Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 495
  • Total: 496
  • Leon

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α33"

Ξεκίνησε από Titika_H_Gkavh, Μάρτιος 17, 2007, 07:45:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

καλως ηλθες συναδελφισσα Ιζαμπελλα

σε καωσοριζω εκ μετους του προσωπικου της εφημερίδας
του περιπτερα απεναντι
της καθαριστριας Ρακενδυτης
του δεσμου μου , του Μητσου
α κι επι την ευκαιρια
πωλειται renault 10ετιας σε αριστη κατασταση

sevenseas

α
και μην ξαχασεις να φραγτεις στο σωματειο

σωματείο εργαζομενων στην εγημεριδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α33 "η στριμμενη αρχισυτνακτρια"

Rakendytos

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"
Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "Rakendytos"

.[/b]
[/color]

]

[size=18]ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ...
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!
ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
[/size]

σ φχαριστω :!:   :)
 :scratch: ..στο  WC θα τα μαθω ολα αυτα?

Rakendytos

Εχω προταση.. :o
Τι λετε να οργανωσουμε καλλιστεια???  :D

Enia

Αγαπητή κυρία Ματαλούλη-Χαρδαμπέλα,

με χαρά έμαθα τα νέα για την καινούρια σας θέση στην πολυαγαπημένη μου εφημερίδα, και δράττωμαι της ευκαιρίας να σας συγχαρώ και να σας εκφράσω το θαυμασμό μου και την εμέριστη συμπαράστασή μου στο βαρύ αυτό έργο που χρόνια τώρα επιτελείτε με θαυμαστά αποτελέσματα. Είθε όλοι οι νέοι του χώρου να παραδειγματιστούν από το ήθος και το μεράκι σας.
Αλλά καλέ κυρία Ματαλούλη-Χαρδαμπέλα μου, μια απορία-σύσταση την έχω...  :roll: Μήπως να επικεντρωνόσασταν στο 'ότι άλλο επιθυμούμε'? Γιατί στην μικρή μας κοινωνία δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρει κανείς χαμένα κορμιά! Ένα έτσι να κάνεις στη λίστα μελών και τα ξέθαψες! :shock:
Μπορείτε και πολύ καλύτερα κυρία Ματαλούλη-Χαρδαμπέλα μου! :wink: Τολμήστε τα δύσκολα! :D

Με σεβασμό, η πιστή αναγνώστριά σας

Δουλτσινέα

Titika_H_Gkavh

[size=24]
Παράθεση από: "voliwtisa"Δηλώνω ότι αφού λόγω χιλιομετρικής απόστασης δεν μπορώ να είμαι συνεπής τουλάχιστον μπορώ να αναλάβω την καλλιτεχνική επιμέλεια του εγχειρήματος καθώς και την εκτύπωση του εντύπου!

Πάντα στη διάθεσή σας

Αγαπητη Voliwtissa

Με χαρα σε υποδεχομαστε στην μεγαλη συντακτικη μας οικογενεια.
Καλως ορισες!
Σιδεροκεφαλη!!!!

Να θυμασαι παντα πως η οικογενεια εχει εναν αρχηγο κι ο πατερας αυτης της εφημεριδας ειναι η αρχισυντακτρια σας!!! Ο,τιδηποτε σε απασχολει η πορτα του γραφειου μου θα ειναι ανοιχτη. Μην διστασεις.

Και τωρα δουλεια!!!!!

Δημιουργια!!!!

