Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 244
  • Total: 245
  • Leon

Φαντασιώσεις

Ξεκίνησε από Atma, Μαΐου 23, 2004, 08:46:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

άλλοι το ζουν (όρα kuria) και άλλοι απλά το φαντασιώνονται (όρα pappas)...

[size=18]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ 1-0[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"άλλοι το ζουν (όρα kuria) και άλλοι απλά το φαντασιώνονται (όρα pappas)...

[size=18]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ 1-0[/size]

Κούρια άσε με σε παρακαλώ.... ζήσε πρώτα μία εκτός έδρας νίκη στο Τσου-Λου και μετά έλα να μου πεις....

Μη με πριζώνεις γμτ.....

Με...... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:
εγω αυτη τη στιγμη φαντασιωνομαι οτι σκοτωνω αυτον τον ηλιθιο που καθεται στο διπλανο γραφειο....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ
(πιανεται αυτο για φαντασιωση? για πειτε μου σας παρακαλω)

kuria

τι έπαθα χτες βράδυ η γυναίκα...
αφού είδα μια τσόντα στην tv με τον παναθηναϊκό, με πήρε ο ύπνος... και τι εφιάλτη είδα λέτε;
ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβατάκι μου και συνέχιζα να διασκεδάζω παρακολουθώντας την εν λόγω τσόντα... ξαφνικά εμφανίζεται ο λατρεμένος μου pappas, στέκεται μπροστά στην οθόνη και προσπαθεί να μου αποσπάσει την προσοχή λέγοντας:
- σταμάτα βρε μωρό μου να βλέπεις τσόντες, αυτοί οι ανεγκέφαλοι βάζελοι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και νομίζουν πως κάνουν νεροτσουλήθρες...
κι αμέσως μετά, όταν με είδε να δυσανασχετώ και να μην ανταποκρίνομαι στις εκκλήσεις του, επιτακτικά μου είπε:
- παράτα κωνσταντίνου και ολισαντέμπε και έλα να δούμε κανένα αγώνα περιοπής του θρύλου...
- μη με πριζώνεις γμτ...

ευτυχώς ήταν απλά ένα κακό όνειρο... γιατί δεν θέλω και  ποτέ δεν θα αλλάξει ο αλτερεγωιστικός μου pappas...

πάντα....
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Atma

Παράθεση από: "kuria"τι έπαθα χτες βράδυ η γυναίκα...
αφού είδα μια τσόντα στην tv με τον παναθηναϊκό, με πήρε ο ύπνος... και τι εφιάλτη είδα λέτε;
ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβατάκι μου και συνέχιζα να διασκεδάζω παρακολουθώντας την εν λόγω τσόντα... ξαφνικά εμφανίζεται ο λατρεμένος μου pappas, στέκεται μπροστά στην οθόνη και προσπαθεί να μου αποσπάσει την προσοχή λέγοντας:
- σταμάτα βρε μωρό μου να βλέπεις τσόντες, αυτοί οι ανεγκέφαλοι βάζελοι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και νομίζουν πως κάνουν νεροτσουλήθρες...
κι αμέσως μετά, όταν με είδε να δυσανασχετώ και να μην ανταποκρίνομαι στις εκκλήσεις του, επιτακτικά μου είπε:
- παράτα κωνσταντίνου και ολισαντέμπε και έλα να δούμε κανένα αγώνα περιοπής του θρύλου...
- μη με πριζώνεις γμτ...

ευτυχώς ήταν απλά ένα κακό όνειρο... γιατί δεν θέλω και  ποτέ δεν θα αλλάξει ο αλτερεγωιστικός μου pappas...

πάντα....

και εγώ να σας κοιτώ από την κλειδαρότρυπα :twisted:

skou70

kai egw na se koitw pou koitas apo tin kleidarotrypa :wink:

Atma

Παράθεση από: "skou70"kai egw na se koitw pou koitas apo tin kleidarotrypa :wink:

την ώρα που  το έγραφα αυτό σκεφτόμουν χιχιχιχιχι :wink:  :wink:

skou70

einai gnwsto oti epikoinwnoume xexexexexe to thema einai ti tha kaneis enw koitas apo tin kleidarotrypa 8)

methismenos

fantasioseis?polles polles polles polles kai polu treles!i hlikia mou vlepete...kai pos na tis kanoume kala oloi emeis oi neoi den kseroume!!xexxexe

Atma

Παράθεση από: "methismenos"fantasioseis?polles polles polles polles kai polu treles!i hlikia mou vlepete...kai pos na tis kanoume kala oloi emeis oi neoi den kseroume!!xexxexe

η φαντασίωση δεν είναι θέμα ηλικίας!

Μία σου ζητάμε χεχεχε

Καλώς όρισες και εσύ :)

Atma

Παράθεση από: "skou70"einai gnwsto oti epikoinwnoume xexexexexe to thema einai ti tha kaneis enw koitas apo tin kleidarotrypa 8)

μαζί θα το κάνουμε σκου χεχε
ενώ σαν μπακγκραουντ θα χουμε τον παπα και την κυρια χεχεχε
θα σου αναρτήσω μια φωτό του τι θα κάνουμε
με λόγια δύσκολο να το περιγράψω :P

Atma

spellbound

skou70

w nai! w nai!  :compress:  :bounce:  :cheers:

methismenos

na po tin fantasiosi mou agaphth Atma....ti mou kaneis tora...duskola mou vazeis...einai...megaluteres gunaikes...oxi kata polu...tora tin pliri fantasiosh mou oxi den tin leo...asto kalutera.tha me petaksoune apo thn selida!!!!xexexex.a kai mia akoma.mathitrioules:Pxexexexexexexe!

244 Επισκέπτες, 1 Χρήστης