Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 603
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 634
  • Total: 635
  • Leon

Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 05, 2007, 03:35:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

steelman

heinrich
ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ....
εντάξει ρε τζο...
δεν μου δίνεις 3 ευρώ από τα 4.000 που παίρνεις κάθε 15νθήμερο να πάρω τσιγάρα?

είσαι ακόμα ανύπαντρη? εκτός και αν άλλαξε κάτι αυτή την τελευταία εβδομάδα....

ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ,ΟΡΙΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

heinrich

και δώρο το ζιπουνάκι

joking

Παράθεση από: "heinrich"ο ισχυρισμός  "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" , μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία αυτών που όντως αποτυχημένοι αντί να κοιτάξουν το εγώ τους στον καθρέφτη και να αναθεωρήσουν τις συμπεριφορές τους, προτιμούν να μεταφέρουν την ευθύνη στις πλάτες των γυναικών που τους απέρριψαν [/color].....από πότε το τίμιος θα το θεωρήσουμε αποτυχία? μήπως από την στιγμή που το λαμόγιο στην ζωή είναι και λαμόγιο στον έρωτα?

Μη προσπαθείς να διαστρεβλώσεις αυτό που είπα - γιατί σίγουρα δεν είπα ότι το να είναι κάποιος τίμιος ισοδυναμεί με αποτυχία

Είπα ότι αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν τους θέλουν οι γυναίκες επειδή είναι φτωχοί (αλλά τίμιοι) ανήκουν ουσιαστικά στην ίδια κατηγορία με τις γυναίκες που ισχυρίζονται ότι "όλοι οι άντρες έχουν εξαφανιστεί" ....

Αν ψάξεις καλά και τους μεν και τους δε, θα διαπιστώσεις ότι δεν φταίει η φτώχια τους ή η λειψανδρία για τις "αποτυχίες" τους, αλλά ο χαρακτήρας τους .....

γιατί αν ο ισχυρισμός αυτός ήταν σωστός, και δεδομένης της αναλογίας πλουσίων/φτωχών ανδρών, φίλτατοι άνδρες, δεν θα είχατε στον ήλιο μοίρα... είσαι ακόμα ανύπαντρη? εκτός και αν άλλαξε κάτι αυτή την τελευταία εβδομάδα....

ναι είμαι ακόμα ανύπαντρη .... και επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν ετοιμάζεσαι να μου κάνεις πρόταση, μου κάνεις τη χάρη να εξηγήσεις τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση με αυτό που έγραψα, γιατί σε έχασα?

(εκτός αν υπαινίσσεσαι ότι ψάχνω το σωστό "πορτοφόλι", οπότε θα σου απαντήσω ότι δεν με ξέρεις αρκετά για να βγάζεις τέτοιου είδους συμπεράσματα και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις...)

8)

joking

Παράθεση από: "steelman"είσαι ακόμα ανύπαντρη? εκτός και αν άλλαξε κάτι αυτή την τελευταία εβδομάδα....

ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ,ΟΡΙΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

μα...... η γυναίκα σου???   ]

steelman

ΜΕ 8000 ΕΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

kuria

Παράθεση από: "aiollus"Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ   :arrow:  εννοεις το δικο τους με ειδη μπογιατισματος και αλλες αηδιες;

ΚΕΒΙΝ ΜΑΚΓΚΡΟ
«Οι γυναίκες προτιμούν το... γεμάτο πορτοφόλι»     :arrow:  τωρα βεβαια εγω δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τις πραγματικες προτιμησεις τους

Οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες!      :arrow:  αν ειναι φτωχοι στο μυαλο μαλλον...    
Οι γυναίκες αποφασίζουν και διαλέγουν το... ακριβό αυτοκίνητο.     :arrow: εγω παντως σαν σχεδον γυναικα προτιμω το περπατημα

από μια έρευνα σε μια μια εφημερίδα.     :arrow:  κιτρινου τυπου;

Ποια η άποψη σας;   :arrow:  την εγραψα
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pasas

Η σύγχρονη Ελληνίδα θέλει έναν άντρα που να είναι άντρας, αλλά όταν ανακαλύψει ότι είναι πράγματι άντρας του λέει να βάλει ηλεκτρική, να μη δει το ματς με την αγαπημένη του ομάδα, να πλύνει τα πιάτα κλπ.
Ε………αυτό είναι ευνουχισμός!

ΥΓ 1 : Ένα :flower: για όσες δεν είναι σύγχρονες...

heptamer

Χμ....παλι πανω σε μη αποχρωματισμενο clopy/paste επεσα!.....
Ας ειναι...

Κατα το πλειστον οι γυναικες "μετρουν"  - κακα τα ψεμματα! - στον ανδρα το γεματο πορτοφολι,αφου στη συγχρονη καταναλωτικη κοινωνια αποτελει το πρωτιστο μετρο / κριτηριο επιτυχιας και που ξεδιψα τον ακρατο καταναλωτισμο μας - τοσο ανδρων,οσο και γυναικων. Αποτελει σημερα την κυρια παραμετρο του γυναικειου προσανατολισμου.
Η εν λογω παραμετρος πασιδηλα βαραινει περισσοτερο στη ζυγαρια των γυναικειων ζητουμενων.Για αυτες,αποτελει τη βελτιστη σταθερα,στον αγωνα τους να διασφαλισουν την επιβιωση των τεκνων τους και μια ησυχη και προπαντων ασφαλη ζωη.

