Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 185
  • Total: 185

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

άπολ προχωρήσαμε στην κόκκινη.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

apol

jcdenton

sorry εν είδα πως απάντησες και στην κόκκινη.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

chriastina

Η κόκκινη πόρτα.....
Ανοίγω την πόρτα και βρίσκομαι σε ένα ψωτεινό και "ζεστό" δωμάτιο,αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που εισπράτω.Είναι μια κρεβατοκάμαρα.Οι τοίχοι είναι βαμένοι στο χρώμα της μανόλιας.Στον τοίχο αριστερά υπάρχει μια μπαλκονόμπορτα που οδηγεί σε έναν κήπο.Οι κουρτίνες είναι καρό σε χρώματα γαλάζια,ροζ και κίτρινα.Απέναντί μου είναι ένα διπλό κρεβάτι και απο πίσω του ένα παράθυρο με ίδιες κουρτίνες.Το κρεβάτι είναι στρωμένο με ένα ανοιχτόχρωμο πάπλωμα.Δίπλα του υπάρχουν δυό κομοδίνα,πάνω στο καθένα υπάρχει ένα πορτατίφ,στο δεξιό κομοδίνο είναι ακουμπισμένο ένα ανοιχτό βιβλίο,ένα ζευγάρι γιαλιά και ένα τασάκι.Στο αριστερό υπάρχει ένα βάζο με ανεμώνες και μια κορνίζα.Μπροστά στο κρεβάτι είναι στρωμένο ένα χαλί μπεζ και πάνω του μερικά χρωματιστά μαξιλάρια.Δεξιά στο δωμάτιο υπάρχει ένα τζάκι αναμένο.Μπροστά του είναι δυό μικρές μπαμπού πολυθρόνες με υφασμάτινα μαξιλάρια,στην μία είναι αφημένα 2-3 ρούχα.Ανάμεσα στις πολυθρόνες κοιμάται στο πάτωμα μια φουντωτή άσπρη γάτα.Το πάτωμα είναι και αυτό φτιαγμένο απο σκούρο ξύλο.

xhmeia

κοκκινη ? επισης αγαπημενο χρωμα

Ειναι η κουζινα ..μεγαλη ευρυχωρη ....λειτουργικη.... ασπροι τοιχοι ...Η πορτα στη μεση .Ακριβως απεναντι μπαλκονοπορτα .Στη μια πλευρα του δωματιου πολλα ντουλαπια απο ξυλο κερασιας σε σχημα Π και εν αμικρο διαχωριστικο πασο (πανω του ενας μικρος χρυσος Βουδας κ αλλα διακοσμητικα .Οι παγκοι στο χρωμα του μαρμαρου.Στην ηλεκτρικη κουζινα ετοιμαζεται κ μοσχομυριζει μοσχαρακι κοκκινιστο σβησμενο με μαυροδαφνη.Στην αλλη πλευρα, ενα μεγαλο στρογγυλο τραπεζι κ ενας καναπες μισοφεγγαρο ,πιανει τη μιση  του πλευρα κ στην αλλη μιση καρεκλες. Καναπες και καρεκλες εχουν   ασπροκοκκινα μαξιλαρια καρω.Στρωμενο με ασπρο πλεχτο τραπεζομαντηλο κ ενα κοκκινο καρε επανω .Ενα βαζο με τριανταφυλλα κοκκινα κ κιτρινα ή τουλιπες κοκκινες κ κιτρινες .Μπαλκονοπορτα μεγαλη τζαμιλικι, που βγαινει σε μπαλκονι με πολλα λουλουδια ,μια κουνια ,τραπεζι ,καλαθι με φρουτα ,τασακι ,ο καφες μου ,μινι ηχοσυστημα σε ραφακι στον τοιχο ,πολυθρονες ανετες .Μια ψησταρια χτιστη στην γωνια .Θεα κ παλι η θαλασσα .Κουρτινες ασπρες με μικρα λουλουδακια.Στον τοιχο πανω απο τραπεζι   3 κομπολογια κρεμασμενα κοκκινο ,μπλε,κεχριμπαρι  κ ενα ρολοι.Ενα εικονοστασι στην ανατολικη γωνια ψηλα.Πανω απο το κουρτινοξυλο στον τοιχο ενα πλαισο με κοχυλια ,διχτυα ,αστεριες ....

