Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 357
  • Total: 357

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Να'μαι κι εγώ :)

Μαύρη πόρτα λοιπόν...

Ναι, την ανοίγω... Και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα...
Αρχικά αντικρύζω ένα τακτικό, σοβαρό, μινιμαλιστικό σπίτι, με μοντέρνο design. Δεν είναι δηλ ένα μόνο δωμάτιο, αλλά ένας μεγάλος ενιαίος χώρος, και στο βάθος φαίνεται να έχει κι άλλα δωμάτια. Ξύλο, γυαλί και μέταλλο, κυρίαρχα χρώματα το μαύρο και το λευκό, αλλά υπάρχουν και διάφορες πολύχρωμες λεπτομέρεις, τοποθετημένες διακριτικά και σε 'στρατηγικά' σημεία. Βλέπω ακόμη ένα μεγάλο τζάκι από γρανίτη, με πολλά κεριά μέσα, κάποια λίγα καμένα, τα περισσότερα καινούρια, σε διάφορα μεγέθη. Πιο πέρα η μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα με θέα σε κήπο, περιποιημένο με άφθονο πράσινο και λουλούδια. Το φως είναι άπλετο και έχει μια σχετική ζέστη. Μετά την πρώτη σαστιμάρα και την ερευνητική μου ματιά, τρέχει να με προϋπαντήσει ένας σκύλος - ο σκύλος μου. Που αμέσως με εγκαταλείπει, όταν τον φωνάζει από μέσα ένας άντρας - ο άντρας μου - για να τον ταίσει. Τότε πια σα να 'ξυπνάω' και βλέπω και την 'αταξία' του χώρου...: Μια τσάντα με σχολικά βιβλία παρατημένη δίπλα στην πόρτα, νεανικά ρούχα σε μια λεκάνη για σιδέρωμα, πατημασιές και λάσπες στο πάτωμα οδηγούν το βλέμμα μου σε ένα ποδηλατάκι και δυο ζευγάρια πατίνια έξω στη βεράντα...
Πλησιάζω και στέκομαι να απολαύσω το αεράκι που μπαίνει από την μπαλκονόπορτα. Χαζεύω τα λουλούδια του κήπου και σκέφτομαι πως οι τρεις γλάστρες που έχω θα θέλουν πότισμα. Ακούγεται από το ράδιο ο αγαπημένος μου σταθμός, και μυρίζει καρπούζι... Με πλησιάζει εκείνος, τυλίγει τα χέρια του στη μέση μου, μου δίνει ένα φιλί στο λαιμό και όλα είναι σωστά πια... :)

Nikos28

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "Nikos28"Moody, έχει πολλές πόρτες ο διάδρομος!

Άλλες κλείνουν κι άλλες ανοίγουν...!

;-)

τελικα βρε Νικε μου, πολυ σε αγαπω!!!  ]

Χμμμ...

:-)

:flower: :flower: :flower:

Jezebell

Μαυρη πορτα ε? Χμμμμ
Λογικα αν το σπιτι ηταν παλιο θα την φοβομουν επειδη ομως το σπιτι ειναι καινουριο θα την ανοιξω
Βασικα ειναι μια αποθηκη, καθαρη και συμμαζεμενη. Ειχα την εντυπωση πως μαλλον θα ηταν το μπανιο αλλα εκανα λαθος.
Ειναι σκοτεινα αλλα μπαινει λιγο φως απο ενα μικρο παραθυρακι. στους τοιχους υπαρχουν ραφια με κουτες παλια περιοδικα και παλια σχολικα βιβλια. Υπαρχουν κουτες παντου τακτοποιημενες και σχετικα καθαρες και πανω τους γραφει με μαρκαδορο τι περιεχουν.Αλλη εχει τα χριστουγεννιατικα στολιδια αλλη παλια παιχνιδια αλλη παλια ρουχα. Υπαρχουν κουτες με παλιες συσκευες και καποια τυλιγμενα χαλια. Θα ελεγα πως το δωματιο αυτο καποιος το καθαρισε προσφατα γιατι ναι μεν δειχνει παλιο και θελει ασπρισμα αλλα ειναι καθαρο και τακτοποιημενο οπως ειναι οι αποθηκες μετα απο γενικη.
Βγαινω ισως να γυρισω για την κουτα με τις φωτογραφιες αλλα θα παω και μια βολτα στον κηπο!!!
Moody ποιητικη αδεια  :lol:

tristana

ΟΚ. 'Αργησα... αλλά είμαι δικαιολογημένη, γιατρέ μου.  Πάμε, λοιπόν...

Το γύρισμα αρχίζει...

Κόκκινη πόρτα: Την ανοίγω και βλέπω ένα μπουντουάρ ντυμένο με βελούδα, δαντέλες και ό,τι άλλο έχει να προσφέρει πολυτέλεια, άνεση
και ευχαρίστηση. 'Ενας τεράστιος τριπλός καθρέφτης, κεριά, αρωματικά έλαια, ποτ-πουρί και ένα παραβάν εξωτικό, ζωγραφισμένο στο χέρι.
Ο χώρος μυρίζει πούδρα, άρωμα και φρεσκολουσμένα μαλλιά.
Μια χαρά πλατό για ταινίες εποχής.

