Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 250
  • Total: 251
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Νο5  :arrow:  
Παράθεση από: "HORHE"καλημερα.χρονια πολλα καταρχην
σου ευχομαι νο 5
χαμογελο να εχεις σε καθε λεπτο σου,
χαρα σε καθε ονειρο σου,
υγεια χαρα και μελλον σε καθε σκεπτικο σου...
αν και αργησες λιγακι να μου απαντησεις..μμμμ...(ειμαι λιγο παραπονιαρης,παραδεχομαι)
σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου...και για αυτες που θα ερθουν...
ειναι μια ομως που δεν μου απαντησες και  σε παρακαλω αν μπορεις...απο αυτην κρινεται καια η τελικη μου...
2. γραφεις στο φορουμ?αν ναι σε παρακαλω μπορεις να μου πεις ενα θεμα που εχεις γραψει?σε ευχαριστω εκ των προτερων...
ΥΓ..ναι εχεις δικιο μπαινω συνηθως μονο πρωι,σηκωνομαι νωρις αρα κοιμαμαι νωρις,και τις μερες που δεν κοιμαμαι κοιταω να ειμαι εξω,με συγχωρεις...απλα κοιταω να διατηρω το χαμογελο μου και την χαρα μου για την ζωη.
AΠΑΝΤΗΣΗ]
Χρόνια πολλά παραπονιάρη Horhe. Σε ευχαριστώ για το όμορφο ποιηματάκι σου. Έλειπα για το Πάσχα, πήγα εκδρομούλα, δεν σε ξέχασα αλλά τι να κάνω και γω είπα να μείνω μακριά από την τεχνολογία για λίγο χιχιχι, με ρωτάς τι έχω γράψει μα είναι πολύ νωρίς ακόμα να σου πω. Μια κυρία δεν ενδίδει τόσο γρήγορα, άντε λίγη βοήθεια ακόμα, συνήθως συμμετέχω σε αυτά που γράφουν άλλοι. Περιμένω… και συνέχισε να χαμογελάς σε βλέπω…χιχιχιχιχ

Anonymous

Νο3  :arrow:
Παράθεση από: "dr_sound"gia  to  noumero  ...3       ti  xroma  malion  exi????..........peripoy  ti  upsos??????  kai  an  tha  ine  simera 25/4  stou  soti????

Παράθεση από: "dr_sound"erotiseis  sto  noumero  3            ti  xroma  malion  exi?????  an  meni a ttiki  kai  pou???(enoo  anatoliki  ditiki   voria   notia  attiki)    an  itan  stou  soti   stis  25/4  kai  an  tha  ine   sto  theatro  stis  30/4
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Αγαπητέ dr_sound είμαι ξανθιά και μάλιστα φυσική!
Υψος 1.60 με το ζόρι!
Μένω Δυτική Αττική!
Δεν ήμουν στου Σότι και μάλλον δεν θα είμαι και στο θέατρο 30/4!

Anonymous

Παράθεση από: "HORHE"πωπω ετοιμη να με δαγκωσει ειναι η γαυρινα...καλα καλε ζητω συγνωμη,απαπαπα...θηλυκα σου λεει μετα,τρυφερα πλασματα...χαχαχα(αστειο)

Να σε δαγκώσω??
Όχι δα!!! Να σε πειράξω ναι..  ]

Παράθεση από: "HORHE"σε ευχαριστω γωγουλα και ζητω συγνωμη δεν ηθελα να σε πιεσω,συγνωμη αν το εκανα

Παρακαλώ ZoρZzzz... ]

Anonymous

[size=12]ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ?
[/color]

Anonymous

Παράθεση από: "gbyzf1000"...xmm.....dermatino panteloni pls...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Νο 44  :wink:

Σε κάλυψα gbyzf1000?

ASSOS

9 ... εχω και εγω 4x4, ποσο χρονόν είσαι ;

dr_sound

erotisi  gai  to  noumero  3  mpenis  suxna  sto  chat  room???????(poses  fores  tin  evdomada???)  exis  aytokinito?????  kai  ti  marka?????

Ramos

epidh logw hmerwn emeina pisw
erwthseis gia thn no 4
poswn xronwn eisai
ti xrwma maliwn exeis
kai an exeis erthei se kapoio meet kai se poio

Sotis

ΠαράθεσηΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Μην το θεωρείς τόσο εύκολο να έρθουμε κοντά επειδή φοράω μαύρα εσώρουχα.
Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες για πάρτι μου.
νουμερο...2   εχουν  κανει πολλες  θυσιες  για  σενα   η αντρες...?  και  τι  θυσιες  σου   εχουν κανει..?  και  αν  εχεις  ερθει   σε  συναντισεις...και  ποσο  χρονων  εισαι?

Labelle

:P  :P Gia na doume ektos tin guest pou fenetai ginaikara oneirwn....poios 8a tin pesei kai stin alli kaloni? (pote den ksereis ti krivetai pisw....) :wink:  empros 8arraleoi antres!!! :lol:  :lol:

Gaurinoula mas eisai apexti!!! xaxaxa

aiollus

Και εγω λογο ημερων εμεινα πισω και θα ηθελα να ρωτησω την καρακουκλαρα με το νουμερο [size=24]7[/size] σε ποια περιοχη τις Ελλαδος καταναλωνη τον χρονο τις ζωης της και αν ειναι εντος Αττικης σε ποια περιοχη του νομου!!!Και να μας πει αν ηταν μια διασημη επωνημη σε ποια θα εμοιαζε(γενικα σε εξωτερικη εμφανιση) απο αυτες που ειναι γνωστες  στους Ελληνες ???

Anonymous

Νο4  :arrow:  

Παράθεση από: "Ramos"epidh logw hmerwn emeina pisw
erwthseis gia thn no 4
poswn xronwn eisai
ti xrwma maliwn exeis
kai an exeis erthei se kapoio meet kai se poio
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Εεεέλα άνθρωπε μου κι έλεγα πως με ξέχασες..  :lol:  
 :lol: είμαι καστανόξανθη, τελευταίως..
είμαι 36 επίσης τελευταίως..(!)
και δεν έχω βρεθεί σε συνάντηση..

SPECIAL KALLONH

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ!!!
ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ !!!
 :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Sotis

ax  mou ti glutwses  dialeksa  ali... :D  :D  :lol:  :lol:

Anonymous

Νο7  :arrow:
Παράθεση από: "aiollus"Και εγω λογο ημερων εμεινα πισω και θα ηθελα να ρωτησω την καρακουκλαρα με το νουμερο
Σχεδόν ολο τον χρόνο μου τον περνάω στην Αθήνα.
και σε ποια διάσημη επώνυμη θα έμοιαζα?
μα σε καμμια.
εαν είχα κάποια ομοιότητα με κάποια διάσημη γυναίκα, αυτή θα έμοιαζε σε μένα και όχι εγώ σε αυτήν.

250 Επισκέπτες, 1 Χρήστης