Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 561
  • Total: 562
  • Leon

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α33"

Ξεκίνησε από Titika_H_Gkavh, Μάρτιος 17, 2007, 07:45:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Titika_H_Gkavh

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ, ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD : "...ακουσε Αννα".
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.

ΤΟ CD ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ:

1.ΠΑΤΩΜΑ-Τανια Τσανακλιδου
--------------------------------------------

...Κοντα στα κυματα θα χτισω το παλατι μου...θα βαλω πορτες μ'αλυσιδες και παγωνια...και μες τη θαλασσα θα ριξω το κρεββατι μου γιατι κι οι ερωτες μου φαγανε τα χρονια...
...να κοιμηθω στο πατωμα...
...να κλεισω και...να κλεισω και τα ματια...
...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ..ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ-Ο-Μ-Μ-Α-Τ-Ι-Α...
...ξυπναω μεσανυχτα κι ανοιγω το παραθυρο...κι αυτο που κανω ποιος σου το'πε αδυναμια?...που λογαριαζω το μηδεν μου με το απειρο και βρισκω αναπηρο τον κοσμο στα σημεια...
...να κοιμηθω στο π[ατωμα...
...να κλεισω και...να κλεισω και τα ματια...
...γιατι υπαρχουν κι ατομα που γινοντε...που γινοντε κομματια...
...να κοιμηθω...
=============================================================================================================================================================
2.ΠΟΥ ΝΑ'ΣΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΝΑ- Γ.Νταλαρας & Goran Bregovic
----------------------------------------------------------------------------

...που να'σαι τωρα Αννα???
...ποιος ξερει πως περνας...
που να'σαι τωρα...αχ, πως αντεχεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ Ν'ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...
=============================================================================================================================================================
3.ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ-Δ. Γαλανη
-----------------------------------------

...παραιτουμαι...δεν αντεχω αλλο για τα παντα να σε συγχωρω...και μπορω με δρακους να τα βαλω, ομως με το ψεμα δεν μπορω...
...και να το παλεψω, τι θ'αλλαξει???...αλλη μια φορα θα πληγωθω...κρατα τη ζωη που σου'χω φτιαξει κι ασε με να φυγω να σωθω...,
...ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ...ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ..ΑΠ'ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ... ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ...
...ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ...ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ, ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
...ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ...
...για ποια σχεση θες να προσπαθησω, τζαμπα και χωρις προοπτικη?...με τι οπλα πια να πολεμησω, οταν η αγπαη δεν αρκει...
...παραιτουμαι...απ'την ζωη σου παραιτουμαι...απ'οσα ζησαμε και ζουμε παραιτουμαι...
4.ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ-Μαρινελλα
----------------------------------------------------

...η αγαπη ειναι παντα σιωπηλη...δεν λεει "ειμαι εδω" να την κοιταξεις...
..την δεχεσαι ετσι απλα μ'ενα φιλι ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ...
...η αγαπη οπως υπαρχει στο κενο, υπαρχει ακριβως και στο γεματο...
...την ζησαμε οσοι πιασαμε ουρανο...την ζησαμε οσοι πιασαμε και πατο...
...ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ...ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ...ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΛΥΠΗ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ...
...ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ..ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΚΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ 'ΤΩΡΑ' ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΛΗ...ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΕΙ...
...η αγαπη δεν κλειδωνει σε κελι το ανικανοποιητο του ανθρωπου...και οσοι αγαπησαμε πολυ τα σπασαμε τα σιδερα επιτοπου...
...παντα κατι μας λειπει...παντα κατι δεν ειναι αρκετο...κι ετσι μπαινει η λυπη μολις δει το παραθυρο ανοιχτο...
...παντα φτανει η ωρα που ζηταμε...ζηταμε πιο πολυ...κι η μαγεια του 'τωρα' γινεται αυριο συνηθεια απλη...κι η καρδια ψαχνει λογο να βρει...
5.ΚΡΥΦΤΟ-Γλυκερια & Μ. Χατζηγιαννης
-----------------------------------------------------

