Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 518
  • Total: 519
  • Leon

Θα μπορούσατε χωρίς Σεξ ????

Ξεκίνησε από LoVeDePy, Ιουλίου 29, 2006, 12:49:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

kai apo tin proti mera mporeis na kaneis kalo sex...arkei na exeiw pesei ston sosoto/h

sui-generis

Εξαρταται τι σημαινει για τον καθενα "καλο"...... :wink:

samorc

το σεξ ειναι απαραιτητο στη ζωη...

ειναι πολυ δυσκολο οταν δυο ανθρωποι συνευρεθουν για πρωτη φορα να ταιριαξουν στα παντα με τη μια...

θα μιλησει και ο ενασ και ο αλλοσ ..τι τουσ αρεσει...και οσο περναει ο καιροσ το σεξ θα γινεται ακομα καλυτερο./.....

τωρα αν συνεβει κατι κατα την διαρκεια του σεξ που καποιοσ απο τουσ δυο το βρισκει τρομερα αποκρουστηκο και δεν θελει να το πει στον αλλον....τοτε δεν θα συνεχιστει ...αλλα βεβαια μιλαμε για μια σχεση επιφανειακη αλλιωσ θα μπορουσε να το συζητησει....

Nasia9

Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου,χωρίς ζουζουνίσματα  :lol:

xhmeia

Θεωρω το σεξ ενα απο τα σημαντικοτερα  σε μια σχεση
Αν μονο αυτο ειναι καλο και τιποτε αλλο,  σιγουρα δεν θα κρατησει μια σχεση
Αλλα και μια σχεση, δεν κραταει χωρις αυτο
Πρωτα να ιντριγκαρει τη ματια, μετα το μυαλο και μετα.....μια, ααααντε δυο κι αν δεν ταιριαζουμε? εφυγα
Ποιος ο λογος να ειμαι με καποιον, αν δεν λαχταρω ν απογειωνομαι μαζι του?
Και φυσικα, δεν εχω υπομονη να περιμενω..... η ταιριαζουμε η οχι
Προτιμω μονη, παρα να μαι με καποιον που δεν με καλυπτει

snoopy

simfwnw oti to sex einai aparaitito...dustixws omws gia tous antres (kai oxi gia olous, kai oute gia olous se oles tis faseis tis zwis tous)den einai aparaitito na uparxei panta kai to kati "allo"wste na kratisei i sxesi.
Safws kai prepei na laxtaras ton allon kai na 8es na ton rixneis sto krevati kai ..kai ... kai....
Oi gunaikes tis perissoteres fores exoun tin anagi na suniparxoun kai ta 2. kai auth i "trela"- "agwnia" na pas me ton allon sto krevati, alla na iparxei kai EPIKOINWNIA.
Dieukrinizw oti milaw gia tin pleiopsifia kai to ti sumvainei tis perissoteres fores. oxi oti den uparxoun kai gunaikes pou 8eloun mono to sex h oti mia kopela h opoia anazita kai to kati parapanw den exei er8ei stigmi sti zwi tis pou na 8elei mono sex.
Proswpika, pistevw oti pera apo to prwto "klik", pera apo to an tis prwtes 10-20 fores goustareis na pas sto krevati mazi tou h mazi ths, gia na sunexistei auto to na 8eleis na pigaineis kai 30 kai 40 kai 50 kai apeires fores, prepei na se kerdizei o allos mera me ti mera.

opws leei kai i Enia:
Υπάρχουν αυτοί που απλά δεν ξέρουν, και θέλουν να μάθουν (κάποιες φορές είναι όμορφο να έχεις ένα λευκό καμβά μπροστά σου...)  

einai wraio, alla isws se mirkoteres ilikies pou oloi den polukseroun...

Βέβαια υπάρχουν και τα στουρνάρια, οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως... εκεί είναι που μια δοκιμή θα σε πείσει και χρειάζεται γερά νεύρα, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο στο τέλος...
edw 8a elega oti DEN 8ELOUN na ma8oun. opoios 8elei prospa8ei. oso kai na min i8ela na to pistepsw otan eixa vre8ei se mia antistoixi katastasi...telika etsi einai. opois 8elei ma8ainei kai prospa8eitoulaxiston egw etsi kanw.otan kati me endiaferei prospa8w kai 8elw na ma8w, kai to deixnw

