Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 253
  • Total: 253

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

various

:arrow:  Μπλε πορτα ανοιγω,ενα σταθερο βημα εμπρος και τα γυμνα μου ποδια πατανε ζεστη λευκη αμμο,ενα σιδερενιο κρεβατι με λευκα σεντονια σε αταξια πανω του και θαλασσα...ηρεμη να απλωνεται στο βαθος του οριζοντα να συναντα τον ουρανο......

:arrow:Κοκκινη πορτα,ανοιγω,απολυτο σκοταδι ακουω κλαματα παιδιου φοβαμαι.............

kouklitsa

Και φυσικά μπαίνω στην κόκκινη πόρτα...
Η περιγραφή... Υπνοδωμάτιο. Η πόρτα βρίσκεται στην δεξιά γωνία του δωματίου, στο κεντρο του τοίχου βρίσκεται το κρεβάτι, δεξιά και αριστερά του κομοδίνο στα οποία πάνω υπάρχουν μικρά πορτατίφ και ένα ρολόι. Το κρεβάτι είναι απο σκουρόχρωμο ξύλο και το κάλυμα του σε αποχρώσεις βαθύ κόκκινου χρώματος με αποτυπωμένα πάνω του μεγάλα λευκα λουλούδια. Και σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει μπαλκονόπορτα με ενα εξίσου άνετο μπαλκόνι. Στην αριστερή μεριά του κρεβατιού υπάρχουν δυο πούφ και ανάμεσα τους ένα μικρό τραπεζάκι πάνω στο οποίο υπάρχουν αρρωματικά κεριά (βανίλια). Το πάτωμα είναι ξύλινο και στα πλάγια του κρεβατιού υπάρχουν μπέζ χαλάκια. (Τώρα δεν ξέρω αν αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, μα πειράζει που στο δωμάτιο μέσα είναι σκορπισμένα κόκκινα ροδοπέταλα; *Αν υποψιαστώ οτι γελάτε...γκρρρ* ). Απέναντι Απο το κρεβάτι στη γωνία, τώρα, υπάρχει ένα παραβάν ξύλινο γωνιακό μέσα απο το οποίο υπάρχει η τουαλέτα, ο καθρέφτης και ένα μικρό σκαμπό. Η κουρτίνα σε χρώμα ανοιχτό μπέζ και η θέα της μπαλκονόπορτας ένα απέραντο λιβαδι με παπαρούνες.

Jezebell

Λοιπον θα εμπαινα στην μπλε και θα εβλεπα
Ενα δωματιο βαμμενο ασπρο να μυριζει ασβεστη θαλασσα, νησιωτικο δωματιο, 1 χτιστος καναπες κρεββατι, παραθυρα καμαρες, πατωμα ξυλινο παλιες φωτογραφιες αλλα οχι μελαγχολικες. Τα στρωσιδια -στον καναπε και τα 2 κρεββατια -παραδοσιακα νησιωτικα, ομορφα καθαρα. 2 κομοδινα ξυλινα με βιβλια χαρτομαντιλα εικονιτσες και ασπροσουχα μεσα στα συρταρια. Μια ντουλαπα χωμενη στον τοιχο με τακτοποιημενα ρουχα μαντηλια παπουτσια και πολλα "μυστικα" ν ανακαλυψεις οπως παλια ρουχα της γιαγιας η καπελα.Ειναι ομορφα και ευχαριστα δροσερο και ηρεμο.Τα διακοσμητικα ειναι δηλωτικα του νησιου οπως κοχυλια η χρηστικα αντικειμενα η ακομα και σουβενιρ

Θα ξαναγυρισω εδω γιατι με ηρεμει αλλα θελω να δω και τ αλλα δωματια γι αυτο βγαινω απο το δωματιο και βρισκω την κοκκινη πορτα και μπαινω
Ενα αρκετα μοντερνο δωματιο.Εχει ενα μεγαλο διπλο κρεββατι,σαν εξεδρα με το στρωμα επανω, ενα στρογγυλο χαλι κοκκινο ασπρο μπεζ με ρομβους. Υπαρχουν μεγαλες μαξιλαρες στο πατωμα με εντονα φρεσκα χρωματα, στη γωνια ενα μεγαλο κοκκινο διαφανο βαζο με μπαμπου.Εχει εσωτερικη τουαλετα με μπανιερα πισινα, μεγαλους καθρεφτες και νιπτηρες σαν γουρνες, εχει ενα μικρο δωματιακη για ντουλαπα και μια απιστευτη θεα στον πανεμορφο κηπο που ειναι γεματος λουλουδια

spellbound

Μουντι, σωστη η σκεψη σου για το ΡΜ... μη γινουμε και ρομπες ολοι!!!

