Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 650
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ

Ξεκίνησε από junkie, Μαΐου 08, 2006, 11:23:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Παράθεση από: "tristana"Πες τα, Τζάνκι γιατί όταν τα λέω εγώ... Σα δε ντρέπεστε!  :lol:

Και επί του θέματος... έχω και εγώ μια απορία.
Τα πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα, καλή ώρα σαν το δικό μου, (παντελής έλλειψη μελανίνης λέμε) που δεν μαυρίζουν με τίποτε, άντε να κοκκινίσω, να βγάλω φακίδες και να ... ξαναγίνω κατάλευκη, υπάρχει περίπτωση να δείξουν έστω μαυρισμένα και ΦΥΣΙΚΑ-μεγάλο απωθημένο αυτό- με τα σελφ τάνιν;
Διότι όσες φορές το επεχείρησα... άσ'τα να πάνε. Και το χειρότερο είναι
ότι με τα μπάνια και το ντους φεύγει το χρώμα και μάλιστα όχι ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να αποκτάς ... μπαλώματα!!! Αηδία σκέτη.
Επίσης, πρέπει να βάζεις σε όλο το σώμα (χέρια, πόδια, πλάτη, ντεκολτέ παντού λέμε) και αν σε κάποιο σημείο σου ξεφύγει λίγο παραπάνω
ζήτω που καήκαμε!
Μήπως γνωρίζεις, σε παρακαλώ, πώς και αν μπορεί κάποια με το δικό μου εκ γενετής ξέξασπρο δέρμα να μαυρίσει στοιχειωδώς και να μην φαίνεται σαν κάτι εντελώς ψεύτικο κάνοντας χτυπητή αντίθεση και με τα ανιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά; Διότι κινδυνεύεις να μοιάζεις με γαλανομάτα μιγάδα λέμε. Αίσχος θέαμα. Την πάτησα μια φορά και το φυσούσα και δεν κρύωνε. Παραλίγο να πιάσω δουλειά στο τσίρκο λέμε. Χάλι ατελείωτο, όμως.

Αν μπορείς να με βοηθήσεις έχει καλώς. Αν η περίπτωσή μου είναι ανίατη... ε, δεν πειράζει.
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Eγώ θα πρότεινα το παρακάτω:

NO TRACE SELF TANNING MOUSSE(ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΒERGASOL)

Αφρός για μαύρισμα χωρίς ήλιο που χαρίζει ένα ομοιόμορφο και φωτεινό μπρούτζινο χρώμα χωρίς διχρωμίες και λευκά σημεία. Η αφρώδης υφή βελτιστοποιεί την δράση των συστατικών του και το κάνει πολύ εύκολο στην επάλειψη. Είναι εμπλουτισμένος με φυσικά εκχυλίσματα πορτοκαλιού και ελαφρά αρωματισμένος με αναζωογονητικά αιθέρια έλαια λεμονιού. Οδηγίες χρήσεως]

junkie

Τριστάνα μου για περισσότερα περί μαυρίσματος βλέπε και στο ομορφιά-σώμα..... ]

junkie

Mαυρίστε άφοβα σε χρόνο ρεκόρ

Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε τις καλοκαιρινές διακοπές για να μαυρίσετε. Τα προϊόντα self tan δίνουν την πιο ασφαλή και αποτελεσματική λύση για ν' αποκτήσετε γρήγορο και ομοιόμορφο μαύρισμα.

Τα σωστά βήματα]

Η πιο κατάλληλη στιγμή για ν' απλώσετε ένα προϊόν self tan είναι περίπου 2 ώρες πριν πλαγιάσετε, γιατί έτσι θα απορροφηθεί σωστά και δεν θα ξεβάψει στα σεντόνια σας.
Πριν από την εφαρμογή κάντε απολέπιση στο πρόσωπό σας, για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Έτσι, θα αποφύγετε τη δημιουργία κηλίδων.
Σκουπίστε καλά το δέρμα σας και απλώστε ενυδατική κρέμα.
Αν είστε ανοιχτόχρωμη, απλώστε λίγη βαζελίνη πάνω στα φρύδια και στη γραμμή των μαλλιών, για να μην απορροφήσουν χρώμα.
Για να δείχνει το μαύρισμα εντελώς φυσικό, απλώστε λίγο περισσότερη ποσότητα στις περιοχές που βλέπει πιο πολύ ο ήλιος (μύτη, μέτωπο, ζυγωματικά) και πολύ λιγότερη στο υπόλοιπο πρόσωπο.
Αν πρόκειται ν' απλώσετε self tan και στο σώμα, ακολουθήστε τα ίδια βήματα, κάνοντας όμως πολύ προσεκτική απολέπιση στα σκληρά σημεία, όπως αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αναμείξτε το self tan με ενυδατική κρέμα σώματος.

