Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 342
  • Total: 342

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Όχι, δεν ανοίγω την κίτρινη πόρτα... Το κίτρινο είναι το χρώμα του μίσους, ποτέ δεν μου άρεσε, με αναστατώνει, και γενικώς πολύ απλά δεν μου πάει και δεν το θέλω... Προχωρώ στην επόμενη πόρτα.

various

Παράθεση από: "various":arrow:  Μπλε πορτα ανοιγω,ενα σταθερο βημα εμπρος και τα γυμνα μου ποδια πατανε ζεστη λευκη αμμο,ενα σιδερενιο κρεβατι με λευκα σεντονια σε αταξια πανω του και θαλασσα...ηρεμη να απλωνεται στο βαθος του οριζοντα να συναντα τον ουρανο......

:arrow:Κοκκινη πορτα,ανοιγω,απολυτο σκοταδι ακουω κλαματα παιδιου φοβαμαι.............

:arrow: κιτρινη πορτα,ανοιγω,και εδω σκοταδι μπορω ομως να μυρισω ολα τα παιδικα μου ονειρα που εχω εδω θαψει,το μισω αυτο το δωματιο....

apol

θα ανοιξω και την κιτρινη πορτα, περισσοτερο απο περιεργια  παρα γιατι με προκαλεσε το χρωμα....πιστευω οτι μπαινω σε ενα αχρωμο δωματιο που δε με κραταει με τιποτα παντελως αδιαφορο...

jcdenton

Την προσπερνάω ΠΟΛΥ ΑΔΙΑΦΟΡΑ (το κίτρινο είναι το χειρότερό μου χρώμα)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

:arrow: κιτρινη πορτα.....
την ανοιγω και αυτην.....και μπαινω μεσα σε ενα δωματιο που ειναι γεματο παιχνιδια.....ενα παιδικο δωματιο.....χαρουμενο.....ζωντανο.....γεματο απο το κιτρινο φως του ηλιου.....μια κουνια παιδικη βρισκεται κοντα στο παραθυρο, του οποιου οι κουρτινες ειναι τραβηγμενες και παιζουν ελαφρα με το καλοκαιρινο αερακι....οι τοιχοι ειναι βαμμενοι με χαρουμενα σχεδια παιδικα, και στα ραφια υπαρχουν δεκαδες λουτρινα ζωακια.....σε ενα απο αυτα τα ραφια υπαρχει ενα merry-goes-round που παιζει ενα παιδικο τραγουδακι και μου φερνει ηρεμια στο νου, στη ψυχη και στο σωμα....το πατωμα ειναι σκεπασμενο με ενα χαλι που στα χρωματα του κυριαρχει το κιτρινο...ανακατεμενο με ολα τα χρωματα τις ιριδος.....διπλα στο κρεβατακι υπαρχει μια κουνιστη πολυθρονα και τα μαξιλαρια της ειναι σκεπασμενα με υφασμα κιτρινο και λευκο.....παντου χρωματα και αρωματα.....στη μεση της οροφης μαζι με το παιδικο φωτιστικο που εχει φιγουρες απο τους ηρωες του ντισνευ, κρεμεται μια μαγια μελισσα που εαν καποιος τραβηξει το σκοινακι της θα αρχισει να κουναει τα φτερα της σαν να θελει να πεταξει.....στο δωματιο υπαρχει διαχυτη η χαρακτηριστικη μωρουδιστικη μυρωδια....μια μυρωδια που μολις ανοιξα την πορτα, εισεβαλε στα ρουθουνια μου....και με συγκινησε.....γιατι μου θυμισε την μυρωδια που ειχα συνεχως πανω μου, οσο διαστημα τα παιδια μου ηταν μωρα......πολυαγαπημενη μυρωδια και υπεροχο δωματιο!!!!

spellbound

Κιτρινη πορτα.

Δισταζω , εχω ενα απαισιο προαισθημα αλλα την ανοιγω.
σπασμενα επιπλα παντου, σκονη και αραχνες, απιστευτο κρυο.
δε μπαινω καν μεσα.

αναρριγω και κλεινω τη πορτα γρηγορα.

chriastina

κίτρινη πόρτα
Ανοίγω την πόρτα (σιγά μην την άφηνα έτσι!) και βρίσκομαι μέσα σε ένα δωμάτιο λευκό με μια μπαλκονόπορτα απέναντι απο την πόρτα,είναι ανοιχτή,έχει λευκές κουρτινες που κουνιούνται ελαφρά,δίπλα και αριστερά της είνα μια υδρία.Στο κέντρο του δωματίου υπάρχει ένα στρογγυλό χαλί σε χρυσοπορτοκαλί χρωματισμούς. Αριστερά του χαλιού υπάρχει ένα αναλόγιο μουσικής με παρτιτούρες,μια καρέκλα και ένα βιολί επάνω της.
Το πάτωμα είναι στρωμένο με λευκό πλακάκι.

fire

3.κίτρινη πόρτα
Στέκομαι μπροστά της,στέκομαι ακόμα.Ανοίγω και βλέπω ένα σκοτεινό δωμάτιο,φωτισμένο με λίγα κεριά,πολύ παλιά και βαριά έπιπλα, παγωμένο,χωρίς παράθυρα και δεν υπάρχει κανένας μέσα εκεί.

black_velvet

Χμμμ...
Άργησα λίγο ν'ανοίξω τη δεύτερη πόρτα...
Κυρία-κυρία, πειράζει; Μπορώ τώρα;;;

Λοιπόν, ανοίγω την
κόκκινη πόρτα κι είμαι σε μια υπέροχη και υπερσύγχρονη κουζίνα!