Ανοιγω τη κοκκινη πορτα...

Υπεροχο δωματιο...

μπαινω βλεπω τζαμαριες.... μπροστα και αριστερα μου... θεα.. πελαγος..

ενα πελωριο κρεββατι ακριβως μπροστα ... ανεβαινω τρια σκαλια για να χωθω στο υπεροχο στρωμα...   δεν εχει κεφαλαρι... ενα μαρμαρινο στασιδι μονο γεματο απο κερια .... αλλως τε δε μου αρεσουν τα φωτα... καλα το διαλεξα..

κυτταζω δεξια... τζαμαρια... θαλασσα ηρεμη, λαδι σημερα σκεφτομαι.. νωχελικα ξαπλωμενη....

χμ.... καποτε πρεπει να βαλω και κουρτινες σε αυτο το δωματιο σκεφτομαι...   καποτε ...

μπροστα μου η κοκκινη πορτα....  ταιριαζει απιστευτα με τις μαξιλαρες που εχω πεταξει και σ αυτο το δωματιο... λευκο αλλως τε..

αριστερα μια μαυρη πορτα που οδηγει στη τουαλεττα  δεξια και αριστερα της πορτας μαρμαρινα στασιδια γεματα με φωτογραφιες παλι απο ευτυχισμενες στιγμες...

κοκκινη φλοκατη στο πατωμα και το τζακι στη γωνια......  

οχι, δε θελω πινακα εδω...

μου αρκει ο καθρεφτης πανω απ το κρεββατι..

fire

αν και νέος,μπορώ;;;;;;

1.μπλε πόρτα: ανοίγω και βλέπω ένα ξύλινο γραφείο με δερμάτινη καρέκλα,έχει επάνω πολλά βιβλία,χαρτιά και το απαραίτητο κομπιούτερ.Υπάρχει μια χαμηλή βιβλιοθήκη στον τοίχο και μερικές 2 καρέκλες μπροστά της.Μπροστά απο το παράθυρο στέκονται μια ομάδα ανθρωπων και μιλάνε,γυρνάμε προς το μέρος μου μου γελάνε και τους πλησιάζω.Πίνουμε καφέ όλοι μαζί και συζητάμε χαρούμενοι.

2.κόκκινη πόρτα: ανοίγω και βλέπω ένα σαλόνι με μπλε καναπέδες, ξύλινο τραπέζι και κόκκινο χαλί.Έχει και δύο παράθυρα ανοιχτά.Στο μεγάλο καναπέ κάθεται μια γυναίκα και διαβάζει ένα βιβλίο.

spellbound

Παράθεση από: "fire"αν και νέος,μπορώ;;;;;;

1.μπλε πόρτα: ανοίγω και βλέπω ένα ξύλινο γραφείο με δερμάτινη καρέκλα,έχει επάνω πολλά βιβλία,χαρτιά και το απαραίτητο κομπιούτερ.Υπάρχει μια χαμηλή βιβλιοθήκη στον τοίχο και μερικές 2 καρέκλες μπροστά της.Μπροστά απο το παράθυρο στέκονται μια ομάδα ανθρωπων και μιλάνε,γυρνάμε προς το μέρος μου μου γελάνε και τους πλησιάζω.Πίνουμε καφέ όλοι μαζί και συζητάμε χαρούμενοι.

2.κόκκινη πόρτα: ανοίγω και βλέπω ένα σαλόνι με μπλε καναπέδες, ξύλινο τραπέζι και κόκκινο χαλί.Έχει και δύο παράθυρα ανοιχτά.Στο μεγάλο καναπέ κάθεται μια γυναίκα και διαβάζει ένα βιβλίο.

Νεος και ωραιος...η περιγραφη σου δειχνει ανθρωπο κοινωνικο....
αλλα η Μοθντι θα μας πει το πορισμα!!!  εχουμε αλλες δυο πορτες!

xhmeia

Νεος .....καλως ορισες  :D

Moody

Και...νομίζω ήρθε ή σειρά της τρίτης πόρτας.