Στο αεναο και εναγωνιο γυναικειο κυνηγι για το πακετο '2 σε 1' (αυτο το "ολον"),το οικονομικο συνηθως νικα το ποιοτικο,αφου σχετιζεται αμεσα με την ασφαλεια στην οποια προσδοκα η γυναικα. Η γυναικα σημερα (η υποψιασμενη τουλ.) κοιτα πρωτιστως το ανδρικο πορτοφολι,αφου η απαραιτητη μεγιστη ασφαλεια τοσο για την ιδια,οσο και για τα μελλοντικα παιδια,μεταφραζεται σημερα σε οικονομικη ισχυ και ευμαρεια.

Δεν ειναι τυχαιο που σε μια γνωριμια ανδρα - γυναικας,η δευτερη (αν οχι η πρωτη) γυναικεια ερωτηση σχετιζεται με το επαγγελμα του ανδρα (ματαια,προσπαθουν οι γυναικες να πεισουν περι του αντιθετου). Αποτελει την ασυνειδητη κατατακτηρια ερωτηση,που θα της επιτρεψει αυτοματα να καταταξει τον απεναντι της υποψηφιο και εν δυναμει συντροφο  σε μια συγκεκριμενη σκαλα "καταλληλοτητας" (με βαση τα ισχυοντα κοινωνικα status),σε συνδυασμο παντα και με τις δικες της προσωπικες επιδιωξεις.

Η συγκεκριμενη εναγωνια γυναικεια αναζητηση της ασφαλειας (που προσωποποιειται την σημερον σε κατοχη - σχετικου ή μη - πλουτου απο πλευρας αρσενικου) ειναι γονιδιακα προδιαγεγραμμενη (εξ αιτιας του γνωστου αναβαθμισμενου πολλαπλου ρολου που καλειται να παιξει η γυναικα) και ως εκ τουτου εξηγησιμη και κατανοητη.

Ασχετως του γεγονοτος οτι η σημερινη γυναικα εξασφαλιζει πλεον σιγουρα απο μονη της τη διαβιωση της (επιτυγχανοντας ενα σχετικο επιπεδο της ζητουμενης ασφαλειας),η " απαγκιστρωση" απο το εν λογω ζητουμενο της απο τον ανδρα δε λαμβανει χωρα,αφου εξακολουθει  να αποτελει μια βολικη και παντα υπαρκτη  και σιγουρη λυση (σε περιπτωση προσωπικης αποτυχιας),δεδομενου οτι οι ανδρες,πιστοι στον παραδοσιακο τους ρολο (του κουβαλητη),ειναι αυτοι που παντα και για παντα θα ζευονται στο αρμα της επιτυχιας,θα τη σωρευουν και θα τη διασπειρουν στην κοινωνια,επιβεβαιωνοντας με αυτη απο το ενα μερος το πετυχημενο Εγω τους και απο το αλλο,εξαργυρωνοντας τα θελω των γυναικων,που αποτελει και την αντανακλαση αυτης τους της επιτυχιας.

Οσον αφορα το

ο ισχυρισμός "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" , μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία αυτών που όντως αποτυχημένοι αντί να κοιτάξουν το εγώ τους στον καθρέφτη και να αναθεωρήσουν τις συμπεριφορές τους, προτιμούν να μεταφέρουν την ευθύνη στις πλάτες των γυναικών που τους απέρριψαν .....

του οποιου πολλακις / συχνακις γινεται (ευπεπτη) χρηση,το θεωρω πολυ απλοικη και βολικη θεωρηση.
Απεχει πόρρω μια αντικειμενικη θεωρηση,απο την εκφραση μιας πικριας ή τη συγκαλυψη της προσωπικης μας ανεπαρκειας / αποτυχιας με ενα προσωπικο κοινωνικο ολιστικο αναθεματισμα. Η επιχειρηση μιας διασυνδεσης αυτων των δυο ειναι ακρως αποπροσανατολιστικη και αστοχη.

8)

joking

Παράθεση από: "heptamer".......

Οσον αφορα το

ο ισχυρισμός "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" , μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία αυτών που όντως αποτυχημένοι αντί να κοιτάξουν το εγώ τους στον καθρέφτη και να αναθεωρήσουν τις συμπεριφορές τους, προτιμούν να μεταφέρουν την ευθύνη στις πλάτες των γυναικών που τους απέρριψαν .....

του οποιου πολλακις / συχνακις γινεται (ευπεπτη) χρηση,το θεωρω πολυ απλοικη και βολικη θεωρηση.
Απεχει πόρρω μια αντικειμενικη θεωρηση,απο την εκφραση μιας πικριας ή τη συγκαλυψη της προσωπικης μας ανεπαρκειας / αποτυχιας με ενα προσωπικο κοινωνικο ολιστικο αναθεματισμα. Η επιχειρηση μιας διασυνδεσης αυτων των δυο ειναι ακρως αποπροσανατολιστικη και αστοχη.

