Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 301
  • Total: 302
  • Leon

Ποιό τραγούδι ακούς τώρα??(ξένο)

Ξεκίνησε από fistiki, Σεπτεμβρίου 04, 2006, 02:18:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="349965"]Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις διασκευές... Είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι να μην έχετε
ακούσει ποτέ το όνομά του. Σίγουρα όμως οι κινηματογραφό-φιλοι έχετε ακούσει απόσπασμα
της μουσικής του... αφού έπαιζε στο λογότυπο της "ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ".

Ένας από τους Top του μινιμαλισμού, ο Wim Mertens και το "Struggle for pleasure", κομμάτι
από το soundtrack της ταινίας The Belly of an Architect (1987).

Για να δούμε...

Κάπου στα σχόλια κάποιος γράφει "Raw Emotion"
Ναι... συμφωνώ απόλυτα.
Γι' αυτό και είχα κολήσει για πολύ καιρό σ' αυτό και στο "Birds for the mind" του ιδίου.[/quote]

Το γνωριζω το κομματι αυτο...το εχω καπου θαμμενο...Μα νομιζα οτι ηταν δημιουργια του BRYAN ENO...

Nikos Apomakros

Όχι όχι. Είναι του Mertens. Πιθανότατα όμως να έχει και διασκευαστεί από άλλους.

Κάτι διάβασα μάλιστα σχετικά με μία Trance εκδοχή του. Την οποία ομολογουμένως θα με
ενδιέφερε να ακούσω (είπαμε, ακούω τα πάντα... και η trance, ειδικά η psychedelic, είναι
από τα αρκετά αγαπημένα μου είδη).

pixie

Ω, ναι! Mertens! Αγαπημένο μου κομμάτι το IRIS [Track 9 στο CD, ακόμα το θυμάμαι...] με τη μοναδική φωνή.

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="349968"]Όχι όχι. Είναι του Mertens. Πιθανότατα όμως να έχει και διασκευαστεί από άλλους.

Κάτι διάβασα μάλιστα σχετικά με μία Trance εκδοχή του. Την οποία ομολογουμένως θα με
ενδιέφερε να ακούσω (είπαμε, ακούω τα πάντα... και η trance, ειδικά η psychedelic, είναι
από τα αρκετά αγαπημένα μου είδη).[/quote]

diko sou... viva minimalistas on trance

CHRIS_FEMALE_

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="349970"][quote user="Nikos Apomakros" post="349968"]Όχι όχι. Είναι του Mertens. Πιθανότατα όμως να έχει και διασκευαστεί από άλλους.

από τα αρκετά αγαπημένα μου είδη).[/quote]

diko sou... viva minimalistas on trance[/quote]

enema m aresei kai i progressive trance
alli mia ektelesi...akouse...

Nikos Apomakros

Κι είμαι περίεργος... άραγε ξέρει κάποιος από δω τον Klaus Nomi; Τον απόλυτα προκλητικό,
για τα δεδομένα της εποχής του, ομοφυλόφιλο Γερμανό που κυριολεκτικά αδιαφορούσε για
το τι θα του προσάψουνε σχετικά με την εμφάνιση, τη φωνή αλλά και τους στίχους του κι
όλα αυτά σε μια περίοδο καθόλου εύκολη... τα τέλη δηλαδη της δεκαετίας του '70.

Ίσως κάπου να έχετε ακούσει αυτό το τραγούδι, ίσως κι όχι. Αν το έχετε ακούσει, πιθανότατα
θα νομίζατε ότι τραγουδάει γυναίκα. Προσωπικά, μεγάλωσα με τα τραγούδια του.
Θυμάμαι να τον ακούω από τα 5-6 μου. Και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία ;)

@ pixie  Δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό το τραγούδι. Περίεργο :S αλλά η αλήθεια είναι ότι
η μνήμη μου είναι ελάχιστα καλύτερη από του χρυσόψαρου...

@ Chris ΑΨΟΓΟΟΟΟΟ!

/me dances all around the cyberspace  (C) IRC 1998.

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="349972"]Κι είμαι περίεργος... άραγε ξέρει κάποιος από δω τον Klaus Nomi; Τον απόλυτα προκλητικό,
για τα δεδομένα της εποχής του, ομοφυλόφιλο Γερμανό που κυριολεκτικά αδιαφορούσε για
το τι θα του προσάψουνε σχετικά με την εμφάνιση, τη φωνή αλλά και τους στίχους του κι
όλα αυτά σε μια περίοδο καθόλου εύκολη... τα τέλη δηλαδη της δεκαετίας του '70.

Ίσως κάπου να έχετε ακούσει αυτό το τραγούδι, ίσως κι όχι. Αν το έχετε ακούσει, πιθανότατα
θα νομίζατε ότι τραγουδάει γυναίκα. Προσωπικά, μεγάλωσα με τα τραγούδια του.
Θυμάμαι να τον ακούω από τα 5-6 μου. Και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία ;)

@ pixie  Δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό το τραγούδι. Περίεργο :S αλλά η αλήθεια είναι ότι
η μνήμη μου είναι ελάχιστα καλύτερη από του χρυσόψαρου...

@ Chris ΑΨΟΓΟΟΟΟΟ!

/me dances all around the cyberspace  (C) IRC 1998.[/quote]

pou ton thimithikes ton nomi?pethane apo aids  san to mercury.itan poly melanxolikos typos o nomi...ki ego nomiza oti itan gynaika...

Nikos Apomakros

Ασε, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ της διασκευής του Struggle από Minimalistix
που παρέθεσες και που ξανακούω.
Είναι πάρα πολύ προσεγμένη. Πάρα πολύ καλή και σ' ευχαριστώ!

CHRIS_FEMALE_

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="349974"]Ασε, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ της διασκευής του Struggle από Minimalistix
που παρέθεσες και που ξανακούω.
Είναι πάρα πολύ προσεγμένη. Πάρα πολύ καλή και σ' ευχαριστώ![/quote]

...tipota...na eisai kala...yparxoun polles trance diaskeyes apo gnosta kommatia...episis kai i opera trance m aresei san akousma...!A.V.Buuren-Tiesto-Paul Oakenlfold

pixie

CHRIS_FEMALE_

Nikos Apomakros

[smiley smilie=8 fontcolor=00BBFF shadowcolor=DDEEFF shieldshadow=1]poly wraio pixie!![/smiley]

Sorry Chris δεν μπορώ ν αντισταθώ :twisted:  στο πειρασμό της ταμπελοποιησης...

CHRIS_FEMALE_

[smiley smilie=21 fontcolor=000000 shadowcolor=00BBFF shieldshadow=1]xipnisate vlepo oloi oi aganaktismenoi kai kratate pano...!!![/smiley]

CHRIS_FEMALE_

301 Επισκέπτες, 1 Χρήστης