Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 565
  • Total: 566
  • Leon

Θα μπορούσατε χωρίς Σεξ ????

Ξεκίνησε από LoVeDePy, Ιουλίου 29, 2006, 12:49:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LoVeDePy

(Καταρχίν να πω συγνώμη αν υπάρχει το ίδιο θέμα... ξεκίνησα το ψάξιμο πριν αρχίσω να γράφω αλλά είναι πολλές σελίδες γμτ.. και βαρέθηκα) ]

heinrich

[size=24]NAI, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑ[/size]

δεν έχω καμμιά όρεξη να διδάσκω την αλφάβητο, πάλι....

Αρκετά, έχει έρθει ο καιρός για να απολαύσω...
και μόνο  απολαμβάνω πλέον.....

Nikos28

Εγώ θα έκανα το ακριβώς αντίθετο με το φίλο προλαλήσαντα.

Θα έκανα μια χαλαρή και ζεστή κουβέντα μαζί της και θα προσπαθούσα να την κάνω να νοιώσει άνετα.

Όταν το σεξάκι δεν είναι ''καλό'', συνήθως υπάρχει κάποιο εμπόδιο συναισθηματικής ή ψυχολογικής φύσης.
Κάτι που, φυσικά, λύνεται με τη σωστή επικοινωνία.

Αν μου άρεσε η κοπέλα θα ήταν κουτό να την αφήσω για έναν τέτοιο λόγο. Δεν έγινε τη μια μέρα, θα γίνει την άλλη.
Σιγά τα ωα...

heinrich

Νίκο μου, αυτά πλέον μου φαντάζουν αθλήματα για ισοβίτες...
Καιρό να χουμε, όρεξη, προαυλισμό, πειθαρχία, κ.λ.π. και αν περάσουν και 2 μήνες για να καταλάβουμε πως δεν ταιριάζουμε, δεν τρέχει τίποτα βρε αδελφε.
Στην χειρότερη μπορεί και να την έχεις ερωτευτεί και να κάνεις κακό σεξ με μια γυναίκα που αδυνατείς να την παρατήσεις....
Η εγχείριση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε

Nikos28

Μα απο' κει θα καταλάβεις, βρε Χρήστο, το αν ταιριάζεις με μια γυναίκα;

Απο το σεξ μιας φοράς;  :roll:

Εντάξει, είπαμε, μη το κάνουμε και πλατωνικό το ζήτημα, αλλά δεν είμαστε και μηχανές που γρασάρονται και δουλεύουν!

Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, ούτε έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες ανάγκες ή ιδιαιτερότητες. Τις ιδιαιτερότητες αυτής της κοπέλας τις σκέφτηκε το παληκάρι που μας είπε η Δέσποινα; Ρωτάω, δεν ξέρω, ούτε και το κατηγορώ το παιδί, απλώς κάνω μια υπόθεση.

Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω κι εδώ: Η πείνα του σώματος δεν είναι τίποτα μπροστά στην πείνα της ψυχής. Πολλές φορές νομίζουμε οτι πεινάει το σώμα ενώ στην πραγματικότητα διψάμε για αποδοχή και κατανόηση.
Και στην προσπάθεια μας να ικανοποιηθούμε με ημίμετρα, τα κάνουμε μαντάρα!

Enia

συνέχισε έτσι, να μου δίνεις υλικό για κολακείες εσύ!  :twisted:

Ντέπυ, ήμουν έτοιμη να γκρινιάξω ότι υπάρχει ίδιο θέμα, αλλά εσύ το θέτεις διαφορετικά... Είναι τελείως διαφορετική η επιλογή του αν θα μείνεις σε μια σχέση χωρίς -καλό- σεξ, από το να απέχεις εξ ολοκλήρου από το σεξ...

