Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 643
  • Total: 644
  • Leon

Μακεδονικό ζήτημα

Ξεκίνησε από jcdenton, Φεβρουαρίου 27, 2006, 10:44:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LoLboY

Παράθεση από: "κώστας"
Η δική μου λογική είναι να γνωρίζω εμένα.
Γιατί λοιπόν με βάζεις να ανακατεύομαι με τα πίτουρα;

τα πίτουρα σήκωσαν κεφάλι και με πρωτοστάτη την Υπουργό Εξωτερικών μας, απόκτησαν πια και το όνομα Μακεδονία.

άσε που αν τα πίτουρα δεν τα φάει στην ώρα τους η κότα φυτρώνουν και πολλαπλασιάζονται

στο τέλος θα μας κάνουν και μήνυση ]

κώστας

"τα πίτουρα σήκωσαν κεφάλι και με πρωτοστάτη την Υπουργό Εξωτερικών μας, απόκτησαν πια και το όνομα Μακεδονία"

...κι εμείς, αντί να πανηγυρίζουμε, ανησυχούμε, γκρινιάζουμε, μεμψιμοιρούμε.
Αθάνατη Ελλάδα!  ]
eLe

Pappas10

Προσωπική μου θέση επιγραμματικά

Προσωπική Πολιτική ευθύνη: Ο Σαμαράς.
Κανονικά θα έπρεπε να δικαστεί για εσχάτη προδοσία το καθήκι και όχι να μας το παίζει και τιμητής το 92.

Πολιτική Ευθύνη: Οι Ελληνικές κυβερνήσεις από το 52 και μετά.
Για να μη δυσαρεστήσουν τον Τίτο και τους Γιουγκοσλάβους ανέχτηκαν την "Μακεδονία" στα βόρεια σύνορα μας.

Ηθική Ευθύνη: ΒΑΣΙΚΑ το ΚΚΕ
και οι  παπαρολογίες του 28 (αν θυμάμαι καλά) στην 3η Ολομέλια πέρι "Μακεδονικού λαού" και κάτι τέτοια κουλά.

Ιστορικά Ορθόν: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτικά Ορθόν: Κάθε κράτος και λαός έχει το δικαίομα της αυτοδιάθεσης, ανεξάρτητα αν αυτό αρέσει στους γείτονες του ή όχι. Δυστυχώς έτσι είναι.

Γεωγραφικά Ορθόν: Η Μακεδονία αποτελλεί περιοχή της Ελλάδος, της ΠΓΔΜ και της Βουλγαριας. (κάτι σαν τις πρέσπες ένα πράγμα)

Εθνικά Ορθόν: Η Μακεδονία κατοικείται πλέον ΚΥΡΙΩΣ από Έλληνες, Αλβανούς, Σέρβους και Βούλγαρους.

Δραστικά Ορθόν: Σύνθετη ονομασία για το κράτος και αποτροπή αναγνώρισης οποιασδήποτε "Μακεδονικής" εθνότητας ή γλώσσας.

Τυχοδιωκτικά ορθόν: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" A PRIORI ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ STATUS ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ CASUS BELI. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΕΜΕΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Κ.Λ.Π., ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΞ' ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΞ' ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΥΦΑΛΕΣ. Πετάμε το "μπαλάκι" σε συμμάχους και φίλους κι ο Θεός (της Ελλάδος) να βάλει το χέρι του.

Επιθετικά ορθόν: Αφού επιμένετε να θέλετε τον όρο "Μακεδονία" τότε δεν θα δείτε ούτε Ε.Ε. ούτε ΝΑΤΟ (το ίδιο συνδικάτο) στον αιώνα των άπαντα.

Μητσοτακικά Ορθόν: "Μακεδονία";;;;; Κάτι μου θυμίζει αυτή η λέξη...