...ακουω στο ραδιο σιγανα, τραγουδι που μιλα για οσα εμεις δεν λεμε ανοιχτα...
...μοιαζει το να'μαστε μαζι απατητη κορφη και ποιος μπορει ν'αντεξει ν'ανεβει?...
...ΕΔΩ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...
...ΡΟΥΧΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ Σ'ΕΧΩ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ... ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ...
...ΕΔΩ... ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...
...ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ...
..μερες περνω και δεν περνω, το στομα μου στεγνο κι ισως παο την διψα να πνιγω...
...κοιτα,...στην χουφτα σου χωρω... με πινεις πριν σε πιω...ενα θαυμα αξιζω πια κι εγω...
...εδω... ειναι το λαθος, μα εδω και το σωστο...
...ρουχο κλεμμενο σ'εχω επανω μου καιρο, εδω που φτασαμε να παιζουμε κρυφτο...
...εδω...δεν φευγεις ευκολα απο κατι αληθινο...ουτε απο το ψεμα που εχω αναγκη να σου πω...εδω που φτασαμε να παιζουμε κρυφτο...
...δεν φευγεις ευκολα απο κατι αληθινο...
6.ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ-ΝΟΤΙΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
-----------------------------------------------------

...θελω να πιω αποψε αγαπη μου κι αν ζαλιστω και τρεξει το δακρυ μου κατι θα βρω παλι να δικαιολογηθω...
...κι αν ξεχαστω και χασω τα λογικα κι αμα βρεθω και παλι στην πορτα σου, κατι θα βρω καρδια μου να δικαιολογηθω...
...ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΔΩ...ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ...απο νυχτα σε νυχτα τριγυρνω, σαν φεγγαρι που ψαχνει ουρανο...
7.ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ-ΒΑΛΑΝΤΗΣ
--------------------------------------------

...θα σε σκεφτομαι...το πρωι οταν ξυπναω...θα σε σκεφτομαι...
...θα σε σκεφτομαι...στον καφε μου, στην δουλεια μου, στα τηλεφωνα που κανω...θα σε σκεφτομαι...τ'ατελειωτα τα βραδυα, μοναχος ή με παρεα, θα σε σκεφτομαι...
...θα σε σκεφτομαι...
...ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ...ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ, ΝΑ ΜΑΤΩΣΩ,ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΩ???...ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
...θα σε σκεφτομαι...και στον υπνο μου ακομα θα σε φερνω στ'ονειρο μου...θα σε σκεφτομαι...
...θα σε κανω ο,τι θελω μες το υποσυνειδητο μου...θα σε σκεφτομαι...θα σε σκεφτομαι...
...θα σε σκεφτομαι...και θα γινομαι θηριο που σε αφησα να φυγεις...σα δε ντρεπομαι..
8.ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ-Γ. Λιανος
-----------------------------------

...τι περιμενουμε ποιος πρωτος θα το πε??...θελω τα βραδυα παλι πανω μου να σκυψεις...
...ο ερωτας μου δεν αισθανεται ντροπη...εγω την πορτα σου χτυπω κι ας μ'απορριψεις...
...ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ...ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΝΟΙΑ...
...ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...
...ισως την λαθος τακτικη ν'ακολουθω, μα ειναι η ανασα σου αερας λατρεμενος...
...κι αν τωρα χασω το παιγχνιδι, τι μ'αυτο???...ΑΦΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩς ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ...
...ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ...ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΝΟΙΑ...
...ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...
... ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ...
9.ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ-Αντωνης Ρεμος
-------------------------------------------

...μια φορα τρυφερα μου μιλουσες και γλυκα σα κρασι με μεθουσες... κι ειχα πει 'να λοιπον τι σημαινει στο θεο η ψυχη να πηγαινει'...
...και μετα μια βροχη μες το βλεμμα...και μετα ολ'αυτα γιναν ψεμα...
...κι απορω συνεχως για ενα πραγμα]10.ΚΟΜΜΑΤΙΑ-Δεσποινα Βανδη
---------------------------------------------[/color]
...ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΞΑΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ...
11.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ-Ν.Θεοδωριδου
-----------------------------------------------

...και να θελω να γυρισω κατι δεν μ'αφηνει..κατι με κραταει πισω κι ολο με πονα...
...κι ο,τι ζησαμε παρεα, πρεπει τωρα να ξεχασεις...πιο καλα θα'σαι μακρια μου, πιο καλα κι εγω...
...ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ...
ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ...Ν'ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ...
12.ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ-Κ.Γαρμπη
------------------------------------------

