Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 483
  • Total: 484
  • Leon

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α33"

Ξεκίνησε από Titika_H_Gkavh, Μάρτιος 17, 2007, 07:45:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"
Παράθεση από: "Rakendytos"

Αγαπητε υποψηφιε,

Το λευκο ποινικο μητρωο δεν ειναι απαραιτητο, ωστοσο ειναι πολυ βασικη η αριστη γνωση παστρας και νοικοκυροσυνης και η εμμονη στο λευκο-ολολευκο ρουχων(λινων, μεταξωτων, βαμβακερων, ρεγιον και ζερσευ), εσωρουχων(δαντελωτων και μη), πατωματων(μαονι, καρυδια, οξια, συνθετικης ξυλειας), μπανιων, νιπτηρων, τζακουζι και βεραντων.

Θα προτιμηθουν εκεινοι/εκεινες που γνωριζουν απο οικονομικη και λελογισμενη χρηση απορρυπαντικων, ξεσκονοπανων καθως και σφυγγαρσιτρων, φαρασιων, wettex και  shiffers.[/b]
[/color]

:scratch: πακετο! ..εδω δεν φοραω βρακι για να μη πλενω..
Μπορω να ειμαι στην εισοδο της τουαλέτας να μαζευω τα ψιλα??? :roll:

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "isabella"εδω η καλη λελογισμενη χρηση  ]

Αγαπητη Ισαβελλα

Εσυ εχεις προσληφθει απο την πρωτη στιγμη και με συνοπτικες διαδικασιες(βρε, αφου εχεις μεσον εμενα, τι νομιζες??? ...αλλα μη γινει θεμα...καταλαβαινεις...για να μην ακουστουν σχολια περι οικογενειοκρατιας, κουμπαριες, φιλιες, συμπαθειες και τα τοιαυτα...).
 Μην στελνεις βιογραφικα και μην συμπληρωνεις αιτησεις!!!
Εισαι στελεχος αυτης της τοσο πετυχημενης εκδοσης!!!!
Αντιμετωπισε το θεμα σοβαρα!!!!
...κι αρχισε να αρθρογραφεις επιτελους!!!
Δεν μπορω να δικαιολογω αλλο ανωθεν τις πληρωμες σου για να εγκλιματιστεις στο νεο σου εργασιακο περιβαλλον!!!!

Περιμενω αρθρα, ρεπορταζ, ειδησεις...

Δικη σου παντα
η Αρχισυντακτρια.[/b][/i][/color]

voliwtisa

Παράθεση από: "joking"ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11-21/12
Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με παιδιά ή άτομα μικρότερα σε ηλικία από εσάς. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα.

λες να με καλέσουν για συνέντευξη ????  ]

Aυτή είναι η Kατερίνα :)

Σου είπα να σου γνωρίσω τον αδελφό μου να επισπεύσουμε τη διαδικασία δεν ήθελες  :lol:

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "joking"

λες να με καλέσουν για συνέντευξη ????  ]

Αγαπητη αναγνωστρια

Η συγκεκριμενη στηλη καφεμαντειας καθως και οι συναφεις αυτης:χειρομαντεια, πατουσομαντεια, μασχαλομαντεια, αυγομαντεια, μουσακομαντεια, τειομαντεια και ταρω, θα στελεχωθει με τον/την καλυτερο/η λιαν συντομως.
Ως τοτε υπομονη. προσευχη, νηστεια, εγκαρτερηση και αν ολα δεν αποδειχθουν δεοντως αποτελεσματικα, η κα Ερμινα ειναι παντα προθυμη να σκυψει πανω απο το οποιο προβλημα σας και να σας προτεινει τις καλυτερες και πιο αξιοπιστες λυσεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(και φυσικα και λοιπων εθνικοτητων)!!!![/b][/i][/color]

isabella

προς αρχισυντακτρια

μηνυμα εληφθη
οβερ
αναλαμβανω δραση

voliwtisa

Δηλώνω ότι αφού λόγω χιλιομετρικής απόστασης δεν μπορώ να είμαι συνεπής τουλάχιστον μπορώ να αναλάβω την καλλιτεχνική επιμέλεια του εγχειρήματος καθώς και την εκτύπωση του εντύπου!

Πάντα στη διάθεσή σας

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "isabella"προς αρχισυντακτρια

μηνυμα εληφθη
οβερ
αναλαμβανω δραση

Καιρος ητανε!!!!
Ειπαμε φιλες-φιλες...αλλα με εκθετεις με τις παρατεταμενες διακοπες σου...
Τα γεγονοτα τρεχουν κι εμεις ειμαστε εφημεριδα!!! Πρεπει οχι μονο να τα προλαβαινουμε, αλλα και να τα προβλεπουμε!!!!

