Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 290
  • Total: 290

Τι θα εκανες εαν...

Ξεκίνησε από isabella, Ιανουαρίου 09, 2007, 10:01:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

donkey

plus_

:arrow: τι θα εκανες επρεπε να μετρησεις ποσο βαμβακι θα χρειαζοταν για να γινει ενα ταμπον για ελεφαντα?
 :arrow: τι θα εκανες εαν επιδιδοσουν σε συνεχεις βυθισεις και εχανες χρονο απο το γυμναστηριο.Γυμνάζονται τα πνευμονια κατά τη διάρκεια του στοματικού;
 :arrow: τι θα εκανες εαν επρεπε να μετρησεις τον αντρισμο. τελικα το μεγεθος των κοπρανων ισοδυναμει με τον αντρισμο καποιου???
 :arrow: τι θα εκανες εαν εισουν διαφημιστης και οχι διαφημιστρια. Το βρίσκεις σωστό να διαφημίζουν σερβιέτες πάντα, μα πάντα την ώρα του μεσημεριανού;

Ικανοποιημενη?????? :mrgreen:

lucretia

Δεν το κανω για μένα, αλλά για τους συντονιστές που θα κάνουν ρυτίδες απο τα νεύρα τους...
 :roll:

Συνεχιζω.

:arrow: Τι θα έκανες εαν είχες μόνο 30 ευρώ να περάσεις τον μήνα;

spellbound

kuria

θα του λεγα να παει να βρει καμια δευτεραντζα σαν τη μουρη του

:arrow: τι θα εκανες αν περιμενες το θηλυκο γαγαντουα απο λεπτο σε λεπτο, δεν ειχες απλωσει τα ρουχα και στο σπιτι γινοταν κακος χαμος;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

θα επαιρνα τηλεφωνο για να παω εγω στο δικο της σπιτι.....λες να ειχε απλωσει τα ρουχα και το σπιτι να ηταν στην εντελεια???? ]

kuria

θα του ελεγα πως χωραμε και οι δυο στο ιδιο καθισμα και... θα καθομουν στα ποδια του!   :P

:arrow: τι θα εκανες αν ηθελες τρια κιλα παϊδακια στην καθησια σου;

black_velvet

θέλει κι ερώτημα; θα τα 'τρωγα! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

minoraki

ελα βρεεεεεεεεεεε....θελει και ρωτημα?????
θα του ελεγα την ταδε μερα στο ταδε μερος την ταδε ωρα Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ!!!!!!!!!!! .- (τελεια και παυλα)!!!!!!! και χωρις πολλα πολλα λογια καθοτι πηγε μακρυα η βαλιτσα!!!!!!!!

]

kuria

μαμα-παιδια-αντρας-σκυλος κλπ κλπ; ενεκα οτι ειμαι ατομο των υποχρεωσεων θα εμενα μεσα και θα εκανα χαρακιρι φυσικα... τι αλλο;   :P

:arrow: τι θα εκανες αν παρευρισκοσουν σε ενα τραπεζι που ο διπλανος σου αυθαιρετα τσιμπολογουσε απο το πιατο σου και οταν μετα την πρωτη εκπληξη του προτεινες να το παρει ολοκληρο σου ελεγε χαμογελωντας γλυκα: "αν ηθελα απλα να φαω θα αδειαζα το δικο μου πιατο" ;

Pappas10

Θα τσίμπαγα από το πιάτο του και θα του έλεγα "εγώ όμως θέλω να φάω μικρέ μου πουστάκο"

:arrow: Τι θα έκανες εάν Σάββατο πρωί σε ξυπνάει στις 8:30 το τριπάνι του διπλανού που ανακαινίζει το διαμέρισμα του;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

θα μου τηλεφωνουσα και θα κανονιζα να παμε για καφε στο θησειο...  :lol:

:arrow: τι θα εκανες αν επρεπε να παραδωσεις μια εργασια σε δυο μερες και ξαφνικα ανακαλυπτες πως τα σιντια κατα λαθος ταξιδευουν για βερολινο στις βαλιτσες του ανεγκεφαλου συνεργατη σου που εχει το κινητο του απενεργοποιημενο;

riaghul

ευκαιρία να κλείσω εισητήριο με την επόμενη πτήση και να φύγω για Βερολίνο :lol:

:arrow: Τι θα έκανες αν έχεις κλείσει πτήση για Συρία και η εταιρεία σου λέει ."εκλεισε" πας Βιέννη?

minoraki

θα πηγαινα στη βιεννη.....αλλο που δεν θα ηθελα.....και μετα στη συρια.....

]

black_velvet

Θα έκανα πάσα στον επόμενο.   ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

290 Επισκέπτες, 0 Χρήστες