...μη με κοιταζεις, μη μ'αγκαλιαζεις...αυτο το θεμα μια για παντα αποψε κλεινει...
...μη μ'εμποδισεις, μη με κρατησεις, ξερω τι κανω...εχε μου εμπιστοσυνη...
...ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ- ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ- ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ...
...ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ- ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ- ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΚΑΚΟ...
...ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ Σ'ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟ 'ΑΝΤΙΟ' ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...
...ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ, ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ...ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ...
...μην κανεις θεμα...ασε με εμενα...τον εαυτο σου θελω μονο να προσεχεις...
...να μην λυπασαι, να μην φοβασαι...ξερω τι κανω, αμφιβολιες να μην εχεις...
...χαρη σου κανω που θα φυγω...σε λατρευω δεν το κρυβω, μα δεν εχω πια καμια θεση εδω...
13.ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΝΕΙΣ-Κ. Καραφωτης
--------------------------------------------------------

...τωρα τι να σου εξηγω???...και παλι λες πως φταιω εγω..και δεν προσπαθησες ν'ακουσεις την καρδια μου...
...περνας ελευθερα σε χερια δευτερα ο,τι αγαπησα κι ολα τα ονειρα μου...
...ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ...
...ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙΣ...
..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΑΠΟΨΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ...ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ...
15.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΔΩ-Γ. Πλουταρχος
-----------------------------------------------------------

...δεν κανει βολτες στα ονειρα μου...εφυγε, πληγωσε την καρδια μου...
...μονος στους δρομους τριγυριζω...τ'ονομα της ψιθυριζω...
...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΔΩ...ΠΟΝΑΩ, ΦΩΝΑΖΩ,ΤΡΕΜΩ ΔΑΚΡΥΖΩ...
...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΔΩ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΙΖΩ...
...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΔΩ...ΝΑ'ΞΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΩ...
...νοιωθω τις νυχτες πως μ'αγγιζει...στιγμες αγαπης μου χαριζει...χαρτινα ονειρα καμμενα μες την ψυχη μου κλειδωμενα...
...δεν ειναι τωρα πια εδω...ποναω, φωναζω, τρεμω, δακρυζω...
16.ΕΦΥΓΕΣ-Πεγκυ Ζηνα
------------------------------------

...διχως λογο κλαιω και δεν ξερω τι αισθανομαι...και δεν ξερω που θα ηθελα να ειμαι...
...ξερω πως τα πραγματα αλλοιως τ'αντιλαμβανομαι κι αγαπαω αυτο που τιποτα δεν ειναι...
...ΕΦΥΓΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΚΟ...
...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ... ΜΟΝΑΧΑ ΚΟΙΤΩ...
...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ]17.ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-Δ. Βανδη
---------------------------------------------[/color]
...και παλι βρηκα τον λαθος ανθρωπο για ν'αγαπησω, μα τωρα ειναι αργα για να γυρισω, μαζι σου εχω αγαπη μου δεθει...
...παλι μυαλο δεν ειχα και βιαστηκα πολυ..παλι χαμενη βγηκα η επιπολαιη...
....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΗΣΩ ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΘΕΙ...
...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ...
...ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ...ΜΑ ΠΟΥ ΠΑΩ???...ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ...ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΩ, ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ...ΜΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΩ...
============================================================================================================================================================
18.ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ-Κ. Γαρμπη
---------------------------------------------------

...η αγκαλια σου τον πρωτο καιρο ηταν για μενα λιμανι ζεστο...ηθελα να'μαι δεμενη για παντα εδω...
...μ'ενα σου βλεμμα πλημμυριζα φως...για τα φιλια σου υπηρχε καιρος...ελεγα θα σε λατρευω μια ζωη...
...ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ???...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΡΟΣ Ο ΑΝΕΜΟΣ???...
...ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ???...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΡΙΑΣ ΨΥΧΡΟΣ???...
...ανεμος... φυσαει και τιποτα δεν μενει...
...ανεμος...ο χρονος τη ζωη μας κλεβει...τιποτα δεν τον σταματα...
...ανεμος...φυσαει και σκιζει τα πανια μας...
...ανεμος σκορπαει τα φυλα της καρδιας μας...
...ΑΝΕΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ...
19.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ-Ελενα Παπαριζου
----------------------------------------------------------------

