Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 312
  • Total: 313
  • Leon

Αν ήσουν Θεός για 48 ώρες τι θα έκανες

Ξεκίνησε από Θεός, Ιουλίου 07, 2006, 08:11:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

[quote user="Nikos Apomakros" post="349572"]Μέσα σε 1 λεπτό θα κατέστρεφα τον κόσμο που ο ανταγωνιστής μου έκανε έξι μέρες να φτιάξει,
στα επόμενα 10 λεπτά θα έφτιαχνα έναν πολύ καλύτερο...
...[/quote]

Μπορείς να δώσεις έστω ενδεικτικά πέντε δέκα περιγραφές σε τι θα έκανες συγκεκριμένα?
Όχι τίποτα άλλο αλλά το καλύτερα δεν λέει τίποτα κι αν ήμουν ο θεός θα τα είχα πάρει στο κρανίο.
Επίσης θα μπορούσες πέρα από μια περιγραφή του καλύτερου κόσμου να έδινες και έναν δεκάλογο ή εικοσαλογο (όσο θες) εντολών όπως έκανε ο μεγάλος?

Υ.Γ.
η καταστροφή πάντα θέλει λιγότερο χρόνο και ναι η δημιουργία θέλει τουλάχιστον τον δεκαπλάσιο μη σου πω και εκατονταπλάσιο χρόνο για να γίνει.

CHRIS_FEMALE_

[quote user="KostasD33" post="349587"][quote user="Nikos Apomakros" post="349572"]Μέσα σε 1 λεπτό θα κατέστρεφα τον κόσμο που ο ανταγωνιστής μου έκανε έξι μέρες να φτιάξει,
στα επόμενα 10 λεπτά θα έφτιαχνα έναν πολύ καλύτερο...
...[/quote]

Μπορείς να δώσεις έστω ενδεικτικά πέντε δέκα περιγραφές σε τι θα έκανες συγκεκριμένα?
Όχι τίποτα άλλο αλλά το καλύτερα δεν λέει τίποτα κι αν ήμουν ο θεός θα τα είχα πάρει στο κρανίο.
Επίσης θα μπορούσες πέρα από μια περιγραφή του καλύτερου κόσμου να έδινες και έναν δεκάλογο ή εικοσαλογο (όσο θες) εντολών όπως έκανε ο μεγάλος?

Υ.Γ.
η καταστροφή πάντα θέλει λιγότερο χρόνο και ναι η δημιουργία θέλει τουλάχιστον τον δεκαπλάσιο μη σου πω και εκατονταπλάσιο χρόνο για να γίνει.[/quote]

[smiley smilie=5 fontcolor=006600 shadowcolor=FFFF00 shieldshadow=1]...kommataki anarxiko moy akoygete...xixixi![/smiley]

Nikos Apomakros

[quote user="KostasD33" post="349587"]Μπορείς να δώσεις έστω ενδεικτικά πέντε δέκα περιγραφές σε τι θα έκανες συγκεκριμένα?
Επίσης θα μπορούσες πέρα από μια περιγραφή του καλύτερου κόσμου να έδινες και έναν δεκάλογο ή εικοσαλογο (όσο θες) εντολών όπως έκανε ο μεγάλος?[/quote]

Τις 48 ώρες που θα είμουν Θεός θα μπορούσα να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα...
...γιατί ένας θεός ξέρει τι θα έκανα...

Ουσιαστικά ήταν χιουμοριστική προσέγγιση της μίζερης οπτικής γωνίας που έχουν κάποιοι απέναντι σε Αυτό που ελπίζουν ή πιστεύουν πως υπάρχει. Μην με κοιτάς... δεν ανήκω σε αυτή τη κατηγορία... είμαι άθεος. Η δική μου οπτική γωνία, όταν είναι μίζερη, βάλλει ενάντια στον "Σύμπαν". Κάτι του στυλ "μπράβο ρε συμπαντική εξίσωση, καλά τα κατάφερες, μας υποχρέωσες...".

[quote user="KostasD33" post="349587"]
Υ.Γ.
η καταστροφή πάντα θέλει λιγότερο χρόνο και ναι η δημιουργία θέλει τουλάχιστον τον δεκαπλάσιο μη σου πω και εκατονταπλάσιο χρόνο για να γίνει.[/quote]

Σχεδόν έχεις δίκιο... δηλαδή συμφωνώ αλλά... όχι απόλυτα.
Γιατί υπάρχουν εξαιρέσεις. Γιατί η "δημιουργία" δεν αφορά πάντα κάτι το υλικό.

