεζόνια είναι ενδεικτική της "ειλικρίνειας" για την οποία κόπτονται.

ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ?? Ε???

Τρις μου...σ αγαπω τα μαλα  :D  :D  :D  :D

Labrokratis

Ο Λαμπροκράτης, έχει πάντα δίκιο. Απλά ειναι μπροστά από την εποχή του και τον παρεξηγούν!

Α, και κάτι άλλο: Ο κόσμος ειναι μικρός!

gbyzf1000

.ακόμα..δεν έχω καταλάβει...που κολάει η

"Κλάψα"....?????

Ενα προβληματισμό έβαλε ο φίλος..

και κοντεύει να γίνει μείζων θέμα..μεταξύ εμάς (αντρών) και εσάς(γυναικών)

Εγώ αυτό που κατάλαβα...είναι

οτι ο φίλος...απλά

αναρωτήθικε γιατί οι γυναίκες...δεν φλερτάρουν η γιατί δεν απαντάνε όπως παλία.
Του έδωσε μια ερμηνεία οτι "Μηπως φταίει το γεγονός οτι η γυναίκα..θέλει να υπερκαλύψει το χαμένο έδαφος έναντι του άντρα?"

συμφωνό οτι οι γυναίκες δεν είναι το "ασθενές φύλο"

ειδικά στην Ελλάδα αυτό είναι γνωστό απο την αρχαία ιστορία...

αλλά μπορώ να πώ οτι ενοχλίθικα με τον όρο"κλάψα"..

ας μου εξηγήσει κάποια λοιπόν..τι εννοείται..

φιλικά
gb

spellbound

Παράθεση από: "Labrokratis"Ο Λαμπροκράτης, έχει πάντα δίκιο. Απλά ειναι μπροστά από την εποχή του και τον παρεξηγούν!

Α, και κάτι άλλο: Ο κόσμος ειναι μικρός!

Ταδε εφη :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Nikos28

Παράθεση από: "black_velvet"[Ωχ! ωχ! ωχ!

Ελπίζω spell να μην πει κανείς τώρα:
"όχι! δείξτε μας εσείς πρώτες για να σας δείξουμε κι εμείς!!!!"

:lol: :lol: :lol:

Έλα βρε, μη φοβάστε, ΔΕ(Ι)ΧΤΕΙΤΕ! ΔΕΙΧΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙΤΕ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

485 Επισκέπτες, 0 Χρήστες