Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 605
  • Total: 606
  • Leon

Xwris SeX

Ξεκίνησε από rose, Μαΐου 04, 2006, 10:31:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

:)

Ούτε οι ενδορφίνες μου λείπουν κουμπαρούλα μου, ούτε η προλακτίνη, ούτε όλες οι άλλες μυοχαλαρωτικές, μεταοργασμικές ουσίες... Είπαμε, σεξ υπάρχει άφθονο.

Η αυτοσυγκράτηση σε αυτό το ζήτημα, δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια ασκητική καταπίεση, ούτε με κάποια υποτιθέμενη ηθική. Είναι αποκλειστικά και μόνο, θέμα συμφέροντος-ψυχικού πρώτα απ' όλα... Θυμίσου: Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει, να χορτάσει!  :wink:

Το σώμα δεν είναι δυνατόν να διψάει αν δε του δώσει εντολή το μυαλό... Και για να του δώσει εντολή το μυαλό, πρέπει να υπάρχει κάτι απλό: Αίσθημα!

Bijoux

δηλ οχι αρπακτές

έτσι μου ρχετε να σε ρωτήσω κάτι άλλο

αλλά βλέπω να διασπώ την απάντηση μου για τον κιάδα

με σκας όμως

αφού ικανοποιεί την δίψα μου εγω το κάνω

και χωρίς αίσθημα

τελικά είναι πως έχεις μάθει

όταν πρωτογράφθηκες εδώ έγραψες κάτι καλό

αν έλεγες αυτά πρώτα δεν θα σε έκανα κουμπάρο μου

Ναι !!! Σχέσεις συμφέροντος :P

Nikos28

Ε, κάντο βρε ευλογημένη!!! Σου' πα εγώ να μην το κάνεις;  :lol:  :lol:  :twisted:

Μαζί μ' αυτό, κάνε μου και την ερώτηση που θες... Το πολύ-πολύ να συνεχίσουμε την κουβέντα στα Διάσπαρτα!  :wink:

Τι έγραψα καλό μου όταν πρωτογράφτηκα εδώ; Δε θυμάμαι...

Bijoux

Παράθεση από: "Nikos28":lol:  :lol: Ωραίο θέμα...spicy! Ας απαντήσω, λοιπόν κι εγώ...Εμένα η αγαπημένη μου στάση εξαρτάται και από το τι θέλει η παρτενέρ μου κάποια συγκεκριμένη στιγμή...μου αρέσει πολύ να είμαι πίσω της και με το ένα χέρι να της έχω κλείσει το στόμα ενώ με το άλλο να της κρατάω και τα δύο χέρια πίσω στην πλάτη, σα να φοράει χειροπέδες...το απόλυτα ζωικό! Και μετά να ανεβαίνει πάνω μου και ν' αποκτάει αυτή τον πλήρη έλεγχο (αυτό μου αρέσει γιατί με ηδονίζει να τη βλέπω να ηδονίζεται!) Εξίσου αγαπημένη μου στάση είναι και η κλασική ιεραποστολική. Εκεί το ατού είναι ότι υπάρχει πλήρης σωματική και οπτική επαφή...είναι η πιο συναισθηματική και αμοιβαία στάση! Με δυό λόγια, λίγο-πολύ όλες...με εναλλαγή.

----
τις δύσκολες ώρες αυνανίζεσαι;

Nikos28

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Καλά, είσαι απίστευτη!

Αυτό θα πει σεξουαλική... ανασκαφή!  :lol:  :lol:  :lol:

Μόνο που το ''αρχαιολογικό εύρημα'' είναι μια απλή φαντασίωση (και μάλιστα, απ' όσο θυμάμαι, ήμουν ένας απ' τους ελάχιστους, ίσως και ο μόνος, που έγραψε ευθέως και με ειλικρίνεια αυτό που είχε στο μυαλό του...)

