Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 361
  • Total: 362
  • Leon

Τι θα εκανες εαν...

Ξεκίνησε από isabella, Ιανουαρίου 09, 2007, 10:01:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Γενικά: Θα πάγωνα και δεν θα του ξαναμιλούσα (το για πόσο διάστημα, εξαρτάται από το όνομα).
Ειδικά: Δεν υπάρχει περίπτωση.

:arrow: Κι εκεί που νόμιζες ότι θα περάσεις μοναχικά τις γιορτές, σε καλούν τελευταία στιγμή σε ρεβεγιόν. Όμως λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνεις τα μαγαζιά ανοιχτά και ούτε έχεις χρόνο να αυτοσχεδιάσεις με ό,τι υπάρχει στο σπίτι. Τι κάνεις?

tristana

Εντύπωση όπως πάντα!

Τι εννοείς ακριβώς; Αν θα πάω; Αν θα αγοράσω δώρο και απέ πού;
Αν θα κάνω μανικιούρ-πεντικιούρ και άλλα σε Ριανκούρ;

Δεν πηγαίνω ποτέ σε ρεβεγιόν. Είτε κάνω η ίδια στο σπίτι μου ή όταν δεν έχω σπίτι, ούτε πατρίδα γιορτάζω με όσους -ολίγους και εκλεκτούς- αγαπάω. Δεν είμαι του κοπαδιού και απεχθάνομαι τα πλήθη. Γι' αυτό και δεν έχω χαζέψει ποτέ βιτρίνες. 'Εχω χαζέψει από μόνη μου! ΧΕΧΕΧΕ

tristana

Α, θέτε και ένα ΑΝ... (Α, ρε Κίπλινγκ...)

Αν, λοιπόν, θέλατε να ξυρίσετε τον αγαπημένο σας με το ξυράφι που παλαιά είχαν οι μπαρμπέρηδες και που το βρήκατε σε μια αντικερί τρε ζολί
και δεν σας καθόταν με τίποτα -λες κι αν του κόβατε καμια φέτα μαγούλου -κλίνεται κατά το κοτοπούλου- θα ήταν και κατιτίς σοβαρό!!

Τι θα κάμνατε; (Δέσιμο δεν παίζει σε άντρα άνω του 1.90, ΟΚ;)

kuria

θα του ριχνα κλωτσια στους ορχεις, μολις διπλωνοταν στα δυο θα του καταφερνα και μια καλη αγκωνια στον αυχενα που θα τον εθετε εκτος λειτουργιας, ισαμε να προλαβω να τον ξυρισω και μολις συνερχοταν θα του ελεγα: ειδες χαζουλη που φοβοσουνα; σιγα το σπουδαιο πραμα!!   :24:

:arrow: τι θα εκανες αν στο μπαρ του πλοιου μια παρεα τρελοκρητικων επεμενε να σε κερασει;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Την αλλοδαπή που ντεν καταλαβαίνει!!! (Είσαι πολύ 'μοβόρα, όμως!!
Δεν παίζει να πονέσω ένα υπέροχο πλάσμα. ΤΕΛΟΣΤΗΣΕΝΟΤΗΤΑΣΜΕΛΟ)

]

kuria

θα τον καμαρωνα... μονο που θα του φορουσα απο μεσα την μπαμπακομαλλινη... μη μου πουντιασει κιολας...

:arrow: τι θα εκανες αν σου ζητουσα να παμε για καφε;

CINDY

θα δεχομουνα μετα χαρας!να γνωριστουμε κιολας!

]color=darkblue] τι θα εκανες αν κατα την διαρκεια των ραντεβου σας ο καλος σου
αεριζοταν που και που?[/color][/b]

Rakendytos

..ααα θα την πηγαινα καπου ψηλα!
Τουρκοβουνια μερια..
Το λεει και ο λαος.. χε.. ψηλα κι αγναντευε :D

Τι θα εκανες αν υπεφερες απο ιωση + πυρετο +πονο στο στομαχι και ηθελες μια αγκαλια??  :cry:

boubou

Θα έπερνα έναν κούκλο αποκλειστικό νοσοκόμο και θα του έλεγα ναζιάρικα: Αγκαλίτσα;

Τι θα έκανες αν έβραζες από το θυμό σου και ήσουν σε επαγγελματικό ραντεβου που θα έκρινε το μέλλον της καριέρας σου;

minoraki

εξαρταται ποιος με εχει κανει να βραζω απο θυμο.....
εαν δεν ηταν καποιος απο τον οποιον θα εξαρτιοταν η καριερα μου, θα επνιγα τον θυμο μου και θα προχωρουσα ακαθεχτη.....