Κλείνουμε πίσω μας την κόκκινη πόρτα και προχωρούμε στο διάδρομο. Στο δεξί μας χέρι βρίσκεται η επόμενη πόρτα.

[size=18]Η πόρτα αυτή έχει κίτρινο χρώμα.[/size]

Τι κάνουμε? Την ανοίγουμε ή την προσπερνούμε.

Κι αν την ανοίξουμε, πώς είναι το δωμάτιο πίσω της? Πώς είναι ο ΄χώρος πίσω της?

(Για όσους ήρθατε μόλις στο τεστ, μπορείτε να γράψετε και για τις δυο προηγούμενες πόρτες)

Καλή τύχη με την κίτρινη.

aiollus

Επιδει γενικα ειμαι περιεργος σιγα μην δεν την ανοιγα!!!
ΛΟιπον ειναι ενας πολυ μεγαλος χωρος που στην απεναντι μερια απο την πορτα εχει στον τοιχο μια τεραστοια βιβλιοθηκη γεματη απο βιβλια με πολυ οργανομενο τροπο τακτοποιημενα και την βιβλιοθηκη χωριζει στη μεση ενα πολυ ομορφο επενδημενο με ξυλο εξωτερικα τσακι το οποιο ειναι και αναμενο και εχει κανει μια πολυ ομορφη θρακα απο τα ξυλα που εχει μεσα.!
Μπροστα απο το τσακι και σε λιγη αποσταση απο το τσακι υπαρχει ενα υπεροχο καθηστικο με εναν 3θεσιο καναπε με μεγαλες μαξιλαρες, δεξια απο τον καναπε υπαρχει μια υπεροχη μπρεζιερα με το σκαμπο τις μπροστα που καθετε μια κοπελα και διαβαζει ενα βιβλιο ενω πισω τις και στον τοιχο υπαρχει μια μεταλικη συνθεση με το ηχοσυστημα επανω με 2 τεραστια ηχεια αρηστερα και δεξια απο αυτο και με παρα πολλα(αμετριτα) cds στα ραφια του συνθετου.Ακουγεται μια πολυ ομορφη συνθεση του Yanni να δινει μια φοβερα ομορφη και ευχαρηστη ατμοσφαιρα στο χωρο.
Την πρεζιερα με τον καναπε χωριζουν στο πλαι μικρα τραπεζακια που υπαρχουν στις ακρες του καναπε αρηστερα και δεξια.
Πισω απο τον καναπε και σε αρκετη θα ελεγα αποσταση υπαρχει ενα χωρισμα απο χτιστα τετραγωνα δημιουργοντας ετσι το χωρισμα του καθηστικου απο την κουζινα που ειναι απο πισω.Μπροστα απο τα τετραγωνα υπαρχει μια τεραστια ανθοστιλη με υπεροχα και διαφορα λουλουδια και πανω στα τετραγωνα κυλαει ενα χρωατισμενο σε μπλε χρωμα νερο φωτιζομενο μεσα απο τα τετραγωνα.
Η κουζινα ειναι γεματη ντουλαπια γυρω-γυρω και απο πανω και απο κατω με ολες τισ συσκευες εντοιχισμενες και επενδημενες με ξυλο.
Ολα ειναι τακτοποιημενα σε απολυτη σειρα και ταξη.
Στην κουζινα υπαρχει ενα τραπεζι μακροστενο με 6 καρεκλες μεταλικες γυρω του και απανω εχει ενα πολυ ομορφο μεταλικο βαζο με υπεροχα λουλουδια που ομορφαινει ολο το χωρο!!!
Αρηστερα τωρα υπαρχει και εκει μια μεγαλη τζαμαρια που φενεται παλυ ολη η Αθηνα απο κατω.
Ενω το δωματιο ειναι αρκετα φωτινο με ενα πολυ γλυκο και ζεστο χρωμα φωτος δεν υπαρχει φωτιστικο στο νταβανι αλλα υπαρχουν 3 φωτιστικα δαπεδου στις τρις γωνιες του καθηστικου και το φως στην κουζινα βγαινει κατω απο τα ντουλαπια που υπαρχουν γυρω γυρω απο την κουζινα!!!
Σε ολο το δωματιο δε εκτος απο την κουζινα εκτηνετε μια φλοκατη ασπρη που κανει το σπιτι πολυ ζεστο.
Πλησιαζω την κοπελα την καλησπεριζω την ζηταω συγνωμη που την διακοπτω απο την μελετη του βιβλιου τις και προσπαθω διακρητικα να μαθω σε ποιον ανοικει το σπιτι και πως βρεθηκα εγω εκει!!!
Εκεινη σηκωνεται με καλωσοριζει μου επιδικνυει που να καθησω και κατευθηνομενη προς την κουζινα με ρωταει αν ηθελα να μου βαλει λιγο καφε που υπηρχε στην καφετιερα τις κουζινας .
Τις απαντω καταφαντικα και εκεινη αφου βαζει τον καφε ερχεται καθεται διπλα μου και αρχιζει να μου εξηγει που βρησκομαι και γιατι.!!!

