Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 263
  • Total: 263

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ...14+1 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ

Ξεκίνησε από Foivi63, Ιουνίου 23, 2006, 08:19:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ...14+1 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ

1) Ποτέ μα ποτέ μην ενοχλείτε όταν η τηλεόραση έχει ποδόσφαιρο και ειδικότερα την αγαπημένη του ομάδα. Αν μπορείτε να είστε και έξω από το σπίτι ακόμα καλύτερα.

2) Ποτέ μην ζητάτε να ξεκινήσει συζήτηση όταν πέφτετε το βράδυ στο κρεβάτι. Το κρεβάτι έχει φτιαχτεί για να κοιμάται ο κόσμος, άντε το πολύ πολύ για να κάνει sex (όχι υποχρεωτικά μαζί σας).

3) Ποτέ μην κάνετε το ολέθριο λάθος να του απαγορέψετε να βγει με τους φίλους του. Εσάς σας απαγόρεψε κανείς το κομμωτήριο ή την αισθητικό;

4) Το sex με άλλες γυναίκες εκτός εσάς είναι συλλογή εμπειριών που θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύετε.

5) Μετά το sex δεν είναι ώρα για συζητήσεις, οι άντρες είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που κουράζονται (στα Άρλεκιν λένε ψέματα επιτέλους). Τόση ώρα κόπιασε για να σας ευχαριστήσει, μην τον εξοντώνετε.

6) Αν στο sex θέλετε σβηστά φώτα, τότε μην παρεξηγηθείτε αν αναφέρει κάποια στιγμή κάποιο άλλο γυναικείο όνομα από το δικό σας. Αν δεν βλέπει ο άνθρωπος πρέπει να φαντάζεται.

7) Μην τον ρωτάτε ποτέ για την εμφάνιση σας και για τα κιλά σας αν δεν θέλετε να καταλήξετε με κλάματα, οδυρμούς και τσακωμούς.

8)Μην μπείτε ποτέ στην διαδικασία συγκρίσεων του στυλ "τι έχει δηλαδή παραπάνω από εμένα η Σκλερανίκοβα;". Πρώτα από όλα γιατί ήδη ξέρετε τι έχει και δεύτερον γιατί αυτός δεν είναι ο Καρεμπέ.

9) Μην του ζητάτε να πάτε για ψώνια μαζί αλλά ούτε και για βόλτα στις βιτρίνες. Αυτός σας ζήτησε ποτέ να πάτε μαζί σε στριπτιζάδικο; Μερικά πράγματα πρέπει να τα κάνουμε μόνοι μας.

10) Όταν συζητάτε μαζί του συγκεντρωθείτε και προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που λέει. Μην ψάχνετε κρυμμένα νοήματα πίσω από αυτά που λέει. Αν ήθελε να κρύψει κάτι γιατί να σας το πει;

11) Οι γονείς σας είναι γονείς σας. Δεν γίνεται να αγαπήσει σαν μάνα μια γυναίκα που δεν τον θήλασε.

12) Μην έχετε ενοχές όταν βγαίνετε με τις φίλες σας. Να το κάνετε συχνά γιατί βρίσκει χρόνο να ηρεμήσει και να ασχοληθεί με τα χόμπι του.

13) Το τηλέφωνο και ειδικότερα το κινητό είναι για σύντομη και ουσιώδη χρήση. Τηλεφωνήματα του στυλ "τι ώρα θα έρθεις", 'τι φαγητό θες το μεσημέρι", "πως βάζουν το βίντεο" του σπάνε τα νεύρα.

14) Όταν του στέλνετε ερωτικά/ αγαπησιάρικα μηνύματα στο κινητό μην περιμένετε αντίστοιχη απάντηση. Πάρτε το χαμπάρι στο κινητό έχουμε μόνο "πονηρά" μηνύματα.

15) Το πρότυπο γυναίκας για τον άντρα είναι αυτή που έχει την εμφάνιση της Σκλερανίκοβας, στο sex προσφέρει ότι και η πιο ακριβοπληρωμένη πορνοσταρ, μαγειρεύει σαν την Βέφα Αλεξιάδου και έχει τα λεφτά και την δουλειά της πριγκίπισσας του Μονακό.

Nikos28

Παράθεση από: "Foivi63"[size=18]

15) Το πρότυπο γυναίκας για τον άντρα είναι αυτή που έχει την εμφάνιση της Σκλερανίκοβας, στο sex προσφέρει ότι και η πιο ακριβοπληρωμένη πορνοσταρ, μαγειρεύει σαν την Βέφα Αλεξιάδου και έχει τα λεφτά και την δουλειά της πριγκίπισσας του Μονακό.
[/size]

Και καλά τα προηγούμενα, αλλά αυτό πού το είδες βρε Φοίβη;  :?:

Για ποιούς άντρες είναι ''πρότυπο'' μια τέτοια γυναίκα;  :roll:

Shadowlord

Για εμενα!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

Foivi63

ΠαράθεσηFoivi63 έγραψε:
15) Το πρότυπο γυναίκας για τον άντρα είναι αυτή που έχει την εμφάνιση της Σκλερανίκοβας, στο sex προσφέρει ότι και η πιο ακριβοπληρωμένη πορνοσταρ, μαγειρεύει σαν την Βέφα Αλεξιάδου και έχει τα λεφτά και την δουλειά της πριγκίπισσας του Μονακό
.  
ΠαράθεσηΚαι καλά τα προηγούμενα, αλλά αυτό πού το είδες βρε Φοίβη;  
Για ποιούς άντρες είναι ''πρότυπο'' μια τέτοια γυναίκα

Να ήδη ο πρώτος Νίκο που ομολόγησε ότι θέλει μια γυναίκα σαν κι αυτή, και σαν κι αυτόν να δεις  πόσοι άλλοι είναι, άσχετο εάν δεν εκφράστηκαν ακόμη
Σιάτοου καλά σε "έκοψα" από την πρώτη στιγμή
.

