Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 240
  • Total: 241
  • Leon

Τι θα εκανες εαν...

Ξεκίνησε από isabella, Ιανουαρίου 09, 2007, 10:01:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

θα έκανα ένα ωραιότατο peeiling με οξέα για να μην βλέπομαι για καμμιά 15αριά μερες...

:arrow: τι θα έκανες τις λάθος μπαταρίες που αγόρασες από το super market και φυσικά έχεις ανοίξει την συσκυεασία τους

black_velvet

θα ρώταγα τους δικούς μου ή/και τους φίλους μου αν τις χρησιμοποιούν σε κάποια συσκευή τους και θα πήγαινα να πάρω καινούργιες

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Τς... μα τι ερώτηση...! Θα έμπαινα στον α33 φυσικά!  8)

:arrow: Τι θα έκανες αν είχες ξενυχτήσει το σαββατόβραδο και κυριακή πουρνό πουρνό σε ξυπνούσαν απ'το τέταρτο όνειρο για να σε ρωτήσουν τι φαγάκι θέλεις να φας το μεσημέρι?

black_velvet

Θα τους ζήταγα πατσά και θα συνέχιζα τον ύπνο μου ]

kuria

θα τους εστελνα σε ασια και αφρικη για να διαπιστωσουν ιδιοις ομμασι πως ο ελεφαντας ειναι κομματακι διαφορετικος...  :P

:arrow: τι θα εκανες αν την ωρα που εκανες μπανιο ξαφνικα παγωνε το νερο;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

θα τραβαγα μια κατσαδα σε οποιον ειχε αδειασει το νερο (συμβαινει συχνα πυκνα στο σπιτι μου γιατι οι κορασιδες μου θελουν εναν μαραθωνα για να πλυνουν τις κορμαρες τους) ]

Enia

θα της ζητούσα ευγενικά να μου δώσει σαφείς οδηγίες (για την σαφήνεια θα είχα μάρτυρες τους άλλους πελάτες) και θα πήγαινα στον υπεύθυνο.

:arrow: τι θα έκανες αν... κάποιος φίλος επί σειρά ετών παραπονιέται για τις καταστάσεις στη ζωή του, κι όμως δεν κάνει τπτ να τις διορθώσει?

spellbound

με τη λεπτοτητα που με διακρινει θα του ελεγα πως αρνουμαι να ξανακουσω τα παραπονα του (κοινως οτι μου τα'πρηξε)

περναω κατι τετοιο και αν ξανακουσω τα ιδια και τα ιδια θα φρικαρω

:arrow:  τι θα εκανες αν σε "κυνηγουσε" επιμονα για να βγειτε καποιος που σε θεωρει το ιδανικο του εταιρο ημισυ αλλα  εσυ ντεν τελει ρε αδερφε αλλα ντεν τελει και να τον πληγωσει??

kuria

θα του γνωριζα μερικες αλλες... ολο και καποια θα του αρεσε...

:arrow: τι θα εκανες αν επρεπε την ιδια στιγμη να βρισκεσαι σε 3 διαφορετικα σημεια και δεν ειχες προχειρους του κλωνους σου;

riaghul

αυτό πυ δεν είναι σωστό ..μα συνέχεια το κάνω...
Να προσπαθώ να σκοτωθώ να είμαι παντού και δεν γίνεται τίποτα σωστά και είμαι και ράκος....

:arrow: τι θα έκανες εαν έτρεχες μόνος και βγαίνεις δεύτερος?

kuria

θα φροντιζα να αλλαξω τους κανονισμους ωστε το κυπελο να το παιρνει ο δευτερος και καταϊδρωμενος...   :lol:

:arrow: τι θα εκανες αν μετα απο πολυ καιρο ειχες μια ολοκληρη μερα δικη σου που θα μπορουσες να τακτοποιησεις τοσες εκκρεμοτητες, αλλα το μονο που θελεις ειναι να φορουμιαζεσαι τεμπελικα;

black_velvet

Φορουμιάζομαι! Εντελώς! Ε, τη δικαιούμαι κι εγώ τη μέρα μου. ;-)

]

kuria

θα ζητουσα απο την kuria να με αντικαταστησει...

:arrow: τι θα εκανες αν ενω ησουν χωμενη στο παταρι σου επαιρνε τη σκαλα και παραλληλα εβγαινε για ψωνια;

black_velvet

kuria

θα της ελεγα πως φευγω εκτακτως ταξιδι και παραλληλα θα παρακαλουσα σιωπηρα το Θεο να με συγχωρεσει...  

:arrow: τι θα εκανες αν ηθελες να χτισεις ενα συντριβανι στο σαλονι σου αλλα κανεις δε συνηγορουσε;

240 Επισκέπτες, 1 Χρήστης