Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 340
  • Total: 341
  • Leon

Ποιό τραγούδι ακούς τώρα??(ξένο)

Ξεκίνησε από fistiki, Σεπτεμβρίου 04, 2006, 02:18:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

[smiley smilie=18 fontcolor=800000 shadowcolor=0000FF shieldshadow=1]8ELOUME YOUTUBE KAI OXI FLYARIA... TAMPELA-PSWMI-ELEY8ERIA [/smiley]

Nikos Apomakros

Bravo Chris. Από τις αγαπημένες μου ταινίες και με άψογο soundtrack. Πολύ καλή πρόταση.

CHRIS_FEMALE_

fortune

Chris μπραβο,κανεις παρα πολυ ωραιες μουσικες επιλογες!!!!!!

fortune.

CHRIS_FEMALE_

CHRIS_FEMALE_

larus audouinii

Μετά την υπερένταση της μέρας ας ροκάρουμε και λίγο

pixie

Chris! Συγκλονιστικά δυνατή η ερμηνεία στο Φάντασμα της Όπερας!

Το σκυλάκι μου βέβαια, ο Μοχίτο, έχει τρομάξει τόσο πολύ που έχει λουφάξει στην αγκαλιά μου και δεν κουνιέται. Η δε Ζαχαρίτσα [μια κάτασπρη ψιψινούλα απίθανη] ανέβηκε πάνω στον υπολογιστή και την σπρώχνω για να μπορέσω να γράψω!  :lol:  :mryellow:

CHRIS_FEMALE_

dear pixie nai einai ontos poli kali ektelesi apo nightwish...epeidi merikes fores thelo na ourliaxo kai den mporo(!) vazo allous na to kanoun gia mena...!!!extacy!!! ;-)
i psipsina einai skoteini opos oles oi gates...o skylakos fovithike...
einai agrio sygrotima oi nightwish ligaki...exo akoysei kai pio sklira... :cool:

CHRIS_FEMALE_

CHRIS_FEMALE_

pixie

Χαχαχαχαχαχα! :mryellow:

Τα ζωντανά τρελάθηκαν! Κυνηγιούνται! Πάει και η γλάστρα στο πάτωμα... Με κατέστρεψες! :mricy:

Της χλωρίδας και της πανίδας γίνεται... :lol:  :lol:  :lol:

larus audouinii

CHRIS_FEMALE_

dear pixie ...zeis?me ekanes kai gelasa...den sobarologeis plaka kaneis...!!!! ;-)
diko soy auto to tragoudaki...meekanes kai gelasa vre na eisai kala!!!smouatses :lol:

pixie

Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ και αληθινά! :grin:

'Εχεις την καλοσύνη να μας σκέφτεσαι όλους έναν- έναν και να μας χαρίζεις κομμάτια από την ψυχή σου και από τις μνήμες που έχεις. Και είναι σημαντικότατο που έχεις τη διάθεση να προσφέρεις ζωντάνια και συναισθήματα σε μια τόσο απρόσωπη εποχή.

Ευχαριστώ γλυκιά μου! :smile:

340 Επισκέπτες, 1 Χρήστης