Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Φαντασιώσεις

Ξεκίνησε από Atma, Μαΐου 23, 2004, 08:46:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Παράθεση από: "Enia"τι λες καλέ άτμα!? εγώ να δείρω?! ούτε καν!!....
άλλο, άλλο...

φίλιππααααααααα δεν δέρνει χεχεχε

Enia

Παράθεση από: "Sotinolka"και  τι κανεις κουμπαρα   μου... :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :?:

κουμπάρε πολύ μιλάς και πολλά ρωτάς εσύ!! κανόνισε την πορεία σου, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, εσένα ειδικά θα σε δείρω!! (και μόνο!)
 :P

Sotis

ειμαι   μαζοχας  κουμπαρα  ποτε  θα   με  δειρης... :wink:

Enia

Παράθεση από: "Sotinolka"ειμαι   μαζοχας  κουμπαρα  ποτε  θα   με  δειρης... :wink:

μουαχαχαχα..  :twisted: κι εγώ είμαι σαδομαζόχα..  :twisted: δε θα σου δώσω την ικανοποίηση να σε δείρω βρε, έτσι στο λέω για να σε βασανίζω!  :twisted:

χαχαχαχα!  :lol:

Sotis

καλαααααααααααααααα  εγω αλι  φορα  δε το  ξαναλεω   σου  εδωσα την  ευκερια   να  με δειρης...εσυ  ειπες  οχι... :D  :D  :D

Enia

θα τις φας όταν δεν θα το περιμένεις καλέ μου.. να με θυμηθεις! θα με ρωτήσεις τότε 'γιατί βαράς?' και θα σου πω απλά 'γιατί σου τις χρώσταγα!'

:wink:  :wink:  :wink:

και για να μας επαναφέρω στην τάξη... (και να μην μπαίνουν άσχετες ιδέες στην άτμα...)
γενικά είμαι απλή και παραδοσιακή κοπέλα, δεν μπορώ τα δύσκολα και τα πολύπλοκα...
say no more! gkoux-gkoux...!

Sotis

Παράθεση από: "Enia"θα τις φας όταν δεν θα το περιμένεις καλέ μου.. να με θυμηθεις! θα με ρωτήσεις τότε 'γιατί βαράς?' και θα σου πω απλά 'γιατί σου τις χρώσταγα!'

:wink:  :wink:  :wink:

και για να μας επαναφέρω στην τάξη... (και να μην μπαίνουν άσχετες ιδέες στην άτμα...)
γενικά είμαι απλή και παραδοσιακή κοπέλα, δεν μπορώ τα δύσκολα και τα πολύπλοκα...
say no more! gkoux-gkoux...!
παντα  τα   οταν   δε το  περιμενεις ειναι  καλυτερα κουμπαρουλα   μου... :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D

Enia

lol  :lol:
δεν θα με αφήσει να αγιάσω ετούτος σήμερα!!
πάω για ύπνο!
καληνύχτα κουμπάρεεεε!!!

freak

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Sotinolka"και  τι κανεις κουμπαρα   μου... :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :?:

κουμπάρε πολύ μιλάς και πολλά ρωτάς εσύ!! κανόνισε την πορεία σου, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, εσένα ειδικά θα σε δείρω!! (και μόνο!)

θες να ακουσεις τα διαολια σου ε? ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ GOD DAMN IT........ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ....ΜΗΝ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΣΙΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.................

σου λιλα, σουυυυυυυυυυυ.

freak

οσον αφορα την φωτογραφεια ατμα... με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ.

Enia

Παράθεση από: "freak"θες να ακουσεις τα διαολια σου ε? ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ GOD DAMN IT........ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ....ΜΗΝ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΣΙΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.................

σου λιλα, σουυυυυυυυυυυ.

ρε πάλι τα ίδια θα λέμε!? το κούρασες ζηλιάρη!! τι σε χαλάει κι αν παντρέψω πενήντα νοματαίους!? (λέμε τώρα..)
εσύ δεν xάνεις τα πρωτεία, μη σκας...

[size=18]You are the one, you're my number one, the only treasure I've ever had... You are the one, you're my number one, anything for you 'cause you're the one I love...[/size]

SCHMOUTCHES!!!

Sotis

ΚΟΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ   :D  :D  :D  :D

Enia

Ωπ...  :shock:  με φώναξε κανείς!?? Παρούσα..!!

Bijoux

μήπως έχετε κάποια φαντασίωση;

Bijoux

Νικολάκη για σένα

581 Επισκέπτες, 1 Χρήστης