Άλλο οι φαντασιώσεις καθεαυτές και άλλο με ποιά και υπο ποιές προυποθέσεις πραγματοποιούνται...  :wink:

Στο ερώτημα σου τώρα...

Δεν υπάρχουν δύσκολες ώρες, παρά μόνο αν δώσει εντολή το μυαλό.
Η ''ευκολία'' ή η ''δυσκολία'' των ωρών βρίσκεται μέσα στο μυαλό και πουθενά αλλού...   :wink:

Bijoux

παραιτούμε :P

ΥΣ αν δεις τις φαντασιώσεις μου είμαι σίγουρα πως θα χουμε ονειρώξεις :P

Nikos28

Γράψ'τες στο θεματάκι των φαντασιώσεων...  :wink:

Αφού το' σκαψες που το' σκαψες, φέρτο και στην επιφάνεια!  :P

Πώς φαίνεται ότι μπήκε η άνοιξη...  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

kodikas

.

Εμένα θα μου πείτε τελικά αν πηδάει κανένας σ αυτή την κωλοπόλη;   :shock:

.

riaghul

Kodika..

καλύτερα μη μάθεις ...... :P
Αν είναι θετική η απάντηση....ποιός σε κρατά τότε
αν είναι αρνητκή...
θα γεμίσει το άλλο ποστ..."Πόσο καιρό έχετε να το κάνετε"

οσο για τις φαντασιώσεις.....

εμ!! ξεκίνησαν χειμώνα κι ανδρειεύουν τώρα....

:twisted:

kodikas

Παράθεση από: "Nikos28"Κατ' αρχάς κι εγώ, όπως κι εσύ, σήμερα είμαι κι αύριο μπορεί να μην είμαι στον υπέροχο αυτό κόσμο... Αλλά με μια ιδιαιτερότητα: Αν είμαι κι αύριο, θα συνεχίσω να είμαι αυτό που είμαι και σήμερα. Και ξέρεις γιατί; Διότι με γουστάρω έτσι όπως είμαι και γι' αυτό που είμαι. Κι επειδή γουστάρω αυτό που είμαι, πρέπει να το προστατέψω και να μην το αφήσω να σκορπίζεται σε καταστάσεις της μιας βραδιάς, με ημερομηνία λήξης σαν τα γιαούρτια...      

Ίσως επηρεασμένος από τα δρώμενα της εποχής που ανέδειξαν τη χαώδη διαφορά της ηθικολογίας απ την ηθική..
Ίσως η εκ φύση μου δυσπιστία στην απλόχερη προσφορά ρομαντισμού..
Ίσως γιατί η πρώτη παροιμία που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή με τα κεράσια και τα καλάθια..

Θα ήθελα να ρωτήσω ευθέως..

Τι είναι αυτό που ξαφνικά μας επιβάλλει να υπενθυμίσουμε στους άλλους το τι είμαστε;;;

Εσωτερική ανάγκη αυτοπροβολής;;
Ρετουσάρισμα πιθανών ρωγμών του προφίλ μας και προσπάθεια επανίδρυσής του;;
Ή
Ένα direct marketing που ενεργοποιείται όταν υπάρχουν προβλήματα διάθεσης του «προϊόντος » και η αποδοχή του δεν είναι η αναμενόμενη;;

Η κάθε εποχή της κοινωνίας χαρακτηρίζεται από διαφορετικές ιδέες..
Αλίμονο σ αυτόν που μεγαλώνοντας δεν αλλάζει πατόκορφα και πουλάει μια ζωή το ίδιο κολλημένο παραμύθι..
Διότι οι μόνοι αμετακίνητοι και αδιάλλακτοι σε ιδέες, είναι ως γνωστόν, τα πτώματα στο νεκροταφείο.
 Συντηρητισμός είναι να μεμψιμοιρείς για παραδοσιακές αξίες που χάνονται..
ο καθένας από μόνος του διαλέγει την κόλαση του.. κανένας δεν του την επιβάλει.
Φτιάχνεσαι, ψήνεσαι και στρώνεις τον εαυτό σου σ ένα ρόλο..
Κι όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν τίποτα παραπάνω απ αυτό που δείχνεις.
 Αρέσει δεν αρέσει, τσούζει δεν τσούζει, φέρνει κακίες ή φίλους τα περί παρεξηγημένων, μη αναγνωρισμένων, τα κοινωνικά  ολισθήματα και άλλα ευφυολογήματα που τσαμπουνάμε ενίοτε , είναι απλά η πίπα που κάνει ο καθένας στον εαυτό του για να δικαιολογηθεί.

