Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Τι είναι αυτό που ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ μια σχέση;

Ξεκίνησε από cowboissa, Φεβρουαρίου 16, 2007, 09:26:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Έως το σημείο που είσαι νηφάλιος ναι... αλλά πάντα οι σχέσεις εξαρτόνται από την ψυχολογία και άλλα πολλά της περιόδου που την συνάπτεις ή την διαλύεις.  Δεν χωράνε καθετότητες νομίζω σ' αυτά τα πράγματα... μαλακίες γίνονται πάντα. Το θέμα είναι αν και πως τις διορθώνεις.

Σ' αυτό με την ματαιοδοξία συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε κάθε "επένδυση" έχει μέσα ματαιοδοξία.

Στο να ξανα-γυρνάς το έχω κάνει μόνο μία φορά και πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο. Άσχετα από την κατάληξη. Και δεν είναι μόνο η ανασφάλεια ρε Χρήστο. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να καταλάβεις ότι έκανες λάθος όταν διέκοψες μ' έναν άνθρωπο.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Jezebell

Παράθεση από: "Pappas10"Δυο χωρίζουνε, δυο φταίνε ΠΑΝΤΑ. Αλλά δεν νομίζω ότι το ερώτημα εδώ είναι ποιος κάνει βλακείες αλλά τι συμπεριφορά υιοθετεί.
Ας πουμε παππουκομ οτι με το που ξεκινας μια σχεση ο αλλος ειναι πεφτουλας και το απαυτο του ειναι τρενο μη πω μετρο...εσυ που φταις_
Ισως μονο στο οτι οταν στην επεσε δεν τον κερασες χυλοπιτα

joking

jez .... αν μου επιτρέπεις.....

αν δεν βιαστείς να χαρακτηρίσεις ως "σχέση" μια γνωριμία μερικών εβδομάδων, τότε έχεις αρκετό χρόνο για να διαπιστώσεις αν έχεις να κάνεις με έναν κοινό πέφτουλα  ( χαχα!!  ωραία λέξη  ]

Jezebell

Τζουτζουκα μου θα συμφωνησω μαζι σου!
Θεωρω πως απο καθε σχεση περνεις κατι εχω σαν γνωμονα στην ζωη μου πως ο καθε ανθρωπος μπορει και οφειλει ισως να ειναι οτι θελει αρκει εσυ να ξερεις τι επιτρεπεις και τι διαλεγεις.
Παρεμπιπτοντως δεν θεωρω κανεναν πεφτουλα χαριτωμενο...τους βρισκω μαλλον μιζερους ειδικα οταν πεφτει η δηθεν μασκα της δηθεν γοητειας.

joking

χμμμ!!  

προφανώς δεν σου έχει τύχει να βρεθείς με "πεφτουλα" της κατηγορίας
μελαχρινό 2 μέτρα παλληκάρι, με γελαστά μάτια, ευγενικούς τρόπους, έξυπνο χιούμορ, φέτες κοιλιακούς και χορταστικά δραστήριο u-know-what!!

]

Jezebell

Ειμα ερωτευμενη μαζι του κι εκεινος μαζι μου εδω κι 7 μηνες και δεν ειναι κανννννννννν πεφτουλας!!!
Χεχεχεχεχε

joking

εεε!!!!  χμμμ!!!!!

μήπως έχει κανέναν αδελφό, ξάδελφο  (έστω και μακρυνό)  που θα
ενδιαφερόταν για μια νέα γνωριμία και ότι ήθελε προκύψει???

]

Jezebell

Λολ κατι εχουμε σε τετοιο.Επιφυλασσομαι

Pappas10

Ναι αλλά δεν είναι 2 μέτρα...  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  Μόνο 1,92.  Ως προς την απάντηση σχετικά με τον "πέφτουλα" με κάλυψε η Σκουόο. Μην τρελαθούμε εντελώς...

Στο μόνο σημείο που δέχομαι μονομερή ευθύνη είναι στο ξύλο και γενικότερα την όποια σωματική βία. Έως ένα σημείο δέχομαι μονομερή ευθύνη και στην ψυχολογική βία, με δεδομένο όμως ότι δεν μιλάμε για τα mind games που παίζουν τα ζευγάρια αλλά με συνειδητή χρήση της όποιας  ψυχολογικής κυριαρχίας του ενός ώστε να αποσπάσει συμβιβασμούς από τον άλλον.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Jezebell

Παράθεση από: "Pappas10"Ναι αλλά δεν είναι 2 μέτρα...  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  Μόνο 1,92.  .

Ναι αλλα εχει και πλαταρες, ειναι πιστος,γλυκας,πανεξυπνος,μορφωμενος,προσγειωμενος,κοινωνικος και πολυ πολυ sexy :P  :P  :P  :P  :P  :P

joking

μπράβο παλιόπαιδα!!!!
κι εμένα τώρα θα με φάει η περιέργεια όλο το τριήμερο!!!

]

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"
Παράθεση από: "Pappas10"Ναι αλλά δεν είναι 2 μέτρα...  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  Μόνο 1,92.  .

Ναι αλλα εχει και πλαταρες, ειναι πιστος,γλυκας,πανεξυπνος,μορφωμενος,προσγειωμενος,κοινωνικος και πολυ πολυ sexy :P  :P  :P  :P  :P  :P

Τις Πλατάρες, την εξυπνάδα (τώρα το πόσο έξυπνος είναι που τα τρώει ο κακομοίρης και σ' έχει κάνει να πιστεύεις ότι είσαι και καλή μαγείρισα..... τέλος πάντων... μάλλον στην καλοσύνη του το αποδίδω), την μόρφωση, την κοινωνικότητα και την εξ' όψεος γλυκύτητα τα προσυπογράφω πάραυτα. Το σέξυ ευτυχώς όχι....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Jezebell

Pappas10

Θα πάω όταν μάθεις να μαγειρεύεις....  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Shadowlord

Τωρα εγω τι να πω....  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Μιχαλη να σαι καλα,ευχαριστω πολυ για τα λογια σου,αν και δεν με βρισκεις sexy..!! :wink:  :lol:

Μωρο μου τι να πω...

απλα..σε αγαπω!Πολυ!!

Α!Και Μιχαλη διαφωνω ως προς τη μαγειρικη!!!Σταυρουλα μωρο μου εισαι the best!!!! :D

478 Επισκέπτες, 1 Χρήστης