Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 249
  • Total: 250
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

...xmm.....dermatino panteloni pls...

minoraki

1000ακι μου.....απο εγκεφαλικο ή καρδιακο πως πας???? αντεχεις???? η γκεστ..ειναι πολλων κυβικων απο ο,τι βλεπω.....σιγα σιγα τις ερωτησεις εεεεεεεεεεεεεεεε????? μη μας ξεραθεις πανω στο ανθος της ηλικιας σου...... :roll:  :shock:  :D

mario_s

na paiksw ki egw?
kai an nai to noumero 1 me tis omorfes tis mpotes einai elethero??

HORHE

Παράθεση από: "gavrina"Νο5  :arrow:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Καλησπέρα horhe.
Πιστεύω να είσαι καλά.
Ναι όντως η ηλικία μου είναι κοντά στα 31, πως το κατάλαβες?
Δεν γράφω συχνά στο φόρουμ και  για να σε βοηθήσω συνήθως μπαίνω το βράδυ ενώ εσύ αν δεν κάνω έχω καταλάβει μπαίνεις το πρωί, γιατί δεν σε έχω πετύχει ποτέ βραδάκι.
[/quote]
καλημερα.χρονια πολλα καταρχην
σου ευχομαι νο 5
χαμογελο να εχεις σε καθε λεπτο σου,
χαρα σε καθε ονειρο σου,
υγεια χαρα και μελλον σε καθε σκεπτικο σου...
αν και αργησες λιγακι να μου απαντησεις..μμμμ...(ειμαι λιγο παραπονιαρης,παραδεχομαι)
σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου...και για αυτες που θα ερθουν...
ειναι μια ομως που δεν μου απαντησες και  σε παρακαλω αν μπορεις...απο αυτην κρινεται καια η τελικη μου...
2. γραφεις στο φορουμ?αν ναι σε παρακαλω μπορεις να μου πεις ενα θεμα που εχεις γραψει?σε ευχαριστω εκ των προτερων...
ΥΓ..ναι εχεις δικιο μπαινω συνηθως μονο πρωι,σηκωνομαι νωρις αρα κοιμαμαι νωρις,και τις μερες που δεν κοιμαμαι κοιταω να ειμαι εξω,με συγχωρεις...απλα κοιταω να διατηρω το χαμογελο μου και την χαρα μου για την ζωη.

Anonymous

Νο2  :arrow:  
Παράθεση από: "Sotis"και  ρωταο   το  νουμερο  2....?  ποτε  θα  με   φερουν κοντα  σου    τα  μαυρα   τα  εσωρουχα  σου... :wink:  :wink:  :oops:  :oops:  :D  :D
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Μην το θεωρείς τόσο εύκολο να έρθουμε κοντά επειδή φοράω μαύρα εσώρουχα.
Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες για πάρτι μου.

Anonymous

Νο9  :arrow:
Παράθεση από: "ASSOS"Το 9

- έχει αυτοκίνητο;
- ξέρει ιππασία ;
- ήταν στην κοπή πίτας στο Φλοίσβο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Ναι, ένα rav4

Σε ένα γαϊδουράκι μικρή ανέβηκα, οπότε Γιώργο ιππασία δεν ξέρω!

Όχι δεν μπόρεσα να έρθω

dr_sound

erotiseis  sto  noumero  3            ti  xroma  malion  exi?????  an  meni a ttiki  kai  pou???(enoo  anatoliki  ditiki   voria   notia  attiki)    an  itan  stou  soti   stis  25/4  kai  an  tha  ine   sto  theatro  stis  30/4

Sotis

νουμερο...2  ζαρτιερες  φορας.....για  να  κανω  θυσιες.. :?:  :?:  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "HORHE"αν και αργησες λιγακι να μου απαντησεις..μμμμ...(ειμαι λιγο παραπονιαρης,παραδεχομαι)
ΖορZZzzz δεν άργησε να απαντήσει, εγώ δεν την έβαλα αμέσως.. ]

Παράθεση από: "HORHE"σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου...και για αυτες που θα ερθουν...
ειναι μια ομως που δεν μου απαντησες και  σε παρακαλω αν μπορεις...απο αυτην κρινεται καια η τελικη μου...

