Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 316
  • Total: 316

...τι κάνουμε...τώρα;

Ξεκίνησε από Nasia9, Ιουνίου 22, 2006, 01:02:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Τι κάνουμε όταν αγαπάμε δύο πρόσωπα πάρα πολύ,θέλουμε να ζούμε και με τα δύο,αλλά όπως είναι φυσιολογικό,πρέπει να διαλέξουμε ένα από τα δύο; Και να πληγώσουμε αναγκαστικά αυτόν που δεν διαλέξαμε;[size=18][/size]

Sotis

νασια  μου  καντο  15  μερες  στον  εναν  15  στον αλλον... :wink:  :D τωρα  περα  τον  χαβελε....κοιτα  να  δεις  που  περνας  καλυτερα και  που  σου  αρεσει..και  διαλεξε..εσυ  κοιτα  και  το  συμφερον  σου... :wink:

heinrich

χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μάλλον τον ευατό σου αγαπάς καλύτερα...

αλλά να δεις που στο τέλος ένας τρίτος θα τρουπώσει στην παρέα σου και θα την κοπανήσεις με αυτόν...
Nόμος του Mέρφυ λεμε

Nasia9

Παράθεση από: "heinrich"χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μάλλον τον ευατό σου αγαπάς καλύτερα...

αλλά να δεις που στο τέλος ένας τρίτος θα τρουπώσει στην παρέα σου και θα την κοπανήσεις με αυτόν...
Nόμος του Mέρφυ λεμε
Πρώτον,το θέμα τίθεται όχι για εμένα,αλλά για μία καλή φίλη. Δεύτερον,δεν είναι δυνατόν κάποιος να αγαπάει τον εαυτό του και ταυτόχρονα να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία.  :wink:

Enia

Καταρχάς, συμφωνώ με τον heinrich.

Βασικά όμως, ξεκινάς με το να ρωτήσεις κι αυτούς τους δύο τι θέλουν και να καταλάβεις ακριβώς τι άνθρωποι είναι... Γιατί χλωμό να είναι και οι δυο μια από τα ίδια... Μην αφήσεις τον έναν που σε θέλει για πάντα για τον άλλο που σε θέλει για μια ξεπέτα...! :roll:  Ε...?  8)

kodikas

Εγώ έχω σπαράξει τώρα..
Είμαι του ποιοτικού και συγκινούμαι απ' τους φλογερούς έρωτες ..

Enia

Ελπίζω να έχεις βγει στην ταράτσα, να δροσιστούμε και λιγάκι... Ή άντε στον κήπο, να ποτίσεις κιόλας, μη πάει χαμένο τόσο δάκρυ... Πάντως όχι μέσα γιατί έχω κάνει παρκέ...!

HORHE

Παράθεση από: "heinrich"χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μάλλον τον ευατό σου αγαπάς καλύτερα...

Nόμος του Mέρφυ λεμε
ο νομος του μερφυ υπερισχυει λεμε... :roll:
αλλα μεχρι τοτε κοιτα να περνας καλα και να διαλεξει η καρδια σου...

Nasia9

Εγώ προτείνω να βρει έναν τρίτο. Συμφωνεί κανένας ή πάλι γιαούρτια θα μου πετάξετε;;;;  :lol:  :lol:  :lol:

Brasidas

Παράθεση από: "Nasia9"

Nόμος του Mέρφυ λεμε
Πρώτον,το θέμα τίθεται όχι για εμένα,αλλά για μία καλή φίλη. Δεύτερον,δεν είναι δυνατόν κάποιος να αγαπάει τον εαυτό του και ταυτόχρονα να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία.  :wink:

THN FILI THA MAS THN GNORISEIS?

AN AKSIZEI BRISKOUME KAI LISI ME TO MOUSOULMANIKO DIKAIO POU LINEI KATI PROBLIMATA TIPIKA.

EGW PSINOME KAI ME THN BARDIA DUO FORES THN BDOMADA KAI BRADINES WRES.
APODIDW KALITERA

apol

ston ippodromo lene oti o kalos o paikths den paizei ola ta lefta toy s ena alogo

heinrich

Παράθεση από: "apol"ston ippodromo lene oti o kalos o paikths den paizei ola ta lefta toy s ena alogo

ειναι μια άποψη προς συζήτηση...
Tο θέμα είναι να έχεις και ένα σιγουράκι να πάρεις τα λεφτά πίσω

Nasia9

Τελικά έφαγα γιαούρτια θα φάω ε;  :roll:

Nasia9

Τα έφαγα...μμμ... :lol:

Brasidas

Παράθεση από: "Nasia9"Τελικά έφαγα γιαούρτια θα φάω ε;  :roll:

KATI THA FAS KI ESY MH ANISIXEIS DEN THA TA FAEI OLA H MONAXOFAGOU H FILI SOU

316 Επισκέπτες, 0 Χρήστες