Εμπνευση στον τυπο!!!!![/b][/color][/size]

Titika_H_Gkavh

Isabella
Το γραφειο μου ειναι στον τελευταιο οροφο αυτου  του εντυπωσιακου, γυαλινου ουρανοξυστη,τα chesterfield δεν ειναι για class, αλλα για να χουχουλιαζουμε εντος της δερματινης πολυτελειας τους και να κουτσομπολευουμε  χαχανιζοντας σαν κοριτσακια στην εφηβεια-ή εστω μεταεφηβεια- σερβιρω παντα ζεστο, μυρωδατο καφε, εχω φρεσκα κουλουρακια κανελλας, σοκολατακια ολων των ειδων, αποχρωσεων και γευσεων, scones με  clotted cream και  strawberry jam μαζι με ευωδιαστο earl grey(meta tiw 5.00) και δυο αυτια ετοιμα να ακουσουν οποιοδηποτε παραπονο, πικρια, θυμο ή καταγγελια σου και να το χειριστω, εως ρυθμισω,αναλογως και προσωπικως.

Η Ερμινα ειναι ...πως να το πω????...μια καλλιτεχνιδα της εριστικοτητας και της προκλησης...αντιμετωπισε την ετσι λοιπον...σαν εικαστικο δρωμενο και μην εξαπτεσαι.
Θελω οι συνεργατες μου να ειναι ηρεμοι και δημιουργικοι, ευτυχισμενοι κι αναλογως παραγωγικοι.

Ολα θα πανε καλα κι εμεις θα ειμαστε παντα πρωτοι...η γροθια στο εκδοτικο κατεστημενο!!!

Η αρχισυντακτρια και φιλη σου(με αντιστροφη σειρα)
Τιτικα.[/b][/i][/color]

Titika_H_Gkavh

.[/b][/i][/color][/quote]

::roll:[/quote]

...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΟΡΙΣΤΕ....
ΗΡΘΕ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΜΟΥ,
ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΣΡΟΣΛΑΒΩ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ  ΤΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ,
Η ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΛΥΓΙΣΕ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ...
...ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"...
: ...ΑΥΘΑΙΔΕΙΑ, ΑΝΑΙΔΕΙΑ, ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ....[/b][/color]

voliwtisa

κυρία αρχισυντάκτρια

ευχαριστώ για την τιμή που μου  κάνατε

και ελπίζω να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σας...

Πάντα στη διάθεσή σας

seatakias

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΥΦΗΜΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ: 3 ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ-ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΔΕΣ, 2 ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, 12 ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ KAI  10 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.  

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ  ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ INTERVIEW ΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFE' ΗΜΙ-ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ(ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η' ΜΕΣΟΝ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ).
[size=28][/size]

ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ   ΘΕΛΕΤΕ?

ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΡΙΑΣ

anzelina

Παράθεση από: "seatakias"
Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΥΦΗΜΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ: 3 ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ-ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΔΕΣ, 2 ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, 12 ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ KAI  10 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.  

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ  ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ INTERVIEW ΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFE' ΗΜΙ-ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ(ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η' ΜΕΣΟΝ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ).
[size=28][/size]

ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ   ΘΕΛΕΤΕ?

ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΡΙΑΣ

xaxaxaxaxa :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

(συγνωμη για το γελιο μου αλλα το ειχα πραγματικα αναγκη να γελασω αυτην την στiγμη νασε καλα παντα seatakias :)  :)  )

Titika_H_Gkavh

ΚΡΙΟΣ
22/03/2007: Χρόνια πολλά σε όσους έχετε γενέθλια. Χειριστείτε, με την όψη Δία – Κρόνου, με ακρίβεια τις υποθέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν οι βάσεις για επιλυθούν σταδιακά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Στον συναισθηματικό τομέα, μια συζήτηση διαφοροποιεί θετικά την κατάσταση, αρκεί να είστε σε θέση να παραδεχτείτε τα λάθη σας.

23/03/2007: Χρόνια πολλά σε όλους για την εθνική μας επέτειο αλλά και σε όσους Κριούς έχετε γενέθλια. Αλλάξτε τρόπο αντιμετώπισης, με την όψη Δία – Κρόνου, αν θέλετε οι στόχοι σας να υλοποιηθούν στον επαγγελματικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, όπου καλό είναι να φωτίσετε λάθη, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας. Συμβουλευτείτε κοντινά πρόσωπα και χειριστείτε εκκρεμότητες και χαοτικές συμπεριφορές ρεαλιστικά και υπεύθυνα.