Δόξα τω θεώ δεν μου έχει τύχει.  :roll:

Συμφωνώ με τα χίλια με το Νίκο πως χρειάζεται επικοινωνία. (ορισμός του σωφρωνισμού!  :) )

Φυσικά και δεν θα έφευγα... Για να ξεκινήσω κάτι, πάει να πει πως υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που με καλύπτουν. Θα έδινα λίγο χρόνο. Και αρκετή προσπάθεια.

Βέβαια, αν ήταν ανίατη περίπτωση, διατηρώ το δικαίωμα της αποχώρησης, να εξηγούμαστε...  :P  :lol:
Δεν είναι το παν, αλλά είναι σημαντικό...

heinrich

Δηλαδή λέτε, πως αν της το ζητήσω ευγενικά και με λίγη προσπάθεια  σε κάμποσους μήνες ίσως καταφέρουμε να την κάνουμε να γυρίσει πλάτη.
ΟΚ. Επειδή εγώ δεν πεινάω ψυχικά, θα μείνω στην αρχική μου απάντηση.

Επίσης, Νίκο, είμαι σίγουρος πως έχεις ξαπλώσει κάποια στιγμή με γυναίκα και την επόμενη έχεις πει στους φίλους σου (ή στον εαυτό σου):
Oυυυαααααουουυ τι φοβερά που ήταν...και περιμένεις πως και πως για να την ξαναδείς (για να ικανοποιήσεις και τις 2 πέινες σου)

Με ακριβώς την ίδια λογική (από το πρώτο κιόλας βράδυ) αλλά αντίθετα,  εγώ έχω πει και θα ξαναπώ:
 ΟΟΟΟυυυυαααααοοοοουυυυ δεν ξαναξαπλώνω μαζί της.

αυτό το καταλάβαμε ή όλα είναι μονόδρομος?

Enia

Χρήστο δεν προσπαθεί κανείς να σου αλλάξει γνώμη... Το καλύτερο της υπόθεσης (και στο έχω ξαναπει αλλού νομίζω, κι αν όχι, ήθελα να στο πω) είναι πως ξέρεις τι θέλεις. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι να θέλει και η άλλη τα αντίστοιχα. Καθόλου δύσκολο νομίζω...  :roll:

heinrich

θα ήταν φοβερή επιτυχία να μπορούσε το φόρουμ να μας αλλάξει τη γνώμη. Ειλικρινά μακάρι να μου συνέβαινε.
Αλλά, ιδίως στις σχέσεις, βλέπω γραπτά που απέχουν μίλια μακριά από αυτά που γίνονται στην πραγματικότητα. Κοινώς λέμε για να λέμε.
Δεν γεννήθηκα κυνικός, ούτε τόσο γειωμένος όσο πολλοί νομίζετε.
Δεν τα ξέρω όλα. Δεν θέλώ να τα μάθω όλα.
Αλλά να κάτσω να γράψω τι θα ευχόμουν να συνέβαινε ή πως το έχω φανταστέι στο μυαλό μου, μου φαίνεται ουτοπιστικό ή τουλάχιστον εφηβικό.
Γράφω αυτό που (μου, μας, τους, σας)  συμβαίνει και που συνήθως τα περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν να πουν μεταξύ τους.
Ακόμα και εγώ.

Enia

Οκ, είμαι ονειροπαρμένη και αφελής, αλλά το συγκεκριμένο δε νομίζω πως είναι δημιούργημα της φαντασίας μου. Είμαι αρκετά ξεκάθαρη στο συγκεκριμένο θέμα. να επαναληθφώ? το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθει κανείς να κάνει στο κρεβάτι, είναι να μιλάει. οπότε, γιατί να μην δώσεις μια ευκαιρία στον άλλον/στην άλλη, όταν έχεις δει κάποια άλλα στοιχεία του χαρακτήρα του πριν που σε καλύπτουν? εντάξει, έχουμε ανάγκες να καλύψουμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε και λίγη υπομονή πια... έχω συμβιβαστεί με τη μοναξιά μου εξάλου (αναγκάστηκα..)
μην ξεφεύγω... ίσως εγώ είμαι πιο γειωμένη από σένα...  :roll:

