Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 362
  • Total: 362

Τι θα εκανες εαν...

Ξεκίνησε από isabella, Ιανουαρίου 09, 2007, 10:01:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

εγω προσωπικα πιστευω πως δεν χρειαζεται γενικα.. να φερουμε στον κοσμο αλλα παιδια..υπαρχουν ηδη αρκετα που εχουν αναγκη απο αγαπη..
Αν μαθαινα πως εχει προβλημα δεν θα το εφερνα στον κοσμο..

:arrow: Τι θα εκανες αν μπαινοντας σε ξενοδοχειο της παραλιακης με την δικια σου για.. "βολευ δωματιου"
εβλεπες να βγαινει η πρωην σου με τον κολλητο σου..μ?

Rakendytos

lucretia

Παράθεση από: "Rakendytos":arrow: Τι θα εκανες αν μπαινοντας σε ξενοδοχειο της παραλιακης με την δικια σου για.. "βολευ δωματιου"
εβλεπες να βγαινει η πρωην σου με τον κολλητο σου..μ?

Η πρώην μου;;;;

Θα την σκότωνα, την άπιστη!!!!

Ακούς εκει με τον κολλητό... Σιγά τον άντρα!

:P

lucretia

Τι θα εκανες αν, ενω κανεις διαιτα, εχουν φερει ενα σωρο γλυκα και τα εχουν αραδιασει στο κουζινακι του γραφειου?

:roll:

Rakendytos

(εγω της προτεινα να κλεισουμε 4κλινο..χοχοχο  :P )

Για γλυκα που δεν τραβαω ζορι θα εκοβα την κουζινα..
αν ηταν αλμυρα θα εκοβα την διαιτα..ε ναι..

:arrow: τι κανεις οταν εισαι αθεος.. και η φιλεναδα σε πριζει να βαπτησεις το μωρο της?? εχετε ακουσει τις τριχες της τελετης?? αποταξου τον Σατανα κλπ.. φτυσε στον αερα.. ημαρτον!

black_velvet

Αρνείσαι. Η φιλενάδα ξέρει ποιος είναι ο φίλος της. Θα πρέπει, λοιπόν, να καταλάβει τον λόγο που θα αρνηθείς.
Και το παιδί δικαιούται να έχει έναν νονό που να πιστεύει. Όταν μεγαλώσει, θα επιλέξει μόνο του την πίστη του.

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Εκτός από υπομονή?!  :? Αφού δε δίνεις άλλη επιλογή  :P
Η μόνη λύση είναι οι λίγες ώρες που μένουν εκτός δουλειάς να είναι ξεκούραστες και επικοιδομητικές. Λίγη καταννόηση από τον περίγυρο θα βοηθούσε πολύ. Επίσης και κανά χαλαρωτικό μπάνιο που λέγαμε και πριν, έτοιμο ζεστό φαγητάκι χωρίς να έχεις μετά να πλύνεις τα κουζινικά, κοκ...

:arrow: Τι θα έκανες αν ο κολλητός σου φίλος που ξέρεις ότι είναι φανατικά άθεος, προσφερόταν να βαφτίσει το παιδί σου (ενώ εσύ ονειρεύεσαι τον νονό σαν 'πνευματικό καθοδηγητή')?  8)

Rakendytos

Κοιτα..θα προτεινα να κανεις το νταραβερι με τον Ανθιμο να σου ρχονται και τα τρισαγια τσαμπα.. :D  
Πνευματικη καθοδηγηση μπορει να προσφερει και ο αθεος Ευαγγελια.. ισως να ειναι και καλυτερος..
Ο κολλητος μου και πνευματικος πατερας της κορης μου ειναι κοντα στο παιδι απο την πρωτη στιγμη..
Πηγαινουν για ψωνια, της αγοραζει βιβλια, πηγαινουν σινεμα, ακομα και λαμπαδα της παιρνει το Πασχα..  :P
Ο αθεος δεν εχει κοντρα με την θρησκεια ουτε του λειπει η πιστη..απλα αδιαφορει..δεν θρησκευεται..
δεν εχει αναγκη τους θεους ξερει ποιος ειναι.. Ο αθειστης νομιζω τραβαει ζορι..
Να μη κανεις κουμπαρο και πνευματικο πατερα τον πορωμενο..
Με την θρησκεια..κατα της θρησκειας..με τον Γαυρο με τον Βαζελο.. :D

:arrow: Αν δεν το μπορεις το κρεατικο..και καθε μερα σε περιτριγυριζουν στο γραφειο σουβλακια,
κεμπαπ, πιτσες, ζαμπονοπιρτες, λουκανικοπιτες τι κανεις??? :P

kuria

βαφτιζεις το γουρουνι... πουλι και το χλαπακιαζεις ασυστολα...   :P

:arrow: τι θα εκανες αν τα τελευταια 6 χρονια ερχεται σε τακτα χρονικα διαστηματα στο κινητο σου ενα συγκεκριμενο μηνυμα ειτε απαντας ειτε οχι;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Για να εξακολουθείς να το λαμβάνεις... προφανώς κάνεις ό,τι και τα προηγούμενα 5. Αυτά μάλλον κόβονται μαχαίρι μόνον από την πρώτη στιγμή.  ]

riaghul

(απαντάς στο ύφος του...
Τι δηλαδή μόνο εκείνος/η τα ξέρει όλα....
τα ξέρεις κι εσύ :lol: )

Τελικά ..πιστεύω πως μπορεί να θεωρεί ότι τα ξέρει όλα..όμως δεν έχουν επιχειρήματα. Αν είσαι ήρεμη και απαντάς με επιχειρηματα μπορεί να μη το παραδέχεται αλλά αφήνεται υπερισχύσει η τεκμηριωμένη απάντηση :)

:arrow: συνεχίζει η ίδια....(δεν έχω προβληματισμούς :P )

Rakendytos

επιμενεις πως εσυ τα ξερεις ολα!
Αν επιμενει..τραβα ενα κατουρημα στον τοιχο του κρετινου.. :P

:arrow: τι κανεις οταν ο αστος γειτονας εχει παρκαρει το 6μετρο φουσκωτο οξω απο την πορτα σου και πιανει 2 θεσεις ?
Του το τρυπας του φουστη?? :twisted:

riaghul

(Κοίτα να δεις προβληματισμούς που έχει ο κόσμος :roll: )
...Εμ το θέλει κι ο απαυτός του το τρύπημα..όχι μόνο το φουσκωτό του.. :lol:

:arrow: Λοιπόν τι κάνεις αν βλέπεις τον άλλον να κατουράει στο τοίχο?

heinrich

αν είναι άντρας θα προσπεράσω
αν είναι γυναίκα θα αναρωτηθώ

:arrow: ποια είναι η καταλληλότερη τεχνικη να οργανώσεις ενός χρόνου χαρτούρα?

black_velvet

ωωωχ! Αρχίζεις να τα χωρίζεις ανά μήνα. Ή ανά κατηγορία και μετά ανά μήνα. Ανάλογα με το τι είδους χαρτούρα εννοείς...

362 Επισκέπτες, 0 Χρήστες