Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 521
  • Total: 521

Θα μπορούσατε χωρίς Σεξ ????

Ξεκίνησε από LoVeDePy, Ιουλίου 29, 2006, 12:49:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Χμ...

Υπάρχουν αυτοί που απλά δεν ξέρουν, και θέλουν να μάθουν (κάποιες φορές είναι όμορφο να έχεις ένα λευκό καμβά μπροστά σου...)  :roll:
Βέβαια υπάρχουν και τα στουρνάρια, οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως... εκεί είναι που μια δοκιμή θα σε πείσει και χρειάζεται γερά νεύρα, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο στο τέλος...
Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, και είναι οι χειρότεροι... Εκεί ναι, ίσως δεν αξίζει να ασχολείσαι και πολύ...

:roll:

Πάντως είναι και άλλοι παράγοντες, οπότε δεν θα μπορούσα να πω 'δίνω τόσες ευκαιρίες'... Όπως είπα πριν, το σεξ δεν είναι το παν... Παίρνουμε από τον καθένα ότι μπορεί να μας δώσει, και όσο πάει...  :roll:

scorpios28

Παιδια το θεμα ειναι οτι απο αλλη σκοπια βλεπουμε εμεις οι αντρες το σεξ και απο αλλη σκοπια οι γυναικες. Εκεινες λειτουργουν πιο πολυ εγκεφαλικα.Απο αυτην την αποψη διαφωνω με οσους πιστευουν οτι απο την πρωτη[η' και δευτερη] φορα που δεν ''θα τα βρουμε''[να το πω ετσι] με την εκαστοτε κοπελα στο σεξ,θα πρεπει αυτοματως να παρουμε το καπελακι μας και να την κανουμε.Η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο για τις γυναικες και μια κακη ψυχολογικη στιγμη για εκεινη,αρα και κακο σεξ,δεν νομιζω οτι ειναι αιτια χωρισμου.Προσωπικα στις σχεσεις μου το σεξ παιζει μεγαλο ρολο για μενα[φυσικο ειναι,σκορπιος ειμαι αλλωστε!],αλλα δεν θα αφηνα ποτε μια κοπελα που θα ενοιωθα ερωτευμενος μαζι της,επειδη θα ειχε δυο-τρεις κακες βραδυες στο σεξ.

heinrich

το ίδιο ιδεαλιστής ήμουν και εγώ στην ηλικία σου, σκορπιέ μου

Enia

Κάτι πας να πεις (Κυριάκος είπαμε? είναι κι αυτό το γκούντα! :P ) αλλά δεν συμφωνώ 100%.
Αν και δε με συμφέρει, θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου...  :roll:

Με την προϋπόθεση ότι η κοπέλα δεν έχει πιεστεί, ότι δεν έχει βιαστεί το ζευγάρι να προχωρήσει, (το οποίο βέβαια είναι μάλλον σχετικό βάσει της πείρας και των εμπειριών της) είναι λίγο κουλό να μην έχει καλή ψυχολογία στην αρχή της σχέσης!
Αν στο ξεκίνημα δεν νιώθει επιθυμητή και στα χάι της, πότε θα νιώσει, όταν τους φάει η ρουτίνα?!

άρα...

Δεν χρειάζεται να είναι απλώς 'καλά'. Μια χαρά θα είναι ψυχολογικά. Είναι περισσότερο θέμα εμπιστοσύνης. Να σου εμπνέει ο άλλος ασφάλεια και σιγουριά για να μπορέσεις να αφεθείς. Και τότε είναι που χρειάζεται περισσότερο η υπομονή από την μεριά του...