]

Enia

ευτυχώς δεν έχω τέτοια προβλήματα, οπότε απλά θα συνέχιζα ό,τι έκανα χωρίς τσιγάρο, ή θα πήγαινα για ύπνο! έχω ακούσει βέβαια για περίπτωση τέτοιας εξάρτησης που κάπνισαν ρίγανη στριμμένη σε φύλλο τετραδίου - και μάλιστα με ασκήσεις μαθηματικών παρακαλώ! αυτό το τελευταίο πρέπει να έδωσε εξαιρετική γεύση!  :lol:  :lol:  :lol:

:arrow: τι θα έκανες αν (καλοκαίρι -εννοείται!) ήθελες να βουτήξεις στην υπέροχη θάλασσα αλλά δεν είχες μαζί σου το μαγιώ σου?

boubou

...αν ήταν βράδυ κανένα πρόβλημα, θα βουταγα δίχως δεύτερη κουβέντα... αν ήταν ημέρα θα το απεφευγα γιατί είμαι και λίγο ντροπαλή. Ε, και για να αφήσουμε και κάτι για εμάς και όποιον θα έχουμε επιλεξει να είναι δίπλα μας επίσης... :
 :arrow: τι θα έκανες εαν ο καλός σου ή η καλή σου αντίστοιχα είχαν παράλληλη σχέση και αποκτούσαν και παιδί, το ήξεραν όλοι οι άλλοι και εσύ ησουν η/ο τελευταία/ος που το μάθαινε (είναι και επίκαιρο);

minoraki

τωρα μπουμπουκα μου γλυκεια δεν με βρησκεις εντελως αμεροληπτη καθοτι ειμαι ενθερμη θαυμαστρια του πασχαλη (γιατι σε αυτον αναφερεσαι....) και ολη αυτη η γενια εχει μεγαλωσει με τα τραγουδια του.....απο ολυμπιανς και μετεπειτα.....θαυμασμος στον καλλιτεχνη απεριοριστος, αλλά εκανε φαουλ.....απεκρυψε την αληθεια.....και οπως ελεγε η γιαγια μου <<ουδεν κρυπτον που να μη βγει μια μερα στο παζαρι....>>!!!!!!!!!!
 ]

Enia

θα κάλυπτα κάποιες πρώτες ανάγκες, θα ξεπλήρωνα τυχόν χρέη της οικογένειας, αν ήταν τεράστιο ποσό θα πήγαινα κι ένα ταξιδάκι με τον άνθρωπό μου (πχ στο Ντουμπάι -λέμε τώρα :roll: ), και τα υπόλοιπα θα τα έβαζα στην τράπεζα.

:arrow: Τι θα έκανες αν... είχες χαθεί εντελώς με κάποιον παλιό καλό φίλο, και εντελώς κατά τύχη πέφτεις πάνω του ή πάνω σε κάποιον κοινό γνωστό?

kuria

αν επεφτα πανω στον παλιο καλο φιλο (και αφου πρωτα διαπιστωνα οτι δεν τον ειχα τραυματισει σοβαρα  :P  ) θα τον πηγαινα για καφε και ειμαι σιγουρη πως θα ηταν σα να μην ειχαμε χωρισει παρα λιγες μονο ωρες απο την τελευταια μας συναντηση...
τωρα αν επροκειτο απλως για κοινο γνωστο το πολυ να ανταλλαζα καποιες πληροφοριες στα γρηγορα...

:arrow: τι θα εκανες αν καποιος στηνοταν καθημερινα εξω απο το γραφειο σου για να σε συναντησει και να σε καλημερισει δηθεν τυχαια και οι συναδελφοι σου το ειχαν παρει ειδηση και σου εκαναν πλακιτσα;

361 Επισκέπτες, 1 Χρήστης