Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 530
  • Total: 531
  • Leon

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Moody

[size=18]Και ήρθε η ώρα για την τελευταία  πόρτα.

Αφήνουμε πίσω μας την κίτρινη και προχωράμε μέχρι τα βάθος του διαδρόμου.

Μπροστά μας μια μαύρη πόρτα.

Την προσπερνάμε αδιάφορα και γυρνούμε προς την έξοδο?
Μπαίνουμε στο χώρο που βρίσκεται πίσω της?
Τι υπάρχει πίσω της?

(Εννοείται πως όσοι μπήκαν τώρα μπορούν να γράψουν για όλες τις πόρτες μαζί).

Καλή τύχη με τη μαύρη πόρτα![/size]

chriastina

μαύρη πόρτα.... και βέβαια την ανοίγω!
είναι ένα μεγάλο δωμάτιο,απέναντι από την πόρτα υπάρχει μια μεγάλη τζαμαρία από άκρη σε άκρη του τοίχου, με θέα έναν καταγάλανο ουρανό και λίγα λευκά σύννεφα,δεν έχει κουρτίνες,μόνο η ανοιχτή τζαμαρία. Νιώθω ότι είμαι στην κορυφή του κόσμου! Αν και υψοφοβική αυτό δεν με ενοχλεί. Το δωμάτιο είναι βαμένο έντονο κίτρινο και με το φως απο την τζαμαρία γίνετε εκτυφλωτικό! Δεξιά και αριστερά δεν υπάρχουν παράθυρα. Μέσα στο δωμάτιο υπάρχει στο κέντρο ένα στρογγυλό ξύλινο χαμηλό τραπέζι και επάνω του ένα μεγάλο κλειδί (σαν αυτά που άνοιγαν παλιά τεράστιες βαριές πόρτες) ένα διπλωμένο σε ρολό χαρτί,μια πένα και το μελανοδοχείο.Όλα αυτά μοιάζουν να είναι πολύ παλιά,αντίκες,αλλά είναι ελεύθερα προς χρήση.Απο κάπου ακούγεται,απαλά,κλασσική μουσική αλλά δεν βλέπω στερεοφωνικά συστήματα ή ηχία.Το πάτωμα είναι φτιαγμένο από χοντρό σκούρο ξύλο και φαίνεται και αυτό πολύ παλιό και πολύ πατημένο/χρησιμοποιημένο.

isabella

MΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ;;;
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕ ΔΙΣΤΑΓΜΟ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ ΝΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.. Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ  Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΠΑΤΩΜΑ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΚΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ.
ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.

jcdenton

Μαύρο, το αγαπημένο μου χρώμα. Ανοίγω την πόρτα και... ωωωωωωωω. Από πίσω κρύβεται το αγαπημένο μου δωμάτιο. Μια τεράστια βιβλιοθήκη, όπως στις βίλλες παλιού τύπου, όπου τα βιβλία τοποθετούνται σε εντοιχιζόμενες βιβλιοθήκες. Το δωμάτιο έχει σκάλακαι διάδρομο στα μισά των τοιχών του δωματίου, ώστε να μπορούμε να φτάνουμε στα υψηλότερα ράφια. στο κέντρο του δωματίου έχει τραπέζια για διάβασμα και στην άκρη τα απαραίτητα για να παίξεις σκάκι με την ησυχία σου. όλα είναι φτιαγμένα από ξύλο μασίφ και στον ένα τοίχο το έπιπλο της βιβλιοθήκης διακόπτεται στο πάνω μισό για να μπει το φως από το τεράστιο παράθυρο. επικρατεί απόλυτη γαλήνη και ηρεμία (μπορώ να μείνω εδώ για πάντα;)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

spellbound

Ε ναι, αυτη την ανοιγω αμεσως..

Βρισκομαι  σ ενα αιθριο, τριγυρω τζαμαριες, βλεπουν σε τροπικη βλαστηση,  καπου μακρια φαινεται και η καταλαυκη παραλια..

αριστερα μια υπεροχη κουζινα με πασο, καποιος μαγειρευει κατι νοστιμο, και σιγοτραγουδα.

