Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 325
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 317
  • Total: 318
  • Leon

Σαβουαρ Βιβρ και γνωριμίες...

Ξεκίνησε από heinrich, Αυγούστου 13, 2007, 01:23:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Κώστα  :24:  :24:  Καταπληκτικός!
Και φυσικά από σύμβαση το δεχόμαστε... εξάλλου εγώ είμαι της σχολής Χάινριχ στα Μαθηματικά.

Βελουδένια, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚ! Σκέφτεσαι ό,τι σκέφτομαι!!!!
Στη θέση σου θα έριχνα κανά τρισάγιο, πάντως! ΧΕΧΕΧΕΧΕ

papi

papi

αααααα για την τριστανα λες?συμφωνω!παλιογριαααααααα

κώστας

papi και προβοκάτωρ...έσονται εις σάρκαν μίαν.

Υ.Γ.
δεν ήμουν καλεσμένος στο γάμο
eLe

tristana

Κώστα, είναι απλώς ζηλιάρης. (Δεν έχει ΙΧ οικόπεδο στην ΔΙΑΣΠΟΡΑ και έχει σκάσει λέμε)

lucretia

Το σωστο ειναι ο αντρας να δινει το τηλεφωνο του και η γυναικα να τηλεφωνει. Aλλα ακουστε και ενα αλλο που μου ετυχε στις διακοπες, να αναλυσουμε λιγο και το θεμα savoir vivre.

Ερχεται και μου μιλαει σε ενα μαγαζι. Ολα ωραια και καλα. Στο τελος μου δινει το τηλεφωνο του και την αλλη μερα του στελνω ενα μηνυμα, και καλα που θα πανε το βραδυ κτλ κτλ.
Μου απανταει με sms μεσω ιντερνετ, ξερετε αυτα που δινει δωρεαν η εταιρεια παροχης ιντερνετ. Του απανταω στο κινητο του, μου ξαναστελνει μεσω ιντερνετ.

Το βραδυ,απο κοντα, με ρωταει αν καταλαβα οτι ειναι sms μεσω ιντερνετ, και το συζηταμε. Και λεει το ατομο "ε, σιγα μην πληρωνω στην κοσμοτε λεφτα για μηνυματα". Σιγα ρε μεγαλε, 0,07 το μηνυμα γλυτωσες. Χαλαστηκα αρκετα απο το στυλακι αυτο, γιατι μου τη σπανε οι τσιγγουνηδες και οι τσιγγουνιες.
Δεν ειναι φοβερη αγενεια αυτο, να σε παιρνει ο αλλος τηλεφωνο ή να σου στελνει sms και να μην διαθετεις ουτε 0,07 να απαντησεις? Και να το θεωρεις και μαγκια ?

tristana

Λουκρητία, του αισχίστου είδους! Α, τα, τα, τα...
Ούτε τα ψώνια δεν θα τον άφηνα να μου κουβαλήσει!
Μπορεί και να τα έτρωγε!

donkey

Παράθεση από: "tristana"Λουκρητία, του αισχίστου είδους! Α, τα, τα, τα...
Ούτε τα ψώνια δεν θα τον άφηνα να μου κουβαλήσει!
Μπορεί και να τα έτρωγε!
ουπς!!!!!!

papi

ε αν ειναι δυνατον!!!
εμ για αυτο δεν εχω κινητο!ποπο αισχος!!

tristana

Επίσης δεν ξέρω αν έχω αναφέρει το κόλλημά μου με την ορθογραφία.
Κάποιος που μου έστελνε ανορθόγραφα μηνύματα -τραγικά, όμως-
και εκεί έληξαν τα πάντα. Αυτή η ιστορία ήταν θλιβερή ανάμνηση από τα μακρυνά μου νιάτα επί Αλή Πασά. Λίγοι μάθαιναν γράμματα τότενες.

lucretia

Και κατι για τα παιχνιδια εξουσιας.... Λοιπον δεν ειναι απαραιτητα παιχνιδια εξουσιας, το ποιος θα παρει πρωτος τηλεφωνο, αλλα ειναι και οι ρημαδες οι ανασφαλειες που κουβαλαμε και γιγαντωνονται απο τις ιστοριες που ακουμε δεξια και αριστερα. Για παραδειγμα, εχω ακουσει αρκετες ιστοριες απο αντρες, (ωριμους και ανωριμους) που απερριψαν μια κοπελα που εδειξε ενδιαφερον γιατι πολυ απλα φαινοταν πολυ ευκολο θηραμα.
Αντιθετα, οσο πιο δυσκολη φαινεται (φαινεται, οχι ειναι) μια γκομενα, τοσο πιο πολυ λυσσανε οι αντρες να την κατακτησουν.
Για μια κοπελα που θα του  δωσει με την μια το τηλεφωνο της, θα μπει ο τυπος στην διαδικασια να σκεφτει "για να μου δωσει το τηλεφωνο της με την μια, που μια ατακα της ειπα, ποιος ξερει σε ποσους αντρες το εχει δωσει, και ισως να ειναι τοσο απελπισμενη που δεν της καθεται κανεις και να το εδωσε και σε μενα χωρις να μου κανει την δυσκολη!"

tristana

Συγγνώμη, Λουκρητία, αλλά τότε αυτός ο άντρας δεν έκανε για σένα.
'Αντρας είπαμε όχι αντράκι.

heinrich

κάπως έτσι Λουκρητία...
Ισως να έκανα λάθος με τον όρο παιγνίδια εξουσίας. Μπορεί να τα πεις όπως θέλεις, από στερεότυπα έως ανασφάλειες και το «έμαθα από την μάνα μου» έως «το διάβασα στο περιοδικό».
Καταστάσεις που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να ξενερώνουν

papi

αα εμενα μου αρεσουν τα Bdsm παιχνιδια αφεντης σκλαβα και το αντιθετο..(Αλλα χωρις κινητο τηλεφωνο) :oops:

lucretia

Παράθεση από: "tristana"Επίσης δεν ξέρω αν έχω αναφέρει το κόλλημά μου με την ορθογραφία.
Κάποιος που μου έστελνε ανορθόγραφα μηνύματα -τραγικά, όμως-
και εκεί έληξαν τα πάντα. Αυτή η ιστορία ήταν θλιβερή ανάμνηση από τα μακρυνά μου νιάτα επί Αλή Πασά. Λίγοι μάθαιναν γράμματα τότενες.

Εμενα μου αρεσει η ανορθογραφια, δινει αυτο που λεμε καρακτερ στα γραφομενα... Για παραδειγμα, ενας  τυπος (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε) επιμενει να γραφει το ονομα μου με Η, ενω γραφεται με Υ στην καταληξη, ως αγγλικο.
 :P

317 Επισκέπτες, 1 Χρήστης