26/03/2007: Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας και η σύνοδος του κυβερνήτη σας του Άρη με τον Ποσειδώνα, σας εφιστούν την προσοχή σε χαώσεις, πλάνες, ατυχήματα αλλά και θέματα υγείας. Κινηθείτε με απόλυτο ρεαλισμό και φανείτε ειλικρινείς στον συναισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ
22/03/2007: Η Σελήνη και η Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιό σας, σας δίνουν την δυναμική αλλά και τις ευκαιρίες για να μπορέσετε να επαναδιαπραγματευθείτε θετικά σχέσεις αλλά και συνεργασίες που είχαν διαταραχθεί με τις εκλείψεις. Κινηθείτε με διάθεση εξισορρόπησης, αποφεύγοντας τυχόν εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσει η όψη των δυο προαναφερθέντων πλανητών με τον Πλούτωνα.

23/03/2007: Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε διαφωνίες τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό τομέα. Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε κατακερματισμένοι μεταξύ των συναισθημάτων και της λογικής αντιμετώπισης των ευθυνών σας και αυτό κάνει τα πράγματα γύρω σας να περιπλέκονται.

26/03/2007: Το τετράγωνο του Άρη και του Ποσειδώνα από το ζώδιο του Υδροχόου, σας εφιστά την προσοχή σε εξαιρετικά πολύπλοκες και μπερδεμένες καταστάσεις τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε καταχρήσεις και εντάσεις που εύκολα μπορεί να οδηγηθούν σε οριστικές ρήξεις. Αξιοποιήστε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας κρατώντας ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
22/03/2007: Καινούριες ιδέες και επιγνώσεις που συλλαμβάνετε αυτή την περίοδο, είναι το κλειδί που σας οδηγεί στη λύση σημαντικών υποθέσεων σε κάθε τομέα. Η στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για την υλοποίησή τους είναι εφικτή, με τη θετική όψη του Κρόνου με τον Δία απέναντί σας. Η βοήθεια που θα λάβετε από σημαντικά πρόσωπα και η εύνοια των καταστάσεων, σύντομα θα σας πείσει ότι αυτό που σκέφτεστε είναι και το σωστό.

23/03/2007: Μια δυναμική κίνηση που γίνεται σήμερα, με την όψη Κρόνου - Άρη, με την προτροπή ενός σημαντικού ατόμου, σας βοηθά να απαλλαγείτε από σημαντικές εκκρεμότητες. Σε συναισθηματικό επίπεδο, πάψτε να κινείστε μέσα από σχέσεις που δεν πληρούν προϋποθέσεις αλλά και να αφήνετε τα πράγματα να αιωρούνται χωρίς να παίρνετε και εσείς την ευθύνη να ξεκαθαρίσετε.

26/03/2007: Το τρίγωνο του Άρη και του Ποσειδώνα από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, σας βοηθά να κρατήσετε ισορροπίες και να οραματιστέιτε μια νέα τάξη πραγμάτων μακριά από την πίεση της τελευταίας περιόδου. Θέματα υγείας μπορούν να περάσουν σε μια καλύτερη πορεία. Δώστε προσοχή παρόλα αυτά στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/03/2007: Η όψη της Σελήνης με τον Άρη, δημιουργεί σήμερα ένταση στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα αλλά και ξαφνικές αδιαθεσίες. Μια συζήτηση που αφορά τον προγραμματισμό ενός μελλοντικού στόχου σας αγχώνει, κυρίως λόγου του κλίματος αστάθειας που υπάρχει αυτή την περίοδο στον οικονομικό τομέα.

23/03/2007: Θέματα συνεργασιών και σχέσεων θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και ίσως σας φορτίσουν, κυρίως μέσα από την αρνητική στάση των άλλων. Αποφύγετε συζητήσεις οικογενειακού ή συναισθηματικού περιεχομένου, μιας και η σημερινή μέρα περισσότερο ευνοεί τις αντιπαραθέσεις παρά την εξομάλυνση των σχέσεων.