στο κεντρο μια μεγαλη μαρμαρινη τραπεζαρια και τριγυρω μαυρες σιδερενες καρεκλες με αναπαυτικα μαξιλαρια.

σκεφτομαι  οτι πρεπει να βαλω ενα ανακλιντρο στο αιθριο.. το λατρευω αυτο το δωματιο...

ακουγεται απαλη μουσικη, μου φτιαχνει τη διαθεση, ανοιγω τη μια τζαμοπορτα και διασχιζω αναμεσα στη βλαστηση ενα πλακοστρωτο που οδηγει στη παραλια.. ξυπολητη, ανεμελη.

ισως και μια αιωρα αναμεσα στους φοινικες σκεφτομαι χαμογελωντας..

minoraki

μαυρη πορτα.....
δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα το μαυρο....αλλά παρ ολα αυτα εγω θελω να ανοιξω....λογω περιεργειας.....ή λογω του οτι ειμαι σιγουρη οτι κατι καλο θα κρυβεται πισω της.....
και οντως την ανοιγω και βρισκομαι μπροστα σε ενα μυστηριο.....μαυρο κρεββατι, με καγκελλα στο προσκεφαλο του και κατω στα ποδια.....απο τον ουρανο του κρεβατιου κρεμεται μια κουρτινα τουλινη μαυρη και αυτη και ειναι στρωμμενο με μαυρα σατεν σεντονια.....το δωματιο ειναι γεματο απο μια βαρεια μυρωδια απο διαφορα στικς που ειναι αραδιασμενα πανω στο ξυλινο πατωμα.....το παραθυρο ειναι κλειστο και οι κουρτινες του ειναι βαρειες λευκες σατεν, τραβηγμενες δεξια-αριστερα.....μια τουαλετα ειναι τοποθετημενη δεξια απο το κρεββατι που σχεδον πιανει ολο το δωματιο.....πανω στην τουαλετα ειναι βρισκονται διαφορα ειδη μακιγιαζ και χτενισματος, ολα σε μαυρο χρωμα.....η τουαλεττα ειναι και αυτη μαυρη, αλλά το μαρμαρο που ειναι πανω της ειναι λευκο.....απεναντι απο το κρεβατι ειναι μια βιβλιοθηκη, γεματη βιβλια.....η βιβλιοθηκη ειναι μαυρη, αλλά ολα τα βιβλια ειναι δεμενα λευκα.....στα ποδια του κρεβατιου υπαρχει ενα παλιο μαυρο μπαουλο και πανω του ειναι ριγμενο ανεμελα ενα νυχτικο λευκο.....διπλα στο νυχτικο υπαρχουν ενα ζευγαρι εσωρουχα....μαυρα σατεν.....ενα ζευγαρι μαυρες χειροπεδες και ενα μαυρο φουλαρι.....διπλα στο κρεβατι υπαρχει ενα κομοδινο και πανω στο κομοδινο βρισκεται ενα στερεοφωνικο....μαυρα ολα!!!!!! απο το στεροφωνικο ακουγεται μουσικη.....μια μουσικη που με κανει να προχωρησω μεσα στο δωματιο.....ξερω οτι ειναι εκει και με περιμενει.....παρ ολη την εμφανη αντιπαθεια μου στο μαυρο χρωμα, η επιθυμια μου νικα καθε δισταγμο μου.....κλεινοντας πισω την πορτα, ηξερα οτι θα με επαιρνε αμεσως στην αγκαλια του!!!!!!!

Argiro

Μια και όλο αυτό το διάστημα ήμουν σε ένα άσπρο δωμάτιο και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ας κάνω κι εγώ έναν περίπατο σε αυτό το καταπληκτικό σπίτι με τις πόρτες έκπληξη.

Καταρχήν θα παρατηρήσω πως η μπλε και η κίτρινη πόρτα είναι στη δεξιά πλευρά του διαδρόμου, αλλά η κόκκινη και η μαύρη είναι κάπου μπροστά στο βάθος ή απέναντι. Αυτό με μπέρδεψε λίγο και επειδή θέλω να είναι τακτοποιημένα όλα γύρω μου, διαφορετικά αποσυντονίζομαι, θα θεωρήσω ότι αυτές οι πόρτες είναι αριστερά στο βάθος προχωρώντας κάθε φορά.