Ψιτ, κανονισα και για αυξηση...αλλα κουβεντα στην Ερμινα, γιατι θα με ζαλισει και δεν θελω να κακομαθαινει...ειναι πολυ απαιτητικη και κυριως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!

Φιλακια.[/b][/i][/color]

sevenseas

Παράθεση από: "Sotis"κυρια ερμηνεία  μου  αποφάσισα  να  μη τα  κάνω oλα  αυτά  που  λέω  ποιο  πάνω  για  τιν  εν  λόγο  κυρια,  θα  της κάνω  μονο.αυτά  τα  δυο πραγματάκια..1  θα  της  κόψω  τη γλώσσα  να μην μιλάει γιατί  μιλάει παρα  πολύ. και  2  της  της  κόψω  τα  δαχτυλάκια   να μην ξαναγράψει στο "τσατ" γιατί γραφει βλακείες και  υστερίες..επίσης  κυρια  ερμηνεία  θα  ήθελα  να  μου συστήσετε  ένα  καλο δικηγόρο  να  μην μπω  καθόλου  φυλακή  γιατί  πιστεύω  πως  κάνω  κοινωνικό  εργο στα  τσατ..

κυριε Σοτις
ποσο χαιρομαι , που γινατε τακτιός ............ πελατης της στηλης μας

εθεσα το θεμα σας στην κυρια αρχισυντακτρια, η οπια με περισση χαρα μου επετρεψε να σας απαντησω παρότι στην στηλη μου απαντω μονο σε ερωτησεις νεαρων κοριτσιων για τις σχεσεις τους, τα σεξουαλικα και ψυχολογικα τους προβληματα .

ενα παση ομως περιπτωσει
εχουσα την αδεια της κυριας αρχισυντακτριας ( η οποια by the way )  μου εταξε και μια μικρη αυξηηση , με την προσθετη ομως εργαία μου και ως παρασκευαστριας του καφε της , κι αρχίζω να αισθανομαι κατι σαν την Μαρια την ασχημη ( τελος παντων) ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ

τι θεμα σας κυρις Σοτις
δεν ειναι θεμα συναισθηματικής κρεπαλης , ψυχολογικού περαδωθε ,αλλα εχει να κανει με το κοινο ποινικο δικαιο

συμβουλευτηκα λοιπόν τον εξεχοντα ποινικολογο τον αδεκαστο δικηγορο Μπαρα , σχετικα με τις προθεσεις σας

ιδου η απαντηση του

αγαπητη Ερμινα
ποσο χαρηκα που με πηρες χθες τηλεφωνο
μου εισαι αξεχαστη
δεν μπορω να ξεχασω ποτε το αβυσσλαιο σεξ που μου ειχες προσφερει με περισσια γενναιοδωρία στο μικρο autobianchi  σου. τελος παντων πανε αυτα.............................................

σε σχεση με τα ερωτήματα σου σου απαντω τα κατωθι:
η  ενεργειες αυτες (γλωσσοκοπής, δακτυλοκοπής) προβλεπονται και τιμωρουνται απο τον ποινικό νομο και δη από το άρθρο 310 παρ. 2 ΠΚ  " βαρεια σωματικη ή διανοητική παθηση υπαρχει ιδιως αν η πραξη προξενησε στον παθόντα κίνδυνο ζής ή βαρεια και μακροχρόνια αρρωστια ή σοβαρο ακρωτηριασμό ή αν τον εμποδισε σημαντικά και πολύ χρονο να χρησιμοποεί το σωμα ή την διανοια του "
δηλαδη φυακιση 2 ετων
αλλα
"αν ο υαπίτος επεδιωκε το αποτελεσμα που προεξνησε προβλεπεται καθειρξη μεχρι 10 ετων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε φιλώ
ο αδεκαστος δικηγόρος Μπαρας
δικηγορος παρ΄Αρειω Παγω

λοιπον Σοτις μου

σε συμφερει το μπουφλισμα, το οποιο βρε παιδι μυο μονο ως εργω εξυβριση μπορει να θεωρηθει και να την γλιτωσεις με 2-3 μηνες με αναστολη βρε παιδι μου

αλλα δεν κατοννοω την εμμονη σου με την εν λογω κυρία
τι σου εχει κανει?
κι εν παση περιπτωσει
αν η κυρια αυτή ειναι συγγενής  με παλαιστη?
με τρομοκρατη?
με τον αρχηγο της αστυνομίας
λεμε τωρα
π[οια η θεσις σου?
ε?

