Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 501
  • Total: 502
  • Leon

H ZHLIA

Ξεκίνησε από KOUKLA75, Φεβρουαρίου 26, 2006, 09:21:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KOUKLA75

PWS TO ANTIMETWPEIZETE OTAN O/H SYNTROFOS SAS ZHLEYEI?
EMENA PROSWPIKA..ME PROSBALEI..EIDHKA OTAN PISTEYW OTI EINAI ADIKAIOLOGHTO...TI KANOYME? BAZOYME TIS FWNES?((LIKE ME :? )) H PROSPA8OYME NA TOY/TIS APODEIKSOYME OTI DEN YPARXEI LOGOS KLP KLP...EGW SKAW M'AYTA K DEN EXW YPOMONH NA KA8OMAI NA EKSIGOYME...LA8OS E? DEN KSERW..! :oops:

Jealousy in romance is like salt in food.  A little can enhance the savor, but too much can spoil the pleasure and, under certain circumstances, can be life-threatening.  ~Maya Angelou
 :roll:

papi

gbyzf1000

Δεν ασχολούμαι..με της παλαβομάρες....

spellbound

Ουσα απιστευτη ζηλιαρα εκει που μ ενδιαφερει, ναι βρε Κατερινακι, μαζι σουη κι εγω!!!

kodikas

Κοίτα…

Άμα σε ζηλεύει, σιγά  μην αρχίσεις τα μπλά-μπλά και τα.. «λόλα να ένα μήλο»..

Σπάστου ένα παρμπρίζ από το αμάξι..
Ξύρισε τα πόδια σου με το ξυράφι του..
Πιές του το ουίσκι του..
Άσε την παγοθήκη άδεια στο ψυγείο..
Χάλασε το τηλεκοντρόλ του..

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει..

Δεν μπορεί..

Μετά απ όλα αυτά, σίγουρα θα καταλάβει, ότι κάποιο λάθος κάνει που είναι μαζί σου..

Και συ θα έχεις και άνεση να δεις και κείνο το σήριαλ χωρίς να σε πρήζει κανένας..

KOUKLA75

Μετά απ όλα αυτά, σίγουρα θα καταλάβει, ότι κάποιο λάθος κάνει που είναι μαζί σου.. :shock:

ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΛΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΛΑ... :oops:  

Κ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΡΑ :cry: ...ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ :wink:

jcdenton

Ηθικό δίδαγμα: αν θέλετε να είστε με την κούκλα, τότε μην την ζηλεύεται (που είναι δύσκολο να μην ζηλεύεις μια τέτοια κοπέλα).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Labrokratis

Η ζήλια ειναι το υλικό υποκατάστατο των ανθρώπων που δεν ξέρουν αλλά και δεν εκτιμούν τα  εγκεφαλικά δεσμά.

kuria

για φαντασου ομως τα χειροτερα... εσυ να προσπαθεις να ξεφορτωθεις ευγενικα καποιον λεγοντας του πως κυκλοφορουν χιλιαδες γυναικες στο δρομο και θα βρεθει μια που θα την ερωτευθει τρελα και το αισθημα του θα βρει πληρη ανταποκριση... και αυτος να σου απαντα: μη ζηλευεις ασκοπα μωρο μου, εγω δεν προκειται να παω ποτε με καμια αλλη...
γκρρρρρρρρρρρρρ τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυ
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

και το χειροτεροτερο... να γραφεις κατι εχοντας μια συγκεκριμενη περιπτωση στο μυαλο σου, να το διαβαζει καποιος αλλος ασχετος, να ταυτιζεται με τον πρωταγωνιστη και να πληγωνεται ασκοπα...

γκρρρρρρρρρ θελω το ξερονησι μου επειγοντωςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!

jcdenton

κυρία σου πουλάω την Σκύρο
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

αλλά και το Καστελλόριζο (αν και θα στοιχίσει λίγο παραπάνω)
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

.....<<....η ζηλεια με κανει τρελο/μου καιει την καρδια το μυαλο....>>
ή.....<<.....ζηλεια μου, ζηλεια μου, για σενα η καρδια μου ειναι ζωντανη/μιλα μου μιλα μου μα φυγε οταν ελθει εκεινος να με βρει...>>!!!!
αργησα στην ζωη μου να αισθανθω αυτο το συναισθημα.....αλλά οταν το ενιωσα δεν ηξερα πως να το αντιμετωπισω.....πολυ ασχημη αισθηση.....δεν θελω να την ξαναζησω...... :!:  :!:

kuria

jc μωρο μου και να μου τη χαριζες τη σκυρο οσο υπαρχουν πανω της σκυριανοι δεν την θελω... ετσι και κολλησουν πανω σου αντε ξεκολλα τους μετα...
τωρα για το καστελλοριζο αν προκειται να μετοικισουν οι ντοπιοι, παροτι δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω την ψυχοσυνθεση τους, αλλα παρ' ολα αυτα αναζητω την ησυχια μου,  συζηταμε την τιμη...   :wink:

jcdenton

Κυρία αν θέλεις σου χαρίζω τον Σκορπιό. Εκεί θα μπορείς να φέρεις όποιον / όποια θελήσεις κι όταν το θελήσεις. Απλά κερνάς καφέ. Οκ;
Ross Perot (1930 - ...)

501 Επισκέπτες, 1 Χρήστης