Όταν λες τελική σου εννοείς πως θα μας πεις ποια είναι?
Γιατί αν είναι να σου πει κάποιο ποστ της σίγουρα θα την βρεις..  ]

Παράθεση από: "HORHE"ΥΓ..ναι εχεις δικιο μπαινω συνηθως μονο πρωι,σηκωνομαι νωρις αρα κοιμαμαι νωρις,και τις μερες που δεν κοιμαμαι κοιταω να ειμαι εξω,με συγχωρεις...απλα κοιταω να διατηρω το χαμογελο μου και την χαρα μου για την ζωη.

Κι εμείς το ίδιο κάνουμε!!
Γι 'αυτό θα μου συγχωρέσεις που αργώ να βάλω τις απαντήσεις της κούκλας σου αλλά... έχουμε και μία προσωπική ζωή..  ]

Anonymous

Παράθεση από: "Sotis"νουμερο...2  ζαρτιερες  φορας.....για  να  κανω  θυσιες.. :?:  :?:  :wink:

Λύσσαξες ποια!!!
Να δω αν θα την γδύσεις όταν την ανακαλύψεις...  ]

Sotis

Παράθεση από: "gavrina"
Παράθεση από: "Sotis"νουμερο...2  ζαρτιερες  φορας.....για  να  κανω  θυσιες.. :?:  :?:  :wink:

Λύσσαξες ποια!!!
Να δω αν θα την γδύσεις όταν την ανακαλύψεις...  ]
ας  τη βρω   εγω  και  μετα βλεπουμε...γωγω... :wink:  :wink:  :wink:  :oops:

gbyzf1000

Παράθεση από: "minoraki"1000ακι μου.....απο εγκεφαλικο ή καρδιακο πως πας???? αντεχεις???? η γκεστ..ειναι πολλων κυβικων απο ο,τι βλεπω.....σιγα σιγα τις ερωτησεις εεεεεεεεεεεεεεεε????? μη μας ξεραθεις πανω στο ανθος της ηλικιας σου...... :roll:  :shock:  :D

les nanai mia agkalia gynaika?

xhmeia

εγω κλασσικα αργησα ε? δεν μπορω να παιξω τωρα γωγουλα   ε?
σνιφφφφφφφφφφ
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
καλα δεν πειραζει θα βγω στο μπαλκονι
θα ξεθαψω το κεντημα
και θα περιμενω τον πριγκηπα να περασει καλπαζοντας στο ασπρο ατι  θα του πεταξω μαλλι και ολα οκεικκκκκ
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

HORHE

Κι εμείς το ίδιο κάνουμε!!
Γι 'αυτό θα μου συγχωρέσεις που αργώ να βάλω τις απαντήσεις της κούκλας σου αλλά... έχουμε και μία προσωπική ζωή..  ]
[/quote]
πωπω ετοιμη να με δαγκωσει ειναι η γαυρινα...καλα καλε ζητω συγνωμη,απαπαπα...θηλυκα σου λεει μετα,τρυφερα πλασματα...χαχαχα(αστειο)
οσο για την ερωτηση,μπορει να μου πει καπου που εχει γραψει μαζι με πολλες και πολλους,δεν θα την βρω αμεσως,δεν εχω καταληξει καπου,ναι εχω 3-4 ονοματα στο μυαλο μου,αλλα μην ξεχνας οτι δεν ξερω και ποιες παιζουν,καποιες πρεπει να αποκλειστουν...δεν μπορω να λεω ονοματα τυχαια,αν προσθεσεις και το γεγονος οτι δεν ξερω γυναικες(ουτε αντρες )απο εδω μεσα,τοτε το εργο μου ειναι απο μονο του ηδη πολυ δυσκολο...
γι αυτο σε παρακαλω αν εχεις γραψει κατι καπου,πες στο,αν οχι οκ,θα βρω αλλη ερωτηση αλλα παλι θα ειναι ερωτηση διακριτικη μεν,ουσιας δε...
σε ευχαριστω γωγουλα και ζητω συγνωμη δεν ηθελα να σε πιεσω,συγνωμη αν το εκανα,σε ευχαριστω και σενα νο5 και απο σενα ζητω συγνωμη δεν ηθελα να φανω βιαστικος και πονηρος...περιμενω απαντηση λοιπον...

Anonymous

Νο1 :arrow:
Παράθεση από: "mario_s"na paiksw ki egw?
kai an nai to noumero 1 me tis omorfes tis mpotes einai elethero??
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Ελεύθερο είναι και περίμενε τον πρίγκιπα…… άργησε λίγο αλλά επιτέλους ήρθε!

249 Επισκέπτες, 1 Χρήστης