Jezebell

Λοιπον ανοιγω την πορτα, και αντικρυζω τα εξης
Μια κουζινα σχετικα παραδοσιακη αλλα μοντερνα εξπλισμενη με μεγαλο τραπεζι παγκους 2 ψυγειο 2 νεροχυτες πολλα βαζακια με γλυκακ μπαχαρικα. Εχει κρασια σε ειδικο επιπλακι και τα ντουλαπια ειναι ημιδιαφανα.Εχει τεραστιες τζαμαριες που μπαινει απλετο φως.Ειναι πληρως εξοπλισμενη και αυτο μ αρεσει. Ανοιγω το ψυγειο και ειναι γεματο, πινω και νερακι. Θελω να φτιαξω καφε και να κατσω στο τραπεζι να τον πιω και να κοιταζω απ εξω

isabella

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ, ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ.
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΜΕ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΑ, ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑ ΑΠΟ ΜΩΣΑΙΚΟ.ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ.
ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

Labrokratis

Ανοίγω την κιτρινη πόρτα και από πίσω υπάρχει ενα μπάρ-πισίνα, με καμιά δεκαριά πανυψηλες λεπτές μακριμαλλούσες κατάξανθες ανατολικοευρωπαίες.
Το τι κάνω μετά, δεν περιγράφετε σε ένα φόρουμ

Nikos28

Παράθεση από: "Labrokratis"Ανοίγω την κιτρινη πόρτα και από πίσω υπάρχει ενα μπάρ-πισίνα, με καμιά δεκαριά πανυψηλες λεπτές μακριμαλλούσες κατάξανθες ανατολικοευρωπαίες.
Το τι κάνω μετά, δεν περιγράφετε σε ένα φόρουμ

:lol: :lol: :lol:

Ρε Λαμπροκράτη...

Συγκρατήσου, έχουμε κι άλλες πόρτες! Θα ρέψεις!

Nikos28

Κίτρινη πόρτα;

Την προσπερνάω...

xhmeia

κιτρινη?χμμμ μεγαλο δωματιο
Παχυ χαλι με παιδικα σχεδια , τοιχοι ο καθενας και αλλο χρωμα (παλ ομως ),κ σκορπισμενα παιχνιδια, παζλ, λεγγο, αυτοκινητακια, αλογακια,επιτραπεζια, παραμυθια σε μια ραφιερα, πανινα κ λουτρινα σε αλλη ραφιερα.Ενα μπαουλο απο μπαμπου (που υποτιθεται, μαζευονται τα παιχνιδια)
Μπογιες (κηρομπογιες-νερομπογιες-μαρκαδοροι), πολλα μπλοκ ζωγραφικης πανω σ ενα τραπεζακι κ γυρω 3 πουφ.
2 κρεβατια στρωμενα με παπλωματα σε χαρουμενα σχεδια κ χρωματα.2 γραφεια.
Κ η μπαλκονοπορτα ανοικτη, μπαινει ηλιος.... περπατω κ  βγαινω σ ενα μπαλκονακι με 4 σκαλια οπου κατεβαινοντας τα, πατας γκαζον.Εκει εχει ενα κιοσκι απο κεραμιδια, 2  παγκακια απο κορμους δεντρων κ τραπεζι παρομοιο,μια τσουληθρα, μια τραμπαλα και μια μικρη πισινα,ενα τραπεζι πινγκ-πονγκ κ ενα μεγαλο ποδοσφαιρακι.
Και πολλα δεντρα.Απο τα δυο δεντρα φτιαγμενες κουνιες απο χοντρο σχοινι, κουρελου  και μαξιλαρια.
Σε μια ακρη δυο ποδηλατα.

253 Επισκέπτες, 0 Χρήστες