Γύρω-γύρω, λευκά ντουλάπια με κόκκινα πομολάκια - ξέρετε τώρα, ντουλάπια κουζίνας, με κανά 2-3 βιτρίνες κάπου στα ενδιάμεσα. Και φυσικά, ανάμεσά τους βρίσκονται εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκεύες]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Εχμ...

Συγγνώμη αλλά ξέχασα την απαραίτητη μουσική υπόκρουση...  ]

black_velvet

Κι από την κατακόκκινη κουζίνα, ας περάσουμε στην
κίτρινη πόρτα...

Λοιπόν, το κίτρινο μου θυμίζει πάντα τριαντάφυλλα... Βάζα με τριαντάφυλλα, κίτρινα και κόκκινα, τοποθετημένα στα τραπεζάκια ενός ζεστού καθιστικού...Το ένα μεγάλο τραπεζάκι, φυσικά, στο κέντρο, ανάμεσα στους άνετους καναπέδες. Δυο μικρότερα πλάι στις πολυθρόνες...

Μια τεράστια βιβλιοθήκη καλύπτει τον ένα τοίχο με βιβλία πάσης φύσεως . Κάπου ανάμεσά τους ένα μικρό στερεοφωνικό γεμίζει το χώρο με τους ήχους από rock μπαλάντες... Αυτός ο συνδυασμός της ηλεκτρικής κιθάρας με τους ήχους των βιολιών της συμφωνικής ορχήστρας πάντα με ταξιδεύει...  

riaghul

Μόλις μπήκα....:)

Ανοίγω τη ΜΠΛΕ πόρτα...
βλέπω ένα δωμάτιο φωτεινό..απαλό γαλάζιο στους τοίχους με μια λοξή λωρίδα μπλέ διαγώνια κοντά στην οροφή ....
Μεγάλη μπαλκονόπορτα..το ΄φως και η θέα του απέραντου γαλάζιου μπροστά με συνεπαίρνει...μια βιβλιοθήκη καλύπτει τον ένα τοίχο που έχει
μπλέ τελείωμα ...ένα γραφείο και μπλέ καρέκλα ...με ενα μπλέ βάζο και λίγα λουλούδια....

Ανοίγω τη ΚΟΚΚΙΝΗ πόρτα...
δωματιο με εντονα χρωματα στους τοιχους..οχι τοσο φωτεινο..αλλά....εχει κατι που προκαλει τις αισθησεις..τα επιπλα, τα κερακια του,τα χρωματα του..
ολα ειναι εντονα ...

Ανοίγω και την ΚΙΤΡΙΝΗ πόρτα...
δωμάτιο λιτό...απαλά χρώματα..με λίγα έπιπλα..δωμάτιο που μου δίνει
ελευθερία κινήσεων..άνετο ...με δυο μεγάλα πράσινα φυτά στη γωνία...
φωτεινό..το πράσινο των φυτών  γαληνεύει΄...

Sophia

Φτάνω λίγο καθυστερημένα στην κόκκινη πόρτα γιατί με συνεπήρε το γαλάζιο φωτεινό χρώμα του ουρανού στην προηγούμενη πόρτα και ξεχαστηκα!!!!

Φύσικα και την ανοίγω.... ααααααααααααααααααααααα
τι βλέπουν τα ματάκια μουυυυυυ
φωτιές παντού, καζάνια με πίσσα να κοχλάζουν, πυρακτωμένες αλυσίδες να κρέμονται πάνω από τα καζάνια...... 2-3 βρωμεροί και 3αθλιοι τύποι τρέχουν γελώντας χαιρέκακα ανάμεσα στα βαρέλια και ανατριχιαστικά ουρλιαχτά χαράζουν την πρώην γαλήνη μου!

ΑΑααααα θέλω να φύγω που με φέρατε?????

Sophia

Φεύγω τρέχωντας και αγκομαχώντας από τον πανικό μου (βλέπε κόκκινη πόρτα). Φτάνω μπροστά σε μια κίτρινη πόρτα! χμ θα την ανοίξω... φυσικά!
Και ανοίγω την πόρτα.... και δεν θα το πιστέψετε ο Ντέμης με περιμένει πίσω από την πόρτα. Χαμογελάει...(αεκ δεν είμαι.... γιατι μου χαμογελάει αυτός?) anyway....

Πίσω του ένα τεράστιο καταπράσινο γύπεδο, παιδακια μικρά τρέχουν εδώ και κει γελώντας, πουλάκια κελαιδάνε, και χμ...
ο Καραγκούνης.... τι θέλει τώρα αυτός μεσα στη μέση και μου χαλάει το όνειρο αααααααααααααα

Μπαίνω μέσα στο γύπεδο, στρογγυλοκάθομαι στην σέντρα και κοιτάω κατάματα τον ήλιο! Υπέροχα! Μια ζέστη με πλημυρίζει......

....ελπίζω να τέλειωσαν οι πόρτες γιατί λέω να μείνω στο γύπεδο!

spellbound

δε ξερω αν με "παιρνει' ν αλλαξω τη κιτρινη πορτα, αλλως τε χθες ηταν μια απο τις χειροτερες μερες της ζωης μου και ετσι μου βγηκε (ο,τι χρωμα και να χε ε, δεν θα χε και τρομερες διαφορες )

κοντοστεκομαι (σιγα μην την ανοιγα με τη μια)..

βλεπω παλια οικογενειακα επιπλα, αντικες νησιωτικες, στοιβαγμενες στη μια μερια, παλιες φωτογραφιες επισης στοιβαγμενες πανω στα επιπλα. αισθηση μελαγχολιας με συνεπαιρνει, βαζω τα κλαμματα και βγαινω.
το σκοταδι και το κρυο ομως παραμενουν. αν μη τι αλλο εσωσα τα επιπλα  :roll: )

(Μουντι μη βαρας!!!)

342 Επισκέπτες, 0 Χρήστες