Shadowlord

Φοιβη οποιοσδηποτε πει οτι δε θα ηθελε μια τετοια γυναικα απλα λεει ψεματα..Τωρα αν ψαχνει να βρει τα παραπανω χαρακτηριστικα στην κοπελα του απλα ονειρευεται αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..Δηλαδη Νικο εσενα θα σε χαλαγε μια τετοια,ετσι..???Μην τρελαθουμε εδω μεσα..

Nikos28

Παράθεση από: "Shadowlord"Φοιβη οποιοσδηποτε πει οτι δε θα ηθελε μια τετοια γυναικα απλα λεει ψεματα..Τωρα αν ψαχνει να βρει τα παραπανω χαρακτηριστικα στην κοπελα του απλα ονειρευεται αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..Δηλαδη Νικο εσενα θα σε χαλαγε μια τετοια,ετσι..???Μην τρελαθουμε εδω μεσα..

Μα το θέμα, αγαπητέ μου φίλε, δεν είναι το αν θα με χάλαγε ή όχι...
Το θέμα είναι οτι μια τέτοια γυναίκα δεν υπάρχει! Τόσο απλά.

Αλλά και να υπήρχε, πάλι αδιάφορο θα με άφηνε.
Ειδικά το πόσα λεφτά βγάζει ή τι δουλειά κάνει, μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο!

Με τις ''θεές'' θα ασχοληθώ όταν πάω να κατοικίσω στον Όλυμπο. Προς το παρόν, καλά είμαι εδώ, στη Γη...   :wink:

Evitaki

Παράθεση από: "Foivi63"ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ...14+1 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ

2) Ποτέ μην ζητάτε να ξεκινήσει συζήτηση όταν πέφτετε το βράδυ στο κρεβάτι. Το κρεβάτι έχει φτιαχτεί για να κοιμάται ο κόσμος, άντε το πολύ πολύ για να κάνει sex (όχι υποχρεωτικά μαζί σας).

4) Το sex με άλλες γυναίκες εκτός εσάς είναι συλλογή εμπειριών που θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύετε.

σε αυτο δεν συμφωνω με τπτ αυτουνου πως θα του φαινοταν να εκανα κ εγω μια συλλογη εμπειριων βαζω στοιχημα οτι θα τον χαλουσε πολυ

αν ειναι αυτο το προτυπο βρε εμεις οι κοινες θνητες τι θα πρεπει να κανουμε να παμε να αυτοκτονησουμε??????????????????

HORHE

α ολα κι ολα ...ο ερωτας περναει απο το στομαχι...
με την καταλληλη εμφανιση θα φτασουμε και στο κρεβατι...
και φυσικα ολα αυτα για να με εντυπωσιασει, σε ενα ακριβο καλο ξενοδοχειο που φυσικα θα πληρωσει εκεινη...(αφου εκεινη θα μου εχει κλεισει ραντεβου...ποιος θα πληρωσει εγω?ε μην της χαλασω την βραδια με τον εγωισμο μου..) :lol:  :lol:  :lol:

isabella

.........ετσι εξηγουνται πολλααααααα...........
...διοτι εγω δεν κανω τιποτα απο τα παραπανω, παρα μονο του κεφαλιου μου. ]

HORHE

ε τοτε θα δειξω τον εγωισμο μου και κανω ολα τα παραπανω εγω....
και μαγειρευω κι ολας....και στρωνω κρεβατι..και πληρωνω και καλο ξενοδοχειο...και φερνω και λουλουδια...

SoFiA24

1. Σ αυτό δε θα χουμε πρόβλημα. Θα παρακολουθούμε μαζί. Εκτός, βέβαια, αν είναι οπαδός του αιωνίου οπότε το σπίτι θα χρειάζεται ανακαίνιση μετά από κάθε αγώνα. Είμαι λίγο οξύθυμο τι να κάνω?

2. Κυρία, κυρία αγκαλίτσες και χαδάκια επιτρέπεται να ζητάω ή να το ξεχάσω ? Αν δε θέλει μαζί μου είναι απλά τα πράγματα ]

heinrich

μαγείρεψε του
κάτσε του
μη γκρινιάζεις

μόνο 3 βηματάκια

isabella

Παράθεση από: "heinrich"μαγείρεψε του
κάτσε του
μη γκρινιάζεις

μόνο 3 βηματάκια

κοριτσια , εναν τσελεμεντε γρηγοραααααααααα ]

Bijoux

στέλλα από όλα διαθέτει το μαγαζί

βλέπε ενότητες φαγητά :P

ΥΣ με ξαναφούντωσε ο πονοκέφαλος!!
αυτό το κίτρινο χρώμα με γμά :?

HORHE

απο οτι ξερω για να μαγειρεψεις..(παρακολουθω βεφα...)χρειαζεται να φορας 2 κιλα χρυσου πανω σου..οποτε ισαμπελλα μου ενας τσελεμεντες δεν ειναι αρκετος...θελεις και χρυσαφικα...
οποτε ..
εναν τσελεμεντε παρακαλω,5 αλυσιδες λαιμου,4 χεριου,2 σετ σκουλαρικια (το 1 για το γλυκο,να αλλαζουμε κι ολας..).... :lol:  :lol:  :lol:

263 Επισκέπτες, 0 Χρήστες