Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 274
  • Total: 274

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Για να μπορεσω να μπω στο πνευμα θελω να ξερω αν ειναι δικο μου το σπιτι οπως ανεφερε η κουκλιτσα, η απλα ενα σπιτι ασχετο προς εμενα????

spellbound

λοιπον...

ο.κ. ανοιγω τη μπλε πορτα

βλεπω ενα υπεροχο σαλονι... λευκοι τοιχοι,  μοντερνος λευκος  γωνιακος καναπες... γκρι μοκετα... κοκκινες μαξιλαρες πεταμενες παντου, στο καναπε,  πανω στο χαλι.

στο βαθος ενα μαυρο πιανο με ουρα ετοιμο για να παιξω..
απειρες φωτογραφιες επανω απο στιγμες ευτυχισμενες.

στο τοιχο, ενας πολυχρωμος και επιβλητικος πινακας του  Βαν Γκογκ  γεματος απο Ηλιους..

κουρτινες αναλαφρες.. για να βλεπεις το απεραντο γαλαζιο της θαλασσας ακομα και οταν ειναι κλειστες

στις γωνιες, φωτιστικα εδαφους σε μαυρο χρωμα, δινουν απαλο φως ....

Moody

Είδες που δεν ήταν τοοοοσο δύσκολο πια????

Θυμήσου μόνο, όταν γίνει η αποκωδικοποίηση

kouklitsa

οκ.. η μέρα πέρασε... δε θα μάθουμε τι υπάρχει παρακάτω;;;;

(Είμαι και ανυπόμονη... )

spellbound

Παράθεση από: "Moodymooday"Είδες που δεν ήταν τοοοοσο δύσκολο πια????

Θυμήσου μόνο, όταν γίνει η αποκωδικοποίηση

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΠΟΤΕ ΠΟΡΤΕΣ, ΕΝΤΑΤς??
ωχουυυυυυυυυυυυ πια!!

(λολ.. το πορισμα περιμενω!! δε με το λες τωρα να μαθαινω μια προς μια τις μαμακιες μου ?? :twisted: )

Sophia

Η πόρτα είναι παλιά και έχει φρακάρει... αλλά καθότι είμαι περ'ιεργη ορμάω με δύναμη πάνω της και τσουπ... ανοίγει.....

ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

ουρανός απέραντος που από από βαθύ μπλέ φτάνει το απαλό γαλάζιο, μικρά συννεφάκια περνούν νωχελικά απο μπροστά μου και ένα φως ζεστο και δυνατό στα δεξιά μου!

Sophia

αααα καλε και ο balland είναι εδώ ακουμπισμένος πάνω στην κάσα της μπλε πόρτας ......μάλλον θα έχει βαρεθεί να περιμένει το Οκ για την επόμενη πόρτα, η φρίκη είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του  :P

black_velvet

Μπλε;;;
Το αγαπημένο μου χρώμα;;;;    ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Moody

Ας προχωρήσουμε παρακάτω λοιπόν....

Όποιοι μπουν τώρα μπορούν να περιγράψουν και τις δυο πόρτες. Δεν έγινε και τίποτα......

[size=18]Β'.

Αφήνουμε, λοιπόν, το δωμάτιο με τη μπλε πόρτα, την κλείνουμε πίσω μας και  λίγο πιο πάνω, απέναντι, βλέπουμε μια κόκκινη πόρτα. Κατακόκκινη.
[/size]

Κάντε ξανά τη διαδικασία ( κοιτάξτε την πρώτη δημοσίευση)

Καλή τύχη με την κόκκινη πόρτα.

Η τρίτη (και προτελευταία ) θα μπει τη Δευτέρα το βράδυ....

Ως τότε , οι ανυπόμονοι, ας κάνουν καμιά εκδρομή!!!!

jcdenton

Δεν είμαι περίεργος, ούτε το κόκκινο με ενθουσιάζει (μ' αρέσει, αλλά όχι τόσο ώστε να ανοίξω κοτζάμ πόρτα).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

isabella

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΑΣ ΓΡΑΨΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΠΟΡΤΑ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ..