Αθλητικά Ορθόν: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Βλαντάρ Σκοπίων: 22-0
                                   ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΜΖΤ Skopje: 188 - 43

Αυτή είναι η άποψη μου... μπορεί να λέω και αρλούμπες. Δεν κατέχω και πολλά από πολιτική ιστορία.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

κώστας

Προσωπικά, με ενοχλεί μία άλλη ονομάσια κράτους]
eLe

Pappas10

Φίλε Κώστα,

Το ότι εμείς είμαστε λίγο Κουρούμπελοι, γραικοί και αρχοντοχωριάτες δεν κάνει τους άλλους "Μακεδόνες".

Άλλο το πόσο γκασμάδες είμαστε εμείς και άλλο το πόσο σφαιτεριστές και παραχαράκτες της ιστορίας είναι οι άλλοι.

Αυτό πιστεύω,

Μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

κώστας

Αγαπητέ Μιχάλη,
θα συμφωνήσω επί της ουσίας στο τι κάνουν οι άλλοι.
Εμένα όμως με ενδιαφέρει πρωτίστως το πώς ενεργούμε εμείς.
Η αντίδραση στον σφετερισμό ή στην παραχάραξη, μπορεί να είναι (αφαιρετικά) θετική ή αρνητική.
Εγώ προκρίνω μία θετική αντίδραση, η οποία, μέσες-άκρες προτείνει το εξής]

"Προσωπικά, αισθάνομαι υπερήφανος που κάποιο κράτος ή μόρφωμα κράτους, ζηλεύει ουσιαστικά την ιστορία της Ελλάδας και προσπαθεί να την προσεταιριστεί.
Υποδέχομαι λοιπόν, με ανοιχτές αγκάλες τους Σκοπιανούς - Μακεδόνες, τους καλοσωρίζω, τους τρατάρω γλυκό του κουταλιού (κανά συκαλάκι, κανά περγαμόντο) και τους εύχομαι καλή διαμονή." [Απόσπασμα από προηγούμενη απάντησή μου].

Να κάνουμε τη δουλειά μας δηλαδή χωρίς να δημιουργούμε τριβές αλλά, αντίθετα, να έχουμε θετική προαίρεση.
Αυτή άλλωστε δεν είναι και η πεμπτουσία της διπλωματίας;
eLe

vasilis

Pappas10

Οι οποίες πηγές που επικαλούνται φίλε Βασίλη πως επιβεβαιώνονται και από πού;;; .... η -όποια- ιστορική μου αντικειμενικότητα μου απαγορεύει το να γίνω δεκανίκι του εθνικισμού του άλλου.

Από ρεβιζιονισμό έχουμε πήξει τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Μάθανε πως γαμιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι, "Μακεδόνες", "Βόσνιοι", "Ερζεγοβίνιοι", "Τσετσένοι", "Κουτσοβλάχοι" και δεν συμμαζεύεται.

Χωρίς εθνικιστικές υστερίες, κάποιες κληρονομιές ανήκουν περισσότερο στο Νεότερο Ελληνικό Κράτος και αυτή της "Μακεδονίας" είναι μία τέτοια. Προσοχή, δεν λέω ότι δικαίομα στον γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας δεν έχει κανένας άλλος. Αλλά στην Ιστορία της Μακεδονίας και δη την αρχαία ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχουν οι Βούλγαροι της Σερβίας.

Θα μου πεις "εσύ δηλαδή ρε φίλε είσαι ο απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων;"... φυσικά και όχι. Είμαι όμως 3ος ξάδελφος εκ γλωσικού αίματος και γεωγραφικής αγχιστείας.

Ο σλάβος του βορρά τι σκατά συγγένεια έχει πέρα από αυτήν της επίκτητης γεωγραφικής παρουσίας; Η οποία - απροπό - συνέβαλε και στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του αρχαιοελληνικού πνεύματος και της Αλεξανδρινής διανόησης. Ιουστινιανοί και Βελισάριοι κλείναν πανεπιστήμια και μαντεία-ιατρεία, καταργούσαν Ολυμπιακούς Αγώνες, κυνηγούσαν τους "Έλληνες" ως ειδολολάτρες κλπ.

