Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 512
  • Total: 512

προκηρυξη

Ξεκίνησε από freak, Μαΐου 15, 2007, 07:46:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Παπά, επειδή δεν ξεύρω τίποτε απολυτως -μα τον Ντιορ σου λέω-
για την υπόθεση του Φρικ, μήπως θα ήθελες να με διαφωτίσεις;
Αν ενθυμούμαι καλώς εκείνος σας έκραξε πανηγυρικώς σε αυτό το ποστ.

*Ρίμες επιτρέπονται;*

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"'Εφυγε ο ινστρούχτορας.

Τώρα το έπιασα....

[size=24]ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΗΓΑΙΟΣ....[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

tristana

Καθίστε-καθίστε... και αντί να δουλεύω παίζω.
Είναι πολύ αντιεξουσιαστικό αυτό;

Με βλέπω τρίτο παγκάκι αριστερά στου Στρέφη. Ούτε καν στο Πεδίον του Άρεως δεν θα έχω να ενοικιάσω παγκάκιον.

tristana

Βαριά κατάρα έριξε μαύρη σαν καλιακούδα. Μα πορκέ;;;  :twisted:

spellbound

tristana

Μα γιατί, Σπελ;  :twisted:

Να δείτε που ο Παπάς πάει να με διαγράψει ακόμα δεν γράφτηκα.

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"Παπά, επειδή δεν ξεύρω τίποτε απολυτως -μα τον Ντιορ σου λέω-
για την υπόθεση του Φρικ, μήπως θα ήθελες να με διαφωτίσεις;
Αν ενθυμούμαι καλώς εκείνος σας έκραξε πανηγυρικώς σε αυτό το ποστ.

*Ρίμες επιτρέπονται;*

ο Φρικ αρέσκεται να θεωρεί τον εαυτόν συνειδητοποιημένο επαναστάτη αρνούμενος να παραδεχτεί ότι οι θέσεις του είναι γεμάτες από μενσεβικικό απολυταρχισμό και ρεβιζιονιστικές ιδεοληψίες.

Κάναμε τεράστια προσπάθεια να τον αποσπάσουμε από τα νύχια του αδηφάγου τέρατος που ονομάζουμε σύστημα και να τον εντάξουμε όχι μόνο θέση αλλά και φύση στο κίνημα. Ανεχτήκαμε τις ρεβιζιονιστικές του θέσεις πολλές φορές αλλά και τις Μακιαβελικές του Ραδιουργίες εναντίων καταξιομένων αγωνιστών συντρόφων όπως ο Ρακ. Πλην όμως εις μάτην. Είχε επιλέξει το δρόμο της διάσπασης και της συνεργασίας με τον ταξικό εχθρό μέσα από την σπορά ψευδών και συκοφαντιών για τους συντρόφους του (αν ποτέ τους θεώρησε τέτοιους).

Το κείμενο του αποκαλύπτει την αλήθεια των λόγων μου πέρα από κάθε υποψία.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"Να δείτε που ο Παπάς πάει να με διαγράψει ακόμα δεν γράφτηκα.

Να πω ότι δεν το σκέφτηκα θα πω ψέματα... μα τον Μπακούνιν δηλαδή.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

tristana

Τσ... τσ... όλα αυτά ο Φρικ;

'Ωστε εις μάτην, ε; Λυπηρό! Πού βαδίζομεν;

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ... ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΟΥΒΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Η ΓΙΑΦΚΑ
ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥ!

Pappas10

Δεν βαδίζουμε... μπουσουλάμε...

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.... ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ.... ΣΥΝΤΑΞΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (και θα πάρεις και το κατιτίς σου )
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

joking

συγγνώμη! έχω άγνωστες λέξεις ... θα μου τις εξηγήσετε εδώ ή να πάω
σε άλλο ποστ??

riaghul

Καλή μου  jo..
Δεν είναι άγνωστες οι λέξεις..Τις κατάλαβα όλες
το νόημα έχασα...(Δώσε σημασία στα ψιλά γράμματα  :wink: )
Ακολουθώ τη πορεία με προπέρσινο παπουτσακι
(και μη δει ο Ρακ τη λέξη γιατί ο νους του θα πάει σε μελιντζάνες παπουτσάκι που του έφτιαχνε η μαμα του  :lol: )
Αναρωτιέμαι Παππά αν θα πάρω το κατιτίς μου (εκείνο με τα ψιλά γράμματα που κρύβει όλη την ουσία)

