Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 496
  • Total: 496

Η μπουμπού είναι δικιά μου!

Ξεκίνησε από Nasia9, Απριλίου 21, 2007, 08:58:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Εγώ σαν ακτινολόγος που είμαι τον συμβουλεύω να έρθει στον Ερυθρό να του βγάλω μία ακτινογραφία (αλλά είναι τόσο σκl α σο κ l αmπάνιας που δε θα έρθει)  :roll:  :roll: CIndy Μήπως σου δίνω και άλλη ευκαιρία να συνεργαστείς με τη θεά Νάσια,στον χώρο του νοσοκομείου;;  :P  :P  :P  :lol:  :lol:

CINDY

αυτο θα ηταν θεαρεστο εργο νασιακομ οχι απλα ευκαιρια!για πε ειμαι ολη αυτια :D

Nasia9

Σε χρειάζομαι για αποκλειστική, στη μπουμπού μου. Να φροντίσεις λίγο τη μεσούλα του,γιατί τσακίστηκε το μωλό μου. ]

CINDY

Παράθεση από: "Nasia9"Σε χρειάζομαι για αποκλειστική, στη μπουμπού μου. Να φροντίσεις λίγο τη μεσούλα του,γιατί τσακίστηκε το μωλό μου. ]

αποκλειστικη στη "μπουμπου" σου?το ξυλο ποιος θα το φαει?οχι καλη μου προτιμω να μεινω ανεργη και χωρις επιδομα!δεν κανω εγω τετοια λαθη!ανεργη ανεργη καλυτερα............................

Nasia9

Γιατί δε θες καλέ; ]

CINDY

Παράθεση από: "Nasia9"Γιατί δε θες καλέ; ]

κατσε καλε μην θυμωνεις!να σου εξηγησω!φοβαμαι για την σωματικη μου ακεραιοτητα!αν τον αρχισω στις φροντιδες θα γλυκαθει και μετα ποιος με σωνει εμενα! :lol:  :24:

Nasia9

Δε χρειάζονται γλύκες! Είναι από μόνο της γλυκούλα η μπουμπού μου !! Μη τολμήσεις να τον γλυκάνειςςς.................................! Γιατί ξέρεις τις συνέπειες!  ]

plus

Παράθεση από: "Nasia9"Μην υποψιαστώ ότι κολλάει κανένας στη μπουμπού μου,γιατί θα κλεφτούμε και μετά δε θα τη βλέπετε ούτε ζωγραφιστή! Όχι πολλά πολλά,άντε γιατί εκνευρίστηκα πάλι  ]

twra, etsi opws to les......
moy ksypnhses ena po8o gia th mpoympoy.. :oops:
(to apagoreymeno blepeis)

CINDY

Παράθεση από: "Nasia9"Δε χρειάζονται γλύκες! Είναι από μόνο της γλυκούλα η μπουμπού μου !! Μη τολμήσεις να τον γλυκάνειςςς.................................! Γιατί ξέρεις τις συνέπειες!  ]

τωρα εγω να ρωτησω κατι σαν μικρη ξανθια χαζη που ειμαι?για ποιο λογο ολη αυτη η διαμαχη?εγω απλα θα κανω το καθηκον μου και η "μπουμπου" αφενος εχει επιλεξει την σεξυ νασια αφετρερου ειναι και κρεββατωμενος
και δεν μπορει να κανει και πολλα!τι ανησυχεις νασιακομ?ε?ε?

Nasia9

Θέλεις τη μπουμπού μου.Εγώ αυτό έχω καταλάβει! Ενδιαφέρεσαι πολύ,σου λέω!! Και όχι τπτ άλλο,αλλά δε ξέρω αν έχετε βρεθεί και από κοντά.. ]

plus

Παράθεση από: "Nasia9"Θέλεις τη μπουμπού μου.Εγώ αυτό έχω καταλάβει! Ενδιαφέρεσαι πολύ,σου λέω!! Και όχι τπτ άλλο,αλλά δε ξέρω αν έχετε βρεθεί και από κοντά.. ]

kai egw 8elw th mpoympoy...
kai 8a epidiwksw na bre8oyme poly konta...
(me egxeirhsh 8a mas ksekollhseis) :oops:

Nasia9

CINDY

δεν με ενδιαφερει η "μπουμπου" σου φιλεναδα!αληθεια!εγω ειμαι αλλου ερωτευμενη με εναν αγγελο επι γης!δεν νομιζω να εχω δει κανεναν με το ψευδωνυμο "μπουμπο¨" σε συναντηση :lol:

Nasia9

Αμ δεν κυκλοφοράει με αυτό το ψευδώνυμο ]

CINDY

σου ειπαμε να ερθεις να μας το πεις στα αυτακι να προφυλαχθουμε αλλα εσυ δε το κανεις!αιμοδιψη ε αιμοδιψη! :lol:

496 Επισκέπτες, 0 Χρήστες