Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,308
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 896
  • Total: 896

προκηρυξη

Ξεκίνησε από freak, Μαΐου 15, 2007, 07:46:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Παπά, σπάσ'τα και ξαναρίχ'τα! Τι είναι αυτά που μου τσαμπουνάς;
Μπριγιάν δεν θέμε λέμε. Ούτε μπλάντι ντάιμοντς δεν φοράμε.
Επίσης δεν εξαγοραζόμεθα. Εάν συμπαθούμε -όλες εμείς- συμπαθούμε.
Εάν όχι, δεν πα' να μας προσφέρετε την 'Αρτα και τα Γιάννενα; Τσου!
Ως εκ τούτου, φυσικά και πάτα και πάνω απ' όλα είναι υποκειμενικά τα κριτήρια. Εξαιρούνται οι άγιοι άνθρωποι. Δεν νομίζω ότι κανείς μας διεκδικεί τον τίτλο.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: ΖΗΤΩ Ο ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ. Το ωραιότερο διαμάντι ήταν το διαταραγμένο του μυαλό και η ψυχή του.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ.

ΚΑΤΩ Ο Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ. (Προσωπική νότα)

Jezebell

Παράθεση από: "tristana"Να αγιάσει το στόμα σου, Τζεζ. Ε, μα πια!

Είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι διανοητές και επαναστάτες και... και...
ήταν από πλούσιες έως πάμπλουτες οικογένειες;;;
'Οχι, βέβαια. Διότι όταν τρέχεις για το μεροκάματο και δεν προκάμεις
τότε δεν έχεις καιρό ούτε να διαβάσεις, ούτε να συλλογάσαι και μάλιστα ελεύθερα.

Να και κατι που "ξεχναμε" επιμελως!!!
Η επανασταση και η διανοηση θελει καλοπεραση μαγκες!!!!

Andreas

Παράθεση από: "Jezebell"Αχ Σταρ Ελλας μου μονο εσυ με καταλαβαινεις!!!Αυτο που φοβαμαι ειναι μην αρχιζει να με καταλαβαινει ο Ενερτζαιζερ

Καλα,εσεις καταλαβαινεστε μεταξυ σας,τον Ενερτζαιζερ ομως ποιος τον καταλαβαινει; :P

Jezebell

Καλε Μανωλιο δεν παραποιησα τπτ το ρεζουμε εγραψα!!!
Λολ

Κατω ο βηχας!!!!!(κλεμμενη νοτα)

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"Και εν τέλει, ΖΗΤΩ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ και ο Καραϊσκάκης. (Εκείνος δεν ήταν που είχε πει στους δικαστές που τον δίκαζαν: "Θα πάρετε τον Μπού...ο
μου"; Κάποιος θα έπρεπε να το ξαναπεί σε όλες τις πολυθενικές που ψηφίζετε -όσοι ψηφίζετε- με συνέπεια ανά τετραετία περίπου.

Τριστάνα...

Μακρυγιάννης και Καραϊσκάκης ήταν σοβαροί άνθρωποι όχι σαν τους επαναστάτες του καναπέ που αναφέρουμε αυτή τη στιγμή.

Ο Καραϊσκάκης πυροβολήθηκε πισόπλατα (όπως όλοι οι ήρωες αυτής της χώρας) στην πολιορκία της Ακροπόλεως.

Όταν τον είχαν στο Νεκροκρέβατο τον ρώτησαν τα παλικάρια του "Καπετάνιο... είδες ποιός σε πυροβόλησε;" και εκείνος τους απάντησε
- Τους Τούρκους εγώ ωρέ του Ενίκησα;;;
- Ναι καπετάνιο
- ε τότε μου έκλασε κι αυτός τον Πούτσον...

Και πέθανε.

Μεγάλη Μορφή ο Καραϊσκάκης... κρίμα που το όνομα του δώθηκε στο στάδιο που δώθηκε.

Όσο για τον Μακρυγιάννη, γράφει στα Απομνημονεύματα του το περίφημο

" Ο Τούρκος έτρωγε ποντίκια και μας γάμησε το κέρατο στις μπόμπες..."

και το άλλο

"Μου παρήγειλε ο παπαφλεσιάς να του στείλω τ' άρματα... του παραγγέλνω κι εγώ να του γαμήσω το κέρατο κι όχι να του δώσω τα άρματα μου που τα' χω από 12 χρονών"

Αλλά αυτήν την Ιστορία δεν μας την μαθαίνουν οι κερατάδες στα σχολεία... τέλος πάντων.. με την Επανάσταση θα τα αλλάξουμε αυτά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

tristana

Τζεζ, ακριβώς. Για να έχει κάποιος την "πολυτέλεια" ακόμα και να κάθεται να παίζει -όπως εγώ καλή ώρα- στο πισί του, πρέπει να έχει να πληρώσει ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενοίκια κλπ. Σκέψου τώρα κάποιον που είναι άνεργος ή παλεύει
να τα βγάλει πέρα με 400-500 ευρώ το μήνα να κάθεται να σκέφτεται, να διαβάζει, να χαριεντίζεται ακόμα και να σαχλαμαρίζει -πολύ υποτιμημένη αξία η "σάχλα" στην εποχή μας-... Οπότε τι να λέμε τώρα...
Και ή αξιοπρέπεια και τα ωραία και μεγάλα λόγια πάνε περίπατο όταν δεν έχεις μία και απειλούν να σε πετάξουν στον δρόμο. 'Οταν αναγκάζεσαι να κάνεις τρεις δουλειές για να ζήσεις έχοντας και δύο, τρία ή τέσσερα παιδιά.
Καλό το φιλολό, αλλά οι χορτάτοι και βολεμένοι να ρίχνουν μια ματιά και στα παγκάκια που το βράδυ γεμίζουν από άστεγους.

