Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 579
  • Total: 579

thelw sos apantish

Ξεκίνησε από Speedatos, Ιανουαρίου 22, 2007, 05:29:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Speedatos

Paidia thelw kapoios na me lysei mia aporia.Gt oi perissoters agapes "liwnoun"san tn zaxari mesa sto neo??Gt oi agapes oi pragmatikes teliwnoun tosoooo grigora?Oloi lene oti h agaph h pragmatikh ponaei.Egw to exw niwsei pragmatika.Ontws h agaph ponaei.Exw xasei agaph poly adika.Me afise megalo keno mesa  mou.den kserw,pistevw oti to exw kseperasei alla kati den mou kathetai kala.tha perimenw mails apo kapoion-oia gia na me lysei autes tis apories re gmt.(XXXXX@XXXX.XXX)k na mhn ksexnate:NA AGAPATE PRAGMATIKA K NA TA DINETAI TA PANTA SE MIA AGAPH

Παράθεση από: "adminforum"Μη ξανά βάλεις email σε θέμα παρακαλώ.
την επομενη φορα θα διαγραφει όλο το θέμα

heinrich

μήπως μιλάς για έναν απλό ενθουσιασμό?

Pappas10

O Πόνος της πραγματικής αγάπης είναι βουβός... ενίοτε και κουφός αδελφέ.

Πόσων χρονών είσαι αν δεν είμαι αδιάκριτος;

Με εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

niose

k.pappa den einai thema ilikias....
...einai thema anagkis... fasis zois....
...pisteyo....  
..einai thema apogoiteysis.. kai elpidon....
...
..............
..speedatos....  theli xrono...
...kai theli kai sostes epiloges... oso pio kala gnorizis poios soy kanei kai ti tha se kanei eytixismeno.. toso pio kataliles epiloges sintrofon tha kanis....
...safos kai einai thema empirias.. alla pio poli paratirisis toy eaytoy soy.. kai ton empirion soy....

............  den ksero na soy po an tha kseperasis pote mia  alithini agapi.... isos kai o rolos tis.. i :doylia" tis einai na min ksexasti....
.....
...alla alithini agapi den ine mono mia....
...
giati ki esi mes tin zoi soy den eisai enas anthropos.....

...tha se kripsi kai pali kapia mes tin agalia tis.. exe moy empistosini...

Rakendytos

Ο πονος της αγαπης και η κλωτσια στα @@ ειναι οι χειροτεροι πονοι αδελφε Σπιντατος.. :D
Επισης η αγαπη, αν ειναι αληθινη δεν χανεται ποτε!

xhmeia

ποτε μην λες ποτε, ρακ

xhmeia

niose , συμφωνω ο χρονος το καλυτερο γιατρικο

black_velvet

Παράθεση από: "Rakendytos"Ο πονος της αγαπης και η κλωτσια στα @@ ειναι οι χειροτεροι πονοι αδελφε Σπιντατος.. :D
Επισης η αγαπη, αν ειναι αληθινη δεν χανεται ποτε!

Πολλοί μπερδεύουν την αγάπη με τον έρωτα (που είναι εξ ορισμού εφήμερος) και, ακόμη χειρότερα, με τον ενθουσιασμό.

Η πραγματική αγάπη όμως δεν χάνεται ποτέ. Κι είναι μάλλον η μοναδική εξαίρεση του κανόνα που αναφέρεις xhmeia, έτσι απλά για να τον επιβεβαιώσει...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

εγω πιστευω πως χανεται καρδια μου .......εκτος απο το φθοροποιο χρονο εξαρταται απο παρα πολλα.................
κ μιλαω γι αγαπη.....δεν την μπερδευω με ερωτα ή ενθουσιασμο

Rakendytos

Για αγαπη μιλησα..οχι ερωτες και κτητικοτητες..
Η αγαπη αν ειναι αληθινη πιστευω πως δεν χανεται..
Ο ερωτας εχει ημερομηνια ληξης..18 μηνες περιπου λεει μια στατιστικη.

Enia

θα συμφωνούσα μαζί σας, αλλά μάλλον καταλαβαίνω πως το εννοεί η χημεία...