1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το self tan σώματος και στο πρόσωπο, αρκεί να το αναμείξετε με την ενυδατική σας κρέμα προσώπου.

2. Απλώστε μόνο μία στρώση προϊόντος και σε μικρή ποσότητα.

3. Για να διατηρηθεί το μαύρισμα, φροντίστε να διατηρείτε την επιδερμίδα σας καλά ενυδατωμένη και να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε 2-3 ημέρες.

4. Έπειτα από κάθε επάλειψη, ξεπλύντε καλά τα χέρια σας, γιατί οι παλάμες σας θα γίνουν... πορτοκαλί!

minoraki

μαρια μαρακι μαριω.....με ολη αυτη την φροντιδα του προσωπου-σωματος-μαλιων βαλθηκες να μας κανεις ολες μας μονικες μπελουτσες.... :D  :D  :wink:  :wink:

junkie

Παράθεση από: "minoraki"μαρια μαρακι μαριω.....με ολη αυτη την φροντιδα του προσωπου-σωματος-μαλιων βαλθηκες να μας κανεις ολες μας μονικες μπελουτσες.... :D  :D  :wink:  :wink:

Σας προσέχω Πωλινάκι μου!!!

junkie

[/color]

Τι είναι τα serum

Πρόκειται για ειδική κατηγορία αντιγηραντικών προϊόντων, με την πιο υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά, που έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη βελτίωση των ρυτίδων. Δεν προορίζονται για συνεχή χρήση, αλλά συνιστάται η επανάληψη της χρήσης τους ανά τακτά διαστήματα 2-3 φορές το χρόνο.
Επειδή είναι πολύ δραστικά, είναι δυνατό να προκαλέσουν ερεθισμό σε σχετικά ευαίσθητα δέρματα, οπότε τότε πρέπει να διακόπτεται η χρήση τους ή να αντικαθίστανται από περισσότερο ήπιες συνθέσεις, που θα γίνονται ευνοϊκά δεκτές από το δέρμα.

Η βιταμίνη της νεότητας

Το πιο γνωστό και δραστικό συστατικό αντιγήρανσης είναι η βιταμίνη Α και τα παράγωγά της, που περιέχονται στη συντριπτική πλειονότητα όσων σκευασμάτων υπόσχονται επανόρθωση ρυτίδων. Οι συνθέσεις αυτές συσκευάζονται με ειδικές προδιαγραφές, έτσι ώστε η βιταμίνη Α (γνωστή και ως ρετινόλη) να διατηρείται αναλλοίωτη στην πιο αγνή και ενεργή μορφή της και να δρα πάνω στα κύτταρα με όλη της την αποτελεσματικότητα, έτσι ώστε να μπορεί να μειώνει αισθητά την έκταση και το βάθος των ρυτίδων.

Η δύναμη των αντιοξειδωτικών

Μεγάλες βλάβες στην επιδερμίδα προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, οι οποίες οξειδώνουν τα κύτταρα «κλέβοντάς» τους ηλεκτρόνια, με αποτέλεσμα το ένα να προσπαθεί να επανακτήσει τη χαμένη του ισορροπία «κλέβοντας» από το επόμενο το ηλεκτρόνιο που του λείπει. Όταν αυτό συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα, είναι καταστροφικό για την υγεία του δέρματος. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία δρουν εναντίον των ελεύθερων ριζών και εμποδίζουν τέτοιου είδους φαινόμενα που επισπεύδουν το ρυθμό της γήρανσης. Ισχυρά αντιοξειδωτικά είναι η βιταμίνη Ε, το συνένζυμο Q10, οι πολυφαινόλες που περιέχονται στα σταφύλια, οι τανίνες που υπάρχουν στο τσάι.

Ιδιοτυπία του ώριμου δέρματος

Βασικό του χαρακτηριστικό αποτελεί η απώλεια της πυκνότητάς του, που εκδηλώνεται με χαλάρωση των ιστών και σημαντική έλλειψη ελαστικότητας. Αυτό οφείλεται στο σταδιακό εκφυλισμό των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας. Γι' αυτό και τα προϊόντα που προορίζονται για τα ώριμα δέρματα είναι πλούσια σε συστατικά που αναδομούν τους ιστούς και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου έτσι ώστε ν' αποκατασταθεί η ισορροπία. Σε αυτή την κατηγορία υπάγονται και τα προϊόντα που αναπλάθουν και επανασχεδιάζουν το οβάλ του προσώπου, συσφίγγοντας το περίγραμμα και καταργώντας τη χαλάρωση.