Πόρτα μπλε δεξιά λοιπόν. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τους τοίχους βαμμένους σε απαλό γαλάζιο χρώμα. Στη μέση του δωματίου έχει ένα εντοιχιζόμενο ενυδρείο, το οποίο χωρίζει το δωμάτιο στα δυο και εκτελεί χρέη τοίχου και αφήνει ένα άνοιγμα αριστερά ώστε να μπορεί να περάσει κανείς στο χώρο στο πίσω μέρος. Στην μπροστινή μεριά του δωματίου έχει ένα καθιστικό σε χρώμα απαλό μωβ και ο τοίχος είναι διακοσμημένος με διακοσμητικά τοίχου σε μωβ αποχρώσεις. Στο πάτωμα υπάρχει μια κόκκινη παχιά φλοκάτη από τοίχο σε τοίχο. Στην πίσω μεριά του δωματίου, πίσω από το ενυδρείο, υπάρχει ένα γραφείο υπολογιστή σε σχήμα γωνίας με τον υπολογιστή επάνω. Στην άλλη γωνία έχει ένα στρογγυλό τραπέζι με δυο καρέκλες αριστερά και δεξιά. Το τραπέζι έχει ένα στρογγυλό τραπεζομάντιλο που φτάνει μέχρι το πάτωμα σε χρώμα κόκινο και είναι γεμάτο με διακοσμητικά κεριά σε διάφορα χρώματα. Στις δυο άκρες του τραπεζιού έχει δυο φωτιστικά με κεριά ρεσώ και στη μέση ένα μπολ γεμάτο πέτρες θαλάσσης, ημιπολύτιμους λίθους και κοχύλια. Το πάτωμα έχει μια κόκκινη φλοκάτη από τοίχο σε τοίχο.

Αριστερά στο διάδρομο βγαίνοντας συναντάω την κόκκινη πόρτα. Μπαίνω και βλέπω τους τοίχους σε χρώμα κόκκινο κι αυτούς. Στο πάτωμα έχει μαύρη φλοκάτη από τοίχο σε τοίχο. Στο βάθος δεξιά είναι ένα κρεβάτι με ουρανό και κουρτίνες από μαύρο λεπτό βελούδο. Οι τοίχοι δεν έχουν τίποτα επάνω από διακοσμητικά. Στην αριστερή γωνία έχει έναν μεγάλο σοφά σε σχήμα γωνίας γεμάτο μαξιλάρες και μπροστά του έχει ένα στρογγυλό ξύλινο τραπεζάκι ύψους μισού μέτρου, στο ύψος περίπου του σοφά, που είναι καλυμμένο με χωριάτικο κάλυμμα κεντημμένο με χρυσή κλωστή. Οι αποχρώσεις σε αυτή τη γωνία είναι χρυσαφί και κόκκινο.

Βγαίνοντας συναντάω δεξιά την κίτρινη πόρτα. Μπαίνοντας βλέπω πως είναι κουζίνα. Οι δυο τοίχοι, ο αριστερός και ο δεξιός, είναι καλυμμένοι με ντουλάπια σε χρώμα πράσινο και κίτρινο και δεν φαίνονται καθόλου. Ο τοίχος που είναι στην πλευρά της εισόδου έχει τις εντοιχιζόμενες συσκευές. Ο τοίχος απέναντι από την πόρτα έχει αριστερά μια άλλη πόρτα που οδηγεί στον κήπο και δεξιά, στη γωνία, έχει ένα στρογγυλό τραπέζι με στρογγυλό κίτρινο τραπεζομάντιλο μέχρι το πάτωμα και από πάνω ένα άλλο τετράγωνο πράσινο πιο κοντό. Στη μέση του τραπεζιού έχει ένα ανθοδοχείο γεμάτο μαργαρίτες και πρασινάδα. Γύρω γύρω στο τραπέζι είναι τέσσερις καρέκλες.