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΩΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ. ΑΣΠΡΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ, ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΑΕΡΑΚΙ , ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ..
ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ,ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ..
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

jcdenton

Moody έγραψε:

Όποιοι μπουν τώρα μπορούν να περιγράψουν και τις δυο πόρτες. Δεν έγινε και τίποτα......

Δηλαδή εγώ που δεν μπήκα, δεν μπορώ να περιγράψω την επόμενη?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

isabella

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΡΤΑ , ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ..
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ..
ΕΒΕΝΙΝΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ, ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ ..
ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ.
ΣΤΑ ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΓΟΥ ..
ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΒΑΤΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΜΑΥΡΗ  ΚΟΥΒΕΡΤΑ..
ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ - ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ - ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑΜΠΕΣ ΑΝΡΩΠΙΝΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ..

aiollus

Κοκκινη μμμμ το αγαπημενο μου χρωμα !!!!!!
Την ανοιγω και βλεπω!!!!
Ενα δωματιο μεγαλο φωτινο εχει μια μεγαλη παλκονοπορτα απο την αριστερη μερια που οδηγη σε ενα τεραστιο μπαλκονι που απο εκει βλεπεις ολη την Αθηνα οσο φτανει το ματι σου.Δεξια υπαρχη ενα τεραστιο κρεβατι κλασικο σηδερενιο υπερδιπλο στρωμενο με καταπληκτικα κοκκινα σατεν σεντονια και απο πανω ασπρη μεταξενια κουβερτα!!!Το κρεβατι απο πανω εχει γυρω-γυρω σαν κουνουπιερα με κουρτινα σε ασπρο με κοκκινο χρωμα αριστερα και δεξια απο το κρεβατι υπαρχουν παλυ κομοδινακια μεταλικα με σηδερενια πορτατιφ επανω.Απεναντι απο το κρεβατι που ειναι η μπαλκονοπορτα αριστερα και δεξια απο αυτη ειναι αντι για τοιχος τσαμαρια με μια λεπτη ψιλη ασπρη κουρτινα και μπροστα απο την τσαμαρια υπαρχει ενα σαλωνακι απο μπαμπου με ασπρα τεραστια μαξιλαρια με ενα τραπεζακι οβαλ στην μεση με τσαμι απο πανω λαο απο κατω γεματο απο διαφορα περιοδικα.Απενατι απο την πορτα υπαρχει ενας πολυ μεγαλος καθρεφτης με ενα επιπλακι απο κατω σαν αυτο περιπου που καθοντε οι γυναικες και βαφοντε ασπρο και αυτο με πολλα σηρταρια και απανω υπαρχουν 3 μεγαλα κερια και διαφορα μπιμπελο και στο κεντρο ενα επιτραπεζιο χρυσο μεγαλο ρολοι σκαλιστο.Στο πατωμα υπαρχει μια πολυ μεγαλη ασπρη φλοκατη και στο κεντρο στο νταβανι εχει μια συνθεση απο 4 σποτ λευκο χρωμα που κατευθηνουν το φως στις γωνιες του δωματιου!!!!!

apol

ανοιγω λοιπον την μπλε πορτα και μπαινω σε ενα δωματιο που υπαρχει ,ενας αρμονικος συνδυασμος ξυλου και πετρας ,ειναι φωτεινο ,το παραθυρο ανοιχτο με θεα θαλασσα.... υπαρχουν πινακες ζωγραφικης στο χωρο  μια μπαλκονοπορτα οδηγει σε βεραντα με κιοσκι και πολυχρωμα λουλουδια .....
την κοκκινη τη πορτα θα την ανοιξω και αυτη στο δωματιο αυτο  φανταζομαι να κυριαρχει ενα απιθανο μεγαλο κρεβατι ,του οποιου θαθελα να κανω χρηση με τη συντροφο μου.....θαναι φωτεινο δωματιο που οι κουρτινες του μπορουν να μετριασουν αισθητα τη φωτεινοτητα του και θαχει θεα απο το κρεβατι μεσω τζαμαριας μεγαλης.............

274 Επισκέπτες, 0 Χρήστες