Το «συν» της φροντίδας

Η διατήρηση της νεότητας είναι, βέβαια, υπόθεση σωστής φροντίδας, αλλά επηρεάζεται σημαντικά κι από τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε. Το κάπνισμα, το αλκοόλ, η έλλειψη άσκησης, η κούραση και το στρες υπονομεύουν την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος. Μια κρέμα, όσο καλή κι αν είναι, δεν μπορεί ν' αντισταθμίσει τις ανεπανόρθωτες φθορές που μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες ανθυγιεινές συνήθειες, που βλάπτουν όχι μόνο το δέρμα, αλλά και ολόκληρο τον οργανισμό μας. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να πίνουμε πολύ νερό, να αυξήσουμε την κινητική μας δραστηριότητα, να θωρακιστούμε ενάντια στο στρες με σωστή και ισορροπημένη διατροφή και σίγουρα το δέρμα μας θα μας ανταμείψει με την εμφάνισή του...

junkie

Μύθοι και αλήθειες για τη γοητεία σας
Παντού υπάρχουν μύθοι, στα ζητήματα της ομορφιάς ακόμα περισσότεροι... Μήπως είναι καιρός να μάθετε επιτέλους την αλήθεια?

Μύθος]
Αλήθεια]

Μύθος: η λιπαρότητα είναι πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται.
Αλήθεια]

Μύθος: κάποια καλλυντικά βλάπτουν.
Αλήθεια]

Μύθος: το φον ντε τεν φράσσει τους πόρους.
Αλήθεια]

Μύθος: τα λεπτά φρύδια είναι πιο κολακευτικά από τα πυκνά!
Αλήθεια]

Μύθος: μόνο το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού μπορεί να μας βοηθήσει να... κλέψουμε χρόνια!
Αλήθεια]

Μύθος: οι κρέμες κατά των ρυτίδων δεν έχουν αποτελεσματικότητα.
Αλήθεια]

Μύθος]
Αλήθεια: οι μοντέρνες ενυδατικές κρέμες των τελευταίων ετών παρέχουν συνεχή ενυδάτωση για ολόκληρο το 24ωρο και «εκπαιδεύουν» το δέρμα να δεσμεύει υγρασία ή να παράγει μόνο του τα δικά του λιπίδια, έτσι ώστε να μη φθάνει στο σημείο να «διψάει». Άρα, κρίνονται απόλυτα αναγκαίες για τη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας και πρέπει να χρησιμοποιούνται ανελλιπώς και σε καθημερινή βάση.

Μύθος: οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε την εμφάνισή τους, ό,τι κι αν κάνουμε.
Αλήθεια]

junkie

Η εφαρμογή βήμα βήμα

Μην ξεχνάτε το πάνω βλέφαρο. Συνήθως περιοριζόμαστε στο «πόδι της χήνας», γιατί εκεί η εφαρμογή είναι πιο εύκολη, αλλά ανάγκη φροντίδας έχει και το πάνω βλέφαρο, που έχουμε την τάση να... παρακάμπτουμε. Υπερβολική ποσότητα κρέμας στο πάνω βλέφαρο είναι όμως δυνατό να προκαλέσει πρήξιμο, γι' αυτό και εκεί ας είστε αρκετά φειδωλές, χρησιμοποιώντας μόνο τα υπολείμματα της κρέμας που απέμεινε μετά την εφαρμογή στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
Στην περιοχή κάτω από τα μάτια, απλώστε την κρέμα ταμποναριστά, με ανάλαφρα δηλαδή «χτυπηματάκια» των ακροδαχτύλων από την εσωτερική προς την εξωτερική πλευρά.
Προτιμήστε συνθέσεις υποαλλεργικές, οφθαλμολογικά ελεγμένες, που δεν προκαλούν ερεθισμό.
Αν φοράτε φακούς επαφής, εφαρμόστε την κρέμα, αφού πρώτα τους βγάλετε.
Η μάσκα ματιών σε μορφή patch «φοριέται» μόνο στο κάτω βλέφαρο.

-Τοποθετήστε λεπτοκομμένες ροδέλες από κρύο αγγούρι πάνω σε κλειστά
βλέφαρα και... χαλαρώστε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε σακουλάκια με κρύο χαμομήλι, που ανακουφίζει και καταπραΰνει.
-Μην ταλαιπωρείτε το βλέφαρο, όταν κάνετε ντεμακιγιάζ. Ακουμπήστε το βαμβάκι με τη λοσιόν απαλά χωρίς να τρίβετε την επιδερμίδα και σύρετέ το μαλακά προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

junkie

Xαμογελάτε, σας ομορφαίνει
Χαμόγελο χολιγουντιανών προδιαγραφών; Γιατί όχι; Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση απ' όσο νομίζετε.