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: ΖΗΤΩ Ο ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ. Το ωραιότερο διαμάντι ήταν το διαταραγμένο του μυαλό και η ψυχή του.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ.

ΚΑΤΩ Ο Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ. (Προσωπική νότα)

Με έναν Ρασκόλνικοφ, λίγο Σάρλ Περώ, κάτι σε Μαρκήσιο Ντε Σαντ και κάνα δύο στρεπσίλ δηλαδή μπορεί να γίνει κάτι;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"Τζεζ, ακριβώς. Για να έχει κάποιος την "πολυτέλεια" ακόμα και να κάθεται να παίζει -όπως εγώ καλή ώρα- στο πισί του, πρέπει να έχει να πληρώσει ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενοίκια κλπ. Σκέψου τώρα κάποιον που είναι άνεργος ή παλεύει
να τα βγάλει πέρα με 400-500 ευρώ το μήνα να κάθεται να σκέφτεται, να διαβάζει, να χαριεντίζεται ακόμα και να σαχλαμαρίζει -πολύ υποτιμημένη αξία η "σάχλα" στην εποχή μας-... Οπότε τι να λέμε τώρα...
Και ή αξιοπρέπεια και τα ωραία και μεγάλα λόγια πάνε περίπατο όταν δεν έχεις μία και απειλούν να σε πετάξουν στον δρόμο. 'Οταν αναγκάζεσαι να κάνεις τρεις δουλειές για να ζήσεις έχοντας και δύο, τρία ή τέσσερα παιδιά.
Καλό το φιλολό, αλλά οι χορτάτοι και βολεμένοι να ρίχνουν μια ματιά και στα παγκάκια που το βράδυ γεμίζουν από άστεγους.

Συμφωνώ αλλά χαβαλέ κάνουμε... μην τρελαθούμε.

Εσύ πάλι έτοιμα τα βέλη ρε παιδάκι μου.... ο Ρόμπιν Χούντ είσαι;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Ορίστε σου έγραψα για Μακρυγιάννη - Καραϊσκάκη... φέρε τώρα πίσω το μπριγιάν και δώσε συνδρομή 5 ευρώ για τον Ρακ..εεεε.. το κόμμα ήθελα να πω.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

ρε παιδιά, που υπογράφουμε?

heinrich

πειράζει να είμαι εγγεγραμμένος και στο EθνικοΣοσιαλιστικόΠώμα που είμαι και πρόεδρος, ιδρυτής, ηγέτης, γ.γ., ταμείας και λαός?

tristana

Ούτε ο καν η Λιτλ Ρεντ Ράιντιν Χουντ!   :twisted:

"Μην τρελαθούμε";; Γουί αρ μπιγιόν δατ γιου νόου!

Ανδρέα, δεν είμαστε εμείς ρατσιστές. Αυτοί είναι ΓΕΡΜΑΝΟΙ (Μπλιαχ)
(Παράφραση... ας ακολουθήσω τον δρόμο που άνοιξε το σκαρπίνι της Τζεζ στην άμμο...)

'Εχει ακούσει ερωτική εξομολόγηση από Γερμανό; (ΕΛπίζω για το καλό σου η απάντηση να είναι Νάιν) Λες και σε βρίζει! Το γλώσσα βάρβαρη!
"ΙΧ ΛΙΜΠΕΝΤΙΧ! ", σου λέει και εσύ απαντάς  "Δεν σφάξανε που θα κάτσω να με μαστιγώσεις" και πέρασαν πέντε χρόνια και ακόμα σε περιμένει
να γυρίσεις από το περίφτερο. Α, τα, τα...

plus

δοκιμαστε τα μπριγιαν..εμενα με ηρεμουν.

tristana

Παπά, με όλο τον σεβασμό... ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!
(Και με την φωνή που έχω στρώσει δεν θα το συμβούλευα σε όσους συμπαθώ.)

Χάινριχ, εκτός του ότι ΔΕΝ είσαι γκρίνιας, είσαι και ΑΘΩΟΣ.
Μην παρασύρεσαι από την ρητορική του Παπά. Αλλά αν έχεις κι εσύ κόμμα και απόκομμα -το όνειρο κάθε έλληνα ΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 'Η ΕΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΙΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ-
τα θέλει ο ποπουδάκος σου. (Ο Παπάς να μην πεταχτεί εδώ και μας πει πάλι τον πόνο του καθότι δεν διαθέτει ποπό κατά ορισμένες μαρτυρίες  :twisted: )

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"Γουί αρ μπιγιόν δατ γιου νόου!

Ναι έχεις δίκιο.. ξεχνιέμαι λόγο ηλικίας (άνω των 30 που λέγαμε)

Παράθεση από: "tristana"'Εχει ακούσει ερωτική εξομολόγηση από Γερμανό; (ΕΛπίζω για το καλό σου η απάντηση να είναι Νάιν) Λες και σε βρίζει! Το γλώσσα βάρβαρη!
"ΙΧ ΛΙΜΠΕΝΤΙΧ! ", σου λέει και εσύ απαντάς  "Δεν σφάξανε που θα κάτσω να με μαστιγώσεις" και πέρασαν πέντε χρόνια και ακόμα σε περιμένει
να γυρίσεις από το περίφτερο. Α, τα, τα...

Οι Αυστριακοί/ες τα μιλάνε πιο ελαφρά. Εκ πείρας σου μιλάω τώρα...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

896 Επισκέπτες, 0 Χρήστες