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, και είναι οι χειρότεροι... Εκεί ναι, ίσως δεν αξίζει να ασχολείσαι και πολύ...  
sumfwnw
Πάντως είναι και άλλοι παράγοντες, οπότε δεν θα μπορούσα να πω 'δίνω τόσες ευκαιρίες'... Όπως είπα πριν, το σεξ δεν είναι το παν... Παίρνουμε από τον καθένα ότι μπορεί να μας δώσει, και όσο πάει...
sumfwnw 100000%[/b]

ne_ni

Egw apla 8a daneistw mia ataka apo gnwsth seira ths tv

"Ante kaleee... Kovete to sex???!!!"
  :P  :velo:

sui-generis

Αν και εχω μεγαλη δυσκολια στο να διαβασω και να βγαλω νοημα απο κειμενα που δεν ειναι γραμμενα στα ελληνικα και τις περισσοτερες φορες τα προσπερναω αν εχουν μεγεθος μεγαλυτερο των δυο το πολυ τριων λεξεων προσπαθησα να διαβασω το παραπανω κειμενο του/της Σνουπυ  και μενω λιγο σε οσα λεει απαντωντας στην Ενια σχετικα με την...μαθηση.

Παιδια τι ειναι το σεξ?
Μαθηματικα ?
Πατριδογνωσια?
Συντακτικο?

Τι θα πει μαθηση στο σεξ και ανεπιδεκτοι μαθησως κα........ διαβαστεροι μαθηταδες...?

Λειτουργουμε παντα στο σεξ με μια σημαντικη παραμετρο, το τι μας προκαλει, τι μας εγειρει ο αλλος και τι μας προκαλει μαλιστα  και την δεδομενη στιγμη και οχι σκολουθοντας τα βηματα ενος εγχειριδιου σαν να βαζουμε σε λειτουργεια μια ηλεκτρικη -ηλεκτρονικη συσκευη.

Στην...μακροχονη ενηλικη σεξουαλικη μου ζωη υπηρξαν ανθρωποι αλλα και στιγμες που με προκαλουσαν για τελειως διαφορετικα πραγματα...καποιοι λοιπον απο αυτους ειτε  εμειναν με την πεπειθηση οτι εχω κανει φυλλο και φτερο το καμα σουτρα και κατεχω τουλαχιστον μαστερ ...ειτε οτι ειμαι μια ανεραστη, ξενερωτη, ανοργασμικη, παρθενοπιπιτσα.
Δεν ισχυει ουτε το ενα ουτε το αλλο φυσικα παρα μονο τι μου ξυπναγε ο καθενας και πολλες φορες πολλοι δεν μου ξυπναγαν τιποτα....μα τιποτα λεμε και δεν μου ξυπναγαν απο αυτην την ....υπερπροσπαθεια για...καλο σεξ ακομα και αν προσπαθουσαν να εφαρμοσπουν το καμα σουτρα καταφερναν  μονο να ...μετραω τα ...γαντζακια που ηταν κρεμασμενες οπι κουρτινες.....  

Στη ηλικια μου πια καθε φορα που ακουω  τετοιες θεωριες η καθε φορα που καποιος με προσεγγιζει και αρχιζει τις διερευνητικες ερωτησεις του τυπου τι σου αρεσει πως και που απλα  γελαω.......γιατι  στο μυαλο μου ερχεται μια.....αστεια εικονα....ανθρωποι που αντι  να  ξεκινανε  χαλαροι να εξερευνησουν και να εξερευνηθουν  και να απολαυσουν αν σταθει δυνατον στον μεγιστο βαθμο, να ξεκινανε  σαν να πηγαινουν για εξετετασεις στις πανεληννιες με τα σκονακια παραμασχαλα......

Athinoula

den kovete ne-ni asta!..xaxaxxaxaa :oops:

Athinoula

den kovete ne-ni asta!..xaxaxxaxaa :oops:

snoopy

σαφως και δεν υπαρχουν οδηγιες για το σεξ.
απλα το να σε διεγηρει μονο σωματικα-εμφανισιακα ο αλλος δεν ειναι αρκετο
για να συνεχισει να δε διεγηρει περαν της πρωτης φορας η των πρώτων φορών... θα πρεπει να υπαρχει και κατι αλλο ...αυτο το κάτι το παραπανω, που δεν ξερω να πω τι ειναι γιατι καθε φορα ειναι διαφορετικο καθως ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και ο καθενασ σου βγαζει διαφορετικα πραγματα

Nikos28

Α(α)σκητές όλων των χωρών, ενωθείτε!

:P

_MAIRA_

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
 :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o

_MAIRA_

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
 :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o

_MAIRA_

Πως μπηκε δυο φορες?

518 Επισκέπτες, 1 Χρήστης