26/03/2007: Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή, σας δημιουργεί θετική διάθεση αλλά και ισορροπημένες επαφές στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Η αίσθηση ότι οι άλλοι σας καταλαβαίνουν και σας υποστηρίζουν σας τονώνει συναισθηματικά. Οργανώστε επαφές με αγαπημένα πρόσωπα.

[/u][/color]

23/03/2007]

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22/03//2007: Το τρίγωνο της Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου αλλά και της Αφροδίτης και ο Ερμής απέναντί σας, ευνοούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Στον συναισθηματικό τομέα, η μέρα είναι κατάλληλη για την αναθέρμανση σχέσεων που το τελευταίο διάστημα με τις εκλείψεις στον άξονά σας είχαν παγώσει ή είχαν οδηγηθεί σε εντάσεις.

23/03/2007: Αξιοποιήστε σήμερα, με την εύνοια της Αφροδίτης και της Σελήνης, την θετική διάθεση των γύρω σας στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και ανοίξτε νέους, πιο ουσιαστικούς και κοντά στις ανάγκες σας κύκλους, με την υποστήριξή τους. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν να βάλετε σε τάξη πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες.

26/03/2007: Αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις σήμερα τόσο στον επαγγελματικό οικονομικό και προσωπικό τομέα και μην εμπλακείτε σε συζητήσεις - παγίδες που ενδέχεται να σας εκθέσουν. Το τρίγωνο του Ερμή απέναντί σας με τη Σελήνη ευνοεί την επαφή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και θετικές εξελίξεις σε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ
22/03//2007: Συζητήσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σας δίνουν ιδέες αλλά και λύσεις ανοίγοντας σας νέους ορίζοντες που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί ότι υπάρχουν. Η μέρα ευνοεί την ψυχαγωγία με αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφό σας. Η καλύτερη πορεία της υγείας ενός κοντινού σας προσώπου σας ανακουφίζει και σας δίνει χαρά.

23/03/2007: Ξεκαθαρίσματα επαγγελματικής φύσεως που σας ανακουφίζουν φέρνει η σημερινή μέρα, με τον Ήλιο και τον Άρη να σας ευνοούν. Συζητήστε με προσοχή και αποφύγετε πρόχειρες εκτιμήσεις ή υπερενθουσιώδεις αποφάσεις αυτή την περίοδο, με την όψη Δία - Κρόνου. Νέες ιδέες και συνειδητοποιήσεις, φέρνουν την πολυπόθητη αναγέννηση που χρειάζεστε σε κάθε τομέα.

26/03/2007: Τα τρίγωνα του Άρη και του Ποσειδώνα από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, σας βοηθούν να δράσετε με δυναμική αλλά και όραμα, ξεπερνώντας τα εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας την τελευταία περίοδο. Αποφύγετε παρόλα αυτά παρακινδυνευμένες κινήσεις στον οικονομικό τομέα αλλά και εντάσεις στον προσωπικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
22/03//2007: Χειριστείτε προσεκτικά οικονομικά θέματα που μπορεί να αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή τον επαγγελματικό σας τομέα, κάνοντας απολύτως λεπτομερείς και ρεαλιστικούς προγραμματισμούς. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε κινήσεις εγωισμού και αλαζονείας και διαχειριστείτε με μέτρο και ψυχραιμία αρνητικές συμπεριφορές.

23/03/2007: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό τομέα σήμερα, με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα - Κρόνου. Δείτε ξεκάθαρα την κατάσταση ως έχει, παίρνοντας ψύχραιμα τις αποφάσεις σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες προκύπτουν για τους αδέσμευτους, αλλά και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις περνούν σε μια πιο θετική φάση.