Κίτρινη πόρτα: Πίσω απ'αυτήν την πόρτα κρύβεται ένας βουδιστικός βωμός.
Μου αρέσει η γαλήνη και η ηρεμία που μου προσφέρουν τα λουλούδια
και τα άλλα αναθήματα. Βγαίνω νιώθοντας ανάλαφρη
και φτάνω στην...

Μαύρη πόρτα: Εδώ ανακαλύπτω ένα υπέροχο χαμάμ.
Οι περιγραφές είναι περιττές. Απόλαυση.

Συνεχίζω και ανοίγω την πράσινη πόρτα... ανακαλύπτοντας ότι δεν υπάρχει αλλά,  είναι απλώς ντεκόρ απογοητεύομαι.

THE END

SEE U SOON

Moody

tristana

Μούντι και εμείς σε ευχαριστούμε που αφιερώνεις χρόνο και σκέψη
σε εμάς. Πάμε για άλλα, λοιπόν; 'Οποτε έχεις καιρό και διάθεση.

*Α, και αν δω κάτι καλούς κυρίους με άσπρα να τους εμπιστευθώ σαν την Μπλανς Ντυμπουά ή...;  :twisted: *

Moody

[size=24]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή ανακάλυψα το Σάββατο πως το nick μου κυκλοφορεί περίεργα σε άλλα sites

και επειδή δεν έχω καμιά σχέση με το άτομο ή τα άτομα που το έχουν λανσάρει και το χρησιμοποιούν,

ζήτησα από τον Big Boss (Κώστα33) να μου αλλάξει το nick

σε MOODY.

Έτσι κι αλλιώς , έτσι με αποκαλείτε και μου ψιλοαρέσει....

Αν και , να ξέρετε, δεν είμαι κακόκεφη ως προσωπικότητα και ως άνθρωπος.

[/size]

spellbound

xhmeia

S eyxaristoyme gia to xrono soy kai th diathesh na asxolhtheis moodaki
Den pisteyw na yparxei kaneis apo mas poy na nomizei pws einai "arpa kola" ????????

:D  :D  :D
 :D  :D  :D

jcdenton

Δεν μ' άρεσε η εξέλιξη του τέστ  :evil: . Να ξαναγράψω;  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

apol

moody ευχαριστω  πολυ για την αποστολη των αποτελεσματων του τεστ ....

kouklitsa

Λοιπον... για να κλείσω κι εγώ τον κύκλο των δωματίων..

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΡΤΑ.. Η κουζίνα.. ντουλάπια σε χρώμα κίτρινο και συσκευές ανοξείδωτες στο βάθος του δωματίου και δεξιά. Αριστερά απο την πόρτα η τραπεζαρία και ένα πάσο διαχωρίζει κουζίνα και τραπεζαρία. Στο τραπέζι λουλουδια κ δυο κεριά ενα κόκκινο κ ένα λευκό σε ασημένια κηροπήγεια.. Θα το αναφέρω κι αυτό, δεν ξέρω αν έχει σημασία μα το δωμάτιο μου δίνει την αίσθηση οτι είναι πιο μεγάλο απο ότι ουσιαστικά χρειάζομαι.. Έχει παράθυρο στον αριστερό τοίχο και μπαλκονόπορτα στο βάθος μα δε με νοιάζει η θέα, μου αρέσει απλά που ρίχνουν άπλετο φώς στο χώρο...

και τέλος....

ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ.. Το μπάνιο.. Ευρύχςρο μπάνιο με λευκά πλακάκια και μαύρα είδη υγιεινής. Η μπανιέρα είναι γωνιακή, ο νιπτήρας στηρίζεται σε άσπρο έπιπλο με πολλά μικρά ντουλαπάκια και συρτάρια, απο πάνω του υπάρχει ένας καθρέφτης.. Στους τοίχους δυο παράθυράκια μικρά με βιτρώ πανς απο τη μπανιέρα. Είναι δωμάτιο που το χρησιμοποιώ θέλοντας κ μη, νιώθω όμορφα σε αυτό μα δεν υπάρχει λόγος να μείνω μέσα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή..

Moody

Αγαπητέ φίλε JCDENTON ...δεν ξέρω αν έχει νόημα να ξαναγράψεις ή να δεις τι σε έκανε ή τι σε κάνει αυτόν τον καιρό να μην ανόίξεις καμιά πόρτα πλην της μαύρης.
Μην ανησυχείς , όμως. Πάντα τα πράγματα μπορεί να είναι πιο απλά από όσο φαίνονται.
Κι αυτό εδώ ήταν ένα τεστ-παιχνίδι. Όχι ένα διαγνωστικό εργαλείο.
Το λέω αυτό και για άλλους που ίσως να μην έμειναν ευχαριστημένοι.

fire

αγαπητή MOODY
σε ευχαριστώ για τον χρόνο και την διάθεση να μου/μας
απαντήσεις εναλυτικά και ξεχωριστά (όπως κατάλαβα)
στο τέστ αυτό
δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι καλό ή όχι αλλά
έπεσες πολύ μέσα,περισσότερο και από όσο περίμενα
από ένα απλό (όπως μου φάνηκε) τέστ
περιμένω το επόμενο.....

xhmeia

θα μεινω με την απορια παντως  :roll:  :roll:
αυτοι που ειδαν τουαλετα  στην μαυρη
ποσο διαφορετικα απο μενα
το αντιλαμβανονται  :roll:  :roll:

και φυσικα περιμενουμε με αγωνια το επομενο

357 Επισκέπτες, 0 Χρήστες