Μην τρελαθούμε τελείως... και σου βγήκαν ξαφνικά τα βουλγαράκια του Αγ. Στεφάνου και για να μη τους πάνε πίπα κώλο οι Αλβανοί από τα αριστερά κι οι Σέρβοι από πάνω σου αυτοανακυρήχθηκαν "Μακεδόνες" και "Εθνότητα"; Επειδή είχες ένα Κωλόπαιδο αυτοχρηματοδοτούμενο Φοιτητή του Χάρβαρντ που δεν ήξερε τι του γίνεται από βαλκανική ιστορία για Υπουργό Εξωτερικών και έναν πρωθυπουργό που δεν ήξερε που να πατήσει  με 152 βουλευτές και τι να πρωτομαζέψει.

Άσε με ρε Μπιλ τώρα με τους Μπόρζες και τους λοιπούς μαλάκες... έκλασε ο Ανδρόνικος και βγήκαν αυτοί. Όσο ήταν ζωντανός που ήταν όλοι αυτοί; Έπρεπε να πεθάνει για να βγουν σαν τα σκουλήκια από τον πτώμα της ιστορικής παραχάραξης.

Άλλο το Πολιτικό του θέματος που οι Σκοπιανοί μπορεί να έχουν τα δίκια τους και άλλο το ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

[size=24]Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. [/size]

Άντε με τους μαλάκες...

Συγνώμη τα πήρα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παρεμπιπτόντως, δεν μου ανοίγει το σάιτ άλλα όσο κουλό είναι να αποκλέσεις τον Μωάμεθ β τον Πορθητή "Έλληνα" ή έστω "Βυζαντινό" λόγο της μητέρας του που ήταν χριστιανή σκλάβα ή "Σέρβο" λόγο της γυναίκας που τον Μεγάλωσε, άλλο τόσο κουλό είναι να αμφισβητείς την θέση της Κωνσταντινούπολης ώς ΣΥΜΒΟΛΟ και ουχί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της παλινόρθωσης ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ουχί του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Δεν ξέρω γιατί τα πήρα... αλλά τα παίρνω όταν διαβάζω παπαριές "πολυπολιτισμικότητας των βαλκανίων" και "εθνικισμούς" της "Μεγάλης Ιδεάς". Όπα ρε μεγάλε... χαίρω πολύ. ΚΑΙ;;;  Όσο κληρονόμος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας είναι ο Βούλγαρος και ο Σέρβος και ο Αλβανός και ο Ρουμάνος και ο... Αρμένης (που είναι όλοι τους) άλλο τόσο είμαι κι εγώ της Οθωμανικής.  

Έχουν βγει όλοι οι "προοδευτικοί ιστορικοί" του κώλου και αναλύουν το 1821 και το 1922 με τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ του 2000.  Επειδή δεν βρίσκουν γκόμενα γαμάνε την Ιστορία και τα βασικά της αξιώματα. "Οι Έλληνες σφάξανε κόσμο στην Τριπολιτσά" Σώπα ρε μεγάλε σοβαρά; Έτσι ήταν ο Πόλεμος τότε τι να κάνουμε; Οι Γάλλοι δηλαδή τι κάνανε μετά το Αούστερλιτς;;;; Οι Ρώσοι τι κάνανε στην ανακατάληψη της Κριμαίας;;; Άσε το τι κάνανε οι Εγγλέζοι μέχρι και το 50 στις αποικίες τους...

Δεν τις μπορώ αυτές τις μαλακίες ρε παιδιά σόρρυ... πολύ δε περισσότερο σαν "θέσεις" σε ένα θέμα που είναι - στη βάση του - απλό. ΙΣΤΟΡΙΚΑ.. ξανά ΙΣΤΟΡΙΚΑ...

[size=24]Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ[/size].

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ του θέματος είναι όντως περίπλοκο και οι Σκοπιανοί έχουν τα δίκια τους... αλλά όχι να μου βγαίνει ο Τραικόφσκι - ή πως σκατά τον λένε- κληρονόμος της Αλεξανδρινής Φάλλαγγας και - ακόμα χειρότερα- να μου λέει εμένα ότι ως Έλληνας (νέος ή αρχαίος) δεν έχω σχέση.

