Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 170
  • Total: 170

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Πονηρα μυαλα!!!!!!!!!χεχεχεεεεεε

spellbound

βρε αιολε γιατι πονηρα μυαλα??

οταν μπαινεις σε ενα σπιτι το κυττας αρχικα σαν συνολο, σωστα??

και μετα αν σου κανει κατι 'κλικ' πας και το ανοιγεις!!

aiollus

Ναι συμφωνω αλλα αλλο αυτο και αλλο αυτο που κανει η moody,πιστευω οτι ειναι αυτονοειτο οτι δεν πρεπει να ξερης την γενικη εικονα του σπιτιου γιατι πολυ απλα πρεπει να την φανταστης και να την φιαξης εσυ μεσα απο τα δικα σου βιωματα και φαντασιωσεις!!!!

Enia

Οκ λοιπόν... Θα την άνοιγα... Και έχω δύο εκδοχές... (Να πω πως η πρώτη είναι σαφώς επηρεασμένη από το κτίριο στο οποίο μένω τώρα, μιας και έχει ένα μεγάλο διάδρομο, με διαφορετικού χρώματος πόρτες...)

1η εκδοχή: εκεί μένει ένα ζευγάρι κινέζων. έχει ένα μικρό κουζινάκι, που η γυναίκα μαγειρεύει (μυρίζει έντονα σκόρδο και τζίντζερ) και ο άντρας έχει καταπιαστεί πιο πέρα με κάτι ράφια, και όλο κοπανάει με ένα σφυρί. Είναι μια γκαρσονιέρα δηλ, ενιαίος χώρος, με μια μπακονόπορτα στο βάθος, τα έπιπλα λιγοστά και κάποια μισάνοιχτα χαρτόκουτα εδώ κι εκεί. Δείχνει μισοτελειωμένο δηλ, σα να ανακαινίζεται.

2η εκδοχή: το βαθύ μπλε μου φέρνει στο νου σπίτι στο αιγαίο. Πολύ φωτεινό δωμάτιο, μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτα με κατάλευκες κουρτίνες (δαντέλα ή κοφτό) και ένας χαμηλός σχετικά χτιστός καναπές-κρεβάτι στη γωνιά, που πιάνει και τους δυο τοίχους, στρωμένος με κουρελού και μεγάλα πολύχρωμα μαξιλάρια. Μπροστά στο πάτωμα μια κρεμ φλοκάτη και πάνω της ένα χαμηλό ρουστίκ ξύλινο τραπεζάκι.

Moody

Ένια...λυπάμαι, αλλά μήπως θα μπορούσες να καταλήξεις σε ΜΙΑ εκδοχή??

Ποια σου πάει περισσότερο?

Στο λέω γιατί δεν θα σε βοηθήσουν οι δυο εκδοχές στην αποκωδικοποίηση....

Enia

Χμ... 'ποια μου πάει'? Σαφώς η δεύτερη ειναι πιο πολύ 'εγώ'. (Μπάχαλο θα το κάνω τελικά το τεστ, θα σηκώσει ψηλά τα χέρια η επιστήμη μαζί μου :P)

balland

Ειναι μακρια η επομενη πορτα??? :roll:
πιαστηκαμε στο ιδιο μερος ορθιοι....  :evil:

Moody

Κατανοώντας την αμέριστη υπομονή κάποιων....

άντε.... αύριο θα συνεχίσουμε με την επόμενη πόρτα....

Τι να σου κάνω Balland.... Τα κορίτσια το σκέφτονται περισότερο....

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Enia

lol balland. κάτσε κάτω, στο δικό μου σπίτι έχει παχιά μοκέτα ο διάδρομος :P

papi

Διαλεξε πορτα και μπες.... :clown:

balland

Παράθεση από: "Moodymooday"[b]Κατανοώντας την αμέριστη υπομονή κάποιων....

άντε.... αύριο θα συνεχίσουμε με την επόμενη πόρτα....

Τι να σου κάνω Balland.... Τα κορίτσια το σκέφτονται περισότερο....