Moody

Enia

Χμ... στην κόκκινη πόρτα διστάζω λίγο... Ίσως την μισανοίξω, να κρυφοκοιτάξω μέσα, ίσα ίσα να επιβεβαιώσω αυτό που νομίζω πως κρύβεται πίσω της... Το δικό μου κόκκινο δωμάτιο... Κόκκινοι τοίχοι, χαμηλός φωτισμός από τρία υπέροχα χειροποίητα φωτιστικά στις γωνιές του δωματίου, παράθυρο μικρό και κλειστά παντζούρια, αρώματα μεθυστικά, αισθησιακά, ανατολής, και στη μέση ένα στρογγυλό κρεβάτι, με κατάλευκο σεντόνια, κι από πάνω του κρέμεται ένα μεγάλο τούλι σαν κουρτίνα... Τα υπόλοιπα έπιπλα λιγοστά: ένα μπουντουάρ κι ένα τραπεζάκι χαμηλό ανάμεσα σε δυο κατακόκκινες πολυθρόνες... το ξέρω πολύ καλά αυτό το δωμάτιο, αλλά δεν μπαίνω τώρα μέσα.. Ίσως επιστρέψω αργότερα, κάποια άλλη στιγμή...

Labrokratis

Ανοίγω την κόκκινη πόρτα και μέσα υπάρχει μια τεραααααστια φλοκάτη, πάνω στην οποία υπάρχουν καμιά δεκαριά πανυψηλες λεπτές μακριμαλλούσες κοκκινομάλλες ανατολικοευρωπαίες.
Το τι κάνω μετά, δεν περιγράφετε σε ένα φόρουμ

Nikos28

Την ανοίγω και βλέπω τα εξής: Έπιπλα πιο σύγχρονα απ' ότι στο δωμάτιο με τη μπλε πόρτα, μια λατέρνα, μια κυνηγετική καραμπίνα κρεμασμένη στον τοίχο και δίπλα της ένα κεφάλι ελαφιού με κέρατα. Παραδίπλα είναι κρεμασμένη μια φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπο ενός γέρου άντρα. Στο δωμάτιο βρίσκεται ένα απλό, ξύλινο τραπέζι που έχει πάνω του μια πιατέλα με φρούτα (μήλα, σταφύλια και μπανάνες).

Αυτά...

balland

Θα μπω ασφαλως!

αριστερα στον τοιχο οπως μπαινω εχει υπερδιπλο κρεβατι με σατεν κοκκινα σεντονια κ στο κεφαλι μπρουτζινη σιδερενια μπαρα.

δεξια κ αριστερα κομοδινα ξυλινα σε καφε αποχρωσεις με ντουλαπι κ συρταρι..
τα παλια της γιαγιας...ξες εσυ..κ ασφαλως ενα λαμπατερ με στρογγυλη γυαλα
κ ο κορμος του απο πορσελανη με μπρουτζινη βαση.

πανω απο το κρεβατι κορνιζαρισμενα τα στεφανα του γαμου..

στον τοιχο απεναντι μια τεραστια μπαλκονοπορτα επιτρεπει στον ηλιο να φωτιζει ολο τον χωρο μιας κ στο κεντρο του ταβανιου υπαρχει φωταγωγος-θολος γυαλινος
με διαμετρο γυρω στα 2 μετρα..

εξω απο την μπαλκονοπορτα εχει βεραντουλα που μπορεις να απλωθεις κ να χαρεις τον ηλιο σε πολυθρονες φερ φορζε η στην αιωρα που ειναι ακριβως απεναντι απο την μπαλκονοπορτα..το τραπεζακι ειναι σιδερενιο λευκο με γυαλινη επιφανεια..

διπλα απο την μπαλκονοπορτα ενα γραφειακι φιλοξενει εναν υπολογιστη
κ ενα ραδιο με σιντιερα..
στον τοιχο υπαρχει ενα ραφι γυαλινο με διαφορα σιντι μουσικα.

δεξια ο τοιχος εχει 2 πινακες με θεμα τοπια απο λιβαδια,μια τουαλετα με εναν ολοσωμο καθρεφτη διπλα κ μια καρεκλα ξυλινη στα χρωματα των κομοδινων..

πισω απο την πορτα υπαρχει η ντουλαπα..
επιπλο βαρυ,ξυλινο,στα χρωματα που επικρατουν στα επιπλα μεσα στον χωρο..

Καλο 3ημερο να εχετε οσοι θα φυγετε κ καλη επιστροφη!

Moody

xhmeia

apsogo to moyntaki ta skeftetai ola  :D
kalo trihmero k se sena  :D

kyria kyria ?mporw na symplhrwsw kati poy xexasa ,sthn mple ekthesh moy ?mporw giati na mhn mporw? :P
h zwgrafia poy xei o toixos panw apo to krevati,einai ayth poy vlepeis sto avatar moy :wink:

minoraki

εγω αργησα λιγο να απαντησω.....οποτε θα απαντησω και για τις δυο πορτες....και για την μπλε και για την κοκκινη....