Τι λες ρε μεγάλε;; Που τα είδες αυτά γραμμένα ρε;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

vasilis

Παπας αυτο το εβαλα διοτι ειχα βαλει πριν καιρο το θεμα μακεδονια και μενα δεν μου ανοιγει το σαιτ

Pappas10

Βασίλη, μετά από τόσο καιρό που είμαστε εδώ, νομίζω ότι μπορείς να με λές Μιχάλη.

Πέραν αυτού εμένα μου άνοιξε κάποια στιγμή αλλά μετά "έπεσε" και δεν πρόλαβα να δω τι λέει με λεπτομέρειες.

Συγνώμη δεν πρόσεξα ότι το είχες βάλει το θέμα πιο πριν. Εγώ αυτό είδα και σ' αυτό απάντησα.

Αυτά,

Με εκτίμηση,

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

cna

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που θυμηθήκαμε το μακεδονικό το 1992 ενώ μέχρι τότε οι Σκοπιανοί διοργάνωναν εκθέσεις ανά με αρχαία ελληνικά-μακεδονικά αγάλματα και επιγραφές και τα παρουσίαζαν ως δικά τους και εμείς ποιούσαμε την νήσσαν (εκτός από μερικούς διαπρεπείς ΞΕΝΟΥΣ επιστήμονες που αντιδρούσαν όταν αντιλαμβάνονταν το τι συμβαίνει).

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που στο τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου το ΚΚΕ συνυπέγραφε συνθήκη με τον Στάλιν για παράδοση της Μακεδονίας στον Τίτο σε περίπτωση που κέρδιζε την εξουσία στην ελλάδα.

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που το αθάνατο ελληνικό κράτος έσυρε σε ορκωμοσίες το 1950 τους κατοίκους της μακεδονίας και δη των περιοχών Καστοριάς-Φλώρινας (όπου εκτυλίχθηκε το τελευταίο κομμάτι του Εμφυλίου Πολέμου) σαν να επρόκειτο για ξένους μετανάστες.

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που σε κάθε αγώνα ομάδων της μακεδονίας με νότιες ακούγονται υβριστικά συνθήματα με εθνικό χαρακτήρα τα οποία χρησιμοποιούν στη συνέχεια οι σκοπιανοί ως επιχειρήματα (ΝΑΙ χρησιμοποιούν ακόμα και τους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύουν οι ανεγκέφαλοι για όφελός τους).

:arrow: Αιδώς Αργείοι (αυτό πηγαίνει και στους προγόνους μας), που όταν ο Παύλος Μελάς αποφάσιζε να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της μακεδονίας το ελληνικό κράτος δεν διέθεσε ούτε έναν στρατιώτη για να τον συνδράμει. Με εθελοντές από την Κρήτη και με ντόπιους έδωσε τις μάχες του.

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που θυμόμαστε το μακεδονικό ΜΟΝΟ όταν μας το προβάλλουν τα κανάλια. Που είναι τώρα οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας;

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που αντί να κάτσουμε και να βρούμε μια συνεναιτική λύση (μιας και το κρατίδιο αυτό βρίσκεται επί μακεδονικού εδάφους με την γεωγραφική έννοια του όρου), ένα κοινά αποδεκτό όνομα, αντιτάσσουμε απλά ένα όχι και ένα βέτο, με αποτέλεσμα να μας έχουν βαρέθει και οι εταίροι και να μην κάθονται καν να μας ακούσουν.

:arrow: και τέλος Αιδώς Αργείοι, που δεν κάναμε ούτε ένα συνέδριο στο εξωτερικό, που δεν ενημερώσαμε καμμία κυβέρνηση για την ιστορική αλήθεια. Όχι οι πολιτικοί μόνοι τους αλλά σε συνεργασία με επιστήμονες. Νομίζετε ότι ξέρει την ιστορική αλήθεια ο Μπους; Ή ο Σαρκοζί;

Αυτά τα ολίγα...

Nikos28

Όταν ήμουν 15-16 ετών ('91-'92) έτρεχα κι εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, στα συλλαλητήρια που γίνονταν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας...

