Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 496
  • Total: 496

Η μπουμπού είναι δικιά μου!

Ξεκίνησε από Nasia9, Απριλίου 21, 2007, 08:58:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Argiro

...γιατί σίγουρα αν διευκρινήσεις, να είσαι σίγουρη πως δεν θα πλησιάσει καμία γυναίκα με τέτοιες... καλές συστάσεις που έδωσες γι' αυτόν... Άκου "μπουμπού"!... :shock:

Nasia9

Αυτό είναι το χαιδευτικό του. ]

anzelina

ψηθυριστα μας στο λες στο προσωπικο αφτακι τις καθε 1 μας...... :wink:  :wink:  :wink: :)  :)

CINDY

steile mas pm nasiakom............den tha parei xampari "h mpoumpou" soy :lol:

anzelina

Παράθεση από: "CINDY" steile mas pm nasiakom............den tha parei xampari "h mpoumpou" soy :lol:

αυτο ελεγα  και εγω cindy κουκλιτσα αλλα με τροπο  :wink:  :wink:  :wink:

CINDY

εσυ εισαι ευγενικο πλασμα αντζελινα μου εγω οχι παλι,,,,,,,,,,,,,,,,,, :wink:

anzelina

Παράθεση από: "CINDY" εσυ εισαι ευγενικο πλασμα αντζελινα μου εγω οχι παλι,,,,,,,,,,,,,,,,,, :wink:

ειμαι παναθεμα το κεφαλη μου ειμαι...... :)  :)  :)

CINDY

ποια μπορει να ειναι η μπουμπου της νασιας θα σκασω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

οσο για την ευγενεια σου αντζελινα ειναι δεδομενη!σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια  για ακομη φορα σε αλλο τοπικ ομως αλλα εκει δεν μπορω να απαντησω και βρηκα εδω την  ευκαιρια!

Nasia9

Μήπως έπρεπε να ακολουθήσω άλλο επάγγελμα αφού δίνω απλόχερα τόσες ευκαιρίες στους απλούς πολίτες;;  ]

CINDY

τετοιο ταλεντο δεν πρεπει να χαθει.................κυνηγησε το :24:

Nasia9

Η μπουμπού τσακίστηκε  ]

Nasia9

Πονάει η μεσούλα της  ]

CINDY

αμαν την ματιασαμε την "μπουμπου" σου οι γκαντεμιασμενες οι γυναικες!οι τρισκαταρατες!τι του καναμε του παιδιου?πωπω δεν ξανανοιγω το στομα μου φουρνος θα γκρεμιστει την επομενη! :lol:

Nasia9

Όντως. Το γκαντεμιάσαμε το τσουρεκάκι  μου  ]

CINDY

σαν νοσηλευτρια που ειμαι τον συμβουλευω ξεκουραση και εντριβες με αλοιφουλα να γινει γρηγορα καλα.............και οχι πολυ φεξ :wink:

496 Επισκέπτες, 0 Χρήστες