:arrow: μπλε πορτα.....την ανοιγω και βρισκομαι μεσα σε ενα δωματιο που λουζεται απο τον ηλιο του ελληνικου καλοκαιριου.....απεναντι απο την πορτα υπαρχει ενα παραθυρο που ειναι και αυτο ανοιχτο, εχει μπλε παντζουρια και το ελαφρυ αερακι ανεμιζει την κουρτινα.....δεξια υπαρχει μια παλια ξυλινη ντουλαπα η οποια στο ενα μερος της εχει ενα καθρεφτη.....αριστερα απο την πορτα υπαρχει ενα επισης παλιο κρεβατι, στρωμενο αψογα με ενα καλυμα που εχει λευκες και μπλε ριγες.....διπλα στο κρεβατι υπαρχει ενα τραπεζακι στρογγυλο που η βαση του ειναι φτιαγμενη απο φερ-φορζε και πανω της στερεωνεται ενα επισης στρογγυλο κρυσταλλο.....πανω στο κρυσταλλο υπαρχει μια κανατα και ενα ποτηρι νερο.....απο το ανοιχτο παραθυρο μπορω να δω την απεραντη γαλαζια θαλασσα, ενα τεραστιο πευκο και παρα πολλα πουλια που κελαιδουν ανεμελα......η μυρωδια της θαλασσας και του πευκου, φτανουν μεχρι εμενα.....το πατωμα ειναι φτιαγμενο απο μεγαλες ξυλινες ταυλες, οι οποιες σε καθε βημα μου τριζουν ελαφρα.....και ησυχια....ηρεμια παντου!!!!

:arrow: ανοιγω και την κοκκινη πορτα.....ηλιοβασιλεμα, τα χρωματα χορευουν παντου μπρος στα ματια μου.....στη γωνια δεξια υπαρχει ενα τζακι....αναμενο.....στη μετωπη του τζακιου αναμενα κερια....σε ολα τα χρωματα και τα μεγεθη.....η μουσικη γεμιζει το δωματιο απο ενα στερεοφωνικο που υπαρχει διπλα απο το τζακι.....ενας τριπλος καναπες βρισκεται μπρος απο το τζακι και πανω του υπαρχουν αρκετα μαξιλαρακια.....το δωματιο φωτιζεται μονον απο το αναμενο τζακι, τα φωτακια του στερεοφωνικου και τα κερια.....μπροστα απο τον καναπε ειναι στρωμενη μια κατακοκκινη φλοκατη και πισω απο τον καναπε υπαρχει ενα τραπεζι απο σκουρο ξυλο με τεσσερις καρεκλες.....το φως απο το ηλιοβασιλεμα κανει τα παντα να φαινονται πιο μεγαλα, ενω συμβαινει το αντιθετο.....το δωματιο ειναι πολυ μικρο, σχεδον κουκλιστικο και γεματο απο την υπεροχη μυρωδια που μπαινει απο το μισανοιχτο παραθυρο.....ειναι φθινοπωρο και η βροχουλα που πεφτει γεμιζει τον αερα με αυτη την μυρωδια της.....εκτος απο την μουσικη, στα αυτια μου φτανουν και τα κυμματα που σκανε απαλα στην ακρογιαλια.....και αυτο το δωματιο βλεπει στην θαλασσα.....μονο που αυτη τη φορα ειναι σκουρα....λιγο φουρτουνιασμενη.....αλλά παντοτε υπεροχη!!!!!

kuria

θα ανοιγα ολες τις πορτες ανεξαρτητως χρωματος αν εψαχνα να βρω καποιον, κατι (το wc)... ή αν δεν ειχα τι αλλο να κανω για να περασω την ωρα μου...
τωρα για να λεμε την αληθεια σε ενα παλιο σπιτι πορτες χρωματιστες (κοκκινομπλεκιτρινοπρασινες) μου χαλανε κομματακι την αισθητικη μου... θα προτιμουσα μια ομοιομορφια κατι σε καφε, και μεσα στα υψηλοταβανα δωματια, με τους χοντρους πετρινους μεσοτοιχους θα εβλεπα παλια ξυλινα επιπλα... πιθανοτατα στο εσωτερικο τους σαρακοφαγωμενα, αλλα καθαρα και τακτοποιημενα... στρωμενα πετσετακια, παλιους φθαρμενους καθρεφτες, μπουφες με τζαμενια πιατοθηκη...κλπ
η ανωτερω αναφορα μου αφορα ενα παλιο σπιτι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

συμφωνα με το σαβουαρ βιβρ  μια ΚΥΡΙΑ δεν επιτρεπεται να πιασει μπουκαλι πομολο αναπτηρα και .... (Εφοσον συνοδευεται)

185 Επισκέπτες, 0 Χρήστες