Βγαίνοντας πάλι στο διάδρομο βλέπω αριστερά στο βάθος τη μαύρη πόρτα. Μπαίνω μέσα και βλέπω πως είναι χώρος για τις πρόβες ενός ροκ συγκροτήματος. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι άσπροι και είναι γεμάτοι γράφιτι. Στο βάθος του δωματίου στην αριστερή γωνία είναι τα ντραμς, το συνθεσάιζερ, το μπάσο και η ηλεκτρική κιθάρα. Στη δεξιά γωνία έχει έναν μεγάλο καναπέ που είναι φτιαγμένος αποκλειστικά από μαξιλάρες σε διάφορα χρώματα με κυρίαρχο το μαύρο. Ο χώρος μυρίζει πατσουλί έντονα. Δίπλα από την πόρτα στη δεξιά γωνία είναι ένα κρεβάτι σε στυλ σοφά, γεμάτο μαξιλάρες σε διάφορα χρώματα κι αυτές με κυρίαρχο το μαύρο. Αφού δεν έπαθα ψυχολογικό πέρα δώθε μετά την επίσκεψή μου σε αυτό το δωμάτιο, λέω να το αφήσω και να βγω στο δρόμο να πάρω αέρα, αν και συμπαθώ ιδιαίτερα τη μυρωδιά του πατσουλί.

Labrokratis

Ανοίγω την μαύρη πόρτα και από πίσω υπάρχει ενα club, με  πολλά black light και με καμιά τριανταριά πανυψηλες λεπτές μακριμαλλούσες ανατολικοευρωπαίες.
Το τι κάνω μετά, δεν περιγράφετε σε ένα φόρουμ

xhmeia

Μαυρη?
Ανοιγω, κοιταω, αλλα δεν μπαινω.
Αποθηκη,σκοτεινη αλλα τακτοποιημενη.....ραφια και......
Κουτια, βαλιτσες, διαφορα........αλλα κ σκονη, οσμη κλεισουρας.....Δεν υπαρχει παραθυρο.....
Κλεινω κ γυριζω πισω στο κιτρινο δωματιο,Θελω φως,  βγαινω απο την μπαλκονοπορτα, κατεβαινω στο γκαζον κ αναβοντας ενα τσιγαρο καθομαι στην κουνια......

black_velvet

Φτάσαμε λοιπόν στην άλλη άκρη του σπιτιού, στη
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

apol

εδω λοιπον απεξω απο τη μαυρη πορτα

την ανοιγουμε κι αυτη τη πορτα και μπαινουμε σε σκοτεινο σχετικα δωματιο με παλια βαρια επιπλα, χαλι παχυ, κουρτινες χοντρες,κυριαρχει το κρεβατι στο χωρο,ατμοσφαιρα ερωτικη με την ενοια του εξτριμ,του εντονου ,του παθους,των ακρων........
προφανως με προδιαθετει να μην ειμαι μονος μου .....