26/03/2007: Μην ρισκάρετε σε καμία περίπτωση σήμερα σε κανέναν τομέα και κυρίως στον οικονομικό, όσο δελεαστικές και αν είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Το τετράγωνο του Άρη και του Ποσειδώνα από το ζώδιο του Υδροχόου σας εφιστά την προσοχή σε χαώσεις και εντάσεις και στον συναισθηματικό τομέα αλλά και σε καταχρήσεις κάθε είδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
22/03/2007: Σημαντικές ισορροπίες μπορούν να βρεθούν αυτή την περίοδο σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να λειτουργήσετε με το λάθος τρόπο του παρελθόντος. Αλλάξτε τακτική, για να μη οδηγηθείτε και πάλι στα ίδια αδιέξοδα που βγήκαν στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό με την επιρροή των εκλείψεων.

23/03/2007: Μια συζήτηση που προκύπτει σήμερα, με την όψη Δία- Κρόνου και έχει θέμα κάποια συνεργασία ή σχέση σας, θα χρειαστεί την ύπαρξη ξεκάθαρης θέσης από μέρους σας ώστε να είναι αποδοτική. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να καταστρώσετε σωστή στρατηγική, καθώς είναι πολύ σημαντικό για σας να αντεπεξέλθετε με επιτυχία.

26/03/2007: Μην αφήσετε σε καμία περίπτωση σήμερα σοβαρά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα στην τύχη τους, εφησυχάζοντας σε υποσχέσεις και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Θέματα υγείας, τόσο ψυχικής όσο και σωματικής φύσεως, καλό είναι να διευκρινιστούν σε βάθος και να μην παραμεληθούν σε καμία περίπτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/03/2007: Τα τρίγωνα της Σελήνης και της Αφροδίτης με το ζώδιό σας, ευνοούν οικονομικά και προσωπικά θέματα ενώ η όψη του Άρη με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο σας ζητά χειρισμούς απόλυτης ακρίβειας. Ιδιαίτερα στον συναισθηματικό τομέα, όση και αν είναι η πίεση που δέχεστε αποφύγετε να οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές και να γίνετε επιθετικοί ή απόμακροι.

23/03/2007: Φανείτε διαλλακτικοί σήμερα, κυρίως για το δικό σας όφελος, και μην παγιώνεστε σε συμπεριφορές και πεποιθήσεις που σας κρατούν καθηλωμένους. Αποφύγετε τις εντάσεις, γιατί σας αποδυναμώνουν. Ίσως σήμερα χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις, πρωτίστως στον επαγγελματικό και δευτερευόντως στον συναισθηματικό τομέα, που αφορούν μια σημαντική αλλαγή πορείας.

26/03/2007: Η συμμετοχή του κυβερνήτη σας του Κρόνου στην όψη του Άρη και του Ποσειδώνα, σας εφιστά ρεαλιστικές κινήσεις και καθόλου υπερβολές σε οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα. Αξιοποιείστε την εύνοια της Αφροδίτης αλλά και της Σελήνης απέναντί σας και χειριστείτε με κατανόηση και θετική διάθεση οικογενειακά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
22/03/2007: Η όψη του Άρη στο ζώδιό σας με τον Κρόνο, σας οδηγεί να κατανοήσετε πως γεγονότα και πρόσωπα που σας εκνευρίζουν στο εξωτερικό σας περιβάλλον απλώς σας θυμίζουν δικές σας συμπεριφορές. Κινηθείτε με διευρυμένη συνείδηση και κατανόηση, εξομαλύνοντας σχέσεις και συνεργασίες που κινδυνεύουν να περάσουν σε οριστικές ρήξεις.

23/03/2007: Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παραπαίει άλλο μέσα σε χαοτικές διαδικασίες, τόσο οικονομικές όσο και στον τομέα των σχέσεων. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο, σας δείχνει πως ήρθε η ώρα για μια πιο ώριμη αντιμετώπιση, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. Αυτό θα σας ανοίξει νέους δρόμους, που θα σας βγάλουν από την ένταση της τελευταίας περιόδου.