...τι να σου πω???...κι εγω σε σκεφτομαι...μπαινεις στο νου μου σαν το φυσημα τ'ανεμου...
...ειναι τρελλο, μα καπου ευχομαι να μην σε γνωριζα καλυτερα ποτε μου...
...μπορει και να'φτανα μαζι σου ως τ'αστερια, αν την καρδια μου δεν ζεσταιναν αλλα χερια...
...ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ... ΕΓΩ ΘΑ Σ'ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...
...ΘΑ'ΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ Σ'ΑΓΚΑΛΙΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΧΑΖΟΥΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ...
...ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...
...τι να σου πω??? το παραδεχομαι...μες το μυαλο μου με φιλια σ'αιχμαλωτιζω...κι ετσι τολμω να σ'ονειρευομαι ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ Σ'ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ...
...θα'χαμε τοσα εμεις οι δυο να μοιραστουμε, αν δεν αργουσαμε στον δρομο να βρεθουμε...
...αν ειχες ερθει πιο νωρις δεν θα μας χωριζε κανεις...εγω θα σ'αφηνα να κλεψεις την ψυχη μου...
...θα'μασταν ενα τωρα εμεις και θα σ'αγκαλιαζα χωρις να με διχαζουν η καρδια κι η λογικη μου...
...αν ειχες ερθει πιο νωρις μες τη ζωη μου...
20.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ-Ν. Θεοδωριδου
----------------------------------------------------

...ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΩ ΕΓΩ Σ'ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩ...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ Σ'ΑΓΑΠΩ...
...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 'ΑΝΤΙΟ'... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ...
....ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ...
...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ Ν'ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...ΚΙ ΟΛΟ ΣΕ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...
...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙ'ΑΓΑΠΗ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ...ΦΤΑΝΩ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΝΤΕΞΕΙ...
...μπορει και να μας σωσει, αν δεν μας σκοτωσει, η δυναμη μιας αλλης αγκαλιας...
...εγω σ'ελευθερωνω, αφου ολο σε πληγωνω...γι'αγαπη αλλο αποψε μη μιλας...
...δεν ειμαι για σενα, φοβαμαι ν'αγαπω μωρο μου...κι ολο σε χανω και χανω και τον εαυτο μου...δεν κανω γι'αγαπη...δεν κανω για ζωη και σχεση..φτανω ως εκει που η καρδια μπορει ν'αντεξει...

Titika_H_Gkavh

THN ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ "ΠΟΙΗΣΗ".

Κική Δημουλά - Ο Πληθυντικός Αριθμός

Ο έρωτας, //όνομά ουσιαστικόν,//πολύ ουσιαστικόν,
ενικού αριθμού,γένους ούτε θηλυκού ούτε αρσενικού, //γένους ανυπεράσπιστου.
Πληθυντικός αριθμός //οι ανυπεράσπιστοι έρωτες.

Ο φόβος,//όνομα ουσιαστικόν,
στην αρχή ενικός αριθμός//και μετά πληθυντικός://οι φόβοι.
Οι φόβοι//για όλα από δω και πέρα.

Η μνήμη,//κύριο όνομα των θλίψεων,//ενικού αριθμού,//μόνον ενικού αριθμού
και άκλιτη.//Η μνήμη, η μνήμη, η μνήμη.

Η νύχτα,//όνομα ουσιαστικόν,//γένους θυληκού,//ενικός αριθμός.
Πληθυντικός αριθμός//οι νύχτες.
Οι νύχτες από δω και πέρα.

sevenseas

αγαπητη αρχισυντακρια
(οι υπερωρίες  και η εργασία κατα τις αργιες πληρωνονται εξτρα)

μόλις  περατωθηκε  μια σφοδρή παλη στο πεδιο του στμαχιου μου αναμεσα σε μπακαλιαρο και σκορδαλια , με σκορ 1-4) , οταν διαβασα την επιστολη σου.

δεν μπορω να μην το πω
ενοιωσα μια κρυφή υπερηφανεια και μια υπεροχή εναντι των αλλων συνεργατων της εφημερίδας

η σιδηρα αρχισυντακτις να ζητα την βηοθεια μου ?

σας νομιζα ανευ συναισθηματων, σκληρη εργοδοτρια.
αλλα φευ, το ενστικτο μυο δεν με προδωσε une fois encore

παντα διεκρινα μια μικρη φλογα , που ελαμπε ακριβως κατω από το κολιε  σας με τις περλες, που κοσμούσε το μερος του στηθους σς, πο ξεπροβαλλε από το γκριζο ταγιερ σας (σε κοψιμο Μινας Γιάννου)

προσφυγατε ακομη και στην Κικη Δημουλα, προκειμενου με συμβολισμούς , μεταφορες,παραλογισμούς κι αναστατωσεις , ναπεριγραψετε το προβλημα σας.
οπως ο Καβαφης ειχε στραφει στην αρχαια ιατορια , γι αναποκρυψει την ουσία των ομοφυλοφικών αισθηματων του, οπως εκφραζοντο στην ποιηση του.