aiollus

E αφου ανοιξα ολες τις πορτες ανοιγω και αυτη αν και δεν εχω καλη διαισθηση για το τι θα αντικρησω.
Μολις ανοιγω την πορτα σκοταδι πυκνο παντου και βλεπω χαμηλα κατι ξυλινα σκαλοπατια να ξεκηνανε!!!
Ψαχνω για κανεναν διακοπτη αρηστερα και δεξια μεσα απο την πορτα στο κασωμα και επιτελους αρηστερα υπαρχει ενας διακοπτης τον γυρναω και μια αραχνιασμενη λαμπα πανω απο την πορτα φωτιζει τον χωρο.
Βλεπω να εκτινοντε καμια 20ρια ξυλινα σκαλοπατια και αρχιζω να τα κατεβαινω.
Φτανοντας στο τερμα απο τα σκαλοπατια βλεπω ενα χωρο που εμοιαζε με παλια αποθηκη με πολλα πραγματα παλια και σκονησμενα απο την μια μερια και απο την αλλη μια σειρα απο ραφια γεματα με μπουκαλια ολα σκονισμενα και αραχνιασμενα λες και ειχε πολλα χρονια ανθρωπος να πατησει το ποδι του εκει.
Εξερευνοντας λιγο τον χωρο διαπηστωνω οτι μεσα στα παλια πραγματα (επιπλα ,καρεκλες ,ντουλαπια υπηρχε και ενα μεγαλο σεντουκι κλειδωμενο με ενα μεγαλο λουκετο.
Δεν αντεξα στον πειρασμο και κοιταξα γυρω-γυρω να δω αν μπορουσα να ευρισκα κατι να το ανοιξω.
Για καλη μου τυχη λιγο ποιο διπλα υπηρχε ενας μεγαλος παγκος εργασιας με πολλα εργαλεια να κρεμοντε σε ενα τελαρο στηρηγμενο στο τοιχο.Ετσι πηρα ενα μεγαλο σφυρι και ενα καλεμι και αρχησα να κτυπαω το λουκετο με το καλεμι μεχρι να μπορεσω να το ανοιξω.
Μετα απο μερικα κτυπηματα καταφερα να σπασω το λουκετο και επιτελους θα εβλεπα τι ειχε μεσα αυτο το μπαουλο που μου εκανε τοση εντυπωση.
Το ανοιγω σιγα-σιγα και αντικριζω κατι περιεργα ρουχα σαν αυτα που φοραγαν οι πολεμηστες τον μεσαιωνα ενα τεραστιο σπαθι και ενα τσεκουρι με 2 πλευρες κοψιματος ολα διακοσμημενα με πετραδια ανεκτιμητης αξιας επανω.
Μενω σαν χαζος να τα κοιταω ολα χωρις να ξερψ τι να κανω.Να τα παρω η οχι??
Σκεφτομαι οτι μαλλον αυτα αποτελουν καποια οικογενιακα κειμηλια και θα ηταν κριμα να τα στερησω απο τον ιδιοκτητη του σπιτιου οποτε ξανακληνω το σεντουκι ,ανεβαινω την σκαλα ,κλεινω το φως και την πορτα πισω μου καθως φευγω απο το δωματιο αυτο.

Sophia

Είχα σκοπό να μείνω πίσω από την κίτρινη πόρτα... αλλά ακουσα φασαρία... βγήκα στον διάδρομο και ακουσα απο κάποιους περαστικούς ότι υπάρχει και άλλη μια πόρτα!!!

Περίεργη γαρ... φυσικά και πάω να δω τι κρύβεται απο πίσω. Την ανοίγω και πίσω της βλέπω κόσμο να χορεύει! Νέα παιδιά με σκουλαρίκια, tatoo και trendy ντύσιμο να χορεύουν σε ρυθμούς funky disco! Χαμός, ντισκομπάλες, black light, οι σερβιτόρες φοράνε λαμέ sexy συνολάκια τύπου Ευταξία.... (βλεπε dream show!). Kέφη τρελό! Ωραία φάση σκέφτομαι και μπένω!

riaghul

επειδή τίποτα δεν προσπερνώ χωρίς να το εξετάσω...
ανοίγω και τη ΜΑΥΡΗ πόρτα
δωματιο βαρύ, επιπλα σκαλιστά, λιγο ασφυκτικα νοιώθω εδω μεσα..Ενα χρυσοκεντημένο τραπεζομάντηλο στο μεγάλο ξύλινο τραπεζι το ομορφαινει...
(αντε να ξεσκονιζεις ολα τουτα τα σκαλισματα.... :P )
Μπρουντζινα φωτιστικα που ορθονωνται απο τα δαπεδο...και διαχεουν το φως στο χωρο...
και στα μεγάλα παράθυρα κρέμονται απο τα ξύλινα κουρτινόξυλα διπλές
κουρτίνες με την εξωτερική δεμένη στο πλάι αφήνωντας την λεπτή αραχνούφαντη εσωτερική να επιτρέπει στο φως να εισέλθει στο χώρο.

various

:arrow: μαυρη μεταλικη τεραστια πορτα.....βαζω ολη μου την δυναμη για να ανοιξει....πολυ δυνατο φως με τυφλωνει....κλεινω τα ματια αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η εξοδος καθαρος αερας χτυπα το προσωπο μου τωρα μπορω να φυγω απο εδω....................

530 Επισκέπτες, 1 Χρήστης