Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 189
  • Total: 189

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΣΠΡΑ ΒΡΑΧΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ..ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΩΔΗΣ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΠΗΛΙΑ , ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΡΚΑ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ.

papi

ωχ ωχ παει το θεμα! :twisted:

Moody

Έλα papi...σειρά σου να το σώσεις....

Δεν είναι δύσκολο!

papi

καλα οταν θα παω για υπνο το απογευμα,θα δω το ονειρο και το βραδυ θα το περιγραψω!θα το κανω ολιγον πικαντικο και πονηρο :oops:

chriastina

Ανοίγω την πόρτα και βρίσκομαι σε ένα ηλιόλουστο όχι πολύ μεγάλο δωμάτιο.
Το φως μπαίνει απο δύο ανοιχτά παράθυρα δεξιά και αριστερά στο δωμάτιο και απο μια ανοιχτή,επίσης,μπαλκονόπορτα(απέναντι απο την πόρτα)που βλέπει σε θάλασσα,,μπροστά τους κρέμονται λεπτές αραχνούφαντες κουρτίνες που ανεμίζουν ελαφρά,το χρώμα τους είναι της ανοιχτής άκουα-μαρίνας.....
Στο δωμάτιο υπάρχουν ένας λευκός διθέσιος καναπές με ένα κίτρινο ριχτάρι, μπροστά απο το αριστερό παράθυρο,στα δεξιά του καναπέ μια χάλκινη ανθοστήλη με ένα βάζο και ένα μπουκέτο απο πολύχρωμα λουλούδια του αγρού.
Μπροστά απο τον καναπέ υπάρχει ένα στρογγυλό γιάλινο χαμηλό τραπέζι,πάνω του βρίσκονται ένα τασάκι μερικά περιοδικά ένα κηροπήγιο με ένα ροζ κερί,ένα γιάλινο μπωλ με πέταλα κόκκινων τριαντάφυλλων,ένα πακέτο τσιγάρα και ένας ασημένιος αναπτήρας.
Στα δεξιά του δωματίου και κοντά στο τραπέζι υπάρχουν δύο πολυθρόνες βαθιές αναπαυτικές με υφασμάτινο κάλυμα λευκό με απαλές ρίγες σε χρώμα γαλάζιο και φυστικί,πάνω στην μία πολυθρόνα είναι αφημένο ένα καπέλο ψάθινο.
Το δωμάτιο είναι λευκό και στους τοίχους υπάρχουν μικροί πίνακες με θαλασσινά τοπία.
Στο ταβάνι υπάρχει μια μεγάλη πλαφονιέρα από λευκό ματ γυαλί μέσα σε χάλκινο στεφάνι.
Το πάτωμα του δωματίου είναι φτιαγμένο απο καφέ σκούρο ξύλο.

Labrokratis

Ανοίγω την πόρτα και μέσα υπάρχει ένα τεράααααστιο κρεβάτι με καμιά δεκαριά πανυψηλες λεπτές μακριμαλλούσες ανατολικοευρωπαίες με γαλάζια μάτια.
Το τι κάνω μετά, δεν περιγράφετε σε ένα φόρουμ

Moody

Τώρα...αν σου πω καλέ μου οτι "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...." θα το καταλάβεις για να μην εκτίθεσαι έτσι??? :wink:

Άντε.... :twisted:

Και δεν θέλω να προστατεύσω κανέναν σας πια... :evil:

spellbound

Moody,

εγω θα την προσπερασω.. το μπλε δε με ελκυει και συνηθως αρχιζω απο τις κεντρικες πορτες και οχι την πρωτη που βρισκω μπροστα μου....

(ψυχανομαλια αυτη, ε???)

Moody

Τώρα...αν σου πω οτι ήξερα πως κάτι τέτοιο θα έλεγες..... :!:  :!:  :!:

Τι θα σκεφτόσουν για μένα?????

spellbound

αυτο που σκεφτομουν και στο παιχνιδι που παιξαμε ! :wink:

Moody

Στην πορεία...ίσως καταλάβεις πως η μπλε πόρτα είναι πολύ χρήσιμη στο σπίτι....
Ξανασκέψου το....
Αν πάλι, συνεχίσεις να σκέφτεσαι το ίδιο...ε....τότε εδώ είμαι εγώ! Κοντά σου :wink:

balland

Οταν ημανε καμια 12αδα χρονια νεοτερος,
ειχα μια φιλη που πηγαινε για ψυχολογος κ μας ειχε κανει αυτο το τεστ..
καποιοι σε συζητησεις ισως εχουν ακουσει να το μνημνονευω..
ειλικρινα δεν το θυμαμαι καθολου το τι συμβολιζει η καθε πορτα,
για αυτο θα τα σημειωσω να το φυλαξω..

θα την ανοιξω την μπλε πορτα...
βλεπω μια κουζινα με εντοιχισμενα τα επιπλα κ τις συσκευες της..
αντι για τραπεζι κ καρεκλες εχει ενα φαρδυ πασο
με 2-3 ψηλα σκαμπο απο την μερια της πορτας που θα ανοιξω..

Enia

Βρε Moody...  :( Δεν μπορώ να ξέρω αν θα ανοίξω την πόρτα 'η όχι, εξαρτάται από τη συνολική εικόνα του διαδρόμου (τα χρώματα στις άλλες πόρτες, τι είναι στο τέλος του...)
Μπορώ να ξέρω από πριν ή πρέπει να απαντήσω με μόνο κριτήριο το ότι είναι μπλε?  :roll:

Moody

εμ...αυτό ειναι το θέμα...να μην ξέρεις από την αρχή....

Μείνε λοιπόν έξω από τη μπλε πόρτα - βαθύ μπλε - και σκέψου αν θα την ανοίξεις κλπ κλπ....

Μη φοβάσαι!

Δεν θα έκανα τίποτα για να πληγώσει ή εκθέσει κανέναν :wink:

spellbound

Παράθεση από: "Enia"Βρε Moody...  :( Δεν μπορώ να ξέρω αν θα ανοίξω την πόρτα 'η όχι, εξαρτάται από τη συνολική εικόνα του διαδρόμου (τα χρώματα στις άλλες πόρτες, τι είναι στο τέλος του...)
Μπορώ να ξέρω από πριν ή πρέπει να απαντήσω με μόνο κριτήριο το ότι είναι μπλε?  :roll:

ενια, ακριβως στην ιδια φαση ειμαι και εγω..

189 Επισκέπτες, 0 Χρήστες