μην φοβαστε ομως
ειμαι εχέμυθη  ωσπερ οι νεκρικες πυραμιδες τνω Φαραωνιδών.

ειναι ολοφανερο
βιωνετε εναν απαογρευμενο ερωτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι εισθε γεματη  διλημματα κι ενοχες

θελέτε μια συνδρομη, μια αρωγή, μια βοηθεια

δεν μπορω να γνωριζω το προβλημα σας
(πλην οσων οι επιστηθιες φιλες σας μου εχουν αποκαλυψει ως κουτσομπολια, χαχαχαχαχαχα ατομα πυο βρηκατε να εμπιστευθείτε !!!!!!!!!!!!!!)
αλλα υποθετω

κυρια αρχισυνντακτρια ξερετε τι πρεβευω

οποτε η συμβουλή μου ειναι

αφηστε την ποιηση κατα μερους
και
βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρ στον πατσα

ή μαλλον
αερρρρραααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φιλικα
κυρια Ερμινα

sevenseas

κι ακομη ενα τραγουδι

Hai ragione anche tu
cosa voglio di pi
un lavoro io l'ho
una casa io l'ho
la mattina c' chi
mi prepara il caff
questo io lo so
e la sera c' chi
non sa dirmi no
cosa voglio di pi
hai ragione tu
cosa voglio di pi
cosa voglio
Anna
voglio Anna
Non hai mai visto un uomo piangere
apri bene gli occhi sai perch tu ora lo vedrai
apri bene gli occhi sai perch tu ora lo vedrai
se tu non hai mai visto un uomo piangere
guardami
guardami
Anna
voglio Anna
Ho dormito l
fra i capelli suoi
io insieme a lei
ero un uomo
quanti e quanti s
ha gridato lei
quanti non lo sai
ero un uomo
Cosa sono ora io
cosa sono mio Dio
resta poco di me
io che parlo con te
io che parlo con te di
Anna
Anna
voglio Anna

Titika_H_Gkavh

[size=24]ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ, ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ???
ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ????
ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙ??????
ΠΟΙΟΝ/ΠΟΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΩΜΑ?????

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΩΡΟς ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ._
[/size]

sevenseas

[size=12]αγαπητες φιλες
φιλες μυο αγαπημενες
λογα της σημερινής αργιας
(αργια λογω επετειου  μου)
δαν θα απαντησω σε επιστολες
αλλα θα παραθεσω ενα εμμετρο οικογενειακο  δραμα[/size]

[size=18]Οι αδελφές Τατά, οι αδελφές Τατά
που ήσαν δύο, που ήσαν δύο μοναχά
Οι αδελφές Τατά από τον Λαγκαδά
που ήσαν δύο μοναχά

Μα είχαν μια καλή μαμά
και έναν άτακτο μπαμπά
και έναν άτακτο μπαμπά
κι έτσι γίναν τρεις, γίναν τρεις, γίναν τρεις
που ήσαν δύο μοναχά

Μα είχαν μια χοντρή μαμά
και ένα δυνατό μπαμπά κι έτσι γίναν τέ-, γίναν τέσσερις με μιας
Οι αδελφές Τατά απο τον Λαγκαδά
που ήσαν δύο μοναχά

Μα είχαν μια χρυσή μαμά
και έν' ακούραστο μπαμπά κι έτσι γίναν πέ-, γίναν πέντε στη σειρά
που ήσαν δύο μοναχά

Μα η μοίρα κυβερνά και παντρεύτηκε
η μια κι έτσι μεί-, μείναν τέσσερις ξανά
που ήσαν δύο που ήσαν δύο μοναχά

Μα η μοίρα κυβερνά και φαρμάκι πήρε η μια
κι έτσι μεί-, μείναν τρείς πάλι ξανά

Μα η μοίρα κυβερνά κι εγχειρίστηκε
η μια κι έγινε κι έγινε αρσενικιά

Μα η μοίρα κυβερνά κι αγαπήσαν
τον Θωμά και πεθάναν στον καυγά, ποια θα πάρει τον Θωμά