kodikas

Παράθεση από: "riaghul"Kodika..

καλύτερα μη μάθεις ...... :P
Αν είναι θετική η απάντηση....ποιός σε κρατά τότε
αν είναι αρνητκή...
θα γεμίσει το άλλο ποστ..."Πόσο καιρό έχετε να το κάνετε"

οσο για τις φαντασιώσεις.....

εμ!! ξεκίνησαν χειμώνα κι ανδρειεύουν τώρα....

:twisted:

Βρε riaghul σου είπα ότι θα υπάρχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου για σένα;;

kodikas

Η αναμάσηση χιλιοφορεμένων κλισέ περί αξιών ζωής, τιμής, σεβασμού και αυτοσεβασμού κι άλλα καλούδια δεν με πείθουν εκτός και αν ο λέγων, μου αποδείξει πως το φωτοστέφανο το οποίο επιδεικνύει είναι εν πλήρη λειτουργία.
Θα μου αντιτάξει (και θα έχει δίκιο) ότι δεν είναι υποχρεωμένος να μου παραθέσει δείγματα γραφής του, στον αντίποδα όμως κι εγώ δεν θα πείθομαι δια του λόγου του το αληθές.

Στο σημείο αυτό θα τολμήσω μια ακόμα επισήμανση λέγοντας  πως οι πακτωλοί υψηλών φρονημάτων αποτελούν γνωρίσματα αλαζονείας δοκησίσοφων χαρακτήρων.

Τώρα ψώνισα μαϊμού και πάω να κάνω καμιά σοβαρή κουβέντα..

riaghul

Μόνο και μόνο
επειδή εγραψες αυτό

Αλίμονο σ αυτόν που μεγαλώνοντας δεν αλλάζει πατόκορφα και πουλάει μια ζωή το ίδιο κολλημένο παραμύθι..
Διότι οι μόνοι αμετακίνητοι και αδιάλλακτοι σε ιδέες, είναι ως γνωστόν, τα πτώματα στο νεκροταφείο

που διατυμπανω και δεν μ΄ακουν

σου επιτρέπω να κρατάς τη θέση.... :wink:

εχω ομως κλειστοφοβία.... :P

riaghul

και μιλώ με αυτή την ιδιότητα

:)

kodikas

Τελικά τα κωλόπαιδα είναι αυτά που μου άρεσαν πάντα....
Γιατι σε όλες τις κοινωνίες, τα κωλόπαιδα είναι αυτά που μιλάνε πρώτα..
Έστω και στραβά. Και πάντα ανυπόκριτα.. καθαρά.. ξάστερα.
Τα κωλόπαιδα με άποψη.. κι όχι οι κατίνες και οι απελπισμένες ανέραστες ψυχές.
Αυτά που εκφράζονται με χιούμορ κι όχι κρυοκωλιες.
Με αυθάδεια κι όχι με τον τζαμπαμαγκισμο του λιμοκοντόρου.
Με δηκτικότητα αλλά όχι με κακία..
Ναι.. αμετανόητος ήμουν... αμετανόητος παραμένω..
και το αμετανόητο αυτό, συνδυαζόμενο με εμπειρίες πια, σου χαρίζει καλύτερα και εντονότερα όνειρα.
Διαφωνεις;

605 Επισκέπτες, 1 Χρήστης