heinrich

και κάτι xtra που το θυμήθηκα τώρα.
Για να πέσω στο κρεββάτι (εγώ προσωπικά) σημαίνει πως μου έχουν κάνει διανοητικό τζούντο (όπως λέει η κυρία) ή να έχει ικανοποιήσει την διανοητική μου πείνα (όπως λές εσύ στο περίπου).
Δηλ να με έχει κάνει να την θέλω σαν τρελός.
Φαντάζεσαι τώρα το σκηνικό, να είμαι τρελαμένος για την λεγάμενη, να έχω   ξεχειλώσει από πνευματοδιανοητικοψυχική τροφή  και να τρωω ήττα στο κρεββάτι?
Αντε την πρώτη φορά
Αντε και την δεύτερη
Αντε και μια τρίτη δώρο.....
Θέλεις και 4η?  Κέρασμα

Από εκεί και πέρα αν συνεχίσω να προσπαθώ, δεν φταίει το άμοιρο το κοριτσάκι αλλά εγώ που δεν έχω καταλάβει/αναγνωρίσει/κατανοήσει τις σωματικές μου ανάγκες. Κοινώς σκέφτομαι με το χαβά της τέτοιας μου...

Και enia μου και Νίκο μου, να χαρείτε τα ματάκια σας, δεν προσπαθώ να σας επιβάλω την γνώμη μου.

Enia

[size=9]Λέγε με Λίλα.[/size]

Βρε μπας και λέμε τα ίδια τότε..!?  :roll:

Nikos28

Κι εγώ την ίδια εντύπωση με το ζαχαροκάντιο έχω...  :wink:

Για εξήγησε, βρε Χρήστο, γιατί έχασα λίγο τη μπάλα: Μετά απο πόσα αποτυχημένα κοκό αφήνεις την παρτενέρ σου;

Γιατί νόμισα οτι την αφήνεις με το πρώτο μπλακ αουτ που θα πάθει το σύστημα;

Διευκρίνισε, αν θέλεις...

LoVeDePy

Παράθεση από: "Nikos28"Κι εγώ την ίδια εντύπωση με το ζαχαροκάντιο έχω...  :wink:

Για εξήγησε, βρε Χρήστο, γιατί έχασα λίγο τη μπάλα: Μετά απο πόσα αποτυχημένα κοκό αφήνεις την παρτενέρ σου;

Γιατί νόμισα οτι την αφήνεις με το πρώτο μπλακ αουτ που θα πάθει το σύστημα;

Διευκρίνισε, αν θέλεις...

Και εγώ αυτό κατάλαβα βρε Χρήστο... ότι μετά από την πρώτη ήττα... τιγκανάουα... τώρα λες για 1η, 2η, 3η και η 4η κέρασμα (με αυτό γέλασα ]

chriastina

Παράθεση από: "Nikos28"Για εξήγησε, βρε Χρήστο, γιατί έχασα λίγο τη μπάλα: Μετά απο πόσα αποτυχημένα κοκό αφήνεις την παρτενέρ σου;

μα δεν νομίζω ότι μετριέται αυτό....σωστά?
δηλαδη τι? στο 5ο φάουλ είναι εκτός παιχνιδιού?

η εως τώρα πείρα μου λέει πως αν δεν τραβάει η ομάδα
και στο σεξ αργά ή γρήγορα η ιστορία θα λάβει τέλος.
θα συμφωνήσω με τον Χάιν και σε ότι αφορά τα "μαθήματα",
μετά από μια ηλικία (Χάιν ελπίζω να μην σε προσβάλω)
και αν έχεις κάνει σε δύο-τρείς μαθήματα,θα έρθει η ώρα που
θα πεις "φτάνει"......πάντος η πρώτη φορά δεν είναι αρκετή
για να σχηματίσεις γνώμη.

565 Επισκέπτες, 1 Χρήστης