Το αποτέλεσμα;

Σήμερα, εμείς οι ίδιοι, ονομάζουμε το κράτος αυτό όχι Μακεδονία αλλά Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας!
Δεν είναι Γιάννης, δηλαδή, είναι Γιαννάκης...

Απο' κει και πέρα, τι συζητάμε; Και τι σημασία έχει τι κάνουν οι Σκοπιανοί, οι Αμερικάνοι κλπ κλπ...;

Pappas10

Παράθεση από: "cna":arrow: Αιδώς Αργείοι, που θυμηθήκαμε το μακεδονικό το 1992 ενώ μέχρι τότε οι Σκοπιανοί διοργάνωναν εκθέσεις ανά με αρχαία ελληνικά-μακεδονικά αγάλματα και επιγραφές και τα παρουσίαζαν ως δικά τους και εμείς ποιούσαμε την νήσσαν (εκτός από μερικούς διαπρεπείς ΞΕΝΟΥΣ επιστήμονες που αντιδρούσαν όταν αντιλαμβάνονταν το τι συμβαίνει).

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που στο τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου το ΚΚΕ συνυπέγραφε συνθήκη με τον Στάλιν για παράδοση της Μακεδονίας στον Τίτο σε περίπτωση που κέρδιζε την εξουσία στην ελλάδα.

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που το αθάνατο ελληνικό κράτος έσυρε σε ορκωμοσίες το 1950 τους κατοίκους της μακεδονίας και δη των περιοχών Καστοριάς-Φλώρινας (όπου εκτυλίχθηκε το τελευταίο κομμάτι του Εμφυλίου Πολέμου) σαν να επρόκειτο για ξένους μετανάστες.

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που σε κάθε αγώνα ομάδων της μακεδονίας με νότιες ακούγονται υβριστικά συνθήματα με εθνικό χαρακτήρα τα οποία χρησιμοποιούν στη συνέχεια οι σκοπιανοί ως επιχειρήματα (ΝΑΙ χρησιμοποιούν ακόμα και τους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύουν οι ανεγκέφαλοι για όφελός τους).

:arrow: Αιδώς Αργείοι (αυτό πηγαίνει και στους προγόνους μας), που όταν ο Παύλος Μελάς αποφάσιζε να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της μακεδονίας το ελληνικό κράτος δεν διέθεσε ούτε έναν στρατιώτη για να τον συνδράμει. Με εθελοντές από την Κρήτη και με ντόπιους έδωσε τις μάχες του.

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που θυμόμαστε το μακεδονικό ΜΟΝΟ όταν μας το προβάλλουν τα κανάλια. Που είναι τώρα οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας;

:arrow: Αιδώς Αργείοι, που αντί να κάτσουμε και να βρούμε μια συνεναιτική λύση (μιας και το κρατίδιο αυτό βρίσκεται επί μακεδονικού εδάφους με την γεωγραφική έννοια του όρου), ένα κοινά αποδεκτό όνομα, αντιτάσσουμε απλά ένα όχι και ένα βέτο, με αποτέλεσμα να μας έχουν βαρέθει και οι εταίροι και να μην κάθονται καν να μας ακούσουν.

:arrow: και τέλος Αιδώς Αργείοι, που δεν κάναμε ούτε ένα συνέδριο στο εξωτερικό, που δεν ενημερώσαμε καμμία κυβέρνηση για την ιστορική αλήθεια. Όχι οι πολιτικοί μόνοι τους αλλά σε συνεργασία με επιστήμονες. Νομίζετε ότι ξέρει την ιστορική αλήθεια ο Μπους; Ή ο Σαρκοζί;

Αυτά τα ολίγα...

Δε μου λες εσύ; Τι ομάδα είσαι; (γιατί μέχρι τώρα σε συμπαθώ πολύ)  :P  :P  :P

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

Παράθεση από: "Pappas10"Δε μου λες εσύ; Τι ομάδα είσαι; (γιατί μέχρι τώρα σε συμπαθώ πολύ)  :P  :P  :P

Μιχάλης.

Μιχάλημ, ένα είναι σίγουρο...: ΔΕΝ είναι γαύρος!  :wink:  :lol:

643 Επισκέπτες, 1 Χρήστης