Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 379
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 313
  • Total: 314
  • Leon

Ποιό τραγούδι ακούς τώρα??(ξένο)

Ξεκίνησε από fistiki, Σεπτεμβρίου 04, 2006, 02:18:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350126"]Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ και αληθινά! :grin:

'Εχεις την καλοσύνη να μας σκέφτεσαι όλους έναν- έναν και να μας χαρίζεις κομμάτια από την ψυχή σου και από τις μνήμες που έχεις. Και είναι σημαντικότατο που έχεις τη διάθεση να προσφέρεις ζωντάνια και συναισθήματα σε μια τόσο απρόσωπη εποχή.

Ευχαριστώ γλυκιά μου! :smile:[/quote]

dear pixie se eyxaristo poly poly poly gia ta kala soy logia...den exo diathesi alla mou ti dinete eseis...worship me!!! :lol: (ma ki esy filtati itan anagi na doseis to fili sto kitharista? :oops: )
KALYNHKTA AYRIO PALI SE AGAPAME

larus audouinii

Να ευχηθούμε αύριο να είναι πολύ πολύ καλύτερη ;
Καληνυχτούδια ...

pixie

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350127"](ma ki esy filtati itan anagi na doseis to fili sto kitharista? :oops: )
KALYNHKTA AYRIO PALI SE AGAPAME[/quote]

:mryellow:  :mrorange:  :oops:

Ε, το είχα αναλάβει εξ όσων θυμάμαι!  :oops:  
Χώνομαι ώρες κι εγώ μαζί τους μέσα στο studio, μην νομίζεις...

Καληνύχτα μας!
Καληνύχτα Larus!
Καληνύχτα σε όλους!

Nikos Apomakros

Δεν έχω καταφέρει να ακούσω τίποτε απ' τα καινούρια που αναρτήσατε :(
Θα το αφήσω για αύριο γιατί έχω έναν τρελό πονοκέφαλο και θα καληνυχτίσω
με Bush...

και με ένα πρόσφατο κόλημα... από Laswell

larus audouinii

:grin:
Είχα καιρό να παίξω με την μουσική ...το χάρηκα  :oops:

Χαρούμενη Κυριακή σε όλους σας !

Papa why do you play all the same old songs?
I heard my father say every generation has its way  

fortune

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350107"]

thanx fortune...!!!
for you![/quote]

Kαλο μου Χριστρινακι σε ευχαριστω πολυ!

Ηταν μια αφιερωση ,που μου θυμισε μια κρυα βραδια στο Λονδινο.Ειχαμε παει μια παρεουλα να δουμε στο her majesty's theatre το ομωνυμο εργο του Weber.Μεσα στο θεατρο δεν επεφτε καρφιτσα.Εμεις ψηλα στο τεταρτο διαζωμα βλεπαμε με κυαλια.Στο τελος κοιταζοντας δεξια και αριστερα εβλεπα δακρυσμενα ματια παντου.Τοση ηταν η συγκινηση ,που προκαλεσαν τα δρωμενα.Φευγοντας θελαμε να παμε στα καμαρινια ,να συγχαρουμε τους ηθοποιους.Φτανοντας ηταν τοσος πολυς ο κοσμος ,που δεν τα καταφεραμε.Οι μνημες ,ομως απο αυτη την παρασταση θα μεινουν νομιζω χαραγμενες για παντα στην μνημη μου.

Να σαι καλα!

fortune.

fortune

[quote user="larus audouinii" post="350123"];-) Με την βόλτα του Μάκη
[/quote]

Mπραβο βρε Στελλα!!!!!

Οταν πετας στον ουρανο και ακους το viva la vida,νοιωθεις πραγματι οτι το μεγαλυτερο δωρο σε αυτη τη ζωη ,ειναι που ζεις και βιωνεις καποιες μικρες στιγμες ευτυχιας ,που σε μπολιαζουν με δυναμη για να συνεχιζεις.....

fortune.

larus audouinii

Mπραβο βρε Στελλα!!!!!

Οταν πετας στον ουρανο και ακους το viva la vida,νοιωθεις πραγματι οτι το μεγαλυτερο δωρο σε αυτη τη ζωη ,ειναι που ζεις και βιωνεις καποιες μικρες στιγμες ευτυχιας ,που σε μπολιαζουν με δυναμη για να συνεχιζεις.....

fortune.

Ευχαριστώ  fortune.
Είναι και το "σπιτάκι" μου στο βιντεάκι, τα "σπιτάκια μου καλύτερα...
Όμως κάτι ακόμη σημαντικό και που μου αλλάζει την διάθεση, είναι η ποιότητα στις καθημερινές συναλλαγές. Η συναλλαγή με ανθρώπους που έχουν διαφορές αλλά και περίπου τις ίδιες ευαισθησίες, όνειρα,προσδοκίες, χαρές , λύπες και πιστεύω. Ειδικά στην εποχή μας που ο λόγος στις συναλλαγές έχει χάσει το νόημα και την αξία του.

Nikos Apomakros

Καλημερούδια

τα άκουσα όλα  :mricy:  και ελπίζω σε ακόμα περισσότερα σήμερα!

και για να σας ξυπνήσω λίγο βάρβαρα, άλλο ένα πρόσφατο κόλημά μου

(όταν το ακούω... ε δεν μπορώ να κάτσω ακίνητος...)

saliara

kapoia_za

Nikos Apomakros

να τρυπώσω κι εγώ κάπου δω...

με ένα πολύ επικό κομμάτι...

Πραγματικά λατρεύω το πόσο το απολαμβάνουν το κομμάτι όλοι τους... στο στούντιο...

CHRIS_FEMALE_

CHRIS_FEMALE_

CHRIS_FEMALE_

313 Επισκέπτες, 1 Χρήστης