Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 251
  • Total: 251

ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ

Ξεκίνησε από junkie, Μαΐου 08, 2006, 11:23:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Απολέπιση τώρα! Ναί, αλλά πώς;     

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα υδατικά προϊόντα και χαρίζει λάμψη και όψη υγείας.

Απλώστε το peeling με απαλές κινήσεις και κάντε μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων. Επιμείνετε στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Αν το προϊόν που έχετε διαλέξει περιέχει οξέα φρούτων, δε χρειάζεται να κάνετε μασάζ. Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη, συμβουλευτείτε έναν ειδικό (αισθητικό ή δερματολόγο) για το προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για το πόσο συχνά μπορείτε να κάνετε απολέπιση. Αν σας τελείωσε το peeling προσώπου, μη διανοηθείτε να χρησιμοποιήσετε το peeling σώματος. Η σύνθεσή του είναι πιο "βαριά" και μπορεί να προκαλέσει φθορές στην επιδερμίδα του προσώπου.

junkie

Χείλη που δεν ξεφλουδίζουν!     

Πριν κοιμηθούμε απολεπίζουμε τα χείλη με ένα βαμβακερό κομμάτι ύφασμα ή μια οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια απλώνουμε λίγο lip balm...Έτσι τα χείλη μας δεν ξεφλουδίζουν και δεν ξηραίνονται πολύ συχνά.

junkie

[/color]

Αυξήστε την υγρασία στο σπίτι
 Χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα στο σπίτι σας, ειδικά τις στιγμές που καίνε τα καλοριφέρ το χειμώνα. Οι υγραντήρες αυτοί δεν είναι ιδιαίτερα ακριβοί και τους βρίσκετε εύκολα σε καταστήματα με είδη μπεμπέ. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε συχνά τον υγραντήρα σας από τα άλατα και πάντα να τον τοποθετείτε μακριά από μικρά παιδιά και κατοικίδια (δημιουργεί ατμό). Εναλλακτικά, βάλτε μεταλλικά ή κεραμικά δοχεία με νερό πάνω στα σώματα των καλοριφέρ. Η αυξημένη υγρασία θα είναι ευεργετική, πέρα από τα χείλη σας, στα φυτά του σπιτιού σας αλλά και η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας θα είναι πιο ευχάριστη για εσάς.

Μην γλείφετε τα χείλη σας

Προσπαθείτε να μην περνάτε τη γλώσσα σας πάνω από τα χείλη σας γιατί ο κύκλος «υγραίνω με τη γλώσσα το σάλιο στεγνώνει» μπορεί από μόνος του να κάνει τα χείλη να σκάσουν. Αν νιώθετε τα χείλη σας ξερά, προτιμήστε να βάλετε κραγιόν ή κάποιο άχρωμο προϊόν αντί να τα υγραίνετε με τη γλώσσα σας.

Καλύψτε τα χείλη

Το χειμώνα, ιδιαίτερα τις πολύ κρύες ημέρες και όταν φυσάει, καλύψτε το στόμα σας με ένα φουλάρι ή κασκόλ.

Χρησιμοποιείτε τα ειδικά καλλυντικά με ευλάβεια
 Χρησιμοποιείτε καθημερινά κάποιο προϊόν για τα χείλη ή το κραγιόν σας. Αν τα χείλη σας είναι πολύ ταλαιπωρημένα, δοκιμάστε ένα προϊον με βάση τη βαζελίνη ή το βούτυρο-κακάο. Το καλοκαίρι, αγοράστε μαζί με το αντηλιακό σας κι ένα προϊόν για τα χείλη, με δείκτη προστασίας. Αν πρόκειται για παιδιά, αποφύγετε εκείνα τα καλλυντικά που έχουν γεύσεις γιατί πιθανότατα τα μικρά σας να γλύφουν τα χείλη τους / το καλλυντικό ακόμα πιο συχνά.

Καθαριότητα
 Μετά από κάθε γεύμα ή καφέ, πλύνετε το στόμα σας και ξαναβάλτε το ειδικό προϊόν

jcdenton

Παράθεση από: "junkie"Jcdenton μήπως ξυρίζεσαι κόντρα??? Αν το κάνεις ίσως φταίει αυτό....

Όχι δεν ξυρίζομαι κόντρα. Ευχαριστω για την συμβουλή.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Foivi63

jcdenton

Οι βιταμινούλες είναι χημικά σκευάσματα. Δεν νομίζω ότι θα τα προτιμήσω
Ross Perot (1930 - ...)

junkie

Συμφωνώ με τον jcdenton αν και υπάρχουν και φυτικές βιταμινούλες...

jcdenton

Από όσο το έχω ψάξει (99% σίγουρος) οι μόνες φυτικές βιταμίνες είναι να φας το φρουτάκι σου και τη σαλατίτσα σου και να πιεις τον χυμούλη σου.
Ross Perot (1930 - ...)

junkie

Χαίρομαι που συμμετέχεις σε τέτοια θέματα...  ]

Foivi63

εγω δεν μίλησα για φυτικές βιταμίνες, αλλά όποιος θέλει ας πάρει απ' αυτές. Εκείνες που παίρνω εγω, λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να τις πάρει κανένας ή καμία άλλη :wink:  :wink:  :wink:  :P  :P  :P  :P  :P

junkie

Παράθεση από: "Foivi63"εγω δεν μίλησα για φυτικές βιταμίνες, αλλά όποιος θέλει ας πάρει απ' αυτές. Εκείνες που παίρνω εγω, λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να τις πάρει κανένας ή καμία άλλη ]

Γιατί δεν μοιράζεσαι μαζί μας το μυστικό σου για το τί ακριβώς παίρνεις? ]

Foivi63

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ δεν μπορώ junkie, αλλά και εσυ μπορείς εύκολα να τις βρεις :lol:

mourmouritsas

ο κορες εχει φυτικα καλλυντικα και ειναι εξισου πολυ καλα(δες εμενα ποσο ομορφος ειμαι :D )

junkie

Παράθεση από: "Foivi63"χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ δεν μπορώ junkie, αλλά και εσυ μπορείς εύκολα να τις βρεις ]

......Δεν σε εννοώ......Δεν μπορώ να βρω αν δεν κάτι που δεν ξέρω τί είναι....

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

251 Επισκέπτες, 0 Χρήστες