Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 549
  • Total: 549

Η μπουμπού είναι δικιά μου!

Ξεκίνησε από Nasia9, Απριλίου 21, 2007, 08:58:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CINDY

Παράθεση από: "heinrich"ε, λοιπόν αν είναι αυτός που νομίζω θα γελάνε και οι θεοί

Αγαπητε κυριε χαιν δεν δινετε μια κατευθυνση στα λεγομενα και εμεις αποπροσανατολιζομαστε ετσι!τι εννοειτε!μηπως οτι ξερετε ποια ειναι η περιβοητη μπουμπου!αν ναι ελατε να μου το πειτε και σε μενα στο αυτακι γιατι θα σκασω απο περιεργεια!

CINDY

Παράθεση από: "Nasia9"Δε ξέρω τι λέτε εσείς...αλλά η μπουμπού μου,εμένα,είναι πολύ σεξουλιάρικο πλάσμα.. δε με αφήνει σε ησυχία κάθε βράδυ,χάνω τον κόσμο λέμε! Cindy για αυτό τον λόγο δε σας λέω,το μυστικό μου,γιατί φοβάμαι οτι θα με ζηλέψετε όλες  ]

πες το μας βρε κουκλα δεν ζηλευουμε εμεις!ισα ισα χαιρομαστε!πληροφορησε μας μην εχουμε κλαματα και ξεμαλιασματα! :lol:  :lol:

Argiro

Παράθεση από: "CINDY" οσο και να με βασανισετε δεν προκειται να πω ποιος ειναι?
Η μια δεν λέει ποιος είναι η "μπουμπού"... Η άλλη, όσο και να τη βασανίσουμε, δεν λέει ποιος είναι ο "άγγελος"... Εμένα όλα αυτά μού βρωμάνε πολύ. Σκεφτείτε τώρα, λέω, να πρόκειται για το ίδιο άτομο και γι αυτό τους έχει απαγορέψει να αναφέρουν ποιος είναι... :twisted:

tristana

Λοιπόν, αυτή η Πλας + είναι αποκάλυψη χεχχεχεχε

Και καλά σου λέει 'Ενια μου... εσύ δεν το βρίσκεις σέξι;;;;
ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ

Εδώ θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους του σεμνού και άκρως διαφωτιστικού αυτού θεματος γιατί ξεκινώ τη μέρα με τρανταχτά γέλια!

Η δε Αργυρώ πιστεύω ότι έκανε διάνα. Διαβάστε με προσοχή!!!

Μήπως πρόκειται για ΑΓΓΕΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥ;

Ετέρα απορία... αν αρχίσω να φωνάζω τον άντρα μου ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ
θα μου ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα; Εκτός του ότι θα βρεθώ με κανά διαζύγιο στην πλάτη; χεχχεχεχεχεε
Μπουμπούκα 1.93 λέει; Μπα, ε; Α, και τώρα θυμήθηκα κάτι γριές θείες μας
που τις φωνάζουν Μπεμπέκες ακόμα.
Νάσια, δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε καμιά θειά σου;
Αν και εδώ που τα λέμε θα έκανε το θέμα ακόμα πιο ενδιαφέρον και πικάντικο.  :twisted:

CINDY

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "CINDY" οσο και να με βασανισετε δεν προκειται να πω ποιος ειναι?
Η μια δεν λέει ποιος είναι η "μπουμπού"... Η άλλη, όσο και να τη βασανίσουμε, δεν λέει ποιος είναι ο "άγγελος"... Εμένα όλα αυτά μού βρωμάνε πολύ. Σκεφτείτε τώρα, λέω, να πρόκειται για το ίδιο άτομο και γι αυτό τους έχει απαγορέψει να αναφέρουν ποιος είναι... :twisted:

καλη μου αργυρω γιατι σου μυριζουν ασχημα ολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω!δεν εχουμε συνιθισει να μενουμε απλυτες :lol: Απλα προσπαθουμε να προφυλαξουμε η καθεμια τον διαφορετικο δικο της ανθρωπο!Πρωσοπικα δεδομενα!Γιατι παιζεις τον δικηγορο του διαβολου και θε κανεις να τσακωθω με την φιλεναδα μου!

CINDY

Argiro

Εγώ σπέρνω ζιζάνια για να τσακωθείτε με το πρόσωπο, όχι μεταξύ σας... :lol:  Οι γυναίκες δεν πρέπει να τσακώνονται μεταξύ τους για τους άντρες...

anzelina

τελικα δεν θα μαθουμε ποιος ειναι η μπουμπου......
 :(  :(  :(  :(  :(  :(
καλα μεχρι να ξεκαθαριστη το θεμα εγω δεν μπαινω
στο chat..... :roll:  :roll: μην φαω καμια αδεσποτη παντοφλα...... :tongue:  :tongue:  :24:  :24:  :24:

Nasia9

Η μπουμπού μου πάντως,είναι 1,95.  ]

anzelina

Παράθεση από: "Nasia9"Η μπουμπού μου πάντως,είναι 1,95.  ]

:(  :(  :(  :( αχ αργει και του Αγ. Φανουρη να φτιαξω καμια Φανουροπιτα..
μπας και μας των φανερωση για να προσεχουμε.....  :24:

Nasia9

xhmeia

γυναικεεεεεεεεες
κτητικεεεεεεεες
τς τς τς τς τς  :P

xhmeia

Παράθεση από: "heinrich"ε, λοιπόν αν είναι αυτός που νομίζω θα γελάνε και οι θεοί

αν ειναι αυτος που νομιζω, δεν γινεται να γελασουν οι θεοι μαζι του
κορακας, κορακου ματι? μπααααα  :P

Nasia9

xhmeia

τι Νασουλα ?( σε  προβληματισα ?)
 :D

549 Επισκέπτες, 0 Χρήστες