Και μη μου πείτε ότι μπερδεύτηκα με ποια Μουβμαν  είμαι...
με 'oποια παρέχει εκείνο το κατιτίς...γιατί αδέκαστος μεν αλλα ουχί και αδέκαρος. :twisted:

freak

Παράθεση από: "tristana"Μόνον που ο Λόρκα ήταν ο κολλητός φίλος του δον Λουίς. ΧΑ!
Του είχε γράψει και ποίημα πάνω σε χαρτοπετσέτα σ' ένα πανηγύρι
που είχαν πάει τα δυο τους. Οπότε πάμε και ΒΟΞ. :twisted:

υποστηριζουμε αναφανδον τον Λορκα. θεωρουμε δε τον μπουνιουελ αποστατη (οχι με την μητσοτακικη νεοελληνικη σημασια της λεξης) διοτι με τη βοηθεια του σαλβαντορ νταλι γυρισαν την ταινια "ανδαλουσιανος σκυλος" για να κοροιδεψουν τον μεγαλο ποιητη και δημοκρατη Φεντερικο Λορκα (παρολη την ωδη για τον σαλβαδορ νταλι που εχει γραφει ο τελευταιος).

συντροφοι + συντροφισσες αντιεξουσιαστες.
αναρχικοι εναντια στο κυνηγι της φαλαινας.
homo-rebels.

Jezebell

Διαβαζοντας με αμεριστη προσοχη το μανιφεστο των Εξαρχειων μια λεξη κρατησα και μ αυτη θα πορευτω στο παρον θεμα και προτεινω να το κανουμε και συνθημα ΜΑΝΟΛΟΟΟΟ ΜΠΛΑΝΙΚ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΟΥΜΕ!!!
Το περπατουμε κανει ριμα και ειναι πιο λαικο καθοτι για κουμμουνια σας κοβω

freak

Pappa10,

η διαδρομη του καθενος εξ' υμων ειναι γνωστη. αλλοι ξεκινησαν και κατεληξαν στο αλλο ακρο, γοητευμενοι απο την φενακη του εθνικισμου και αλλοι παραμενουν στις επαλξεις και παλευουν για ενα καλυτερο αυριο, για ενα κοσμο διχως συνορα, διχως θεους και διχως αφεντες.

οι πρακτικες της κκε (και των κνατ) δεν εχουν θεση στον πολιτικο μας χωρο αλλα ουτε και στις συνειδησεις μας. αλλων πολιτικο οπλοστασιο αποτελει η κομματικη γραμμη, η προβατοποιηση, ο ματσισμος, ο μιλιταρισμος και το καδρονι.

αλλοι/ες μετεχονται ασφαλιτικες μεθοδους και με αλυσιδες κρατουν εξω τους συντροφους και τις συντροφισες τους απο τα μπλοκ τους, αφηνοντας τους/τες εκθετους/τες στην αυθαιρεσια των μπατσων.

η καταγωγη μας ειναι οντως αστικη, ως κατοικοι του αστεως. ανηκουμε στην πλεον επαναστατικη ταξη, στην ταξη που ανηκαν οσοι/ες πηγαν εναντια στον θρησκευτικο ολοκληρωτισμο και εφεραν την νεωτερικοτητα, και οχι στην "εργατικη ταξη" του λενιν και του σταλιν.

ανηκουμε στην ταξη του Jean-Jacques Rousseau, του Baron Charles-Louis de Montesquie, του Denis Diderot και του Voltaire. σε αυτους που εισηγαγαν την συντροφικοτητα και την αλληλεγγυη (Liberté - Egalité - Fraternité - Ελευθερία - Ισότητα - Αδελφότητα).

αλλοι ειναι αυτοι που oι πραξεις τους θυμιζουν τον Robespierre και κακεκτυπο του Napoléon Bonaparte (ή προσομοιωση του Adolphe Thiers).

ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.

συντροφοι + συντροφισσες αντιεξουσιαστες.
αναρχικοι εναντια στο κυνηγι της φαλαινας.
homo-rebels.

Σηκώθηκε η αυλαία και παρουσιάστηκε στη σκηνή
ένας ανθρωπάκος... κοντός. Ήταν ο περίφημος Λε.
Τραγούδησε με την ωραία φωνή του τενόρου.
-Λαέ γαλλικέ, λαέ αδελφικέ...
Ξέσπασαν χειροκροτήματα τόσο δυνατά,
που κουδούνησαν τα κρύσταλλα στα πολύφωτα.
Anatol France, "Le dieux ont soif", 1912

512 Επισκέπτες, 0 Χρήστες