Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 284
  • Total: 284

Τι θα εκανες εαν...

Ξεκίνησε από isabella, Ιανουαρίου 09, 2007, 10:01:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

saliara

Επειδή πάντα βάζω το χεράκι μου και συχνά παθαίνω κάτι και δεν ακούω..θα βοηθούσα.. :lol:

:arrow: Τι κάνεις όταν του διπλανού σου γυαλίζουν τα μάτια(απειλητικά εννοώ) όταν σε κοιτάει??

kuria

του στελνεις φιλακια... θα σε... που θα σε... τουλαχιστον να υπαρχει και συναισθημα...   :P

:arrow: τι θα εκανες αν με το που σε συστηναν σε καποιον σε επιανε εντελως συμπτωματικα ακατασχετο χασμουρητο που δεν μπορεις καν να το περιορισεις διακριτικα;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

lucretia

Παράθεση από: "kuria"του στελνεις φιλακια... θα σε... που θα σε... τουλαχιστον να υπαρχει και συναισθημα...   :P

:arrow: τι θα εκανες αν με το που σε συστηναν σε καποιον σε επιανε εντελως συμπτωματικα ακατασχετο χασμουρητο που δεν μπορεις καν να το περιορισεις διακριτικα;

Προφασιζομαι πονοκεφαλο, πονοδοντο, πονοκοιλο και αποχωρω διακριτικά να παω να κοιμηθώ... μα τι βαρετος ανθρωπος!!!! ΝΑ με κανει να χασμουριεμαι!

:arrow: Τι κανεις αν διαπιστωσεις οτι το νεο αγορι της φιλης σου σου την πεφτει χωρις αμφιβολια?

kuria

τον φερνω σε θεση αμυνας με μια κατα μετωπο σφοδρη επιθεση και αυτο γιατι ειναι νεος και πρεπει να στρωσει... :lol:

:arrow: τι θα εκανες αν ενιωθες την αναγκη να φυγεις για λιγες μερες, αλλα οι υποχρεωσεις δε σε αφηναν;

black_velvet

θα γέμιζα την μπανιέρα με ζεστό νερό, θα έριχνα διάφορα αρωματικά, χαλαρωτικά (και λοιπά εις -ικά  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

θα κοίταγα πόσο χρόνο μπορώ να ξεκλέψω. μπορεί να μην μου έδιναν οι υποχρεώσεις μου λίγες μέρες, μπορεί όμως να μου έδιναν μια μέρα, ή έστω ένα απόγευμα. οπότε θα επιστράτευα τον άνθρωπο που εμπιστεύομαι περισσότερο στον κόσμο ότι θα με κάνει να νιώσω καλά, και θα φεύγαμε - ακόμα κι αν ήταν μέχρι το σαλόνι μας!  :lol:

:arrow: Τι θα έκανες αν κάποιος προσφερόταν και έσπευδε να σε 'εξυπηρετήσει' για κάτι που και μπορούσες και ήθελες να κάνεις εσύ -και πίστευε πως έτσι του χρωστάς και χάρη από πάνω?

kuria

μου εχει συμβει απειρες φορες οποτε οταν δεν προλαβαινω να το αποτρεψω, απλα του λεω "ευχαριστω αλλα προτιμω να με ρωτουν πριν κανουν κατι για μενα"

:arrow: τι θα εκανες αν εβρισκες στο γραφειο σου ενα πραγματικα ομορφο δωρο με καρτα που αναφερει τα στοιχεια σου αλλα οχι του αποστολεα;

lucretia

Θα αδιαφορουσα. Βαριεμαι τα παιχνιδακια και το κρυφτουλι.

Τι θα εκανες εαν ενας συναδελφος στο γραφειο μιλαει με δυνατη φωνη στο τηλεφωνο και δεν μπορεις να σκεφτεις για να δουλεψεις; (ή να ποστάρεις, χαχα)

toulouz

Θα του εξηγούσα οτι με αποσυντονίζει και θα τον παρακαλούσα να χαμηλώσει την ένταση της φωνής του! Αν δεν είχε αποτέλεσμα αυτό θα έκανα κάτι παρόμοιο για να καταλάβει!!!!

:arrow: τι θα έκανες εάν έπρεπε να συνοδεύσεις το amore σου σε έξοδο με φίλους/ες του που δεν υποφέρεις?

plus_

θα γινομουν και γω ανυποφερτη για να μην μας ξανακαλεσουν!!!!

:arrow: ποσο βαμβακι θα χρειαζοταν για να γινει ενα ταμπον για ελεφαντα?

donkey

Κάτι λιγότερο από την ποσότητα κρέατος που χρειάζομαι για κορεσμό.

Γυμνάζονται τα πνευμονια κατά τη διάρκεια του στοματικού;

plus_

σιγα να μην γυμναζονται!!!! παντα υπαρχουν χαραμαδες!!! :mrgreen:

:arrow: τελικα το μεγεθος των κοπρανων ισοδυναμει με τον αντρισμο καποιου???

donkey

Αν είναι έτσι τότε, im the king baby!

Το βρίσκεις σωστό να διαφημίζουν σερβιέτες πάντα, μα πάντα την ώρα του μεσημεριανού;

lucretia

Tα μπερδεψατε λίγο.
Το ΤΟΠΙΚ δεν εχει τιτλο "ερωτηση για τον επομενο", αλλα "Τι θα έκανες αν..."

284 Επισκέπτες, 0 Χρήστες