8)

μααα.... και το "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" δεν ανήκει στην κατηγορία των "κοινωνικών ολιστικών αναθεματισμών" ???

]

apol

δυστυχως τοσο οι γυναικες οσο και οι ανδρες  προτιμουν το γεματο πορτοφολι ασχετα που οταν  πετυχουν το στοχο τους διαπιστωνουν οτι δεν αρκει για να ειναι ευτυχισμενοι....
ομως αυτο ειναι ενα γενικωτερο προβλημα της εποχης μας , στοχος-σκοπος ζωης το χρημα  δηλαδη αυτο που  συμβαινει στις συγχρονες προηγμενες κοινωνιες της Β.Αμερικης  και της ευρωπης, οπου οι αριθμοι-δεικτες ευημερουν και ο ανθρωπος δυστυχει και παυει να σκεφτεται ...
δολλαριο λοιπον η ευρω ο πανισχυρος ΘΕΟΣ που εξαθλιωνει ηθικα και πνευματικα τον ανθρωπο .....

Enia

Παράθεση από: "heptamer"Δεν ειναι τυχαιο που σε μια γνωριμια ανδρα - γυναικας,η δευτερη (αν οχι η πρωτη) γυναικεια ερωτηση σχετιζεται με το επαγγελμα του ανδρα (ματαια,προσπαθουν οι γυναικες να πεισουν περι του αντιθετου). Αποτελει την ασυνειδητη κατατακτηρια ερωτηση,που θα της επιτρεψει αυτοματα να καταταξει τον απεναντι της υποψηφιο και εν δυναμει συντροφο  σε μια συγκεκριμενη σκαλα "καταλληλοτητας" (με βαση τα ισχυοντα κοινωνικα status),σε συνδυασμο παντα και με τις δικες της προσωπικες επιδιωξεις.

Αν είμασταν στο σχολείο θα ρωτούσαμε σε ποια τάξη πας, και ποια είναι τα αγαπημένα σου μαθήματα!  :evil: Θα σου φαινόταν λογικό σε μια γνωριμία να ΜΗΝ δείξει κάποιος ενδιαφέρον για αυτό που απασχολεί τη μισή ζωή του άλλου? Το επάγγελμα δείχνει τις φιλοδοξίες, τα ενδιαφέροντα, τον τρόπο σκέψης... Δείχνει πολλά περισσότερα και πολύ σημαντικότερα κριτήρια από το εισόδημα.

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"Το επάγγελμα δείχνει τις φιλοδοξίες, τα ενδιαφέροντα, τον τρόπο σκέψης... Δείχνει πολλά περισσότερα και πολύ σημαντικότερα κριτήρια από το εισόδημα.

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

Και ειδικά σήμερα, που αλλού είν' ο παπάς κι αλλού τα ράσα του!  :twisted:

Ventouza

Ας κάνουμε δημοψήφισμα για να λυθούν οι απορίες των αρσενικών!!
Για να δούμε λοιπόν....
Ποιές από εσάς θα προτιμούσατε....
 :arrow: Σούπερ φραγκάτο άντρα αλλά ...με αρκετή έλλειψη κατανόησης, σεβασμού, νοημοσύνης, αγάπης κτλ κτλ (Ξέρετε τον τύπο..!)
 :arrow: Σούπερ φραγκάτο άντρα αλλά....μαμάκια, μπαμπάκια κτλ κτλ (εσύ αποφασίζεις...) :wink:  
:arrow: Σούπερ φραγκάτο άντρα αλλά....γκέι! :P
 :arrow: Μέσης κατηγορίας πορτοφόλι αλλά.... αυτοδημιούργητος (Άντρας)!
 :arrow: Μέσης κατηγορίας πορτοφόλι αλλά....Άντρας με αρκετή κατανόηση, σεβασμό, νοημοσύνη, αγάπη κτλ κτλ.... :wink:
 :arrow: Μέσης κατηγορίας πορτοφόλι αλλά...Άντρας! (και δεν εννοώ γορίλλας!) :wink:
 :arrow: Καθόλου πορτοφόλι.... :wink: αλλά...'Αντρας με ...με...με...τα πάντα!!
Με τις υγείες σας!! :D
[size=9](...Και μη διανοηθεί καμιά σας να μου πει ότι ξέχασα να βάλω σούπερ φραγκάτο άντρα αλλά με...με... με...τα πάντα!!!! Ξυπνήστε!!)[/size]

heinrich

ναι και μετά θα κάνουμε AΛΛH μια δημοσκόπιση συνδυατική αυτή τη φορά γα να δούμε και τι ENNOEITE με τον όρο άντρας...

Pappas10

Και νόμιζα ότι είναι η έλειψη γοητείας η αιτία της αγαμίας μου....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

634 Επισκέπτες, 1 Χρήστης