26/03/2007: Η όψη συνόδου του Άρη και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σε διάμετρο με τον Κρόνο, σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε χαώσεις αλλά και εξαπατήσεις. Αποφύγετε με κάθε τρόπο οικονομικά ρίσκα και συναισθηματικές ακρότητες και χειριστείτε προσεκτικά συζητήσεις που περιέχουν ένταση αλλά και θέματα που αφορούν την σωματική και ψυχική σας ισορροπία.

ΙΧΘΥΕΣ
22/03/2007: Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας και πάψτε να προβάλετε στους άλλους τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιουργείτε με την ανοχή σας και την άρνηση να δείτε την πραγματικότητα ως έχει σε κάθε τομέα. Η γόνιμη αυτοκριτική με ωριμότητα, διαφοροποίηση, από-θυματοποίηση και αποφυγή έκρυθμων καταστάσεων, είναι ο μόνος δρόμος προς την ισορροπία.

23/03/2007: Η όψη Ποσειδώνα - Άρη – Κρόνου, σας εφιστά σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο την προσοχή σε συζητήσεις που οδηγούνται σε συγκρούσεις μέσα από υπερβολές, εγωισμό και ακαμψία. Μείνετε ψύχραιμοι, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα, εν βρασμώ ψυχής.

26/03/2007: Η σύνοδος του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα με τον Άρη, εμπεριέχει ισχυρές χαώσεις αλλά και λάθος εκτιμήσεις και εξαπατήσεις. Χειριστείτε με προσοχή ζητήματα που φορούν τον οικονομικό τομέα, συμβόλαια και συμφωνίες και δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και συγκρούσεις με τον σύντροφο αλλά και συνεργάτες σας.

sevenseas

καλημερα σας
αγαπητες αναγνωστριες

λογω απεργιας των ταχυδρομειων
δεν ελαβα επιστολες σας αυτο το διαστημα
και γι΄αυτο δεν εγραφα
ομως η στριμμενη αρχισυντακτρια το πεταξε το καρφι της
ολο τσαταρεις ,μου ειπε, και δεν γραφεις στην στήλη

ετσι σημερα θα σας δωσω καποιες πρακτικες συμβουλές, που θα σας ομορφυνουν την ζωή

ΕΠΕΣΕ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΊ
ΠΩΣ  ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩ?

καλες μου
το καλο σεξ στο πατωμα , προυποθετει εκτος απο το απαραιτητο παθος και την καλη φυσικη κατασταση και μεγαλη προσοχη

αν μαλιστα οσυντροφος σας ειναι πολυ .............................. παραγωγικός (κατα το κοινώς λεγομενο φυνει εναν κουβα), τοτε προ οιαδσηποτε πραξεως οφειλετε να απομακρυνετε τα χαλια, τα κιλιμια και τις κουρελουδες τουλαχιστον σε αποσταση 2 μετρων
σε περιπτωση μοκεττας μπορειτε να τοποθετησετε  στην κρισιμη περιοχή ναϋλον φυλλα , ει δυνατον χρωματιστα, για να φτιαξετε κι ατμοσφαιρα

ομως, δεν προλαβατε να αναρροφησετε το θειο υγρο κι αυτο χυθηκε στο χαλι σας.
τι κανετε τοτε?

