Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 333
  • Total: 333

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ...14+1 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ

Ξεκίνησε από Foivi63, Ιουνίου 23, 2006, 08:19:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Τρικλοποδια κι επεσε οταν συνελθει να ελπιζετε να εχει αμνησια για να μην σας δειρει και φροντιζοντας τον θα του γινετε απαραιτητη :D

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Ευελπιστω πως ολα αυτα αγαπητη φοιβη εχουν σκοπο τον "χαβαλε".....οπως θα ελεγε καποια ψυχη.
Ετσι το εκλαμβανω....

Η καλυτερα.......
Ετσι Θελω .... να το εκλαβω
διοτι σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχα προσβληθει ...
Και αυτο οχι γιατι εγω εχω κατι περισσοτερο η λιγοτερο απο αλλους....
αλλα γιατι γλυκεια μου.....ο καθε ανρθωπος πιστευω διαφερει και δεν θα μπορουσε ποτε να υπαρξει μια γενικη ομολογια.....ενας γενικος "κανονας" σε εισαγωγικα .... για να περιγραψει οσα περιεγραψες εσυ....
Και αυτο οχι μονο στη συγκεκριμενη περιπτωση που ετυχε κ μιλησες για τους αντρες.....αλλα τα ιδια θα ελεγα αν το θεμα αφορουσε τις γυναικες....

Πολυ καλοπροεραιτα ολα οσα λεω....
αλλα....

τι τα λεω? :)

Αφου οπως ειπα στην αρχη σιγουρα τα εγραψες οχι γιατι τα πιστευεις....αλλα για να ξυπνησεις το χιουμορ μας  :)

Να σαι καλα  :wink:  :wink:

sevenseas

εκτος των αλλων προσοντων μια γιναικα πρεπει να εχει μεγαλα αυτιο και πλακουτσο  κεφαλι

για να κρατιεσαι από τα αυτία της οσταν σου παιρνει π................

και να μπορεις να στηριζεις το ταβλι στο κεφαλι της παλι οταν σου παιρνει π.........................

heinrich

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "Foivi63"

εγώ πάντως θα συμπλήρωνα μια τέτοια αίτηση παραλαβής τέτοιου μοντέλου

Jezebell

Με καρτα η μετρητα θα πληρωσετε?

heinrich

μωρέ και δάνειο παίρνω.
Aλλά στο συμβόλαιο να μην γράφει με ψιλά γράμματα Δ.X. και φυσικά να μην κάνει τα φαγητά πολύ πιπεράτα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί που βάζουμε την υπογραφή μας

kuria

και θα αντεξεις εσυ τοσο σεξ τρομαρα σου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rebel_heart

Jezebell

Παράθεση από: "Shadowlord"Για εμενα!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

Η μονη διαφορα ειναι που ειμαι μελαχροινη και μαγειρευω σαν τον Μαμαλακη

Rebel_heart

Koritsia kante k ta 14+1 alla mhn thelete na sas paroume k sta sovara...tha psaxoume gia to 16o :p

Ventouza

Kai ti ton thelw re paidia tetoion antra?  :wink: Afou mageireyw, ftiaxnw tis prizes, allazw tis lampes, akouw kai ton geitona na wryetai kathe fora pou exei podosfairo, douleia doksa to Theo exw, me ta filarakia mou kala pername, vlepw o,ti tainia goustarw kai genikws eimai mia xara giati na analwnomai me ashmantes leptomereies? Mono gia anaparagwgh kanoun pia oi kakomoirhdes...pou kai gi' ayto yparxei lysh.
Pros Theou arsenika mh to parete strava alla merikes apo mas de plhroun to paketo Vefa, Sklenarikova, Prigkipissa tou Monaco kai o,ti extra opote kala eimaste kai mones mas kai ama laxei tipota kalo vlepoume...   :wink:
Kalws sas vrhka!

Ventouza

Kai ti ton thelw re paidia tetoion antra?  :wink: Afou mageireyw, ftiaxnw tis prizes, allazw tis lampes, akouw kai ton geitona na wryetai kathe fora pou exei podosfairo, douleia doksa to Theo exw, me ta filarakia mou kala pername, vlepw o,ti tainia goustarw kai genikws eimai mia xara giati na analwnomai me ashmantes leptomereies? Mono gia anaparagwgh kanoun pia oi kakomoirhdes...pou kai gi' ayto yparxei lysh.
Pros Theou arsenika mh to parete strava alla merikes apo mas de plhroun to paketo Vefa, Sklenarikova, Prigkipissa tou Monaco kai o,ti extra opote kala eimaste kai mones mas kai ama laxei tipota kalo vlepoume...   :wink:
Kalws sas vrhka!

Rebel_heart

ventouza ta les dipla na ta empedwseis?xaxaxxaxaxaxa

Rakendytos

με την πεινα που εχω την παρουσα στιγμη το εκανα και με την Βεφα..

Ventouza

Παράθεση από: "Rebel_heart"ventouza ta les dipla na ta empedwseis?xaxaxxaxaxaxa

Les na ftaine ekeina ta dipla ouiskakia...? :? oops

333 Επισκέπτες, 0 Χρήστες