Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 258
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 199
  • Total: 200
  • Leon

ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ...

Ξεκίνησε από kuria, Φεβρουαρίου 07, 2007, 04:29:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SurvivoR

See_Me

Παράθεση από: "kuria"See_Me αυτο το παντα χυμα (ειτε εχει ειτε δεν εχει κυμα) ειναι το μεγαλο της ατου, οπως κι αυτο το πικαντικο μουτρακι της... φτου σου κοπελαρα μου!

Μετά το φτύσιμο, μιας και ξεκίνησε η Σαρακοστή, δεν πάμε την Κυριακή για κανα Παϊδάκι ? ...και μη ξεχνάς, μου χρωστάς ένα γαμπρό  ]

xhmeia

τι επαθες αλεξακι εσυ κ τετοια μουτρα ?

Sara

Να σας πω...
να κάνω ένα κλόπυ στις απαντησεις σας,να τις στείλω στην τελλ@ς,που επιμένει να με κατευθύνει σε άλλα σαιτ,όταν αδυνατει να με βαλει εδώ?

Πάντως,στην τελευταια μου 20 ήμερη περιπλάνηση,διαπίστωσα ότι μου λείψατε,χωρίς να γνωρίζω κανεναν περισσότερο απ τον άλλον..

fullstop

kala vre paidia oloi einai telioi edo mesa????
kati kako den akousa ...........kala ayta legontai idiaiteros vevaia xaxaxa ..............

sexaki kamate ????

Enia

καθημερινώς φουλάκομ, πρωί μεσημέρι βράδυ, μετά το φαΐ! σαν αντιβίωση ένα πράγμα!  :lol:

kuria

Παράθεση από: "fullstop"kala vre paidia oloi einai telioi edo mesa????
kati kako den akousa ...........kala ayta legontai idiaiteros vevaia xaxaxa ..............

sexaki kamate ????

ωρε fullako μου εδω το θεμα ειναι " τι τους βρισκω" δηλαδη τι με εξιταρει ή εστω τι μου αρεσει πολυ πανω σε καποιους χρηστες και τους συναναστρεφομαι ειτε λαιβ ειτε διαδικτυακα...
για να κανουμε γενικως την κριτικη μας καλη ή κακη υπαρχει αναλογο θεμα με τιτλο "χαρακτηριστε τους"

και οχι... χωρις εσενα σεξακι δεν καμαμε!!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

niose

Παράθεση από: "kuria"pappas (γιατι οπως μου λεει και κεινος δυο πραγματα δεν διαπραγματευομαστε)

...eimai poli periergi na matho gia pia pragmata ..den diapragmateyomaste...............

..thelo epixirimata..... :P

kuria

χμ εδω μαλλον θα σου απαντησει ο παππας οταν καταλαβει πως εισαι ετοιμη να νιωσεις χωρις να χρειαστει επιχειρηματολογια  ποια "δυο" δεν διαπραγματευεται...

niose

...oloi mas exoyme dikaioma na exoyme tin apopsi mas....

..to ti pisteyi ekinos kai theori ekinos os adiapragmateyto einai diko toy thema...kai sebasto...

...opos sebasti kai i diki soy apopsi i opia fainetai na einai omoia me tin apopsi toy...
sxetika me ta adiapragmateyta...
..tin diki soy thesi me endiaferi na akoyso...:)

xhmeia

Παράθεση από: "fullstop"kala vre paidia oloi einai telioi edo mesa????

sexaki kamate ????

Τα θετικα τους ηθελε να γραψουμε, η συγγραφευς του τοπικ, απ τη δικη μας οπτικη γωνια και οχι τ αρνητικα τους
και φυσικα υπαρχουν κ αλλοι με θετικα, που δεν εχουμε αναφερει για ιξ λογους  
συνηθως σου ερχονται στο μυαλο ατομα που εχεις επικοινωνια τη συγκεκριμενη εποχη ή κανεις πιο πολυ παρεα μαζι τους

( εκαμαμε εκαμαμε  :P  :P  )

See_Me

Παράθεση από: "kuria"χμ εδω μαλλον θα σου απαντησει ο παππας οταν καταλαβει πως εισαι ετοιμη να νιωσεις χωρις να χρειαστει επιχειρηματολογια  ποια "δυο" δεν διαπραγματευεται...

το ένα είναι η Ομαδάρα μας !!! (Πανάθα), το άλλο δεν το γνωρίζω  8)

kuria

αμ ουτε το ενα δε γνωριζεις γυναικαρα μου...    :lol:

See_Me

ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  :x  :x

Pappas10

Να μην είσαι περίεργη...  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

199 Επισκέπτες, 1 Χρήστης