α.αν το χαλι σας ειναι συνθετικο τα πραγματα ειναι ευκολα
αμεσως και πριν στεγνωσει το πατε στο μαπνιο και το πλενετε με αφθονο νερο και πλαστικα γαντια (αν σιχαινεσθε)
β.αν το χαλι σας ειναι ολομαλλο αφηστε το να στεγνωσει και να ξεραθει
μετεπειτα με ενα απαλο βουρτσισμα κι επιμονη θα το αφαιρεστε κι εν συνεχεια με ενα απορρυπαντικο χαλιών (το πρτοτεινει κι η κυρία Μοιραρακη) το πλενετε τοπικα
γ.εχουμε και τη περιπτωση που εισθε παντρεμενες και το σπερμα ανηκει στον καλλιτερο φιλο του συζυγου σας
εναγωνίας προσπαθειτε να το εξαφανισετε, αλλα εις ματην , κι η υπερωρία του συζυγου εχει φθασει στο τελος της.
τον αναμενετε απο στιγμη σε στιγμή
τοτε τι κανετε?
μολις μπει λοιπον ο συζγος στο σπιτι ,τον βουτατε ,παρα τις οποιες αντιρρησεις προβαλλει (πονοκεφαλος, περιοδος) τον ξαπλωνετε στο χαλι και του κανετε αβυσσαλεο σεξ.
οταν τελειωσει του λετε ,
αγπαη μου πως εκανες ετσι το χαλί?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ NAUGHTY BOY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλικά
κυρία Ερμινα

sevenseas

Μου 'πες εχτές στα ξαφνικά
Πως θες να φύγεις
Κι έσβησε ο κόσμος μου
Κεράκι στη βροχή
Πώς να μπορέσω
Απ' την αρχή να ξαναρχίσω
Που 'σαι γιά μένα
Εσύ το τέλος κι η αρχή
Που 'σαι γιά μένα
Της ζωής μου η ζωή.

Κομμάτια μ' έκανες, κομμάτια
Πάνω που μπαίνει η ʼνοιξη
Χειμώνας μέσα στην καρδιά μου
Πάνω που μπαίνει η ʼνοιξη.

Μου 'πες εχτές στα ξαφνικά
Πως θες να φύγεις
Τι έχει φταίξει
Ψάχνει να 'βρει η καρδιά
Γυρίζει πίσω στα παλιά
Γιά να ξεθάψει
Την πρώτη σπίθα
Που της άναψε φωτιά
Γυρίζει πίσω
Εκεί στην πρώτη μας ματιά.

Κομμάτια μ' έκανες, κομμάτια
Πάνω που μπαίνει η ʼνοιξη
Χειμώνας μέσα στην καρδιά μου
Πάνω που μπαίνει η ʼνοιξη.

Titika_H_Gkavh

[size=18]Ερμινα...

...μετα απο ολους αυτους που προσετρεξαν σε σενα για βοηθεια, παρηγορια, συμπονια κι ανακουφιση, σα να ησουν ο Βησσαριωνας ο θαυματουργος, εχω προβλημα εγω τωρα...

...Τι να κανω γμτ????...

...Να στο εκμυστηρευτω? να σωπασω? να εκμαιευσω πλαγιως την συμβουλη σου????...
...βλεπεις, εκτος απο φοβερη κουτσομπολα εισαι και υφισταμενη μου και μετα θα μ'εχεις στο χερι...πραγμα που θα ηταν ολεθριο και για την καρριερα σου(απλως σε προειδοποιω για να ξερεις που βαδιζεις αν σκεφτεις να με εκβιασεις λατρεμενη μου)....

...Δεν ειμαι καλα ομως...
...το αποφασισα...θα σου απευθυνθω...φανταζεις ως η τελευταια, αλλα λαμπρη λυση στο αλυτο που βιωνω ως αρχισυντακτρια και γυναικα...

...Πως ομως????
...Να σου γραψω εσωτερικο e-mail? να σου στειλω fax? να αμολησω λευκα περιστερια, βαμμενα φουξια για να τα ξεχωριζεις απο τα ασχετα στην Σίνα? να σε καλεσω κατεπειγοντως στο δορυφορικο σου τηλεφωνο στην εμπολεμη της Βαλαωριτου? να σηκωσω αεροπλανο με αεροπανω πανω απο το Συνταγμα???

Παλι μπερδευτηκα στα λογια, παλι με πνιξαν τα πολλα...που λεει και ο ποιητης...

Περιμενω την απαντηση σου.

Δικη σου παντα

Η αρχισυντακτρια σου(ή Σου-οπως προτιμας...)
[/size]

495 Επισκέπτες, 1 Χρήστης