Δεν νοείται σταρ χωρίς απόλυτα εκθαμβωτικό χαμόγελο, με μαργαριταρένιες οδοντοστοιχίες και απαλά βελούδινα χείλη. Με τις λευκαντικές οδοντόκρεμες και τις ειδικές συνθέσεις μπορείτε τώρα πια να χαμογελάτε άφοβα αφού, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, τα δόντια σας γίνονται ακόμη περισσότερο λευκά και αστραφτερά! Και με λίγο παραπάνω περιποίηση (αποφυγή τροφών που «λεκιάζουν» όπως ο καφές, το τσάι, τα αναψυκτικά τύπου cola), παραμένουν εκτυφλωτικά για πολύ χρόνο. Αν, μάλιστα, δείξετε ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι και αποφασίσετε ν' ασχοληθείτε κάπως πιο εντατικά με την αισθητική του χαμόγελου, τότε μ' ένα υπερενυδατικό βάλσαμο χειλιών κι ένα κρυστάλλινο, λαμπερό λιπ-γκλος θα φτάσετε σ' ένα αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία. Με λίγες, μάλιστα, (μικρο)διορθώσεις σε καίρια σημεία της οδοντοστοιχίας (θήκες ή όψεις), θα είστε σε θέση να συγκριθείτε με τα πιο ονομαστά αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος... Δεν νομίζετε πως αξίζει τον κόπο;

junkie

Μάσκες άμεσης δράσης
Αν θέλετε να ακτινοβολείτε από ομορφιά, καιρός να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας με μάσκες-εξπρές, που θα την τονώσουν και θα τη φρεσκάρουν στη στιγμή.

• Εφαρμόζετε τη μάσκα που σας ταιριάζει, αφού πρώτα καθαρίσετε το πρόσωπό σας με το συνηθισμένο σας γαλάκτωμα ή λοσιόν.
• Περιμένετε να δράσει αφήνοντας τη για όσο χρόνο αναγράφεται στις οδηγίες χρήσης.
• Την απομακρύνετε με χλιαρό νερό ή πομ-πον ντεμακιγιάζ. Αμέσως μετά, ενυδατώστε το δέρμα σας με μια πλούσια κρέμα.
• Καλό είναι να καθιερώσετε τη χρήση μάσκας μια-δυο φορές την εβδομάδα οπωσδήποτε.

tristana

Σ' ευχαριστώ και πάλι. Θα κάνω τη δοκιμή και θα σου πω τα αποτελέσματα.

Αλλιώς θα μαυρίσω με τη βρεγμένη σανίδα της Σπελ. Εγγυημένα αποτελέσματα χεχεχεχε  :lol:

jcdenton

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Όταν ξυρίζομαι, βγάζω ερεθισμούς στον λαιμό. Δεν ερεθίσομαι όταν είμαι αξύριστος, αλλά είναι αντιαισθητικό και οδυνηρό (ειδικά όταν σε 7 μέρες μπορώ από αξύριστος να έχω μούσι σαν παπάς). Τι μπορώ να κάνω;  :cry:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

junkie

Παράθεση από: "jcdenton"Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Όταν ξυρίζομαι, βγάζω ερεθισμούς στον λαιμό. Δεν ερεθίσομαι όταν είμαι αξύριστος, αλλά είναι αντιαισθητικό και οδυνηρό (ειδικά όταν σε 7 μέρες μπορώ από αξύριστος να έχω μούσι σαν παπάς). Τι μπορώ να κάνω;  :cry:

Θα σου απαντήσω αύριο εσένα...Οκ????  ]

junkie

Παράθεση από: "jcdenton"Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Όταν ξυρίζομαι, βγάζω ερεθισμούς στον λαιμό. Δεν ερεθίσομαι όταν είμαι αξύριστος, αλλά είναι αντιαισθητικό και οδυνηρό (ειδικά όταν σε 7 μέρες μπορώ από αξύριστος να έχω μούσι σαν παπάς). Τι μπορώ να κάνω;  :cry:

Σου βρήκα μια κρέμα για μετά το ξύρισμα :

είναι της  Filovit Panthenol
Καταπραϋντική, αναπλαστική κρέμα με panthenol 5%

Σύνθεση]

Ενδείξεις]

junkie

Jcdenton μήπως ξυρίζεσαι κόντρα??? Αν το κάνεις ίσως φταίει αυτό....

578 Επισκέπτες, 1 Χρήστης