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Εχωντας ηδη περασει το τεστ στο παρελθον,

[size=18]ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΠΤ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ..
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ
Κ ΜΗΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΕΥΕΤΑΙΙΙΙ....[/size]

xhmeia

mple? ενα απο τ αγαπημενα χρωματαΑνοιγω πορτα μπλε λοιπον.
Τοιχοι βαμμενοι σε χρωμα παλ.Αντι πινακες, ζωγραφιες με κηρομπογιες στον ενα τοιχο .
Ενα κρεβατι στο κεντρο, με το κεφαλαρι  να ακουμπαει στον ζωγραφισμενο τοιχο ,με κουβρλι στρωμενο, σε χρωματα πρασινομπλεγαλαζια,με γεωμετρικα σχηματα κ ενας μεγαλος αρκουδος πανω του . Το κεφαλαρι βλεπει μπαλκονοπορτα .Μια ντουλαπα ,ενα κομοδινο με πολλα συρταρια , ενα μπουκαλι νερο ,ενα ραδιοφωνο πανω .
Διπλα στη μπαλκονοπορτα (κεντρο κ αυτη),ενα γραφειο με τον υπολογιστη κ ραφια με λουτρινα χαμογελαστα και ραφια με βιβλια κ στην αλλη τζακι πετροχτιστο .
Μια κουνιστη καρεκλα,που βλεπει  στην μπαλκονοπορτα κ κοντα στο τζακι .Ενα στρογγυλο τραπεζακι .
Πανω στο τζακι φωτογραφιες αγαπημενων  μου
Μπροστα στο τζακι ,μαξιλαρια πολλα κοκκινα αναπαυτικα και πιο περα ενα μεγαλο καλαθι με επιτραπεζια μεσα.

Κουρτινες διαφανες, τραβηγμενες ασπρες με δεσιμο Η μπαλκονοπορτα ξυλινη τζαμιλικι .
Εξω μπαλκονι ,κρεμονται περικοκλαδες κ τριανταφυλλιες ,τραπεζακι στρογγυλο κ πολλες αναπαυτικες πολυθρονες με πορτοκαλι μαξιλαρια και θεα απεραντο γαλαζιο  .Φαινονται απο μεσα απο το δωματιο ολα αυτα .
Τα επιπλα του δωματιου ολα  σκουρα ξυλινα χωρις σκαλισματα .
μονο τα ραφια που καθονται τα λουτρινα ειναι πολυχρωμα κ εξω επιπλα  μπαμπου.

xhmeia

το οτι ολα αυτα τα φανταζομουν τρωγοντας μπιφτεκια πιανεται μπαχαλεμα ??????? :P  :P  :P

οοοοοοοχχχχχχχχιιιιιιιιιιιι

Υ.Γ. οι ζωγραφιες με τις κηρομπογιες στον τοιχο δικες μου ε?

papi

ουχ! :shock: εσυ περιγραφεις το σπιτι μου!!!(αχμ ποτε ηρθες σπιτι μου και δεν το θυμαμε;;; ) :shock:

kouklitsa

Για να είμαι ειλικρινής θέλω να δώ όλο το σπίτι. Δικό μου είναι άλλωστε!

Ανοίγω τη μπλε πόρτα.. Πίσω της ένα φωτεινό δωμάτιο που οδηγεί σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι.. Είναι καθηστικό.. Έχει ένα γωνιακό λευκό καναπέ στην αριστερή γωνία με ενα μπλε ριχτάρι πάνω του κι ενα μικρό τραπεζάκι μπλε μπροστά του. Πάνω στο τραπεζάκι ένα γυάλινο βάζο με λευκές τουλίπες. Στο βάθος η μπαλκονόπορτα σε μπλέ απόχρωση κι εκείνη. Δίπλα της η βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία.. Στον απέναντι τοίχο μια μεγάλη θαλασσογραφία (η θάλασσα είναι ήρεμη και ο ουρανός γαλανός με 1-2 συννεφάκια). Η κουρτίνα του δωματίου είναι γαλάζια με άσπρα λουλούδια. Απο το κουρτινόξυλο κρέμεται ένας μεταλλικός μελωδός. Στον τοίχο δεξιά της πόρτας υπάρχουν μικρά ράφια στα οποία πάνω υπάρχουν διακοσμητικά κοχύλια και δίπλα απο την πόρτα ακριβώς μια βάση με 5 κεριά (κορμούς, όχι λαμπάδες) σε αποχρώσεις μεταξύ λευκού και μπλέ. Στο μπαλκόνι υπάρχει μια κούνια 2 ατόμων (απο αυτές του κήπου) ένα τραπεζάκι απο αυτά τα κεφενείου μπλέ και δυο καρέκλες άσπρες. Το μπαλκόνι βλέπει σε παραλία με άμμο, ο ήλιος λάμπει και η θάλασσα είναι ηρεμη..

170 Επισκέπτες, 0 Χρήστες