scorpios28

Λιλα μου δεν ειπα οτι απαραιτητα το ψυχολογικο προβλημα που μπορει να εχει η κοπελα οφειλετε στον παρτενερ της...μπορει την συγκεκριμενη στιγμη να ειχε διαφορα προβληματα στο μυαλο της,αλλα η αγαπη της για τον συγκεκριμενο ανθρωπο,να την εκανε να τα κρατησε μεσα της και να εγινε οτι εγινε.ΚΑΙ παλι βρε παιδια,μιλαμε υποθετικα παντα και κυριως για μια και μοναδικη παρασταση[εστω και κακη] στο σεξ. Πως μπορεις ετσι ευκολα να καταδικασεις καποια[η' καποιον] απο μια και μοναδικη φορα? ποσο μαλλον οταν υποθετικα μπορουν να εχουν συμβει παρα πολλα πραγματα που χαλασαν την βραδυα..Χρηστο δεν ειμαι ιδεαλιστης,αλλα μου αρεσει σε οσα θεματα αφορουν τις σχεσεις και κατ'επεκταση το σεξ,να σκεφτομαι με την καρδια μου και οχι με το μυαλο...Υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το μυαλο μας για να βρουμε λυσεις...ας αφησουμε και κατι στην καρδια μας.

Enia

Λοιπόν... ή τελευταία κυκλοφορούν όμορφες ψυχές στο site ή εγώ έχω αρχίσει να βλέπω τον κόσμο αλλιώς!

:D  :wink:

Nikos28

Εγώ, πάλι, λέω να χαλαρώσουμε λιγάκι και να σταματήσουμε να βλέπουμε τη σεξουαλική επαφή σα συνέντευξη για δουλειά ή σαν πανελλαδικές εξετάσεις...  :wink:
Υπάρχουν άλλα, πολύ πιο σοβαρά ζητήματα να σκεφτούμε.

heinrich

σωστά, όπως να κάνουμε ΚΑΛΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟ
[size=24]ΣΕΞ[/size]

Nikos28

Σωστά.

Απλώς, το εννοούμε διαφορετικά.

Τέλος πάντων, δεν είναι εκεί το ζήτημα. Έκαστος εξ ιδίων κρίνει τ' αλλότρια... :wink:

kodikas

Παράθεση από: "Enia"Λοιπόν...  ή εγώ έχω αρχίσει να βλέπω τον κόσμο αλλιώς!

:D  :wink:

εχεις σκεφτει να κοψεις το ποτο;;

heinrich

εχες σκεφτεί πως έχεις αφήσει κάποια ορφανή και ρίχνεις τις ευθύνες της πατρότητας  σε άλλον?

kodikas

Παράθεση από: "heinrich"εχες σκεφτεί πως έχεις αφήσει κάποια ορφανή και ρίχνεις τις ευθύνες της πατρότητας  σε άλλον?

πρεπει να σου εξομολογηθω οτι δεν καταλαβα Χριστο, οποτε οτι κι αν σου πω, θα σε γελασω..

heinrich

Παράθεση από: "Nikos28"Έκαστος εξ ιδίων κρίνει τ' αλλότρια... :wink:

όταν τα αλλότρια είναι ξαπλωμένα δίπλα σου και χάσκουν σαν χαζά, έλα να μας τα ξαναπείς.

Enia

Νίκο, λες να έχει ακόμα επίδραση από προχτές!? Ο χυμός που έβαλα μέσα θα με χάλασε...  :roll: γμτ... Αλλά μπορεί να έχεις και δίκιο! Θα το σκεφτώ σοβαρά! Θα κόψω το ποτό και θα αρχίσω αυτό που παίρνει η virtu!  :shock:

kodikas

Παράθεση από: "heinrich"όταν τα αλλότρια είναι ξαπλωμένα δίπλα σου και χάσκουν σαν χαζά, έλα να μας τα ξαναπείς.

Η μόνη προσοχή που πρέπει να δείξεις είναι, αυτό το αλλότριο που σου χαμογελάει δίπλα σου,
 να θυμάσαι και πως βρέθηκε στο κρεβάτι σου..

Διότι αν δεν θυμάσαι, (και βάση μ αυτό που βλέπεις, δεν θέλεις και να μάθεις κιόλας) τότε..

Και να αναφωνήσεις " γαμώ τη σαβουρογαμίασή μου γαμώ" δεν  την σώζεις την παρτίδα..

521 Επισκέπτες, 0 Χρήστες