Μα η μοίρα κυβερνά και δεν έμεινε
καμιά από τις αδελφές Τατά[/size]

sevenseas

αγαπητές φιλες
φιλες μου αγαπημενες
ανατεχοντας το αρχειο μου
τι ανακαλυψα?
αλλη μια εμειρια φανατικης αναγνωστρις μου από το ετος 1960
το ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟ ΦΥΣΤΙΚΙ διανυει το 65ο ετος της ηλικιας της τωρα
μητέρα 4 αγοριων
και γιαγια 4 κοριτσιων, 3 αγοριων και μιας ξεφωνημενης
μου ειχε αφηγηθει το ετος 1961
την πρωτη της ερωτικη εμπειρια
ιδου
[size=18]

Μια μαύρη Φόρντ, μοντέλο του' 23
φτάνει λαμπρή, στη μικρή μας τη πλατεία.
Είχε αριθμό που τέλειωνε στα τρία
κι εγώ ήμουν μόλις μικρή
στα δεκατρία.

Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
Μέσα στη Φόρντ ένα βράδυ μαγικό!
Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
Έχασα κάτι που το είχα φυλαχτό.

Πάλι ξανά, μες στη μικρή πλατεία,
φτάνει η Φόρντ που τελείωνε στα τρία!
Εγώ είχα γίνει μια μικρή κυρία
και μου ζητάει μια καινούργια ιστορία.

Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
Μέσα στη Φόρντ ένα βράδυ μαγικό!
Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
Έχασα κάτι που το είχα φυλαχτό.[/size]

το ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟ ΦΥΣΤΙΚΙ   τελικα παντρευτηκε τον καντηλαναφτη της ενοριας της και εζησε αυτη καλα κι εμεις καλλιτερσ

φιλικα
κυρια Ερμινα

sevenseas

αγαπητές μου φιλες
φιλες μου αγαπημενες
μενοντας στο αρχειο μου
ανακαλυψα και κατι αλλο
ενα μηνυμα σε μπουκαλι
το οποιο βρηκα ρεμβαζοντας ενα απογευμα στην παραλια της Βαρκιζας

ιδου
[size=18]
Ένα πλοίον ταξιδεύον με υπέροχον καιρόν
αιφνιδίως εξοκείλει ανοιχτά των Αζορών.

Κι ένας νέος με μιαν νέα, ωραιότατα παιδιά
φθάνουν κολυμβών γενναίως εις πλησίον αμμουδιά.

Ζώντας βίον πρωτογόνου και ο νέος με την κόρη
κοίταζαν και κάπου κάπου εάν έρχεται βαπόρι.

Αλλά φθάσαντος χειμώνος και μη φθάνοντος βαπόρι
απεβίωσεν ο νέος και απέθανεν η κόρη.

Αργότερα αργότερα πλησίασαν δυο κότερα
ήρθε κι ένα βαπόρι ματαίως ψάχνον για να βρει
ματαίως ψάχνον για να βρει τον νέον και την κόρη.

Κατηραμένη νήσος, νήσος των Αζορών,
που καταστρέφεις νέους και θάπτεις των κορών.

Να πέσει τιμωρία από τον ουρανόν
να λείψεις απ’ τους χάρτας και των ωκεανών.
[/size]

sevenseas

κυρια αρχισυντακτρια
απυοσιαζετε ικανο διαστημα

πληθςο επιστολων εουν κατακλεισει το γραφειο της αρχισυνταξιας
αλλα απουσιαζει και η διεκπεραιωση

εχω προβλημα
και το ιδιο προβλημα εχουν και οι φιλες της εφημεριδας
που δεν βλεπουν δημοσιευμενες επιστολες τους
και τις απαντησεις μου

φιλικα
κυρια Ερμινα

voliwtisa

Έκλεισε πρίν καν ανοίξει;Οβερ!

sevenseas

εμ της το ελεγα
βαλε κανενα σιντακι
κανενα δωρακι
μπααααααααααααααααααααα αυτή
ιδεολογος κι ορειβατης

να δουμε που θα βρει να πληρωσει τα ΙΚΑ τα ΜΙΚΑ και τα ΣΙΚΑ
το χαρτι κι εμας πυο ειμαστε απληρωτοι τοσο καιρο

φιλικα
κυρια Ερμινα

plus

Kyria Ermina,
exw ena problhma kai 8elw th symboylh sas.
O kalos moy 8elei na to kanoyme sta or8ia alla eimai poly baria...
den mporei na me shkwsei...