Μια Ιδέα μπορεί να γεννηθεί μέσα σε δευτερόλεπτα...
και να μην μπορεί να καταστραφεί ούτε με προσπάθειες αιώνων.

Και δεν είναι το μόνο.

ΥΓ: Μη σας μπαίνουν ιδέες ε...

jcdenton

Εγώ θα έκανα την κοπέλα στο avatar της bijoux να με ερωτευτεί & θα τιμωρούσα τον Jim Carey επειδή εκείνος ήταν Θεός για 1 βδομάδα!

Πέρα από την πλάκα, αν ήμουν Θεός για 48 ώρες θα εξασφάλιζα συνθήκες διαβίωσης για όλους τους ανθρώπους. Πέραν τούτου... δεν ξέρω!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

papadia

......θα κατεστρεφα ολοσχερως ολο το κοσμο

κ θα τον εφτιαχνα παλι απο την αρχη!!!!!

αλλα στα δικα μου μετρα.....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Nikos Apomakros

Θα αυτοκαταστρεφόμουν αφού πρώτα δημιουργούσα έναν θεό καλύτερο από μένα, καταδικασμένο
να αυτοκαταστραφεί αφού πρώτα δημιουργήσει έναν θεό καλύτερο από εκείνον, που θα ήταν επίσης
καταδικασμένος να αυτοκαταστραφεί αφού πρώτα δημιουργούσε έναν θεό ακόμα καλύτερο κ.ο.κ.

jcdenton

Νίκο, έχεις αυτοκαταστροφικές τάσεις;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

θα καθόμουν εκεί ψηλά ν' αγνάντευα και δεν θα κουραζόμουν να φτιάξω αυτόν τον άθλιο "κόσμο" :evil:

red_till_death

Θα έμπαινα σε πολλά μυαλά για έρευνα... :oops:

MoonlightScent

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, FORMAT ΚΑΙ REBOOT... NA ΔΙΩΞΩ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΘΝΗΤΟΥΣ Κ ΘΕΟΥΣ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΕΙ ΖΩΗ...

MEGA 1

Θα εξαφάνιζα τον Βορίδη απο Υπουργό και θα τον πετούσα με τις κλωτσιές εγώ ο ίδιος έξω να το ευχαριστηθώ..
Αυτός ο άνθρωπος  κάνει όλα τα χατήρια όλων των συντεχνιών ανα την Ελλάδα 24ώρες το 24ωρο.
Ακούραστος πραγματικά στην τέχνη της καταστροφής της χώρας.

vencedor

θα εβαζα τη γη στο μπλεντερ... να δω τι θα βγει.. :razz:

σοβαρα τωρα..θα εδινα ενα πρωταθλημα στον παο...κ αλλο ενα στον παοκ. θα τους εφτιαχνα κ μεθαδονη για το συνδρομο στερησης.. θα ξαναεβαφα γαλαζια τη θαλαΣΣα... θα φυτευα μαλλια στον Γ.Α.Π. θα εβαζα προφυλακτηρες στον παγκαλο, θα σκουραινα τα γυαλια του αντωνακη... θα εβαζα το κομμα της ντορας στη βουλη των εφηβων... θα αλλαζα χρωμα στις μπανανες κ θα ξυριζα τις μαϊμουδες... θα μαθαινα τους μαλακοβραζιλιανους Τάνγκο, θα εβγαζα κ καλυερο παιχτη τον μαΒροπελε απο τον ΘΕΟ ΝΤΙΕΓΚΟ.
αυτα... μετα θα πεφτα για υπνο.

MEGA 1

Είναι και η επέτειος του πολέμου των νησιών Φώκλαντς αυτές τις μέρες, ακούγεται άσχετο αλλά δέν είναι....
Οι Αργεντίνοι πολέμησαν λλά δέν τα κατάφεραν.

vencedor

MEGA 1

Ναί πέστο περίεργο χόμπι αλλά μου αρέσει πολύ η στρατιωτική ιστορία.
Για το θέμα έχω διαβάσει κάμποσα.
Πάντως σίγουρα προσπάθησαν περισσότερο απο την Ελληνική στάση σε θέματα στο Αιγαίο χρόνια πρίν και αυτές είναι οι εγχώριες πληγές.

312 Επισκέπτες, 1 Χρήστης