αν μια σχέση έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα, όσο κι αν μέσα μας ξέρουμε πως τον αγαπάμε τον άλλο, όσο δεν υπάρχει τίποτα πια να θρέψει αυτήν την αγάπη, τότε αυτή θα σβήσει κάποτε...
μπορεί να μένει βαθιά μέσα μας μια σπίθα... που δεν θα έχει όμως ξανά την ευκαιρία να αναζωπυρωθεί... αυτό δεν είναι τέλος? δεν είναι ένας θάνατος μιας αγάπης?

:roll:

Μια αγάπη χωρίς αντίκρυσμα και χωρίς μέλλον... με μελανό παρελθόν.. τι λόγο έχουμε να την κρατάμε? καλύτερα να χαθεί, να μην μας πληγώνει άλλο...
Χάνεται, όταν το θέλουμε να χαθεί...

xhmeia

Ρακ, ναι ο ερωτας τελειωνει κ δινει τη θεση του στην αγαπη, συμφωνω. Λιλακι, αν εχει μεινει εστω και μια σπιθα, τοτε αναζωπυρωνεται, ή μενει μεσα μας για παντα.
Εγω δεν μιλω για σπιθα, αλλα για σταχτες.......αποκαϊδια........τοτε τελειωνει μια  αγαπη οσο κ αν ηταν αληθινη.
Και οσο ακομα μας πληγωνει, υπαρχει και θα υπαρχει .....οταν εχει παψει να μας πληγωνει, τοτε χανεται οριστικα, αμετακλητα........δεν ηταν  λιγοτερο αληθινη, επειδη πεθανε.......ΗΤΑΝ ομως.....

Μια ερωτηση/γκαλοπ σε ολους εσας, που πιστευετε  οτι η αληθινη αγαπη δεν χανεται ποτε κ αν θελετε απαντατε.......
Ποσα χρονια κρατησε Η αγαπη της ζωης σας?
οχι, να εχετε χωρισει για ιξ λογους.....πριν αυτη φθαρει........γιατι τοτε η αγαπη παραμενει συντηρειται, μυθοποιειται κ μενει στο μυαλο κ στην καρδια για παντα
ΠΟσα χρονια κρατησε? εχοντας ζησει μαζι με αυτον/ην που ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ κ ΘΑ αγαπατε για παντα ?

Anonymous

χμ εγώ πιστεύω ότι η αληθινή αγάπη δεν χάνεται αλλά αλλάζει μορφή
μετατρέπεται σε στοργή, σε βαθειά φιλία ίσως, σε ένα αίσθημα ασφάλειας
με την προυπόθεση ότι εξακολουθεί και υπάρχει επαφή με το συγκεκριμένο
άτομο.

Τώρα αν δεν υπάρχει επαφή, μάτια που δεν βλέπονται λένε...

πάντως από την λιγοστή εμπειρία μου, μια αγάπη που δεν σε πλήγωσε πολύ
την θυμάσαι πάντα με χαμόγελο...

οι άλλες είναι απλά πληγωμένος εγωισμός...

seagull

Παράθεση από: "Sole"χμ εγώ πιστεύω ότι η αληθινή αγάπη δεν χάνεται αλλά αλλάζει μορφή
μετατρέπεται σε στοργή, σε βαθειά φιλία ίσως, σε ένα αίσθημα ασφάλειας
με την προυπόθεση ότι εξακολουθεί και υπάρχει επαφή με το συγκεκριμένο
άτομο.

Τώρα αν δεν υπάρχει επαφή, μάτια που δεν βλέπονται λένε...

πάντως από την λιγοστή εμπειρία μου, μια αγάπη που δεν σε πλήγωσε πολύ
την θυμάσαι πάντα με χαμόγελο...

συμφωνω μαζι σου Sole

Enia

Παράθεση από: "Sole"πάντως από την λιγοστή εμπειρία μου, μια αγάπη που δεν σε πλήγωσε πολύ την θυμάσαι πάντα με χαμόγελο...

και κοιτα τραγούδι που έπαιζε το ράδιο, όσο εγώ διάβαζα τα παραπάνω...  :roll:

"Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό... Δεν μπορώ να καταλάβω, μοναχά κοιτώ... Όσο και να με πειράζει μόνο αυτό θα πω... Να προσέχεις, καλή τύχη, σ'αγαπώ..."

579 Επισκέπτες, 0 Χρήστες