φιλικα
κυρια Ερμινα

sevenseas

μηνυμα εληφθη
οβερ
αναλαμβανω δραση

Καιρος ητανε!!!!
Τα γεγονοτα τρεχουν κι εμεις ειμαστε εφημεριδα!!! Πρεπει οχι μονο να τα προλαβαινουμε, αλλα και να τα προβλεπουμε!!!!

Ψιτ, κανονισα και για αυξηση...αλλα κουβεντα στην Ερμινα, γιατι θα με ζαλισει και δεν θελω να κακομαθαινει...ειναι πολυ απαιτητικη και κυριως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!

Φιλακια.[/b][/i][/color]

επειδη κι οι τοιχοι , πολλω δε μαλλον τα φορα εχουν αυτια
κυρια αρχισυντρακτρια
να μην ξεχαστουμε
για την αυξηση που λεγαμε
δεν μπορει εδω η καθε τυχαρπαστη Ισαβελλα , ανιψια του ταδε βουλευτη , να μπαινει ως συντακτρια και να παιρνει μεγαλυτερο μισθο απο εμενα
αντε τωρα μην φεστουμε εδω μεσα

τι το καναμε
ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ?

α και κατι τελευταιο
αυτη εχει βουλευτη?
εγω εχω τον ιδιοκτητη της εφημεριδας
χοχοχοχοχοχοχοχο
τζαμπα  φιπες του παιρνω νομιζεις? ΧΟ

Sotis

Παράθεση από: "sevenseas"
Παράθεση από: "Sotis"κυρια ερμηνεία  μου  αποφάσισα  να  μη τα  κάνω oλα  αυτά  που  λέω  ποιο  πάνω  για  τιν  εν  λόγο  κυρια,  θα  της κάνω  μονο.αυτά  τα  δυο πραγματάκια..1  θα  της  κόψω  τη γλώσσα  να μην μιλάει γιατί  μιλάει παρα  πολύ. και  2  της  της  κόψω  τα  δαχτυλάκια   να μην ξαναγράψει στο "τσατ" γιατί γραφει βλακείες και  υστερίες..επίσης  κυρια  ερμηνεία  θα  ήθελα  να  μου συστήσετε  ένα  καλο δικηγόρο  να  μην μπω  καθόλου  φυλακή  γιατί  πιστεύω  πως  κάνω  κοινωνικό  εργο στα  τσατ..

κυριε Σοτις
ποσο χαιρομαι , που γινατε τακτιός ............ πελατης της στηλης μας

εθεσα το θεμα σας στην κυρια αρχισυντακτρια, η οπια με περισση χαρα μου επετρεψε να σας απαντησω παρότι στην στηλη μου απαντω μονο σε ερωτησεις νεαρων κοριτσιων για τις σχεσεις τους, τα σεξουαλικα και ψυχολογικα τους προβληματα .

ενα παση ομως περιπτωσει
εχουσα την αδεια της κυριας αρχισυντακτριας ( η οποια by the way )  μου εταξε και μια μικρη αυξηηση , με την προσθετη ομως εργαία μου και ως παρασκευαστριας του καφε της , κι αρχίζω να αισθανομαι κατι σαν την Μαρια την ασχημη ( τελος παντων) ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ

τι θεμα σας κυρις Σοτις
δεν ειναι θεμα συναισθηματικής κρεπαλης , ψυχολογικού περαδωθε ,αλλα εχει να κανει με το κοινο ποινικο δικαιο

συμβουλευτηκα λοιπόν τον εξεχοντα ποινικολογο τον αδεκαστο δικηγορο Μπαρα , σχετικα με τις προθεσεις σας

ιδου η απαντηση του

αγαπητη Ερμινα
ποσο χαρηκα που με πηρες χθες τηλεφωνο
μου εισαι αξεχαστη
δεν μπορω να ξεχασω ποτε το αβυσσλαιο σεξ που μου ειχες προσφερει με περισσια γενναιοδωρία στο μικρο autobianchi  σου. τελος παντων πανε αυτα.............................................