Egw toy lew na paroyme ena krebati pshlo....
mexri to shmeio poy aytos na einai or8ios.

Aytos moy leei na mhn mpoyme se eksoda kai kalytera na adynathsw...alla den mporw na stamathsw na mhn trww...

Ti me symboyleyeis?
Se parakalw eimai se apognwsh!!!!
Les na ton xasw?

Filika,
basanismenh paparoyna.

sevenseas

αγαπητή φιλη
βασανισμένη παπαρουνα

το να χασεις κιλα ειναι καλο για την υγεία σου γενικότερα ,οχι μονο για το σεξ
αρα κανε μια προσπαθεια,
με το μαλακο βεβαια
μην σε δω να σταφιδιαζεις με διαφορες χημικες βλακείες

στα ορθια ε?
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
ναξερες τι μου θυμιζεις τωρα
ας ειναι ομως

το βαρος δεν παιζει ρολο στο "στα ορθια"
δεν ειναι αναγκη να σε κρατα, οταν το κανετε
εκτός βεβαια εκτος απο χοντρη αν εισαι και κοντή
τοτε ναι υπαρχει προβλημα για την σταση αυτή

στην επομενη επιστολη σου σε παρακαλω γραψε μου ακριβ΄λως υψος και βαρος

αλλα και παλι
οοι στασεις contra figura, contra παξιμαδι και contra παξιμαδι με βουτυρο και μελι εξυπηρετουν την κατάσταση

επομένως δεν χρειαζονται υστερίες κι ασκοπες αγορές

γιατι καλο το κρεβατι να ειναι ψηλο και στα μετρα του καλου σου

αν ομως ο επομενος καλος σου ειναι ταπα?
ενα μετρο κι ενα milko ?
αν τον βαζεις σε καρεκλα οταν σφουγγαριζεις για να μην πινγεί?
τι θα το κανεις το κρεβατι?

μια φιλη με εντονη σεξουαλικη δραστηριότητα αγορασε κρεβατι νοσοκομειου , που επιδέχεται πολλες ρυθμισεις και δεν σε παινει κι η μεση οταν το κανεις στα 4

φιλικα
κυρία Ερμινα

plus

Agaphth kyria Ermina,

sas eyxaristw gia thn symboylh sas...me boh8hse ..den lew..
exw kai en aallo problhma omws....

eksomologh8hka prosfata kai o gerontas moy ebale kanona....
na mhn kanw oral sex me ton chryso moy gia ena mhna....
o chrysos moy omws ..toy aresoyn ...oi merakloydes....
kai me apeilei oti 8a me parathsei..
ti na kanw?
na aparnh8w thn pisth moy kai na agnohsw ton kanona...
h....
na kanw ena meraklhdiko???????

help!!!!!!!!!

me ektimhsh.
basanismenh paparoyna.

Rakendytos

κυρια Ερμηνα χρειαζομαι αμεσα την συμβουλη σου..

Τις μερες αυτες δεχτηκα ενα αναπαντεχο δωρο απο μια φιλη
μονιμη κατοικο του εξωτερικου..
Το δωρο μου ηταν 3 παντελονια τζην..
Το προβλημα εστιαζεται στο οτι δεν διαθετουν κουμπια.. μα φερμουαρ..

Και δεν ειναι μονο αυτο..
Τα φερμουαρ δεν ειναι καν πλαστικα..
Εγω ως γνωστο δεν φορω ποτε εσωρουχο και αρκετες  φορες κατα το παρελθον εχω τραυματισει το ¨μοριο μου¨
Τα παντελονια τα εχω αμεσση αναγκη, αλλαγη  δεν προβλεπεται
και λεφτα για περιτομη δεν διαθετω.. :cry:
Τα παντελονια ηρθαν την καταληλη στιγμη αλλα ειναι ..επικινδυνα!!!

Τι μου προτεινεις..

Με σεβασμο και πιστη πως θα μου βρεις την λυση
 Ρακενδυτος

561 Επισκέπτες, 1 Χρήστης