σε σχεση με τα ερωτήματα σου σου απαντω τα κατωθι:
η  ενεργειες αυτες (γλωσσοκοπής, δακτυλοκοπής) προβλεπονται και τιμωρουνται απο τον ποινικό νομο και δη από το άρθρο 310 παρ. 2 ΠΚ  " βαρεια σωματικη ή διανοητική παθηση υπαρχει ιδιως αν η πραξη προξενησε στον παθόντα κίνδυνο ζής ή βαρεια και μακροχρόνια αρρωστια ή σοβαρο ακρωτηριασμό ή αν τον εμποδισε σημαντικά και πολύ χρονο να χρησιμοποεί το σωμα ή την διανοια του "
δηλαδη φυακιση 2 ετων
αλλα
"αν ο υαπίτος επεδιωκε το αποτελεσμα που προεξνησε προβλεπεται καθειρξη μεχρι 10 ετων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε φιλώ
ο αδεκαστος δικηγόρος Μπαρας
δικηγορος παρ΄Αρειω Παγω

λοιπον Σοτις μου

σε συμφερει το μπουφλισμα, το οποιο βρε παιδι μυο μονο ως εργω εξυβριση μπορει να θεωρηθει και να την γλιτωσεις με 2-3 μηνες με αναστολη βρε παιδι μου

αλλα δεν κατοννοω την εμμονη σου με την εν λογω κυρία
τι σου εχει κανει?
κι εν παση περιπτωσει
αν η κυρια αυτή ειναι συγγενής  με παλαιστη?
με τρομοκρατη?
με τον αρχηγο της αστυνομίας
λεμε τωρα
π[οια η θεσις σου?
ε?

φιλικα
κυρια Ερμινα

κυρια  ερμίνα δεν  με  νοιάζει  ότι  και  να έχει ας  έχει  και  τον θεο.. μπάρμπα..θέλω   να  τη  εξαφανίσω από παντού...λεμεεεεεε
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :twisted:

sevenseas

κυριε Σοτις
προσεξτε το
εχετε αποκτήσει το συνδρομο του αστυνομου Κλουζώ  εναντι του ροζ πανθηρος

φιλικα
κυρια Ερμινα

sevenseas

κυριοι και κυριες αναγνωστριες
με εθνικη υπερηφανεια
σας πληροφορώ
οτι επισκεφθηκε την στηλη μου
και τωρα βλεπει αυτά που γραφω
η δεσποινις Πεγκυ
εξεχον μελος της κοινωνίας του Παπαγου
κορη ναυαρχου βεβαιως βεβαιως

τιμη μυο δις Πεγκυ

φιλικα
κυρια Ερμινα

Titika_H_Gkavh

Αγαπητε υποψηφιε,

Το λευκο ποινικο μητρωο δεν ειναι απαραιτητο, ωστοσο ειναι πολυ βασικη η αριστη γνωση παστρας και νοικοκυροσυνης και η εμμονη στο λευκο-ολολευκο ρουχων(λινων, μεταξωτων, βαμβακερων, ρεγιον και ζερσευ), εσωρουχων(δαντελωτων και μη), πατωματων(μαονι, καρυδια, οξια, συνθετικης ξυλειας), μπανιων, νιπτηρων, τζακουζι και βεραντων.

Θα προτιμηθουν εκεινοι/εκεινες που γνωριζουν απο οικονομικη και λελογισμενη χρηση απορρυπαντικων, ξεσκονοπανων καθως και σφυγγαρσιτρων, φαρασιων, wettex και  shiffers.[/b]
[/color]

]

[size=18]ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ...
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!
ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
[/size]

isabella

Παράθεση από: "sevenseas"

μηνυμα εληφθη
οβερ
αναλαμβανω δραση

Καιρος ητανε!!!!

Φιλακια.[/b][/i][/color]

επειδη κι οι τοιχοι , πολλω δε μαλλον τα φορα εχουν αυτια
κυρια αρχισυντρακτρια
να μην ξεχαστουμε
για την αυξηση που λεγαμε
δεν μπορει εδω η καθε τυχαρπαστη Ισαβελλα , ανιψια του ταδε βουλευτη , να μπαινει ως συντακτρια και να παιρνει μεγαλυτερο μισθο απο εμενα
αντε τωρα μην φεστουμε εδω μεσα

τι το καναμε
ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ?

α και κατι τελευταιο
αυτη εχει βουλευτη?
εγω εχω τον ιδιοκτητη της εφημεριδας
χοχοχοχοχοχοχοχο
τζαμπα  φιπες του παιρνω νομιζεις? ΧΟ

κυρια ερμινα,
stay in line please :twisted:  :twisted:

isabella

η αναζητηση χαμενων κορμιων και ο,τι αλλο εχετε ευχαριστηση.

αναμενω την εγκριση σας.

483 Επισκέπτες, 1 Χρήστης